Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Allah kabul etsin.

Hayırlı Sabahlar:

Cuma:

Sabah:
1/3 demet maydonoz, yumurta (tereyağ ile az pişmiş),peynir, 1 su bardağı süt, 1 çay bardağı fıstık, 4 kayısı, 1omega ,1 multivitamin

Öğle:
Yok

Akşam:
1/3 demet maydonoz, 1 tabak haşlanmış nohut,1 kase yoğurt, az turşu,1 çay bardağı fıstık, 4 kayısı,

Gün içinde 2 kupa tarçın çayı, 4 litre su

Cumartesi:

Sabah:
1/3 demet maydonoz,peynir, , 1 su bardağı süt, 1 çay bardağı fıstık, 4 kayısı, 1omega ,1 multivitamin

Öğle:
yok

Akşam:
1/3 demet maydonoz, 15 sap taze nane,1 kase yoğurt, az turşu,

3 litre su

spor yok

Pazar:

Sabah:
1/3 demet maydonoz, 10 sap taze nane,peynir, 20zeytin, 1 su bardağı süt, 1 çay bardağı fıstık, 4 kayısı ,1omega ,1 multivitamin

Öğle:
yok

Akşam:
1/3 demet maydonoz, 10 sap taze nane, balık, az turşu,1 çay bardağı fıstık, 4 kayısı

3 litre su

spor yok

kaçamaksız bir hafta sonu oldu.

hepimize kaçamaksız bir hafta dileğiyle...

sevgiler...

:)))günaydınnnnnn

Sana da günaydınnnnn

Canlarım günaydın , hepimize en şahanesinden süper ve über bi hafta diliyorum
Çalışanlara kolaylıklar diliyorum
Bahtsız bedevilere sabır diliyorum (bildin sen kendini)
Ramaska nerdesin a kız ! Sırf sana ceee diyim diye girdim ama yoksun anacım.Sonra da ağıt yakıyosun arkamızdan
Kızlar bu hormonlar davul gibi şişirdi beni.Yıllardır görmediğim 44,2 mi ne ööle bişi çıktım tartıda.Birdy aldı başını gidiyo :18::18::18ampişim maydanoza devam ediyorum bi de üşenmezsem gidip kiraz sapı alıcam.Gerçi en nefret ettiğim şeylerden biri de onun sapını bunun çöpünü kaynatıp içmektir ama naparsın , mukadderat işte

Sanadaaaa.Süper tamam da überi ben almayayım(ne olduğunu bilmiyorum çünkü ,yanıcı bir madde gibi geldi de ) KArarverdim bahtsızlığım üzerine çizgi atacağım.Şansımın her türlüsünü zorlayacağım.
Ramaska burlardaydı ama kaçmış.
Bende senin gibi sap ,çöp işlerini hiç sevmem.Babaannem sağolsun (olamaz kız o nasıl laf ki yıllar oldu rahmetli olalı)mekanı cennet olsun;ortaçağ cadıları gibi neyi bulsa kaynaştırır bize içirirdi.böööööğhh gelmişti.Ama şifa için bazen mecbur içmek gerek.Ayrıca sen sportmen bir hatun olduğundan verirsin o gramcıkları korkma

Papadia senin şu poğaça var ya 2 saat mayalansın diye bekletiyormuşuz yaya da ya O süre daha uzun olsa olmaz mı?Hani diyom akşam yoğursakta sabah pişirsek kahvaltıya sıcak sıcak ( benim için değil valla kızım için )

O vakit senin adını Şanslı Aristokrat olarak güncelliyorum , nassı beğendin mi
He , Allah rahmet eylesin babaannene , ben de benimkini çok severdim valla , evet şimdi bişiler kaynatıp içmek zorundayım , destek olsun vücüdüme.Bugün bizim spor salonu bakım nedeniyle kapalı , hava da çok fena ama belki çıkar dışarıda koşarım , du bakalım.
Kendime de bi sürü iş listesi yaptım ; Mutfak temizliği , kişisel bakım , zpor , Allahtan dünden çok yemek var , yemek yapmiciiim)

Papişimmm günaydın canımcımm

Afiyet olsun papişimmm
gunaydın bitanemm

afıyet olsun

vucut kendını yenılıyo bence bırdyım...maydanoza devam kıraz sapıda dogru tercıh

Günaydın canlarım , nasılsınız
gunaydın canım superım gercı ıstanbul yagmurlu soguk ve karanlık ama 6,5 da kalkmıs butun evı temızlemıs kahvaltısını yapmıs olmanın verdıgı manevı bır huzur var ıcımdebırazdanda tarhana corbası kıymalı bulgurlu bıber dolması ve etlı nohuttan olusam menumu pısırcem e daha ne olsun

ay ne guldum yaa..kız yanlıs anladıgın seyı bıle felaket aracı olan bırsey olarak yanlıs anlıyosun

Pampişim yaaa , ne harika bi kadınsın.Nasıl sığdırdın onca işi o kadarcık zamana , saat daha 11.00 :44::44::44::44:
Nasıl erken kalkıyosun , nasıl bu kadar iş yapıyosun bana biraz anlat n'olur.Ben bu saat oldu daha hiçbişi yapmadım yaaa
Bu arada menü şahane , tam benlik , sulu yemekleri çok seviyorum ben yaaa

bunu bende dusundum fakat hıc uygulamadım.gecenlerde bır yemek tarıflerı sıtesınde bu sekılde yapılabılecegını okumustum.mayalandıktan sonra kapaklı bır kapta ve buzdolabında saklayıp sabaha pısırebılırsın bu durumda..fakat denemedıgım ıcın kefıl oldugum bır durum deel canımcım

kizlar yemegimi yaptim geldim ama 10 dakikaya cikicam.kizimi almaya gidicem...

birdy canim nasilsin....bak yakaladim seni....canim senin gibi sportmen hatuna gramlar dayanmaz merak etme...sen maydonaza devam canim kisa surede cevap alamazsin....bir sure devam bence

melexin canim bende ayni seyi dusunuyorum aksam pogacayi mayalasak sabah yapsak nasil olur acaba.benim esimde sicak seviyor....

bu diyet konusunda en şansızınınz benim galiba. sabah kahvaltı yapamıyorum. iş yerinde simit yiyorum. Vicdanım sızlıyor.
sabah menüm:
1 adet simit
10-15 adet çig badem
azıcık çubuk çikolata

şu diyet moduna bir türlü giremedim.

ohooo bırdyım daha yazmadıgım neler var neler oglan ve esım kahvaltı yaptırılıp ugurlandı 2 yasındakı kızım doyurulup degısıldı dun serılen camasırlar toplanıp detaylıca katlanıp yerlestırıldı ev temızlendı balkon ve banyo yıkandı

valla canım onceden oglen 12 den once afyonum patlamazdı artık sabahın korunde dınc bır sekılde kalkıyorum bence sebebı 17 den sonra bırsey yememek

merhabalar uzuuuunca bır aradan sonra sahalara gerı dondum:) kabul edersenız:)dun okadar asure yedımkı anlatamam bırd etartıya cıktımkı sormayın aklım basıma geldı .tartımın pılı bıtmıştı hıc tartılmıyordum takı dun akşama kadar tam tamına 75 olmusum ya ben

kizlar bazen diyorum keske ev isleri icin sihir gucumuz olsaydi.tatli cadidaki gibi ne guzel olurdu...dusunsenize okus pokus yemek hazir ev tertemiz camasir yikanip utulenmis.....

papadiya masallah canim seninde sihir gucun var galiba....

akrap gunaydin canim

nurudilara afiyet olsun menuler guzel...

iyiniyetliyim artik bu hafta - bekliyoruz ona gore...

setas canim yavas yavas olacak ama evde kahvalti yapabilirsen daha iyi olur

Kızlar benim kaçmam gerek.İşim çıkmazsa öğleden sonra buradayım .Duyurulur 54:
Kolay gelsin cicim
İnşallah hayatım , bulucam bi çare , kafayı çalıştırmam lazım
Ben 17.00 den sonra bişey yemezsem açık sööliiim açlıktan ölürüm Ama gelip senin yanında erken uyanma ve erken iş yapma stajı yapmam lazım , müsait olduğunda haber verip , 1 hafta staja gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…