Valla çok süper gidiyosun , halsizlik yaptı mı protein ?
Hayir canım halsizlik yapmadı fakatpek alışık olmadığımdan cok hafif bir mide bulantım oldu .. Açlık da hissetmedim .. Biraz detox gibi biraz diyet gibi hoşuma gitti .. Fazla kaçırdığımız bir gunün ertesi olarak harika gider
rica ederim canlarımmm
evet leylakım 0 yürüyüş değil nasılsaazıcık da olsa yürüdüm di mi leylakım sağol
Ya aslında yıkanırım , zaten sıcak su sevmiyorum (çoook ılık suyla yıkanıyorum) ama niçün hayat bu kadar zor , onu sorguluyorum şuan
Hayaaaat beni neden yoruyosuuuuun
Ne kadar az yemişsin Leylakım yaa , çocuk kadar yemişsin valla :44::44::44:
Kısım sen Herkül'ü dolduruncaya kadar bizim vanayı tamir etmişler bile , ohh yıkandım şimdi Hamamizade Birdy Efendi oldum vallaa , missss
Aaaa bak çok sevindim bu kadar rahat geçmesine.Evet iyi oluyo gerçekten arada sırada.Zaten uzun süre yapılabilecek bişey diil
Sağol canım benim , nihayet eşofmanları çıkartabildim beee , yapışmışlar hep üstüme ıyğğğğ
he kıss,canım istemedi az yedim ama şuan açlıktan ölüyorum yaw
He acıkırsın tabe , yoğurt-moğurt ye bari , yazıktır
sıhhatler olsun bebeğem
Sağol canım benim , nihayet eşofmanları çıkartabildim beee , yapışmışlar hep üstüme ıyğğğğ
Sağol canım ..
evet kesinlikle sürekli yapılabilecek birşey değil zor .. İnsan tum dünya nimetlerini görüyor istiyor sabır gerekir 3 gun yapılıp 2 gun ara verilebilir yada 1 hafta yapılıp 3 gun ara verilebilir .. Aynı kiloda kalıp duranlar icin ideal ..
Max üç gün , ondan sonrası zarar diye düşünüyorum.Belki 1 gün normal bi gün protein , ööle de olabilir :26::26::26:
O gece yemeleri çok kötü birşey ya, ben çok iyi bilirim , her gece kalkardım Karatay sayesinde kalkmıyorum inşallah da kalkmam, bir iki kere yaptım ama o da öksürüğümün :18:Yatışması içindi ama o bile olmamalı
kızlarrrrr bugün itibariyle bende diyete başladım,kilom 63 5 kilo vermem gerek,sabah yumurta,zeytin peynir falan yedim öglen yogurtlu ıspanak yemegi ama saat 4 gibi midem kazınmaya başladı çok fena sütlü kahve içtim,ilk gün oldugundanmıdır acaba bu acıkma hissi,sizdede oldumu yeni başladıgınız günlerde
hepinize iyi aksamlar,
hemen yediklerimi yazip sonra gecmise bakacagim.
Sabah:2 kayisi kivaminda yumurta,10 zeytin,peynir,1 türk kahvesi fincani dolusu,ceviz,2 hurma,domates sögüs,omega3+E vitamini
arada sütlü filtre kahve ictim
Ögle:ici cevizli 4 günkurusu(disaridaydim yanima almistim,disarida bisey yemek istemedim)
Aksam:1,5 kepce ev tarhanasi,2 yemek kasigi nohut yemegi,8-9 adet bulgurlu lahana dolmasi,salata,yogurt,omega 3
Spor:carsiya yürüyerek gidip geldim,3,5 saat disaridaydim.
Su:simdiye kadar 2,5 lt
Yorumlarinizi bekliyorum,dün ilk menü bildirimini yapmistim,görmeyen arkaslar icin tekrarlamak isterim,bugün 27. günüm ve bende sadece 200gr farketti
igneoyasi suan 75 kiloyum ve sadece yasaklara uymaya calisiyorum ama yine de pek zayiflayamadim siz kesinlikle o kitabin sonundaki diyetlere mi uymaya calisiyorsunuz?
Eee anlat bakalım tavukunu nasıl yaptın , sonuç nasıldı (bence kesin çok leziz olmuştur çünkü ben portakallı yemekleri çok severim) , bu arada bizde yapılmıyor ama yurtdışında tavuk yaparken limon-portkal-bal gibi malzemeleri çok k[/COLOR]ullanıyorlar.Sen tarifi ver bize e mi a canım
He işte , n'oldu o tavuk , bize acele bilgi ver.Pampiş poğaçası mı yedin ?
Jaddeci gelmiş
pisküvi pastası yasak değil mi? kaçamak mı yaptın? bu dıyetı tam ayrıntılarıyle bılmediğim için soruyorum? bu dıyette lahmacun serbest mi?
Arkadaslar ben yeni basladim bu diyete daha 2 hafta oldu kendimi fazla sıkmamak istiyorum o yuzden kac haftadir dogru duzgun kilo veremiyorum yardimm lutfen
kızlarrrrr bugün itibariyle bende diyete başladım,kilom 63 5 kilo vermem gerek,sabah yumurta,zeytin peynir falan yedim öglen yogurtlu ıspanak yemegi ama saat 4 gibi midem kazınmaya başladı çok fena sütlü kahve içtim,ilk gün oldugundanmıdır acaba bu acıkma hissi,sizdede oldumu yeni başladıgınız günlerde
Sabah (07:30) 2 kk yumurta ,ceviz,2 (ceviz büyüklüğünde )pogaca ,çay ,peynir
Öğlen (13:30)3 ( ceviz kadar ) pogaca , çay
Aksam (19:00)3 sarıkanat , salata
Kızlar, resim nereye ekleniyor, bulamadım.
Kaneel, leylak, bi el atıverin yav...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?