evet aslında yapmalıydım..evet tartılmamalıydım..hepsinde haklısın..benim heralde üstüste gelince iyice sinirlerim bozuldu
şu ana kadar olan herseye sunger cekıyoruz onumuze bakıyoruz
diğer güzel çoklamalarının hatrına bunu görmezden gelelim çekirgeObi Wan Kenobi üstad görmesin , format gene yerleyeksan
ben tahmin etmiştim böyle hüsrana uğrayacağınıPortakallı tavuk, zannedersem Fransız yemeği... Ve ben, en kral Fransız restoranındansa, köşedeki esnaf lokantasını tercih eden bir insanım! Yani sonuç benim için hüsrandı... Dediğin gibi karamel kıvamında, şekerli bir sosu vardı. Biz alışmışız kimyonlu, acılı tavuk soslarına... Yahu en lüks Fransız restoranında, spesiyal diye üstü yanarlı dönerli, alingirli bi çorba getirmişlerdi. Acayip fiyakalı bi sunum... Sonra noldu? Üstündeki alev sönüp, erimiş kaşarları kenara çekince, bi baktık içine... Anam! Bulaşık suyunda yüzen soğan halkaları! 1 kaşık alıp, gönderdik. Garsonlar bozulmuştu:)))) Benim neyime gerek portakallı tavuk:)))
kolay gelsin canımm..Kıss sen kurtuldun sıra ben de
Temizlikle uğraşıyorum gece gece düşün sabah zor kalktım yaw.. Yürüyüşü 4 e katlar temizlik valla
cuma bi kısım c.tesi de başka misafirlerim var bi hazırlıkla 2sini aradan çıkartıciiimmm
Dün her keşler uyuyunca buzdolabını sildim balkon camlarını sildim tospağa gibiyim uleyyynnn di mi
Bugün de salon camlarımı silip (yağmur yağıyor ama) perdelerini yıkayacağım yarın da banyo ve wc leri temizler ikram hazırlarım
kıss abowwwİyiyim canım. Açarken bsayarı aklımdan geçtin. Ramaska burda mıdır diye düşündüm. Çok alıştım size... Dün eşim, ben de siteye üye olucam dedi
Allah yardımcın olsun canımcım..çok zordur..Bugün iyot diyetim başladı. Tuz, süt ve süt ürünleri, deniz ürünleri, maydonoz, çay, yumurta sarısı vs, bir sürü şey yasak.... Biraz şaşkın oldum. Çok uzun değil neyse ki...15 gün böyle.
kızlar kafayı yemeden son satırlarımı yazayım.Cep telefonu ve ıpadle savaşım bitti.Normal pc ye geçtim.Baktım durum burda da pek farklı değil.Ya beğenemiyorum.Yada alıntıyla cevaplayamıyorum.O nedenle kusurabakmayınız.Sizleri seviyorum.Görüşmek üzere
2.öğünüm
1 kepçe mercime çorbası
yarım kıymalı pide
40 dk yürüdüm+100 mekik çektim
45 dk 4 km
afiyet olsun canım..2.öğünüm
1 adet kıymalı bıber dolma
1 adet tavuk baget(fırında)
yogurtlu karnıbahar,omega3
3 ceviz,yesılcay
sersumum hosgeldın nasılsın bebısım
mehaba bayanlar :) nasilsiniz?
igneoyasi degerlendirmen icin tsk. ediyorum.Filtre kahvenin yasak oldugunu bilmiyordum dikkat ederim onun yerine sütlü türk kahvesi icsem olur mu? Nohut baklagil olarak yasak mi acaba,baklagiller serbest diye biliyorum( Bunlarin hepsi kitaplari okumamaktan kaynaklaniyor elbette ama siparis ettim haftasonuna elimde olacaklar ve okuyup daha az sizleri yoracagim :) Gelelim yediklerime
Sabah:2 kayisi k.da yumurta,10 zeytin,peynir,2 hurma, 1 Türk k. fincani ceviz,domates,salatalik,biber sögüs,Omega 3(2 adet)+E ve D vitaminleri.
Ara:1kupa filtre kahve(yarindan sonra napcam bilmiyorumve bir kücük fincan süt
Ögle :2 Omega 3,beyaz peynirli kabak mücver(unsuz),ayran ve biraz salata(keten tohumlu)
Aksama yesil mercimek yemegi yapmayi planladim,yogurt ve salatayla yerim.Böyle...
simdi 3 mil.leslie yapmaya gidiyorum,2 lt suyumda bitti,icmeye devam...
tamam canım yarın beyaz bir protein sayfasıyla başlıyacağım güne..sağol canım ..başını ağrıttım..
estafurullah canım bırbırımıze her anlamda destek ıcın burdayızsen hıc sıkma canını saglık herseyden onemlı
ben hiç iyi değilim..
eve bi geldim kızım dışarıda zibidi gibi incecik giyinmiş.içeri gir doğru dürüst giyin dedim kantine gittim..eve bi geldim hatun çıkıyo evden evde bişey unutmuş çizmenin tekini çıkarıp zıplaya zıplaya içeride tabii çizmenin üstündeki çamurlar patır patır dökülüyo yere..kızım ben seni dün uyarmadım mı böyle girme diye dedim ama olan oldu..dünde yarıya kadar içeri çizmesiyle basıp girmiş ben işten bi geldim çorabımla o pis yerlere basmıştım..dün yer sil bugün sil halı sil..ben öyla dememişim banyoya bi girdim saç içinde..ağlamaya başladım sinirden..sonra tartıya çıktım 79.9 daha da ağlamaya başladım zaten kiloda veremiyorum dedim gittim dolaptan 1 tadelle 1 gofret yedim..şimdi hala ağlıyom..
sersumum tok karnına tartılınmazkı te allahım yaa her halde oyle cıkıcan...bence o camurları ergenyus kızına temızletmelıydın zor oldugunu anlar bı daha yapacagı zaman dusunurdu34:
sersumum papişime her konuda katılıyorum.halıyı ve yerleri kesinlikle kızına temizletmeliydin bence de...
canımcım akşam tartılınır mı hiçhepimiz bu saatte tartıya çıksak eminim 2 kg fazla çıkarız...cuma günü 79 görmeyeceksin tabiki de sıkma canını sen tamam mı arkadaşım
3.öğünüm
1 kıymalı pide
çay
afıyet olsun leylakım kendınmı yaptın pıdeyı?
igneoyasi degerlendirmen icin tsk. ediyorum.Filtre kahvenin yasak oldugunu bilmiyordum dikkat ederim onun yerine sütlü türk kahvesi icsem olur mu? Nohut baklagil olarak yasak mi acaba,baklagiller serbest diye biliyorum( Bunlarin hepsi kitaplari okumamaktan kaynaklaniyor elbette ama siparis ettim haftasonuna elimde olacaklar ve okuyup daha az sizleri yoracagim :) Gelelim yediklerime
Sabah:2 kayisi k.da yumurta,10 zeytin,peynir,2 hurma, 1 Türk k. fincani ceviz,domates,salatalik,biber sögüs,Omega 3(2 adet)+E ve D vitaminleri.
Ara:1kupa filtre kahve(yarindan sonra napcam bilmiyorumve bir kücük fincan süt
Ögle :2 Omega 3,beyaz peynirli kabak mücver(unsuz),ayran ve biraz salata(keten tohumlu)
Aksama yesil mercimek yemegi yapmayi planladim,yogurt ve salatayla yerim.Böyle...
simdi 3 mil.leslie yapmaya gidiyorum,2 lt suyumda bitti,icmeye devam...
ben hiç iyi değilim..
eve bi geldim kızım dışarıda zibidi gibi incecik giyinmiş.içeri gir doğru dürüst giyin dedim kantine gittim..eve bi geldim hatun çıkıyo evden evde bişey unutmuş çizmenin tekini çıkarıp zıplaya zıplaya içeride tabii çizmenin üstündeki çamurlar patır patır dökülüyo yere..kızım ben seni dün uyarmadım mı böyle girme diye dedim ama olan oldu..dünde yarıya kadar içeri çizmesiyle basıp girmiş ben işten bi geldim çorabımla o pis yerlere basmıştım..dün yer sil bugün sil halı sil..ben öyla dememişim banyoya bi girdim saç içinde..ağlamaya başladım sinirden..sonra tartıya çıktım 79.9 daha da ağlamaya başladım zaten kiloda veremiyorum dedim gittim dolaptan 1 tadelle 1 gofret yedim..şimdi hala ağlıyom..
kujum merhaba, arkadaşlar cevapladı mı okuyamadım ama ben de yamış olayım:
Sabahları, kahvaltını zeytin, maydonoz, roka ve peynirle zenginleştirebilirsin.
öğlen ve akşam güzel bence. Ben doymazsam kuruyemiş de ekliyorum öğlen ve akşama. Spor, su... Herşey çok güze.l
haklısın canımsersumum papişime her konuda katılıyorum.halıyı ve yerleri kesinlikle kızına temizletmeliydin bence de...
canımcım akşam tartılınır mı hiçhepimiz bu saatte tartıya çıksak eminim 2 kg fazla çıkarız...cuma günü 79 görmeyeceksin tabiki de sıkma canını sen tamam mı arkadaşım
teşekkür ederim canım..sersum hosbuldum,sagol.Tavsiyelerin icin tsk.ederim,nohuta dikkat edecegim.
Nacizane fikrim,keyfini bozma,üzme daha fazla kendini,bazen hersey üstüste gelebiliyor,yola devam...:)
Aksam yediklerim 18'de:1,5 kepce yesil mercimek yemegi,1 kase mayaladigim yogurttan,salata+2Ömega3
lesliyi sadece 35 dk yapabildim,suyum 3lt yi buldu.bugünlük bu kadar,ilgilerinize sunulur :)))
iyi aksamlar....
Arasıra bi patlama noktası oluyor işte... E, o zaman da bi gofret, yeri geldi mi bi tadelle yemek farz oluyor! Napıyorduk bu durumda?
Önümüze bakıyoruuuuuz... Bişey olmamış gibi yapıyoruuuuz...
Peki bunu kimden öğrendik? Sendeeeeen.
Bu aralar çok yoruldun ve uykusuzsun... Belki biraz da gurbetlik, konuşacak, dertleşecek birinin eksikliği... Üst üste geldi... Bazen de ağlamak lazım be!
sizden başka cevap yazan yok zaten teşekkür ederim ilginiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?