Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afiyet olsun canım,bu kez süper gidiyosun proteinde

sağol canım,inşallah

afiyet olsun canım ama çok az yemişsin:44::44:

canim burdayim...bende oyle siteye girmeyince merak ediyorum acaba ne oldu diye...birde ne kadar olsada az cok birbirimizi tanimaya basladik sanki gercekten tanisiyormusuz gibi ortam cok iyi....

su isinlanmayi icat etselerdi suan pisen pogacalarimi alip sana kahveye gelirdim.....afiyet olsun canim

bu iyot diyeti tıbbi amaçluı bişi herhalde özel bi röntgen falan mı çektiricen çünküm zevk için yapılacak bişi gibi gözükmüyo
zayıflama forumlarına gidip iyot diyeti yapıyom falan yazma mağazallah iyot diyeti akımı başlatırsın

herkese günaydınlar kızlardün iyiniyetlim kg verirsin deyince tartıldım,baktım 600 gr gitmişsevindirik oldum
kahvaltım

2 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
domates
az fıstık
omega 3
:119::119::119::119:
Günaydın canımBenim sayfayla sorunum var.Size birşeyler yazmak için ecel teri döküyorum Simitten tost olayı güzelmiş
evet çok güzeldi ama 2 öğün yapınca 1 simit bile çok geliyo zorladım bitirmek için kendimi resmen
anlatacaktım canım ama kaneel anlatmış sağolsun

afiyet oldun bebeğem

kolay gelsin canım

sana da günaydın iyiniyetlim
afiyet olsun canım...ama orda simitten tost görüyorum sanki
Evet Leylakım haklısın sanırım tost most kalmaz bugün işim çok muz alıciim kendime yumrutadan sıkıldım bide
Bulantın neden acep Kaneelcim yediklerinden mi
Poğaçanın yumuşak olmasını isteyenler su yerine süt koysunlar bir de hamuru çok sert olmasın bence
Canımcım derslere girmiyorum Allah'tan ama yine de yoruluyorum bu aralar bayağı yoğun çalışıyorum
Bahçeye inemiyorum artıkın Oyam kışın pek bahçe işi olmuyor Bahçe kendi kendine sulanıyor yalnız sarımsaklar filizlenmiş onları eksem iyi olcek

Oyam hımm kahvaltıda meyve yersin o zaman. Neyse süre kısa çabuk geçsin inş.

papadiyam kulaklarin cinlasin.pogacam cok guzel ve yumusak oldu....sadece 1 tepsi yaptim....

seytan diyor ki otur hepsini ye bir demlik cayla.......

kizlar ben cikiyorum kizimi almaya gidicem.optum gorusuruz....

Dün ne yedim

Sabah:
1 muz,
Yumurtalı patates,ekmek,simit,1 sivri biber

Öğle:
1 porsiyon kazan kebabı, 1 sivribiber

Ara:
Yarım simit

Akşam:
1 porsiyon pırasa, tere, turp, biber turşusu

Gece:
Kahve(şekersiz) çifte kavrulmuş fıstıklı lokum

Spor:
50 dk yürüyüş

Kitap:
Aşk üfleyen neyzen,Vakıa suresi, Esma-ül Hüsna

Su:
2,5 litre

Bitki çayı:

Galiba protein yüklemesine bağlı olarak mide bulantisi yasadım

kızlar kafayı yemeden son satırlarımı yazayım.Cep telefonu ve ıpadle savaşım bitti.Normal pc ye geçtim.Baktım durum burda da pek farklı değil.Ya beğenemiyorum.Yada alıntıyla cevaplayamıyorum.O nedenle kusurabakmayınız.Sizleri seviyorum.Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…