Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Birdy yine sorun var :)) Sayfayı açamıyorum . Acar acmaz kapanıyor . Cepten yazıyorum suan . Böyle de Çin işkencesi mübarek . Sularla bir sorun yaşadığını okudum,okumaya çalıştım desem daha doğru . Kızım bak ben gelmeden lanetim gelmiş bile :)))

gunaydın guzellıkler

kahvaltım

2 yumurtadan omlet
zeytın,peynır
cevız,kt yoort:))

omega3 üm bıtmıs cıkıp almam lazım hepınıze guzel bır gun dıleyerek satırlarıma son verıyorum:))

melexın nasıldı pohaca?

Pogaca güzeldi :))Ama benimkiler çok sert oldu. Atölyeye götürmek için yaptım . Yemesi kolay olsun diye minicik minicik yapmıştım . Ceviz kadar küçük bir o kadar sert oldular Bu arada bende kısmetimi yedim :)) sabah nasıl olmuş diye bakmak için 2 dane , öğlende zehir koymadığımı
ispatlamak adına 3 dane yedim

Son düzenleme:
günaydın....
Dünkü yediklerim...

Sabah:yok
Öğle YokAkşam: 1/3 demet maydonoz( 15. gün itibariyle maydonoz yemeyi bırakıyorum. 1 hafta sonra duruma göre yine yemeye başlarım belki.) 10 sap taze nane , 1 tabak mercimek yemeği,1 kase yoğurt, az karnıbahar turşusu, 1 çaybardağı fıstık, 5 kayısı

spor yok

çay yok, az miktarda su...

Dün pek iyi bir gün değildi. Hiç canım birşey yemek içmek istemedi... Akşam istemesemde mecburen yedim...

sevgiler...

selam kızlar bu hafta pek karataya uymadım, motivasyonum azaldı ben de klasik araöğünlü diyetimi yapıyorum(kendime haksızlık etmiyim tek kabahatim araöğün). öğünde karbonhidtrat alıyorsam arada almamaya çalışıyorum o kadar. bu hafta bu şekilde listeye girmesem iyi olur

dünkü menümü gene de bi yazayım
zabah: 1 tulum peynirli omet+1 sade omlet
ara: 1 kuru kayısı, 1 form pisküüüt, 7-8 fındık fıstık, 2 bardak 5i bi yerde çay
öğlen: dil peynirli bolca salata, yanında 1 avuç kadar ızgara tavuk
ara:2 kuru kayısı, şekersiz kahve, 2 yeşil çay
akşam : yemekten önce yarım elma, 3 tabak z.yağlı kapuska, 1 büyük kase sarmısaklı yoğurt
2 bardak elma ıhlamur çayı

bu sabah da bir büyük armut+10 badem+1yk yulaf ezmesi+1 yk yulaf kepeği +1 tatlı kaşığı tarçından doğal müsli hazırlayıp yedim

arada kefir veya kuru yemiş tüketirim.
öğlen için de 2 yumurta haşladım gene peynirli salata yapıcam ama bana yetmeyebilir bi de döner mi yesem acaba

tüüüüüüüüh evde yarım demet maydanoz ile dereotum vardı, dün işyeri için salata malzemesi alırken onları almadım ki evde boşuna çürümesinler işe geitririm diye. neyseee eve gidince onlarla da güzzei bi salata yapiiim hem akşama da zaten balık yapmayı planlıyordum iyi olur. hmm bi de tahin helvası almam gerekiyor ki benim oğlan sipariş edip duruyordu.

bu arada nurudilara 15 günlük maydonoz kürünü başarıyla tamaladığın için seni tebrik ediyorum

deneme deneme sesim geliyo mu orda mısın

Canım omega3 aldın mı ? Sende mi marincap 500 kullanıyorsun ? Ben sabah kahvaltıdan sonra 1 adet evicap 200 U ile birlikte 4 tane içiyorum.Sabah toptan içiş yapıyorum.çünkü öğleleri veya akşamları unutma olasılığım olduğundan :))Doktorlar sitesinde Canan hocada çoğunlukla böyle tavsiye etmiş.Sen nasıl bir uygulama yapıyorsun ?

günaydın
ceviz
kuru kaysı
peynir
yumurta yemek istemedi canım
yağmurda var yürüyüs yapamıyorum buaralar

Ne alıntılar yapmışsın brdyim
Harikasın Kaneelcim yürüyüşün de
Kısım sen Herkül'ü dolduruncaya kadar bizim vanayı tamir etmişler bile , ohh yıkandım şimdi Hamamizade Birdy Efendi oldum vallaa , missss
sıhhatler olsuunnn
kızlar sersum kaçar..dün gece 1.5 ta yatıp 6.30 da kalkınca pert oldum.heran sızabilirim:111::111:..öpüyorum hepinizii..

Kıss sen kurtuldun sıra ben de
Temizlikle uğraşıyorum gece gece düşün sabah zor kalktım yaw.. Yürüyüşü 4 e katlar temizlik valla
cuma bi kısım c.tesi de başka misafirlerim var bi hazırlıkla 2sini aradan çıkartıciiimmm
Dün her keşler uyuyunca buzdolabını sildim balkon camlarını sildim tospağa gibiyim uleyyynnn di mi
Bugün de salon camlarımı silip (yağmur yağıyor ama) perdelerini yıkayacağım yarın da banyo ve wc leri temizler ikram hazırlarım

Papişim vardı gitmiş. leylakım meleksin derin günaydın kızlaarrr

kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
simitten tost
kuşburnu reçeli
çay
4 omega 3
7-8 zeytin
fındık

üzerine kahvem
hepinize afiyet olsun

Kızlar, resim nereye ekleniyor, bulamadım.

Kaneel, leylak, bi el atıverin yav...

anlatacaktım canım ama kaneel anlatmış sağolsun
gunaydın guzellıkler

kahvaltım

2 yumurtadan omlet
zeytın,peynır
cevız,kt yoort:))

omega3 üm bıtmıs cıkıp almam lazım hepınıze guzel bır gun dıleyerek satırlarıma son verıyorum:))

afiyet oldun bebeğem

kolay gelsin canım
Papişim vardı gitmiş. leylakım meleksin derin günaydın kızlaarrr

kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
simitten tost
kuşburnu reçeli
çay
4 omega 3
7-8 zeytin
fındık

üzerine kahvem
hepinize afiyet olsun

sana da günaydın iyiniyetlim
afiyet olsun canım...ama orda simitten tost görüyorum sanki

Günaydın canımBenim sayfayla sorunum var.Size birşeyler yazmak için ecel teri döküyorum Simitten tost olayı güzelmiş

herkese günaydınlar kızlardün iyiniyetlim kg verirsin deyince tartıldım,baktım 600 gr gitmişsevindirik oldum
kahvaltım

2 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
domates
az fıstık
omega 3

Günaydın kızlar, Bildiginiz gibi proteinin 3. Günündeyim.Kahvaltimda: 2 haşlanmis yumurta sarısı , biraz peynir , biraz tavuk yedim ve bir sutlu kahve ictim.Biraz mide bulantım var .. Ve bol bol su iciyorum ..Tum gun isteyim.. Optum sizcikleri iyi günler

afiyet olsun kizlar...ben sabah bir ara baktim ciktim...sonra bende de bir ara sorun vardi sayfa acilmadi...o surada birdy gelip gitmis melexin gelmis....

birdy canim gene kavusamadik hadi hayirlisi....masallah bak erken uyanmaya basladin...
canim melexin afiyet olsun....bende pogaca yaptim su an firinda bakalim nasil olacak....anladigim kadariyla aksamdan hamuru yaptigin icin sert olmus olabilir....

leylakcim cok sevindim ins.sboyle devam eder afiyet olsun....
iyiniyetlim canim afiyet olsun...masallah bir suru temizlik yapmissin gece gece....ins.bugun derslerin yorucu gecmaz.kendine dikkat et canim....

papaadiya canim afiyet olsun....

Günaydın canlarım.

Sabah 2 yumurtanın beyazı ile kıymalı yumurta, yarım bardak portakal suyu.

Aslında birazdan komşum gelecek kahveye İlk kez geliyor evime. Ama aç kaldığım için ben kahvemi yaptım, içiyorum. Onunla da bir tane daha içerim artık.

Kaneel, leylak cevaplar için teşekkür ederim. Deneyeceğim resim eklemeyi.

İyiniyetlim, kolay gelsin. İş, çocuk, bahçe, bir de temizlik. Atom karıncamız bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…