Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hosgeldın canım uzulme hepımız ıpın ucunu kacırıyoruz bazen..ama toparlamasınıda bılıyoruz

sırrımı acıklıyorum evım baya bır sade oyle ıncık boncuk dolu degıl heryer o yuzden sanırım oyalamıyo ısler benı

seve seve bebısım buyur gel memnun olurum

leylakım gunaydınn

birdy ben de kaciyorum... canim sana da kolay gelsin....optum...

sekerkiz sende hosgeldin. sen karatayi biraktiginda kac kiloydun...ins.cabuk halledersin...

kizlar gorusuruz....

gunaydın kızlar hepımız ıcın mutlu huzurlu saglıklı ve bol ıradelı bır hafta olur ınsaallah

günaydın canım,inşallah

kahvaltım

1 yumurta
4 zeytın
bpeynır
k.t yogurt
maydanoz
kıvırcık
2 cevız
tb ekmegı
omega3

afiyet olsun canım

afiyet olsun iyiniyetlimben seve seve pataklarım kısssbu kadar kg vermişken benim gibi almanı istemem hiç

günaydın birdycim
sevmesen de o çer çöp işe yarıyo canım,iyi ödem söktürüyo.o yüzden içmeye başla hemen

hosbulduk cnm toparlanmam lazım .bu arada gül ne oldu cnm gecmıse bakamadım bayadır yokum ya ıdeal kılosuna geldımı

aynen con vaynen

herkese tekrar selammm
papişim gibi temizliğim,kahvaltım,yemek işim bittibir tek yürüyüşüm kaldı..hiç canım istemese de yapmak zorundayım
kahvaltım
1 yumurtadan salçalı omlet
pastırma
peynir
domates
zeytin
omega 3

hosbulduk cnm toparlanmam lazım .bu arada gül ne oldu cnm gecmıse bakamadım bayadır yokum ya ıdeal kılosuna geldımı
arada bı gelıyo kopyala yapıstır yapıp gıdıyo

günaydın papişim

afıyet olsun hamaratım benım hadı yuruyuse ben cıktım bıle

leylakcim oncelikle ev isi yemek spor tamam....
afiyet olsun canim.....

fami hosgeldin.bu bir haftada kilo verdinmi....kac kilo vermen gerekiyor...ins.hedefine ulasirsin....

3 Aralık Başlangıç Kilom:85.700
10 Aralık: 83.900
Bugün
Sabah: 2 yumurta, lor peynir, biber ve dereotlu omlet
1 çay bardağı ceviz, 4 adet kuru kayısı, şekersiz iki fincan açık çay

Öğle: Sebzeli tavuk sote, 2 adet haşlanmış içli köfte, 1 kase yoğurt

Akşam: Mercimek çorba, 1 tabak etli bulgurlu beyaz lahana sarma, 1 kase cacık
Tabi ki 2.5 lt su

canim gayet iyi baslamissin...menunde guzel fakat ilk baslarda bulguru cok tuketmiyoruz.
eminim lahana sarmasida gayet lezzetlidir.....afiyet olsun...

canim kolay gelsin.biraz sabirli olursan hedefine ulasirsin....

selam, ben aranıza bugün katıldım. Karataya başlayalı 1 hafta oldu. bende tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

aramıza hoşgeldin canım1 haftada çok iyi kg vermişsin...
menün de çok güzel,böyle devam edersen yakın zamanda kilolarından kurtulursun kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…