Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Valla çok süper gidiyosun , halsizlik yaptı mı protein ?

Hayir canım halsizlik yapmadı fakatpek alışık olmadığımdan cok hafif bir mide bulantım oldu .. Açlık da hissetmedim .. Biraz detox gibi biraz diyet gibi hoşuma gitti .. Fazla kaçırdığımız bir gunün ertesi olarak harika gider

Aaaa bak çok sevindim bu kadar rahat geçmesine.Evet iyi oluyo gerçekten arada sırada.Zaten uzun süre yapılabilecek bişey diil

rica ederim canlarımmm

evet leylakım 0 yürüyüş değil nasılsa azıcık da olsa yürüdüm di mi leylakım sağol

Ya aslında yıkanırım , zaten sıcak su sevmiyorum (çoook ılık suyla yıkanıyorum) ama niçün hayat bu kadar zor , onu sorguluyorum şuan
Hayaaaat beni neden yoruyosuuuuun

Ne kadar az yemişsin Leylakım yaa , çocuk kadar yemişsin valla :44::44::44:

he kıss,canım istemedi az yedim ama şuan açlıktan ölüyorum yaw
Kısım sen Herkül'ü dolduruncaya kadar bizim vanayı tamir etmişler bile , ohh yıkandım şimdi Hamamizade Birdy Efendi oldum vallaa , missss

sıhhatler olsun bebeğem

Aaaa bak çok sevindim bu kadar rahat geçmesine.Evet iyi oluyo gerçekten arada sırada.Zaten uzun süre yapılabilecek bişey diil

Sağol canım ..
evet kesinlikle sürekli yapılabilecek birşey değil zor .. İnsan tum dünya nimetlerini görüyor istiyor sabır gerekir 3 gun yapılıp 2 gun ara verilebilir yada 1 hafta yapılıp 3 gun ara verilebilir .. Aynı kiloda kalıp duranlar icin ideal ..

he kıss,canım istemedi az yedim ama şuan açlıktan ölüyorum yaw
He acıkırsın tabe , yoğurt-moğurt ye bari , yazıktır

sıhhatler olsun bebeğem
Sağol canım benim , nihayet eşofmanları çıkartabildim beee , yapışmışlar hep üstüme ıyğğğğ

Max üç gün , ondan sonrası zarar diye düşünüyorum.Belki 1 gün normal bi gün protein , ööle de olabilir :26::26::26:

Oooo saat de geç olmuş , ben gidiyorum artık.
Ramaska sırf senin için daha da erken kalkıcam sabah.Yakala beni anacım
Hepinizi öptüm &iyi geceler

Kesinlikle katılıyorum. Bu arada nasıl oldun?

Aramıza hoşgeldin canım. Bende oldu. Hatta benim tanıdığım tüm arkadaşlarda oldu sanıyorum. İnsülin direncin kırılana dek acıkma oluyor. Bu da hiç kaçamak yapmazsan 1 haftaya kalmadan düzeliyor. O zamana kadar her öğünde 1er avuç kuruyemiş yersin. Arada acıkınca da 1 bardak ayran veya süt içersin. Beni ayran daha çok tok tutyor. Sen de denersin. Başarılar.

Gözüme çarpan neler oldu: Filtre kahve içmiyoruz canım. Nohut ve bulguru haftada 1 ve mümkün olduğunca öğlen yiyorum ben. Senin yerinde olsam, madem kilo veremedin, bulgur ve nohutu bir süre yemezdim. Özellikle bulgur benim kilo vermemi çok etkiliyor. Kolay gelsin. Sen menülerini yazmaya devam et lütfen. Bazen gözden kaçırıyoruz kusura bakma.

igneoyasi suan 75 kiloyum ve sadece yasaklara uymaya calisiyorum ama yine de pek zayiflayamadim siz kesinlikle o kitabin sonundaki diyetlere mi uymaya calisiyorsunuz?

Ben o sondaki listelere pek uymadım. Örnek listeleri yapmadım. Onun yerine genel kuralları iyi anlayıp onları uygulamaya çalıştım. Menülerini, saatleri ile beraber yazarsan değerlendirmeye çalışırız. Ama ağzına koyduğun her lokmayı yaz, olur mu?

Heee... Pampiş poğaçası yedim:)

Portakallı tavuk, zannedersem Fransız yemeği... Ve ben, en kral Fransız restoranındansa, köşedeki esnaf lokantasını tercih eden bir insanım! Yani sonuç benim için hüsrandı... Dediğin gibi karamel kıvamında, şekerli bir sosu vardı. Biz alışmışız kimyonlu, acılı tavuk soslarına... Yahu en lüks Fransız restoranında, spesiyal diye üstü yanarlı dönerli, alingirli bi çorba getirmişlerdi. Acayip fiyakalı bi sunum... Sonra noldu? Üstündeki alev sönüp, erimiş kaşarları kenara çekince, bi baktık içine... Anam! Bulaşık suyunda yüzen soğan halkaları! 1 kaşık alıp, gönderdik. Garsonlar bozulmuştu:)))) Benim neyime gerek portakallı tavuk:)))

Sabah (07:30) 2 kk yumurta ,ceviz,2 (ceviz büyüklüğünde )pogaca ,çay ,peynir
Öğlen (13:30)3 ( ceviz kadar ) pogaca , çay
Aksam (19:00)3 sarıkanat , salata

pisküvi pastası yasak değil mi? kaçamak mı yaptın? bu dıyetı tam ayrıntılarıyle bılmediğim için soruyorum? bu dıyette lahmacun serbest mi?

kacamak yapmıs canım tabiki yasak :)
lahmacun haftada bir kez yenilebilir

Arkadaslar ben yeni basladim bu diyete daha 2 hafta oldu kendimi fazla sıkmamak istiyorum o yuzden kac haftadir dogru duzgun kilo veremiyorum yardimm lutfen

olabiliyor insülin direnci kaırıldıgıında kg verimi baslıyor

oluyor tabiki ama alısıyorsun canım

Kızlar, resim nereye ekleniyor, bulamadım.

Kaneel, leylak, bi el atıverin yav...

Konuya cevap ver kısmına tıkla ,
biraz aşağıya in,
eklenti ekle kısmını göreceksin ona da tıkla,
yeni bir sayfa açılacak ,
oradan sag üst Köse'de yükle diye birşey yazıyor veya fotograf ekle ona tıkla ,
pencere açılıyor diyoki ister kütüphaneden seç ister fotograf cek ( ben telden yaptıgım icin bana ole çıkıyor )
neyse kütüphaneden seçtiğin resim ekrana düşmesini bekle ,
geldikten sonra resmin sag alt köşesine kutucuk car ona bir tık kondur,
ve sonra sag alt Köse'de yine eklenti ekle yazıyor tıkla ,
bekle işlem tamam

kizlar gunaydin.........

kaneel canim cok tesekkurler avatarin cok guzel.....
bu arada protein atagin iyi gidiyor....acaba proteine baslamadan tartilmismiydin....merak ettim acaba ne kadar vericeksin 3 gunde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…