Günaydın kızlar, Bildiginiz gibi proteinin 3. Günündeyim.Kahvaltimda: 2 haşlanmis yumurta sarısı , biraz peynir , biraz tavuk yedim ve bir sutlu kahve ictim.Biraz mide bulantım var .. Ve bol bol su iciyorum ..Tum gun isteyim.. Optum sizcikleri iyi günler
afiyet olsun kizlar...ben sabah bir ara baktim ciktim...sonra bende de bir ara sorun vardi sayfa acilmadi...o surada birdy gelip gitmis melexin gelmis....
birdy canim gene kavusamadik hadi hayirlisi....masallah bak erken uyanmaya basladin...
canim melexin afiyet olsun....bende pogaca yaptim su an firinda bakalim nasil olacak....anladigim kadariyla aksamdan hamuru yaptigin icin sert olmus olabilir....
leylakcim cok sevindim ins.sboyle devam eder afiyet olsun....
iyiniyetlim canim afiyet olsun...masallah bir suru temizlik yapmissin gece gece....ins.bugun derslerin yorucu gecmaz.kendine dikkat et canim....
papaadiya canim afiyet olsun....
Günaydın canlarım.
Sabah 2 yumurtanın beyazı ile kıymalı yumurta, yarım bardak portakal suyu.
Aslında birazdan komşum gelecek kahveye İlk kez geliyor evime. Ama aç kaldığım için ben kahvemi yaptım, içiyorum. Onunla da bir tane daha içerim artık.
Kaneel, leylak cevaplar için teşekkür ederim. Deneyeceğim resim eklemeyi.
İyiniyetlim, kolay gelsin. İş, çocuk, bahçe, bir de temizlik. Atom karıncamız bizim
kaneel canim gunaydin.kendine dikkat et.kolay gelsin....
igneoyam nasilsin canim.
afiyet olsun canım ama çok az yemişsin:44::44:
Bugün iyot diyetim başladı. Tuz, süt ve süt ürünleri, deniz ürünleri, maydonoz, çay, yumurta sarısı vs, bir sürü şey yasak.... Biraz şaşkın oldum. Çok uzun değil neyse ki...15 gün böyle.
canim hayirdir bu diyet ne icin...
26 aralıkta sintigrafi çektiricem. Onun için iyot diyeti. Zayıflamayla alakası yok yani:)
:119::119::119::119:herkese günaydınlar kızlardün iyiniyetlim kg verirsin deyince tartıldım,baktım 600 gr gitmiş sevindirik oldum
kahvaltım
2 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
domates
az fıstık
omega 3
evet çok güzeldi ama 2 öğün yapınca 1 simit bile çok geliyo zorladım bitirmek için kendimi resmenGünaydın canımBenim sayfayla sorunum var.Size birşeyler yazmak için ecel teri döküyorum Simitten tost olayı güzelmiş
Evet Leylakım haklısınanlatacaktım canım ama kaneel anlatmış sağolsun
afiyet oldun bebeğem
kolay gelsin canım
sana da günaydın iyiniyetlim
afiyet olsun canım...ama orda simitten tost görüyorum sanki
Bulantın neden acep Kaneelcim yediklerinden miGünaydın kızlar, Bildiginiz gibi proteinin 3. Günündeyim.Kahvaltimda: 2 haşlanmis yumurta sarısı , biraz peynir , biraz tavuk yedim ve bir sutlu kahve ictim.Biraz mide bulantım var .. Ve bol bol su iciyorum ..Tum gun isteyim.. Optum sizcikleri iyi günler
Poğaçanın yumuşak olmasını isteyenler su yerine süt koysunlar bir de hamuru çok sert olmasın benceafiyet olsun kizlar...ben sabah bir ara baktim ciktim...sonra bende de bir ara sorun vardi sayfa acilmadi...o surada birdy gelip gitmis melexin gelmis....
birdy canim gene kavusamadik hadi hayirlisi....masallah bak erken uyanmaya basladin...
canim melexin afiyet olsun....bende pogaca yaptim su an firinda bakalim nasil olacak....anladigim kadariyla aksamdan hamuru yaptigin icin sert olmus olabilir....
leylakcim cok sevindim ins.sboyle devam eder afiyet olsun....
iyiniyetlim canim afiyet olsun...masallah bir suru temizlik yapmissin gece gece....ins.bugun derslerin yorucu gecmaz.kendine dikkat et canim....
papaadiya canim afiyet olsun....
Bahçeye inemiyorum artıkın Oyam kışın pek bahçe işi olmuyorGünaydın canlarım.
Sabah 2 yumurtanın beyazı ile kıymalı yumurta, yarım bardak portakal suyu.
Aslında birazdan komşum gelecek kahveye İlk kez geliyor evime. Ama aç kaldığım için ben kahvemi yaptım, içiyorum. Onunla da bir tane daha içerim artık.
Kaneel, leylak cevaplar için teşekkür ederim. Deneyeceğim resim eklemeyi.
İyiniyetlim, kolay gelsin. İş, çocuk, bahçe, bir de temizlik. Atom karıncamız bizim
Bugün iyot diyetim başladı. Tuz, süt ve süt ürünleri, deniz ürünleri, maydonoz, çay, yumurta sarısı vs, bir sürü şey yasak.... Biraz şaşkın oldum. Çok uzun değil neyse ki...15 gün böyle.
:119::119::119::119:
evet çok güzeldi ama 2 öğün yapınca 1 simit bile çok geliyo zorladım bitirmek için kendimi resmen
Evet Leylakım haklısınsanırım tost most kalmaz bugün işim çok muz alıciim kendime yumrutadan sıkıldım bide
Bulantın neden acep Kaneelcim yediklerinden mi
Poğaçanın yumuşak olmasını isteyenler su yerine süt koysunlar bir de hamuru çok sert olmasın bence
Canımcım derslere girmiyorum Allah'tan ama yine de yoruluyorum bu aralar bayağı yoğun çalışıyorum
Bahçeye inemiyorum artıkın Oyam kışın pek bahçe işi olmuyorBahçe kendi kendine sulanıyor yalnız sarımsaklar filizlenmiş onları eksem iyi olcek
Oyam hımm kahvaltıda meyve yersin o zaman. Neyse süre kısa çabuk geçsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?