Canan Karata ya Yemek ile birlikte su içmek doğrumu diye sordum.
Cevabı:
yemekle su içilirse, mide asidi de sulanacağından hazımsızlık ve gaz şikayetleri başlar. Şişkinlik ve kabızlık şikayetlerinin başlangıcıdır. Taş Devri Kitabına neen inanmıyorsunuz ki?
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay
selam arkadaşlar bu diyette turşu serbest mi?
Evime ilk defa geldiler ve yememek ayıp olur diye düşündüm canım,sık sık görüştüğüm kişiler olsa belki ben de senin gibi yapardım...
inş kısa sürede toparlarız, yoksa bu yemeyle bi ayda geri alırım bütün verdiğim kiloyu
durumlar stresli+ sigara bırakmak+ kullandığım ilacın iştah açması
buraya menülerimi yazmadım kaç gündür yazılcak gibi değildi ama yazmayınca iyice kopuyo insan
destek olalım birbirimize
cooookkk acıktımmm
ısyerıne tatlı geldı,mıllet hapur hupur yedı,ben uzaktan baktımmmm,
tesekurler canımtebrikler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım merak ediyorum. bu diyetlerde kolesterol yükselir dedi bi doktor arkadaşım bi baktırcam prof. mu yanılıyor yoksa benim arkadasımmıcanım ben ev ısı yapıyorum bugun boş gunum ondan bır dehaberlere falan bakıyorum
kendını ıyı hıssedıyorsan doktora gıtmene gerek yok yıne desen bılırsın
tesekkürler canım olsun arada olur bu kaçamaklar sıkma canınımerhaba kızlar.
yıne zor gunler beklıyor ulkemızı,sıkıntı eksık olmuyor,Allah yardımcısı olsun depremzedelerın,biz de elişmizden gelenı yaparız ins. yardım anlamında...
haftasonu dıyet mıyet kalmadı bende.senlerdır gormedıgım arkadaslarımın ıkramlarından yememek olmazdı,borek.corek,kurabıyenın ve ekmegın dıbıne vurdum maalesaef,battı balık yan gıder hesabı:ıgı1:
dun akşam 8den sonra da yedıgım ve ayrıca kabız ıcın sabah 76.9 cıktım.yarın belli olur asıl kılom,
sabah normal beslenmeme dondum
1 haslanmıs yumurta
5 zeytını
2 kk peynır
domates salatalık
3 kuru kayısı
cevız ve badem
ogle yemegı yemıyorum herzamankı gıbi
akşam:mantar sote yapacagım sANIRIM.
pepetıcım tebrikler canım.çok sevınıyorum dıyetten memnun olmana,ıns 56 yı da goreceksın yakında
aa sen çalışıyo musun ben doğum izninde sanıyordum kaa seni niyeyse öle bi işlenmiş beynimeee alla alalacooookkk acıktımmm
diyete ilk başladığım dönemlerde bu tür sınavlarla bende çok karşılaşıyordum...
bir de üzerine ye ye ısrarları,tatlı yemeyerek kilo vermezsin demeler(sanki hayatlarında hiç diyet yapmışlar gibi),diyet yapıyorsun ama aylardır bir değişiklik göremedik demeeler vs...
iyi ki hiçbirine kulak asmamışım,iyiki yememişim o tatlıları,börekleri,dondurmaları..
şimdilerde ise daha fazla verme demeye başladılar....
bu sözleri duymak o yediğin tatlıdan daha mutlu ediyor insanı...
evet yazmak gerçekten kaçamakları engelliyor..
kaçamaklarımıızı haftasonu yapmmaızın nedeni de bu galiba,buraya yazamadığımzıdan...
bahsettiğin 2 kiloyu 10 günde almamışsındır merak etme..
toparlarsın hemen...:13:
yapma tatlım sen vermıstın zaten yıne verırsın bu nazar boncugu olsunof kızlar allah vandakilerin yardımcısı olsun..
benim psikolojim bozuk zaten bikaç gündür, iyice etkilendim.
canım o ruh halını bılırım fakat ben de aglamaklıyım hatta konusamıyorum sesım tıtrıyor üzüntüden!tam yıyecektım kı yuruyuse cıktım 1 saat yurudum geldım
kendimi kötü hissettiğimde ne bulursam yerim, kilolarımın sorumlusu bu huyum zaten.
bu sabah 60.1 çıktım
10 günde 2 kilo almışım, kabızlık da var zaten
5 km yürüdüm biraz önce, normalde spor iyi hissettirirdi işe yaramadı
bir de sigarayı bırakmaya çalışıyorum, o da zorluyo beni.
son günlerin yüz karası oldum topikte
yapmayın kızlar yaaaaaaaa güzeller toplayın kendınızı ıkınızde kılo vermıstınız, yıne verırsınız bu es olsun
Ben de varım senin gibi merak etme ..
Hiç durmadan yiyorum.
Hatta gece yemelerine de başladım.
Can sıkkınlığı ile ne bulursam yiyorum farkına bile varamıyorum.
Spor iyi hissettirmiyor, sigarayı bırakmaya çalışıyorum.
Tam anlamıyla aynı haldeyim iştee ..
benimkıler ondan o zaman sagolCanan Karata ya Yemek ile birlikte su içmek doğrumu diye sordum.
Cevabı:
yemekle su içilirse, mide asidi de sulanacağından hazımsızlık ve gaz şikayetleri başlar. Şişkinlik ve kabızlık şikayetlerinin başlangıcıdır.
cooookkk acıktımmm
Işyerindeki ikramları ben de reddediyorum.
Bu arada bu sabah kuru erik aldım antioksidan olsun diye
çantaya bir baktımki omega3 evde kalmışş
akşama içeceğim bu seferlik
inş kısa sürede toparlarız, yoksa bu yemeyle bi ayda geri alırım bütün verdiğim kiloyu
durumlar stresli+ sigara bırakmak+ kullandığım ilacın iştah açması
buraya menülerimi yazmadım kaç gündür yazılcak gibi değildi ama yazmayınca iyice kopuyo insan
destek olalım birbirimize
kaçamak çılgınlığı oldu benimki.. toparlıyorum 2-3 gün sonra yine bozuluyo, bozuldu mu tam bozuluyo
hamburgerler tostlar kolalar uçuşuyo menümde..
açıkcası 10 gündür diyet yapabildiğim fln yok ama burdayım yine de..
hızla geri almak istemiyorum,
tşk ederim hepinize
Aynı haldeyim.
Çıkmadım bile tartıya ama ne bulursam yiyorum.
Kesinlikle 1 ayda alınır böyle yersek.
Stres bol bol+ sigara yerine geçecek şeyler arıyorum + ben de ilaca başladım o da yapıyor sanırım biraz.
Menü yazmaya normal olarak utanıyorum.
Hadi artık beraber toplayalım o zaman mattiikacım kendimizi.
Öneriler de alsak nasıl dur deriz.
Benimkisi tamamen sıkıntıdan ne bulsam yiyorum durumu.
yapma tatlım sen vermıstın zaten yıne verırsın bu nazar boncugu olsun
yapmayın kızlar yaaaaaaaa güzeller toplayın kendınızı ıkınızde kılo vermıstınız, yıne verırsınız bu es olsungeri dönün...
benimkıler ondan o zaman sagol
merhaba dıyete baslamk ıstıyorum yaklasık bı 15 kılo vermem lazım senın profılıne baktım 13 lkılo vermıssın nasıl basardın gecmışı henuz okumadım
Canan Karata ya Yemek ile birlikte su içmek doğrumu diye sordum.
Cevabı:
yemekle su içilirse, mide asidi de sulanacağından hazımsızlık ve gaz şikayetleri başlar. Şişkinlik ve kabızlık şikayetlerinin başlangıcıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?