evet leylakım sanırım oyle oldu ben 12 ye ceyrek kala basladımhavalar sogudu kendımı kosubandımın kollarına bıraktım artık
sersumum örtmen ve eşi sizi davet ettilermı gı
Leylakım ve papişim yürüyüş için sizi
Ben hala başlamadım ,biraz da zor başlarım boğazımdan korkuyorum, callen ya da pilates yapsam diyorum ama onlar da sıkıcı , bakalım artık
10 tane blok olan sitede bizim blokun sıcak su vanası patlamış , ben de koşudan geldim leş gibi terlemişim , amanın dünyanın en soğuk suyu bizim banyoda akıyoMelex'in hortumu tak , Herkül'ü doldur , yıkanmaya size geliyorum anacım
Sabah :
* 1 yumurtadan salamlı omlet
* 1 parça peynir
* 4 tane zeytin
Öğle :
* 1 kase tavuk suyuna mercimek çorbası
* Yarım dilim ekmek
* Yarım nar
(acele dışarı çıkmamız gerekti)
Ara :
Tabi öğle yemeği çok az geldi , dışarıda :
* 1 küçük tabak nohut
* 2 çatal bulgur pilavı
* 2 lokma ekmek
* Yarım gofret yedim.
Akşam:
* 2 yumurtadan yumurtalı ıspanak (bol sarmısaklı yoğurtlu ) (bu yemek saplantı haline geldi bizde , her gördüğüm yerde ıspanak alıp bunu yapıyorum)
* Yarım kabak dolma , 4-5 tane sarma
* Çeyrek nar , çeyrek portakal
Zpor : 3.5 km koşu , 1.5 km yürüyüş
yine bir''gülme komşuna gelir başına''durumu
afiyet olsun birdyim.menü de ziporun da züperrr
Sorma be yaww , kaldım eşofmanla , bakalım nolucek
rica ederim canlarımmmkaneelciğim tebrikler proteini müthiş götürüyorsun
iyiniyetlim yazıyı gözlerim dolarak okudum harika bir paylaşım teşekkürler
ramaskacığım yine sabahın köründe busefer de birdyi mi gördün kıss
melexin birdye mi taşıncan kıss
birdy alarm durumuna geçtin mi
oyam sen de eski arkadaşlarınla çok güzel bir gün geçirmişsin nekaa güzel..
canım bugün hem vakit bulamadım,hem de acıkmadığım için 2 öğün oldu.yoksa 3 öğüne devam
okula yürüyerek gidip gelmişsin o yeter iyiniyetlim,sıkma canını sen
yaz olsaydı soğuk suyla bile duş alınırdı ama bu soğukta fena:44::44:
He bari sana şans getirsin , bana soğuk su getirdi sadeceŞanslı Aristokrat : sevdim bu adı.Sağol birdy.Bu ad bana şans getirecek , hissediyorum
Kaneelcim şahane gidiyosun gerçekten , haftasonu büyük sürpriz bekliyorum sendenYanlisim yok demi canim bu sefer ..
Canikom valla beraber yaşayalım.Mutfak haricinde bütün ev işlerinden nefret ediyorum jidden.Gerçi bi poh yaptığımda yok , o da ayrı mesele ...Yılda toplasan 10 kere ütü belki yapıyorumdur.Haftada bir temizlik yapmaya çalışıyorum ama beni manen çökertiyo , camları yılda 2 en fazla 3 kere siliyorum , tek sevdiğim yer mutfak.Senin mutfak sevdana bayılıyorum birdy. Biz seninle aynı evde yaşasak. Ben temizliği yaparım ama yemek yapmayayım.
Ben de yarınki yemeğimi sosa yatırdım. Portakallı tavuk yapıciiiim. Şaka gibi ama gerçek!
Evlendik evleneli ne zaman kocama akşam ne pişireyim desem, portakallı ördek der. En son, "portakalı nereye takacağımı bulamadım... Ördeğe mi, yiyene mi demiştim" Bir daha istemedi:)) Dün sanırım nazfiliz bir yemek sitesinden bahsetmişti. Orada buldum tarifi. Tavukları yatırdım portakallı sosa. Bakalım nasıl olacak...
Hee ne rahatım ne rahatım ooohhhh çok rahatımkizlar gunaydin .....
melexin canim pogacalar nasil oldu acaba ...afiyet olsun....
birdy canim hadi dun temizlik yapmissin yemek hazir bugun rahatsin bakalim...
Günaydın canım (sen sabah görücen ya o yüzden ööle dedim) , valla Ramaskacım bana bi haller oldu , iki gündür erken uyanıyorum cicim ...Ama ben seni görmedim be yawwweller yukari sen birdy misin......benim bildigim birdy suan uyuyor olmasi lazim eger bugun hastane isi yoksa.....
eger birdy sensen canim gunaydin....hayirdir sabah sabah........
kahveniicip uyandinmi??? eminmisin......
Ohhh çok güselmiş kahvaltı , afiyet olsun cicimGünaydınlarrrr
Papişim nurudilara ve birdy günaydın afiyet olsun kızlar
kahvaltım
size söz verdiğim için bugün tost yemedim.. Kızım kendine yaparken bana da yapmış. Ama ben oni yemeyince eşim götürdü
Yazdan hazırladığım menemenliğime 2 yumurta kırdım bir de kaşar ekledim tereyağında pişirdim çok oldu yaw karnım yemekten patlayacaktı
3-4 kırma zeytin
1 bardak süt
4 omega 3
badem
üzerine de kahvem tabisiii
Kız bendim ben , anaaaa hafiye mübarekcanim gunaydin afiyet olsun....canim keske ekmek arasi koftenin ustune cay yada ayran icseydin......simit olmamis sanki.....
neyse canim arada olur....bugun toplarsin ins....
iyiniyetlim gunaydin yemedigin tost icin
papadiyam afiyet olsun kahve icin......eeee falda ne gozukuyor kilo veriliyor gozukuyormu 3 vakte kadar.,...
nurudilara afiyet olsun..maydanoz ise yariyor galiba....
seyide cim hosgeldin.....kac kilo vermen gerekiyor...kolay gelsin....
kizlar sizde gordunuz birdy geldi gitti dimi.....ben serap gormedim dimi......
BENDİM BE BENDİM , TE'ALLAM , GELMEM SUÇ , GELİRİM SUÇ , BEN NERDE YANLIŞ YAPTIIIIIIMMMMiyiniyetli canim seminer icin iyi bir ornek....iyi dusunmussun....
kizlar ben cikiyorum aksama gorusuruz......
birdy israrla soruyorum SENMIYDIN SABAHIN KORUNDE GELEN
BIR GORUNUP BIR GIDEN....
Ne kadar az yemişsin Leylakım yaa , çocuk kadar yemişsin valla :44::44::44:2.öğünüm
1 kepçe mercimek çorbası
3 tane tavuk kanat
Sersumum , süper idare etmişsin akşam , valla sana koca bir BRAVOS , bu iradeye şapka çıkarılırdün misafirlerimiz 12 de gittilerhaliyle gelemedim..sabah ta zor kalktım valla..
hafta içi misafir çekilmiyor
dün akşam yediklerim
yumurtalı mercimek salatası 2 kase
1 kase yoğurt
3 çatal bisküvi pastası
2 kaşık meyve salatası(portakal,kivi,elma,muz)
çay ve sütlü kahve
Menü de süper valla , Kaneel ve sen çok pis geliyosunuz bu haftabugün wc ye çıkamadım kendimi çok şiş hissediyorum..
bugün yediklerime gelince
1. öğün
ceviz
2 hurma
2 günkurusu
2. öğün
1 alabalık
mevsim salata
tarhana
3.öğün
mercimek çorbası
hünkar beğendi(kıymalı soslu et pişirmeye üşendim)
turşu
şalgam suyu
şimdi de çay ve form çay içicem..
He işte , n'oldu o tavuk , bize acele bilgi ver.Pampiş poğaçası mı yedin ?Dün gece, Karataya başladığımdan beri yapmadığım bişey yaptım. Gece yemek yedim
Kombinin programlamasında bir arıza olduğu için sabah 5e saati kurup, kombiyi açmak için mutfağa gittim. Sonra da şuursuzca poğaça yiyip yattım. Oysa yatmadan önce onu yememek için ayran içmiştim. Neyse, sabah kalktım, ağzım çamur gibi... Midemeyse öküz oturmuş gibi... Önce anlamadım nolduğunu. Sonra hatırladım gece yemek yediğimi. Sabah da ağzımdaki taddan midem bulandığı için kahvaltı yapamadım.
Ya, ben eskiden hep gece yerdim. Nasıl yapıyormuşum, anlayamıyorum! Canan Hocadan Allah razı olsun.
Öğlen de arkadaşlarımlaydım. Salata, haşlanmış içli köfte (2 tane) yedim. Yalnız salatanın sosunda biraz mayonez varmış.
Akşama da portakallı tavuk yiyeceğim birazdan. Aslında sosu şekerli. Ben kendime sosa yatırılmamış ayırdım, pişirdim normal normal. Ama soslusunun da tadına bi bakıcam doğrusu...:26:
Ficansım naber nasılsın hayatım ? Sen toparlan iyice , sonra beraber yaparık Karatay'ıSelam kızlar nasılsınız
Haftasonu evde değildim 2 günde
2 gündür de iş yapıyorum haliyle
Karatay yalan oldu hem de çok fena ama inşallah cumaya kadar telafi ederim, birazdan eşim gelicek o gelene kadar size bakayım dedim
İyi geceler cicimkızlar sersum kaçar..dün gece 1.5 ta yatıp 6.30 da kalkınca pert oldum .heran sızabilirim:111::111:..öpüyorum hepinizii..
Pampişim ben geldim ama siz gitmişinizsersumum kımsecıkler yok bu aksam bebısım hayırdır yaaa:44:
canim menun guzel.afiyet olsun.ins. bu sefer guzel olucak diye dusunuyorum sana donusu.
canim eminim ki avatarini begenerek secmissindir kirilma ama nedense avatarin bende huzun ve ciddiyet uyandiriyor...
afiyet olsun menun guzel....
canim afiyet olsun eminim yarin sabah gec kalmayip ekmek yerine ceviz badem gibi birseyler yersin...
canim kahvenin kokusu buraya kadar geldi bende kendime kahve yaptim.sanada afiyet olsun ve iyi dersler.....
ha bu arada yazdigin yaziyi eslerede mi okutsak belki cocuklar kadar eslerinde ilgiye ihtiyaclari oldugunu hatirlatmis oluruz..nedense onlar bizden hep ilgi bekliyor gibi geliyor....
leylakim papadiyam yuruyus icin
kaneelciğim tebrikler proteini müthiş götürüyorsun
iyiniyetlim yazıyı gözlerim dolarak okudum harika bir paylaşım teşekkürler
ramaskacığım yine sabahın köründe busefer de birdyi mi gördün kıss
melexin birdye mi taşıncan kıss
birdy alarm durumuna geçtin mi
oyam sen de eski arkadaşlarınla çok güzel bir gün geçirmişsin nekaa güzel..
He bari sana şans getirsin , bana soğuk su getirdi sadece
Kaneelcim şahane gidiyosun gerçekten , haftasonu büyük sürpriz bekliyorum senden
Canikom valla beraber yaşayalım.Mutfak haricinde bütün ev işlerinden nefret ediyorum jidden.Gerçi bi poh yaptığımda yok , o da ayrı mesele ...Yılda toplasan 10 kere ütü belki yapıyorumdur.Haftada bir temizlik yapmaya çalışıyorum ama beni manen çökertiyo , camları yılda 2 en fazla 3 kere siliyorum , tek sevdiğim yer mutfak.
Eee anlat bakalım tavukunu nasıl yaptın , sonuç nasıldı (bence kesin çok leziz olmuştur çünkü ben portakallı yemekleri çok severim) , bu arada bizde yapılmıyor ama yurtdışında tavuk yaparken limon-portkal-bal gibi malzemeleri çok kullanıyorlar.Sen tarifi ver bize e mi a canım
Hee ne rahatım ne rahatım ooohhhh çok rahatım
Günaydın canım (sen sabah görücen ya o yüzden ööle dedim) , valla Ramaskacım bana bi haller oldu , iki gündür erken uyanıyorum cicim ...Ama ben seni görmedim be yawww
Ohhh çok güselmiş kahvaltı , afiyet olsun cicim
Kız bendim ben , anaaaa hafiye mübarekSabah bi ara girdim-çıktım ama sizi hiç görmedim ben , Alla Alla
BENDİM BE BENDİM , TE'ALLAM , GELMEM SUÇ , GELİRİM SUÇ , BEN NERDE YANLIŞ YAPTIIIIIIMMMM
Ne kadar az yemişsin Leylakım yaa , çocuk kadar yemişsin valla :44::44::44:
Sersumum , süper idare etmişsin akşam , valla sana koca bir BRAVOS , bu iradeye şapka çıkarılır
Menü de süper valla , Kaneel ve sen çok pis geliyosunuz bu hafta
He işte , n'oldu o tavuk , bize acele bilgi ver.Pampiş poğaçası mı yedin ?
Ficansım naber nasılsın hayatım ? Sen toparlan iyice , sonra beraber yaparık Karatay'ı
İyi geceler cicim
Pampişim ben geldim ama siz gitmişiniz
İyi akşamlar kızlar ,
nasilsiniz ???
bugun sinemadaydim. Guzel bir gun geçirdim .. Buraya gelen iki guzel turk filmine gittim. Cakallarla dans2 ve evim sensin güzellerdi
Bugun yaklasik 1 saat yürüdüm ..
kahvaltidan sonra ara yaptım bir activia yedim.
Ogle: bir tavuk göğüsü ve biraz peynir yedim.
aksam: bir buyuk limonlu yagsiz yogurt yedim .
simdi suyumu iciyorum.
Ve sizleri okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?