Günaydın ve hatta Tunaydin canım .. Dikkat ediyorum sagol bol bol su iciyorum acikirsam eger bi Light yogurt veya süt hupletiyorumkaneel canim gunaydin.kendine dikkat et.kolay gelsin....
igneoyam nasilsin canim.
Bugün iyot diyetim başladı. Tuz, süt ve süt ürünleri, deniz ürünleri, maydonoz, çay, yumurta sarısı vs, bir sürü şey yasak.... Biraz şaşkın oldum. Çok uzun değil neyse ki...15 gün böyle.
ben de tedavi için mi diyecektim ki,öyleymiş zaten oyam...geçmiş olsun canım,çabucak geçsin 15 gün çok zor görünüyo böyle beslenmek26 aralıkta sintigrafi çektiricem. Onun için iyot diyeti. Zayıflamayla alakası yok yani:)
:119::119::119::119:
evet çok güzeldi ama 2 öğün yapınca 1 simit bile çok geliyo zorladım bitirmek için kendimi resmen
Evet Leylakım haklısınsanırım tost most kalmaz bugün işim çok muz alıciim kendime yumrutadan sıkıldım bide
papadiyam kulaklarin cinlasin.pogacam cok guzel ve yumusak oldu....sadece 1 tepsi yaptim....
seytan diyor ki otur hepsini ye bir demlik cayla.......
kizlar ben cikiyorum kizimi almaya gidicem.optum gorusuruz....
canım maydanoz kuru kg olarak ne degısıklık sagladı paylasırmısın:44:günaydın....
Dünkü yediklerim...
Sabah:yok
Öğle YokAkşam: 1/3 demet maydonoz( 15. gün itibariyle maydonoz yemeyi bırakıyorum. 1 hafta sonra duruma göre yine yemeye başlarım belki.) 10 sap taze nane , 1 tabak mercimek yemeği,1 kase yoğurt, az karnıbahar turşusu, 1 çaybardağı fıstık, 5 kayısı
spor yok
çay yok, az miktarda su...
Dün pek iyi bir gün değildi. Hiç canım birşey yemek içmek istemedi... Akşam istemesemde mecburen yedim...
sevgiler...
bende marıncap kullanıyorum canım kahvaltıyla 2 aksam yemegıyle 2 adet alıyorum bence toptan alma 2 sını aksamustu al kı acıkmayasın onlarda tok tutuyo cunkıCanım omega3 aldın mı ? Sende mi marincap 500 kullanıyorsun ? Ben sabah kahvaltıdan sonra 1 adet evicap 200 U ile birlikte 4 tane içiyorum.Sabah toptan içiş yapıyorum.çünkü öğleleri veya akşamları unutma olasılığım olduğundan :))Doktorlar sitesinde Canan hocada çoğunlukla böyle tavsiye etmiş.Sen nasıl bir uygulama yapıyorsun ?
ellerıne saglık atom karıncam benım.Ne alıntılar yapmışsın brdyim
Harikasın Kaneelcim yürüyüşün de
sıhhatler olsuunnn
Kıss sen kurtuldun sıra ben de
Temizlikle uğraşıyorum gece gece düşün sabah zor kalktım yaw.. Yürüyüşü 4 e katlar temizlik valla
cuma bi kısım c.tesi de başka misafirlerim var bi hazırlıkla 2sini aradan çıkartıciiimmm
Dün her keşler uyuyunca buzdolabını sildim balkon camlarını sildim tospağa gibiyim uleyyynnn di mi
Bugün de salon camlarımı silip (yağmur yağıyor ama) perdelerini yıkayacağım yarın da banyo ve wc leri temizler ikram hazırlarım
sagol bıdenemmanlatacaktım canım ama kaneel anlatmış sağolsun
afiyet oldun bebeğem
kolay gelsin canım
sana da günaydın iyiniyetlim
afiyet olsun canım...ama orda simitten tost görüyorum sanki
herkese günaydınlar kızlardün iyiniyetlim kg verirsin deyince tartıldım,baktım 600 gr gitmiş sevindirik oldum
kahvaltım
2 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
domates
az fıstık
omega 3
hayırlısıyla atlatıyosun proteın gunlerını sabah tartılacak mısın canım ?Günaydın kızlar, Bildiginiz gibi proteinin 3. Günündeyim.Kahvaltimda: 2 haşlanmis yumurta sarısı , biraz peynir , biraz tavuk yedim ve bir sutlu kahve ictim.Biraz mide bulantım var .. Ve bol bol su iciyorum ..Tum gun isteyim.. Optum sizcikleri iyi günler
tesekkur ederım canım sanada afıyet olsunafiyet olsun kizlar...ben sabah bir ara baktim ciktim...sonra bende de bir ara sorun vardi sayfa acilmadi...o surada birdy gelip gitmis melexin gelmis....
birdy canim gene kavusamadik hadi hayirlisi....masallah bak erken uyanmaya basladin...
canim melexin afiyet olsun....bende pogaca yaptim su an firinda bakalim nasil olacak....anladigim kadariyla aksamdan hamuru yaptigin icin sert olmus olabilir....
leylakcim cok sevindim ins.sboyle devam eder afiyet olsun....
iyiniyetlim canim afiyet olsun...masallah bir suru temizlik yapmissin gece gece....ins.bugun derslerin yorucu gecmaz.kendine dikkat et canim....
papaadiya canim afiyet olsun....
afıyet olsun canımmmGünaydın canlarım.
Sabah 2 yumurtanın beyazı ile kıymalı yumurta, yarım bardak portakal suyu.
Aslında birazdan komşum gelecek kahveye İlk kez geliyor evime. Ama aç kaldığım için ben kahvemi yaptım, içiyorum. Onunla da bir tane daha içerim artık.
Kaneel, leylak cevaplar için teşekkür ederim. Deneyeceğim resim eklemeyi.
İyiniyetlim, kolay gelsin. İş, çocuk, bahçe, bir de temizlik. Atom karıncamız bizim
İyiyim canım. Açarken bsayarı aklımdan geçtin. Ramaska burda mıdır diye düşündüm. Çok alıştım size... Dün eşim, ben de siteye üye olucam dedi
hadi ben yürüyüşe
afıyet olsun bıdenemmmpapadiyam kulaklarin cinlasin.pogacam cok guzel ve yumusak oldu....sadece 1 tepsi yaptim....
seytan diyor ki otur hepsini ye bir demlik cayla.......
kizlar ben cikiyorum kizimi almaya gidicem.optum gorusuruz....
kaneel canim mide bulantin devam ediyorsa tuzlu yogurt veya ayran mi icseydin...neyse allahtan bugun son gunun...gecmis olsun
akrep paylastigin yazi cok guzeldi.cok begendim....bu arada sabah yedigin patates simit ve ekmek gozumden kacmadi ama benim yedigim pocalarin yaninda lafi bile olmaz....
leylakcim afiyet olsun...yuruyus mekik super....
kg verımı ıcın tekrıks kahvaltı ıcın afıyet olsun bebiş
Başladığımda 85,7 idim sanırım en son 83,5 kg gördüm. Kilo vermekten daha çok cildime çok iyi geldi. Verdiğim kilodan fazlası gitmiş gibi duruyor. Ama işin en önemli yanı idar yolları enfeksiyonunu tamamen kurutuyor.
45 dk 4 km
2.öğünüm
1 adet kıymalı bıber dolma
1 adet tavuk baget(fırında)
yogurtlu karnıbahar,omega3
3 ceviz,yesılcay
iş iş iş bıktım yawwwDinlen canım yarın gene iş var
canım bence biraz erteleLeylakım ve papişim yürüyüş için sizi
Ben hala başlamadım ,biraz da zor başlarım boğazımdan korkuyorum, callen ya da pilates yapsam diyorum ama onlar da sıkıcı , bakalım artık
evet canım yerim tabiisine guzel ıste bol bol yersın yesıllık ve lımonla
ben de çıkmıştım canım gelen olmadı galiba:44::44:sersumum kımsecıkler yok bu aksam bebısım hayırdır yaaa:44:
10 tane blok olan sitede bizim blokun sıcak su vanası patlamış , ben de koşudan geldim leş gibi terlemişim , amanın dünyanın en soğuk suyu bizim banyoda akıyoMelex'in hortumu tak , Herkül'ü doldur , yıkanmaya size geliyorum anacım
yine bir''gülme komşuna gelir başına''durumu
Ya aslında yıkanırım , zaten sıcak su sevmiyorum (çoook ılık suyla yıkanıyorum) ama niçün hayat bu kadar zor , onu sorguluyorum şuan
Hayaaaat beni neden yoruyosuuuuun
teşekkür ederim canım .. Avararimda Adele var ,cok severim ben onu ondan kullanıyorum ..ama senin icin değiştireceğim ..
tesekkur ederim sersumcugum .. İyi gidiyor gibi insallah tartıda da bu gidişata tanık oluruz
Ramaska , Bebisim değiştirdim avatarımı
sersumum hosgeldın nasılsın bebısım
ben hiç iyi değilim..
eve bi geldim kızım dışarıda zibidi gibi incecik giyinmiş.içeri gir doğru dürüst giyin dedim kantine gittim..eve bi geldim hatun çıkıyo evden evde bişey unutmuş çizmenin tekini çıkarıp zıplaya zıplaya içeride tabii çizmenin üstündeki çamurlar patır patır dökülüyo yere..kızım ben seni dün uyarmadım mı böyle girme diye dedim ama olan oldu..dünde yarıya kadar içeri çizmesiyle basıp girmiş ben işten bi geldim çorabımla o pis yerlere basmıştım..dün yer sil bugün sil halı sil..ben öyla dememişim banyoya bi girdim saç içinde..ağlamaya başladım sinirden..sonra tartıya çıktım 79.9 daha da ağlamaya başladım zaten kiloda veremiyorum dedim gittim dolaptan 1 tadelle 1 gofret yedim..şimdi hala ağlıyom..
sersumum tok karnına tartılınmazkı te allahım yaa her halde oyle cıkıcan...bence o camurları ergenyus kızına temızletmelıydın zor oldugunu anlar bı daha yapacagı zaman dusunurdu34:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?