melexın nasıldı pohaca?
günaydın....
Dünkü yediklerim...
Sabah:yok
Öğle YokAkşam: 1/3 demet maydonoz( 15. gün itibariyle maydonoz yemeyi bırakıyorum. 1 hafta sonra duruma göre yine yemeye başlarım belki.) 10 sap taze nane , 1 tabak mercimek yemeği,1 kase yoğurt, az karnıbahar turşusu, 1 çaybardağı fıstık, 5 kayısı
spor yok
çay yok, az miktarda su...
Dün pek iyi bir gün değildi. Hiç canım birşey yemek içmek istemedi... Akşam istemesemde mecburen yedim...
sevgiler...
Birdy yine sorun var :)) Sayfayı açamıyorum . Acar acmaz kapanıyor . Cepten yazıyorum suan . Böyle de Çin işkencesi mübarek . Sularla bir sorun yaşadığını okudum,okumaya çalıştım desem daha doğru . Kızım bak ben gelmeden lanetim gelmiş bile :)))
deneme deneme sesim geliyo mu orda mısın
Ne alıntılar yapmışsın brdyimHe bari sana şans getirsin , bana soğuk su getirdi sadece
Kaneelcim şahane gidiyosun gerçekten , haftasonu büyük sürpriz bekliyorum senden
Canikom valla beraber yaşayalım.Mutfak haricinde bütün ev işlerinden nefret ediyorum jidden.Gerçi bi poh yaptığımda yok , o da ayrı mesele ...Yılda toplasan 10 kere ütü belki yapıyorumdur.Haftada bir temizlik yapmaya çalışıyorum ama beni manen çökertiyo , camları yılda 2 en fazla 3 kere siliyorum , tek sevdiğim yer mutfak.
Eee anlat bakalım tavukunu nasıl yaptın , sonuç nasıldı (bence kesin çok leziz olmuştur çünkü ben portakallı yemekleri çok severim) , bu arada bizde yapılmıyor ama yurtdışında tavuk yaparken limon-portkal-bal gibi malzemeleri çok kullanıyorlar.Sen tarifi ver bize e mi a canım
Hee ne rahatım ne rahatım ooohhhh çok rahatım
Günaydın canım (sen sabah görücen ya o yüzden ööle dedim) , valla Ramaskacım bana bi haller oldu , iki gündür erken uyanıyorum cicim ...Ama ben seni görmedim be yawww
Ohhh çok güselmiş kahvaltı , afiyet olsun cicim
Kız bendim ben , anaaaa hafiye mübarekSabah bi ara girdim-çıktım ama sizi hiç görmedim ben , Alla Alla
BENDİM BE BENDİM , TE'ALLAM , GELMEM SUÇ , GELİRİM SUÇ , BEN NERDE YANLIŞ YAPTIIIIIIMMMM
Ne kadar az yemişsin Leylakım yaa , çocuk kadar yemişsin valla :44::44::44:
Sersumum , süper idare etmişsin akşam , valla sana koca bir BRAVOS , bu iradeye şapka çıkarılır
Menü de süper valla , Kaneel ve sen çok pis geliyosunuz bu hafta
He işte , n'oldu o tavuk , bize acele bilgi ver.Pampiş poğaçası mı yedin ?
Ficansım naber nasılsın hayatım ? Sen toparlan iyice , sonra beraber yaparık Karatay'ı
İyi geceler cicim
Pampişim ben geldim ama siz gitmişiniz
Harikasın Kaneelcim yürüyüşün deİyi akşamlar kızlar ,
nasilsiniz ???
bugun sinemadaydim. Guzel bir gun geçirdim .. Buraya gelen iki guzel turk filmine gittim. Cakallarla dans2 ve evim sensin güzellerdi
Bugun yaklasik 1 saat yürüdüm ..
kahvaltidan sonra ara yaptım bir activia yedim.
Ogle: bir tavuk göğüsü ve biraz peynir yedim.
aksam: bir buyuk limonlu yagsiz yogurt yedim .
simdi suyumu iciyorum.
Ve sizleri okuyorum
sıhhatler olsuunnnKısım sen Herkül'ü dolduruncaya kadar bizim vanayı tamir etmişler bile , ohh yıkandım şimdi Hamamizade Birdy Efendi oldum vallaa , missss
kızlar sersum kaçar..dün gece 1.5 ta yatıp 6.30 da kalkınca pert oldum .heran sızabilirim:111::111:..öpüyorum hepinizii..
Kızlar, resim nereye ekleniyor, bulamadım.
Kaneel, leylak, bi el atıverin yav...
gunaydın guzellıkler
kahvaltım
2 yumurtadan omlet
zeytın,peynır
cevız,kt yoort:))
omega3 üm bıtmıs cıkıp almam lazım hepınıze guzel bır gun dıleyerek satırlarıma son verıyorum:))
Ne alıntılar yapmışsın brdyim
Harikasın Kaneelcim yürüyüşün de
sıhhatler olsuunnn
Kıss sen kurtuldun sıra ben de
Temizlikle uğraşıyorum gece gece düşün sabah zor kalktım yaw.. Yürüyüşü 4 e katlar temizlik valla
cuma bi kısım c.tesi de başka misafirlerim var bi hazırlıkla 2sini aradan çıkartıciiimmm
Dün her keşler uyuyunca buzdolabını sildim balkon camlarını sildim tospağa gibiyim uleyyynnn di mi
Bugün de salon camlarımı silip (yağmur yağıyor ama) perdelerini yıkayacağım yarın da banyo ve wc leri temizler ikram hazırlarım
Papişim vardı gitmiş. leylakım meleksin derin günaydın kızlaarrr
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
simitten tost
kuşburnu reçeli
çay
4 omega 3
7-8 zeytin
fındık
üzerine kahvem
hepinize afiyet olsun
Papişim vardı gitmiş. leylakım meleksin derin günaydın kızlaarrr
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
simitten tost
kuşburnu reçeli
çay
4 omega 3
7-8 zeytin
fındık
üzerine kahvem
hepinize afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?