64.0 baskulumdeki rakam:92::92::92::92::92::92::92: ve bugün tam 1 ay oldu mutluyum bu diyetle
buraya baslama hikayem loxi ile oldu hep diyetteydim aslında (normalde değilmişim dekendimi kandırıyordum ) bi türlü veremiyordum dukan yapım dye kitap aldım fakat imkansız geldi dayanamazdım sadece protein yemeye. loxaandra karatayı anlattı ve kitabını aldım 24 eylül baslangıc ve tam 2.7 yani 3 diyek vermis bulunuyorum sukurler olsun allahım seker olmadığı için göbekte muthis incelme var pantolonlardaki rahatlamadan hissediyorum
of kızlar allah vandakilerin yardımcısı olsun..
benim psikolojim bozuk zaten bikaç gündür, iyice etkilendim.
kendimi kötü hissettiğimde ne bulursam yerim, kilolarımın sorumlusu bu huyum zaten.
bu sabah 60.1 çıktım
10 günde 2 kilo almışım, kabızlık da var zaten
5 km yürüdüm biraz önce, normalde spor iyi hissettirirdi işe yaramadı
bir de sigarayı bırakmaya çalışıyorum, o da zorluyo beni.
son günlerin yüz karası oldum topikte
of kızlar allah vandakilerin yardımcısı olsun..
benim psikolojim bozuk zaten bikaç gündür, iyice etkilendim.
kendimi kötü hissettiğimde ne bulursam yerim, kilolarımın sorumlusu bu huyum zaten.
bu sabah 60.1 çıktım
10 günde 2 kilo almışım, kabızlık da var zaten
5 km yürüdüm biraz önce, normalde spor iyi hissettirirdi işe yaramadı
bir de sigarayı bırakmaya çalışıyorum, o da zorluyo beni.
son günlerin yüz karası oldum topikte
64.0 baskulumdeki rakam:92::92::92::92::92::92::92: ve bugün tam 1 ay oldu mutluyum bu diyetle
buraya baslama hikayem loxi ile oldu hep diyetteydim aslında (normalde değilmişim dekendimi kandırıyordum ) bi türlü veremiyordum dukan yapım dye kitap aldım fakat imkansız geldi dayanamazdım sadece protein yemeye. loxaandra karatayı anlattı ve kitabını aldım 24 eylül baslangıc ve tam 2.7 yani 3 diyek vermis bulunuyorum sukurler olsun allahım seker olmadığı için göbekte muthis incelme var pantolonlardaki rahatlamadan hissediyorum
evet canım yasananlar cok uzucu allah hepsının yardımcısı olsun.kendını bırakmamalısın zaman zaman hepımız yasıyoruz aynı sorunları mesela bende gunlerır aynı kılodayım artı kabızlık problemıyle ugrasıyorum ama gecıcı seyler bunlar ısteyıpte ınanıpta yapılamayacak hıcbırsey yok
hergün olduğu gibi bugün de işyerinde yemek bulmak dertti..
menemen söyledim yanında ayran bir de badem yiyorum.
ekmek koymuşlar yanına mis gibi ama nefsimi köreltsin diye accık ucundan kopardım sadece o kadar...
menemen de ekmeksiz zor gidiyo
haftasonu arkadaşım geldi ona kek ve börek ikram ettim.slm herkese
cumartesi akşamı misafirim vardı,geç haber verdiklerinden eşim kurupasta aldı onlarda gelirken tatlı getirmişler..
maalesef onlara koyup kendime koymamazlık yapamazdım 2 tane küçük tatlı (saray sarması) ve 1 tane yine küçük kurupasta yedim.
ama bu sefer yatmadan biraz hareket yaptım erisinler diye
dün de rutin geçti..
tempolu olmasa da yürüyüş yaptım 2 km.kadar
merhaba kızlar.
yıne zor gunler beklıyor ulkemızı,sıkıntı eksık olmuyor,Allah yardımcısı olsun depremzedelerın,biz de elişmizden gelenı yaparız ins. yardım anlamında...
haftasonu dıyet mıyet kalmadı bende.senlerdır gormedıgım arkadaslarımın ıkramlarından yememek olmazdı,borek.corek,kurabıyenın ve ekmegın dıbıne vurdum maalesaef,battı balık yan gıder hesabı:ıgı1:
dun akşam 8den sonra da yedıgım ve ayrıca kabız ıcın sabah 76.9 cıktım.yarın belli olur asıl kılom,
sabah normal beslenmeme dondum
1 haslanmıs yumurta
5 zeytını
2 kk peynır
domates salatalık
3 kuru kayısı
cevız ve badem
ogle yemegı yemıyorum herzamankı gıbi
akşam:mantar sote yapacagım sANIRIM.
pepetıcım tebrikler canım.çok sevınıyorum dıyetten memnun olmana,ıns 56 yı da goreceksın yakında
haftasonu arkadaşım geldi ona kek ve börek ikram ettim.
o kek yerken canım çekmesin diye kendime hurmalı trufumdan yaptım gelmeden önce attım ağzıma iki tane..
diyet yaptığımı da bildiğinden kendi tabağıma koymadım bişey çay içtim sadece..
iş yerinde de ikramları hep reddiyorum alıştılar bu halime..
QUOTE]
Evime ilk defa geldiler ve yememek ayıp olur diye düşündüm canım,sık sık görüştüğüm kişiler olsa belki ben de senin gibi yapardım...
Ben de varım senin gibi merak etme ..
Hiç durmadan yiyorum.
Hatta gece yemelerine de başladım.
Can sıkkınlığı ile ne bulursam yiyorum farkına bile varamıyorum.
Spor iyi hissettirmiyor, sigarayı bırakmaya çalışıyorum.
Tam anlamıyla aynı haldeyim iştee ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?