Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kaneel canim gunaydin.kendine dikkat et.kolay gelsin....

igneoyam nasilsin canim.
Günaydın ve hatta Tunaydin canım .. Dikkat ediyorum sagol bol bol su iciyorum acikirsam eger bi Light yogurt veya süt hupletiyorum

Son düzenleme:
Anne kime denir, Baba kime denir?.... SÜPER :)))

> * Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ay
akkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.

> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.

> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.

> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.

> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.

> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.

> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.

> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee

> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.

26 aralıkta sintigrafi çektiricem. Onun için iyot diyeti. Zayıflamayla alakası yok yani:)
ben de tedavi için mi diyecektim ki,öyleymiş zaten oyam...geçmiş olsun canım,çabucak geçsin 15 gün çok zor görünüyo böyle beslenmek

ben de sıkıldım yumurtadan iyinyetlim,muz ve kuruyemiş yemek lazım bi süre

Kahvemi içtim demiştim ya... Buyrun size de gelsin.

Bakalım becerebildim mi...

Eki Görüntüle 574981

ne güzel görünüyo oyam,ellerine sağlık..sana da afiyet olsun

papadiyam kulaklarin cinlasin.pogacam cok guzel ve yumusak oldu....sadece 1 tepsi yaptim....

seytan diyor ki otur hepsini ye bir demlik cayla.......

kizlar ben cikiyorum kizimi almaya gidicem.optum gorusuruz....

ellerine sağlık canım,afiyet olsun size

2.öğünüm
1 kepçe mercime çorbası
yarım kıymalı pide

40 dk yürüdüm+100 mekik çektim

kaneel canim mide bulantin devam ediyorsa tuzlu yogurt veya ayran mi icseydin...neyse allahtan bugun son gunun...gecmis olsun

akrep paylastigin yazi cok guzeldi.cok begendim....bu arada sabah yedigin patates simit ve ekmek gozumden kacmadi ama benim yedigim pocalarin yaninda lafi bile olmaz....

leylakcim afiyet olsun...yuruyus mekik super....

canım maydanoz kuru kg olarak ne degısıklık sagladı paylasırmısın:44:

bende marıncap kullanıyorum canım kahvaltıyla 2 aksam yemegıyle 2 adet alıyorum bence toptan alma 2 sını aksamustu al kı acıkmayasın onlarda tok tutuyo cunkı

ellerıne saglık atom karıncam benım.ıkramları yaz bılıyosun merak ederım

anlatacaktım canım ama kaneel anlatmış sağolsun

afiyet oldun bebeğem

kolay gelsin canım

sana da günaydın iyiniyetlim
afiyet olsun canım...ama orda simitten tost görüyorum sanki
sagol bıdenemm

herkese günaydınlar kızlardün iyiniyetlim kg verirsin deyince tartıldım,baktım 600 gr gitmişsevindirik oldum
kahvaltım

2 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
domates
az fıstık
omega 3
kg verımı ıcın tekrıks kahvaltı ıcın afıyet olsun bebiş

hayırlısıyla atlatıyosun proteın gunlerını sabah tartılacak mısın canım ?

tesekkur ederım canım sanada afıyet olsun pohaca furyasına sende katıldın

afıyet olsun canımmm

İyiyim canım. Açarken bsayarı aklımdan geçtin. Ramaska burda mıdır diye düşündüm. Çok alıştım size... Dün eşim, ben de siteye üye olucam dedi
barındırmayız onu aramızda merak etme kısss

hadi ben yürüyüşe

papadiyam kulaklarin cinlasin.pogacam cok guzel ve yumusak oldu....sadece 1 tepsi yaptim....

seytan diyor ki otur hepsini ye bir demlik cayla.......

kizlar ben cikiyorum kizimi almaya gidicem.optum gorusuruz....
afıyet olsun bıdenemmm

teşekkür ederim ramaskacım
kg verımı ıcın tekrıks kahvaltı ıcın afıyet olsun bebiş

sağol canımcım

Başladığımda 85,7 idim sanırım en son 83,5 kg gördüm. Kilo vermekten daha çok cildime çok iyi geldi. Verdiğim kilodan fazlası gitmiş gibi duruyor. Ama işin en önemli yanı idar yolları enfeksiyonunu tamamen kurutuyor.

mehaba bayanlar :) nasilsiniz?

igneoyasi degerlendirmen icin tsk. ediyorum.Filtre kahvenin yasak oldugunu bilmiyordum dikkat ederim onun yerine sütlü türk kahvesi icsem olur mu? Nohut baklagil olarak yasak mi acaba,baklagiller serbest diye biliyorum ( Bunlarin hepsi kitaplari okumamaktan kaynaklaniyor elbette ama siparis ettim haftasonuna elimde olacaklar ve okuyup daha az sizleri yoracagim :) Gelelim yediklerime

Sabah:2 kayisi k.da yumurta,10 zeytin,peynir,2 hurma, 1 Türk k. fincani ceviz,domates,salatalik,biber sögüs,Omega 3(2 adet)+E ve D vitaminleri.
Ara:1kupa filtre kahve(yarindan sonra napcam bilmiyorum ve bir kücük fincan süt
Ögle :2 Omega 3,beyaz peynirli kabak mücver(unsuz),ayran ve biraz salata(keten tohumlu)

Aksama yesil mercimek yemegi yapmayi planladim,yogurt ve salatayla yerim.Böyle...
simdi 3 mil.leslie yapmaya gidiyorum,2 lt suyumda bitti,icmeye devam...

Dinlen canım yarın gene iş var
iş iş iş bıktım yawww
sitemim sana değil canımcım

Leylakım ve papişim yürüyüş için sizi

Ben hala başlamadım ,biraz da zor başlarım boğazımdan korkuyorum, callen ya da pilates yapsam diyorum ama onlar da sıkıcı , bakalım artık
canım bence biraz ertele
ne guzel ıste bol bol yersın yesıllık ve lımonla
evet canım yerim tabiisi
sersumum kımsecıkler yok bu aksam bebısım hayırdır yaaa:44:
ben de çıkmıştım canım gelen olmadı galiba:44::44:

yine bir''gülme komşuna gelir başına''durumu

Ya aslında yıkanırım , zaten sıcak su sevmiyorum (çoook ılık suyla yıkanıyorum) ama niçün hayat bu kadar zor , onu sorguluyorum şuan
Hayaaaat beni neden yoruyosuuuuun

Ramaska , Bebisim değiştirdim avatarımı

güzelmiş canım güle güle kullan

ben hiç iyi değilim..
eve bi geldim kızım dışarıda zibidi gibi incecik giyinmiş.içeri gir doğru dürüst giyin dedim kantine gittim..eve bi geldim hatun çıkıyo evden evde bişey unutmuş çizmenin tekini çıkarıp zıplaya zıplaya içeride tabii çizmenin üstündeki çamurlar patır patır dökülüyo yere..kızım ben seni dün uyarmadım mı böyle girme diye dedim ama olan oldu..dünde yarıya kadar içeri çizmesiyle basıp girmiş ben işten bi geldim çorabımla o pis yerlere basmıştım..dün yer sil bugün sil halı sil..ben öyla dememişim banyoya bi girdim saç içinde..ağlamaya başladım sinirden..sonra tartıya çıktım 79.9 daha da ağlamaya başladım zaten kiloda veremiyorum dedim gittim dolaptan 1 tadelle 1 gofret yedim..şimdi hala ağlıyom..

ama sonrası vahim

sabah protein yapacam diye başladım çok güzelde gitti taa ki bu saate ve tartılana kadar...

sabah

peynirli omlet
yoğurt
peynir

öğlen

ton balığı
peynir

eve gelince 1 tadelle 1 gofret

sersumum tok karnına tartılınmazkı te allahım yaa her halde oyle cıkıcan...bence o camurları ergenyus kızına temızletmelıydın zor oldugunu anlar bı daha yapacagı zaman dusunurdu 34:

sersumum tok karnına tartılınmazkı te allahım yaa her halde oyle cıkıcan...bence o camurları ergenyus kızına temızletmelıydın zor oldugunu anlar bı daha yapacagı zaman dusunurdu 34:

evet aslında yapmalıydım..evet tartılmamalıydım..hepsinde haklısın..benim heralde üstüste gelince iyice sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…