Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

taş devri kitabın ainanıp inanmadığımızı neden söyledi ki acaba:26:

evet yazmak gerçekten kaçamakları engelliyor..
kaçamaklarımıızı haftasonu yapmmaızın nedeni de bu galiba,buraya yazamadığımzıdan...
bahsettiğin 2 kiloyu 10 günde almamışsındır merak etme..
toparlarsın hemen...:13:

cooookkk acıktımmm

ısyerıne tatlı geldı,mıllet hapur hupur yedı,ben uzaktan baktımmmm,

diyete ilk başladığım dönemlerde bu tür sınavlarla bende çok karşılaşıyordum...
bir de üzerine ye ye ısrarları,tatlı yemeyerek kilo vermezsin demeler(sanki hayatlarında hiç diyet yapmışlar gibi),diyet yapıyorsun ama aylardır bir değişiklik göremedik demeeler vs...
iyi ki hiçbirine kulak asmamışım,iyiki yememişim o tatlıları,börekleri,dondurmaları..
şimdilerde ise daha fazla verme demeye başladılar....
bu sözleri duymak o yediğin tatlıdan daha mutlu ediyor insanı...

tebrikler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tesekurler canım
canım ben ev ısı yapıyorum bugun boş gunum ondan bır dehaberlere falan bakıyorum
kendını ıyı hıssedıyorsan doktora gıtmene gerek yok yıne desen bılırsın
canım merak ediyorum. bu diyetlerde kolesterol yükselir dedi bi doktor arkadaşım bi baktırcam prof. mu yanılıyor yoksa benim arkadasımmı
tesekkürler canım olsun arada olur bu kaçamaklar sıkma canını

cooookkk acıktımmm

aa sen çalışıyo musun ben doğum izninde sanıyordum kaa seni niyeyse öle bi işlenmiş beynimeee alla alala

evet aynı seylerle bende karsılastım ama bu kez farklı kesin reeddiyorummm

Işyerindeki ikramları ben de reddediyorum.

Bu arada bu sabah kuru erik aldım antioksidan olsun diye
çantaya bir baktımki omega3 evde kalmışş
akşama içeceğim bu seferlik

kaçamak çılgınlığı oldu benimki.. toparlıyorum 2-3 gün sonra yine bozuluyo, bozuldu mu tam bozuluyo
hamburgerler tostlar kolalar uçuşuyo menümde..
açıkcası 10 gündür diyet yapabildiğim fln yok ama burdayım yine de..
hızla geri almak istemiyorum,
tşk ederim hepinize

yapma tatlım sen vermıstın zaten yıne verırsın bu nazar boncugu olsun

yapmayın kızlar yaaaaaaaa güzeller toplayın kendınızı ıkınızde kılo vermıstınız, yıne verırsınız bu es olsungeri dönün...

benimkıler ondan o zaman sagol

cooookkk acıktımmm

Işyerindeki ikramları ben de reddediyorum.

Bu arada bu sabah kuru erik aldım antioksidan olsun diye
çantaya bir baktımki omega3 evde kalmışş
akşama içeceğim bu seferlik

iş yerinde ikram değil de, hergün biri bişeyler yapıp getiriyo, öğle arası fln yok diye böyle yaptılar.
bugün dersim geç başlıyo, pastayı böreği kaçırdım diye üzülürken yakaladım kendimi

ne oluyor bana yahuuuu

Aynı haldeyim.
Çıkmadım bile tartıya ama ne bulursam yiyorum.
Kesinlikle 1 ayda alınır böyle yersek.
Stres bol bol+ sigara yerine geçecek şeyler arıyorum + ben de ilaca başladım o da yapıyor sanırım biraz.

Menü yazmaya normal olarak utanıyorum.
Hadi artık beraber toplayalım o zaman mattiikacım kendimizi.
Öneriler de alsak nasıl dur deriz.
Benimkisi tamamen sıkıntıdan ne bulsam yiyorum durumu.

hamburger tost neyse de..kolayı içme canım yaaa,onun yerine adam akıllı bir sütlü tatlı ye ondan iyi...
hiç bir faydası yok,acayip zararlı bişeyy..
burdan ayrılma devam et..
vakit bulabilirsen bir yürüyüşe çık,kaldığın yerden devam et...
arada oluyor öyle..
önemli olan dengelemek..:13:

merhaba dıyete baslamk ıstıyorum yaklasık bı 15 kılo vermem lazım senın profılıne baktım 13 lkılo vermıssın nasıl basardın gecmışı henuz okumadım

Tam topluyorum yine gidiyor ucu asmam.
Ne olacak benim bu halim niye böyle anlayamıyorum ki.
Bir nedenini çözebilsem ..

merhaba dıyete baslamk ıstıyorum yaklasık bı 15 kılo vermem lazım senın profılıne baktım 13 lkılo vermıssın nasıl basardın gecmışı henuz okumadım

Ahh şekerkiz ben de imreniyorum şimdi o günlerime.
Aslında ben karatayı bilmeden de karatayı uyguluyormuşum.
Ara öğünler zor gelirdi yazmazdım.
Akşamda 18-19dan sonra yemek yemezdim.
Sonra karatayı keşfettim daha da dikkat etmeye başladım.
Biraz da sporla destekledim ve sağlıklı bir şekilde verdiğime inanıyorum şimdiye kadar.
Her şeyden az az yedim ..

aksam balık salata yıycem 3 mılde yaparsam super olcekkkk 2 gundur ılık sıcaga yakın lımonlu su içiyorum ve acab o mu hızlı verdırdı acaba bumu dusunup duruyorum hep onu yapacagım cunku

Son düzenleme:
kızlar bırakmayın kendınızı her sey üzücü ates dustugu yerı yakar mıllet can derdınde...
bazen bende yemek degılde hıc yemeyıp yorganıkafama cakıp duymayım görmeyım ıstıyorum
üzüntüden takatım yok...

fakat sevdıklerımı dusunuyorum ve kendımı saglıklı ,en ıyı sekılde tutmalıyım... basımıza neyın ne zaman gelecegı bellı olmaz ...barı nefes aldıgım zamanım kalıtelı ,verimlı olsun!zaten mesleğini iyi yapmaya calışan ,vicdanlı insanlar az kaldı nacızane kendımı oyle goruyorum...saglam durmalıyım...
hayata da karatayada , benım elımden olamayan bır neden olmazsa devam ...zorlada olsa yıyorum zorlada olsa spor yapıyorum...bazen de zorlada olsa yemıyorum 20den sonra yemek canım cekınce su ıcıyorum...günler gecıp gıdıyor,olabıldıgınce ıyılestırmelı ne dersiniz?
mattıka sen zaten bozacagım deyıp duruyordun ?yanlışmı hatırlıyorum bu aran olsun ha gayret tekrar basla?zorlanırsan ekmek seker yeme hamburger ıcını ye dısını yeme...
masalım,sen ıstedıgın kıloya yakındın eeee hadii silkelen

ay çok teşekkür ederim canım bu soruyu sorduğun için.benim de aklımdaydı,bende yemekte çok su içerim.demekki bundan sonra içmemek gerekiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…