Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hepinize iyi aksamlar,
hemen yediklerimi yazip sonra gecmise bakacagim.
Sabah:2 kayisi kivaminda yumurta,10 zeytin,peynir,1 türk kahvesi fincani dolusu,ceviz,2 hurma,domates sögüs,omega3+E vitamini
arada sütlü filtre kahve ictim
Ögle:ici cevizli 4 günkurusu(disaridaydim yanima almistim,disarida bisey yemek istemedim)
Aksam:1,5 kepce ev tarhanasi,2 yemek kasigi nohut yemegi,8-9 adet bulgurlu lahana dolmasi,salata,yogurt,omega 3
Spor:carsiya yürüyerek gidip geldim,3,5 saat disaridaydim.
Su:simdiye kadar 2,5 lt

Yorumlarinizi bekliyorum,dün ilk menü bildirimini yapmistim,görmeyen arkaslar icin tekrarlamak isterim,bugün 27. günüm ve bende sadece 200gr farketti

igneoyasi suan 75 kiloyum ve sadece yasaklara uymaya calisiyorum ama yine de pek zayiflayamadim siz kesinlikle o kitabin sonundaki diyetlere mi uymaya calisiyorsunuz?

10 tane blok olan sitede bizim blokun sıcak su vanası patlamış , ben de koşudan geldim leş gibi terlemişim , amanın dünyanın en soğuk suyu bizim banyoda akıyo Melex'in hortumu tak , Herkül'ü doldur , yıkanmaya size geliyorum anacım

evet leylakım sanırım oyle oldu ben 12 ye ceyrek kala basladım havalar sogudu kendımı kosubandımın kollarına bıraktım artık

sersumum örtmen ve eşi sizi davet ettilermı gı

Leylakım ve papişim yürüyüş için sizi

Ben hala başlamadım ,biraz da zor başlarım boğazımdan korkuyorum, callen ya da pilates yapsam diyorum ama onlar da sıkıcı , bakalım artık

yine bir''gülme komşuna gelir başına''durumu

Sabah :
* 1 yumurtadan salamlı omlet
* 1 parça peynir
* 4 tane zeytin

Öğle :
* 1 kase tavuk suyuna mercimek çorbası
* Yarım dilim ekmek
* Yarım nar
(acele dışarı çıkmamız gerekti)

Ara :
Tabi öğle yemeği çok az geldi , dışarıda :
* 1 küçük tabak nohut
* 2 çatal bulgur pilavı
* 2 lokma ekmek
* Yarım gofret yedim.

Akşam:
* 2 yumurtadan yumurtalı ıspanak (bol sarmısaklı yoğurtlu ) (bu yemek saplantı haline geldi bizde , her gördüğüm yerde ıspanak alıp bunu yapıyorum)
* Yarım kabak dolma , 4-5 tane sarma
* Çeyrek nar , çeyrek portakal

Zpor : 3.5 km koşu , 1.5 km yürüyüş

afiyet olsun birdyim.menü de ziporun da züperrr

rica ederim canlarımmm
canım bugün hem vakit bulamadım,hem de acıkmadığım için 2 öğün oldu.yoksa 3 öğüne devam
okula yürüyerek gidip gelmişsin o yeter iyiniyetlim,sıkma canını sen

evet leylakım 0 yürüyüş değil nasılsa azıcık da olsa yürüdüm di mi leylakım sağol

yaz olsaydı soğuk suyla bile duş alınırdı ama bu soğukta fena:44::44:

Ya aslında yıkanırım , zaten sıcak su sevmiyorum (çoook ılık suyla yıkanıyorum) ama niçün hayat bu kadar zor , onu sorguluyorum şuan
Hayaaaat beni neden yoruyosuuuuun

Şanslı Aristokrat : sevdim bu adı.Sağol birdy.Bu ad bana şans getirecek , hissediyorum
He bari sana şans getirsin , bana soğuk su getirdi sadece
Yanlisim yok demi canim bu sefer ..
Kaneelcim şahane gidiyosun gerçekten , haftasonu büyük sürpriz bekliyorum senden
Canikom valla beraber yaşayalım.Mutfak haricinde bütün ev işlerinden nefret ediyorum jidden.Gerçi bi poh yaptığımda yok , o da ayrı mesele ...Yılda toplasan 10 kere ütü belki yapıyorumdur.Haftada bir temizlik yapmaya çalışıyorum ama beni manen çökertiyo , camları yılda 2 en fazla 3 kere siliyorum , tek sevdiğim yer mutfak.
Eee anlat bakalım tavukunu nasıl yaptın , sonuç nasıldı (bence kesin çok leziz olmuştur çünkü ben portakallı yemekleri çok severim) , bu arada bizde yapılmıyor ama yurtdışında tavuk yaparken limon-portkal-bal gibi malzemeleri çok k
ullanıyorlar.Sen tarifi ver bize e mi a canım
kizlar gunaydin .....
melexin canim pogacalar nasil oldu acaba ...afiyet olsun....
birdy canim hadi dun temizlik yapmissin yemek hazir bugun rahatsin bakalim...
Hee ne rahatım ne rahatım ooohhhh çok rahatım
eller yukari sen birdy misin......benim bildigim birdy suan uyuyor olmasi lazim eger bugun hastane isi yoksa.....

eger birdy sensen canim gunaydin....hayirdir sabah sabah........

kahveni icip uyandinmi??? eminmisin......
Günaydın canım (sen sabah görücen ya o yüzden ööle dedim) , valla Ramaskacım bana bi haller oldu , iki gündür erken uyanıyorum cicim ...Ama ben seni görmedim be yawww
Ohhh çok güselmiş kahvaltı , afiyet olsun cicim
Kız bendim ben , anaaaa hafiye mübarek Sabah bi ara girdim-çıktım ama sizi hiç görmedim ben , Alla Alla
BENDİM BE BENDİM , TE'ALLAM , GELMEM SUÇ , GELİRİM SUÇ , BEN NERDE YANLIŞ YAPTIIIIIIMMMM
2.öğünüm
1 kepçe mercimek çorbası
3 tane tavuk kanat
Ne kadar az yemişsin Leylakım yaa , çocuk kadar yemişsin valla :44::44::44:
Sersumum , süper idare etmişsin akşam , valla sana koca bir BRAVOS , bu iradeye şapka çıkarılır
Menü de süper valla , Kaneel ve sen çok pis geliyosunuz bu hafta
He işte , n'oldu o tavuk , bize acele bilgi ver.Pampiş poğaçası mı yedin ?
Ficansım naber nasılsın hayatım ? Sen toparlan iyice , sonra beraber yaparık Karatay'ı
kızlar sersum kaçar..dün gece 1.5 ta yatıp 6.30 da kalkınca pert oldum.heran sızabilirim:111::111:..öpüyorum hepinizii..
İyi geceler cicim

sersumum kımsecıkler yok bu aksam bebısım hayırdır yaaa:44:
Pampişim ben geldim ama siz gitmişiniz

Kızlar aldım kiraz sapını.Nette baktım hepsi başka bişi diyo.Yapıp içeniniz var mı ? Varsa :
* Kaynar suda demlenecek mi?
* Kaynar suda kaynatılacak mı?
* Aç mı karnına
* Tok mu karnına (Mecnun kulakların çınlasın) içilecek ?
Kestane kebap , acele cevap

teşekkür ederim canım .. Avararimda Adele var ,cok severim ben onu ondan kullanıyorum ..ama senin icin değiştireceğim ..

tesekkur ederim sersumcugum .. İyi gidiyor gibi insallah tartıda da bu gidişata tanık oluruz

Evet canım iyi gidiyor .. Bu gidişatın tartıya da yansımasını umud ediyorum

İyi akşamlar kızlar ,
nasilsiniz ???

bugun sinemadaydim. Guzel bir gun geçirdim .. Buraya gelen iki guzel turk filmine gittim. Cakallarla dans2 ve evim sensin güzellerdi

Bugun yaklasik 1 saat yürüdüm ..

kahvaltidan sonra ara yaptım bir activia yedim.

Ogle: bir tavuk göğüsü ve biraz peynir yedim.

aksam: bir buyuk limonlu yagsiz yogurt yedim .

simdi suyumu iciyorum.
Ve sizleri okuyorum

Kısım sen Herkül'ü dolduruncaya kadar bizim vanayı tamir etmişler bile , ohh yıkandım şimdi Hamamizade Birdy Efendi oldum vallaa , missss

Valla çok süper gidiyosun , halsizlik yaptı mı protein ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…