Allah kabul etsin.herkese günaydıın,
kızlar her haftasonu olduğu gibi bu haftasonuda benim açımdan güzel karatay diyeti açısından felaketti. gerekenden fazla edim ama çokta aktiftim cumartesi hiç oturmadım camlar balkonlar bayağı temizlikteydim.pazartda kucağımda yaramaz tontişimle saatlerce gezdik.
ben bugün niyetliyim borçlar hanemden bi tane daha silinsin dedim.
sahurda yediklerim;
-1tabak bulgur piavıyla tavuk sote karışık
-2yumurta
-az beyaz peynir
-1koca kupa rezene
-1tatlı kaşığı polen
iftarda ne yesem kiiii:)))
:)))günaydınnnnnn
Hayırlı Sabahlar:
Cuma:
Sabah:
1/3 demet maydonoz, yumurta (tereyağ ile az pişmiş),peynir, 1 su bardağı süt, 1 çay bardağı fıstık, 4 kayısı, 1omega ,1 multivitamin
Öğle:
Yok
Akşam:
1/3 demet maydonoz, 1 tabak haşlanmış nohut,1 kase yoğurt, az turşu,1 çay bardağı fıstık, 4 kayısı,
Gün içinde 2 kupa tarçın çayı, 4 litre su
Cumartesi:
Sabah:
1/3 demet maydonoz,peynir, , 1 su bardağı süt, 1 çay bardağı fıstık, 4 kayısı, 1omega ,1 multivitamin
Öğle:
yok
Akşam:
1/3 demet maydonoz, 15 sap taze nane,1 kase yoğurt, az turşu,
3 litre su
spor yok
Pazar:
Sabah:
1/3 demet maydonoz, 10 sap taze nane,peynir, 20zeytin, 1 su bardağı süt, 1 çay bardağı fıstık, 4 kayısı ,1omega ,1 multivitamin
Öğle:
yok
Akşam:
1/3 demet maydonoz, 10 sap taze nane, balık, az turşu,1 çay bardağı fıstık, 4 kayısı
3 litre su
spor yok
kaçamaksız bir hafta sonu oldu.
hepimize kaçamaksız bir hafta dileğiyle...
sevgiler...
Canlarım günaydın , hepimize en şahanesinden süper ve über bi hafta diliyorum
Çalışanlara kolaylıklar diliyorum
Bahtsız bedevilere sabır diliyorum (bildin sen kendini)
Ramaska nerdesin a kız ! Sırf sana ceee diyim diye girdim ama yoksun anacım.Sonra da ağıt yakıyosun arkamızdan
Kızlar bu hormonlar davul gibi şişirdi beni.Yıllardır görmediğim 44,2 mi ne ööle bişi çıktım tartıda.Birdy aldı başını gidiyo :18::18::18ampişim maydanoza devam ediyorum bi de üşenmezsem gidip kiraz sapı alıcam.Gerçi en nefret ettiğim şeylerden biri de onun sapını bunun çöpünü kaynatıp içmektir ama naparsın , mukadderat işte
Sanadaaaa.Süper tamam da überi ben almayayım(ne olduğunu bilmiyorum çünkü,yanıcı bir madde gibi geldi de ) KArarverdim bahtsızlığım üzerine çizgi atacağım.Şansımın her türlüsünü zorlayacağım.
Ramaska burlardaydı ama kaçmış.
Bende senin gibi sap ,çöp işlerini hiç sevmem.Babaannem sağolsun (olamaz kız o nasıl laf ki yıllar oldu rahmetli olalı)mekanı cennet olsun;ortaçağ cadıları gibi neyi bulsa kaynaştırır bize içirirdi.böööööğhh gelmişti.Ama şifa için bazen mecbur içmek gerek.Ayrıca sen sportmen bir hatun olduğundan verirsin o gramcıkları korkma
gunaydın bitanemmPapişimmm günaydın canımcımm
Afiyet olsun papişimmm
afıyet olsunKendi kendime söz verdim bu hafta içi fazla cıss yokola ki yazarım biri beni pataklasın okey
kahvaltımmm
kalkar kalkmaz su + 2 hurma
4 haşlanmış yumurta, maydanoz ve patatesten yapılmış salatadan payıma düşen
çeçil ve kaşar peyniri accuk labne
5-6 zeytin
çay
kahvemi de içtim sizlere de afiyet olsun
vucut kendını yenılıyo bence bırdyım...maydanoza devam kıraz sapıda dogru tercıhCanlarım günaydın , hepimize en şahanesinden süper ve über bi hafta diliyorum
Çalışanlara kolaylıklar diliyorum
Bahtsız bedevilere sabır diliyorum (bildin sen kendini)
Ramaska nerdesin a kız ! Sırf sana ceee diyim diye girdim ama yoksun anacım.Sonra da ağıt yakıyosun arkamızdan
Kızlar bu hormonlar davul gibi şişirdi beni.Yıllardır görmediğim 44,2 mi ne ööle bişi çıktım tartıda.Birdy aldı başını gidiyo :18::18::18ampişim maydanoza devam ediyorum bi de üşenmezsem gidip kiraz sapı alıcam.Gerçi en nefret ettiğim şeylerden biri de onun sapını bunun çöpünü kaynatıp içmektir ama naparsın , mukadderat işte
gunaydın canım superım gercı ıstanbul yagmurlu soguk ve karanlık ama 6,5 da kalkmıs butun evı temızlemıs kahvaltısını yapmıs olmanın verdıgı manevı bır huzur var ıcımdeGünaydın canlarım , nasılsınız
Sanadaaaa.Süper tamam da überi ben almayayım(ne olduğunu bilmiyorum çünkü,yanıcı bir madde gibi geldi de ) KArarverdim bahtsızlığım üzerine çizgi atacağım.Şansımın her türlüsünü zorlayacağım.
Ramaska burlardaydı ama kaçmış.
Bende senin gibi sap ,çöp işlerini hiç sevmem.Babaannem sağolsun (olamaz kız o nasıl laf ki yıllar oldu rahmetli olalı)mekanı cennet olsun;ortaçağ cadıları gibi neyi bulsa kaynaştırır bize içirirdi.böööööğhh gelmişti.Ama şifa için bazen mecbur içmek gerek.Ayrıca sen sportmen bir hatun olduğundan verirsin o gramcıkları korkma
gunaydın bitanemm
afıyet olsun
vucut kendını yenılıyo bence bırdyım...maydanoza devam kıraz sapıda dogru tercıh
gunaydın canım superım gercı ıstanbul yagmurlu soguk ve karanlık ama 6,5 da kalkmıs butun evı temızlemıs kahvaltısını yapmıs olmanın verdıgı manevı bır huzur var ıcımdebırazdanda tarhana corbası kıymalı bulgurlu bıber dolması ve etlı nohuttan olusam menumu pısırcem e daha ne olsun
ay ne guldum yaa..kız yanlıs anladıgın seyı bıle felaket aracı olan bırsey olarak yanlıs anlıyosun
Papadia senin şu poğaça var ya2 saat mayalansın diye bekletiyormuşuz ya ya da ya O süre daha uzun olsa olmaz mı?Hani diyom akşam yoğursakta sabah pişirsek kahvaltıya sıcak sıcak ( benim için değil valla kızım için )
Pampişim yaaa , ne harika bi kadınsın.Nasıl sığdırdın onca işi o kadarcık zamana , saat daha 11.00 :44::44::44::44:
Nasıl erken kalkıyosun , nasıl bu kadar iş yapıyosun bana biraz anlat n'olur.Ben bu saat oldu daha hiçbişi yapmadım yaaa
Bu arada menü şahane , tam benlik , sulu yemekleri çok seviyorum ben yaaa
Kolay gelsin cicimKızlar benim kaçmam gerek.İşim çıkmazsa öğleden sonra buradayım .Duyurulur54:
İnşallah hayatım , bulucam bi çare , kafayı çalıştırmam lazımkizlar yemegimi yaptim geldim ama 10 dakikaya cikicam.kizimi almaya gidicem...
birdy canim nasilsin....bak yakaladim seni....canim senin gibi sportmen hatuna gramlar dayanmaz merak etme...sen maydonaza devam canim kisa surede cevap alamazsin....bir sure devam bence
melexin canim bende ayni seyi dusunuyorum aksam pogacayi mayalasak sabah yapsak nasil olur acaba.benim esimde sicak seviyor....
Ben 17.00 den sonra bişey yemezsem açık sööliiim açlıktan ölürümohooo bırdyım daha yazmadıgım neler var neler oglan ve esım kahvaltı yaptırılıp ugurlandı 2 yasındakı kızım doyurulup degısıldı dun serılen camasırlar toplanıp detaylıca katlanıp yerlestırıldı ev temızlendı balkon ve banyo yıkandı
valla canım onceden oglen 12 den once afyonum patlamazdıartık sabahın korunde dınc bır sekılde kalkıyorum bence sebebı 17 den sonra bırsey yememek
kizlar bazen diyorum keske ev isleri icin sihir gucumuz olsaydi.tatli cadidaki gibi ne guzel olurdu...dusunsenize okus pokus yemek hazir ev tertemiz camasir yikanip utulenmis.....
papadiya masallah canim seninde sihir gucun var galiba....
Valla Ramaskacım ya , ne güzel olurdu beee , herşey kendiliğinden olaydı keşke....
Ben gidip işlerin ucundan tutayım yoksa böööle akşamı edicem hiçbişey yapmadan.
Öptüm hepinizi , akşama görüşürüz.Ramaskacım karda , buzda dikkat et gülüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?