Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Obi Wan Kenobi üstad görmesin , format gene yerleyeksan
diğer güzel çoklamalarının hatrına bunu görmezden gelelim çekirge
ben tahmin etmiştim böyle hüsrana uğrayacağını..biz alışmamışız öölee garip tatlara bacım..ne varsa türk mutfağında var

kolay gelsin canımm..ellerine sağlık
İyiyim canım. Açarken bsayarı aklımdan geçtin. Ramaska burda mıdır diye düşündüm. Çok alıştım size... Dün eşim, ben de siteye üye olucam dedi
kıss abowww..nickini öğren mazallah aramıza ajan olarak girmesin
Allah yardımcın olsun canımcım..çok zordur..
Kahvemi içtim demiştim ya... Buyrun size de gelsin.

Bakalım becerebildim mi...

Eki Görüntüle 574981

becermişsin datlum.eferim

2.öğünüm
1 kepçe mercime çorbası
yarım kıymalı pide

40 dk yürüdüm+100 mekik çektim

2.öğünüm

1 adet kıymalı bıber dolma
1 adet tavuk baget(fırında)
yogurtlu karnıbahar,omega3
3 ceviz,yesılcay
afiyet olsun canım..

sersumum hosgeldın nasılsın bebısım

canım hoşgeldin aramıza..nohut pişince GI değeri çok yükseldiği için sınırlı tüketiliyor..diğer baklagiller (bezelye hariç)serbest..sütlü türk kahvesi veya sade kahve içebilirsin başarılar..

merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyup motive olmaya çalışıyorum birde diyet programı araştırdım ama galiba burası benim için hatta türkler için en uygun yer kendime söz verdim regl bittikten sonra hemen başlayacağım diyete. aslında tek derdim tatlı yiyememek gerisi hiç önemli değil ekmek umrumda bile değil tatlıyı çok sevdiğim için diyet yapamıyorum ama artık göbeğimdende kurtulmak istiyorum

sersumum tok karnına tartılınmazkı te allahım yaa her halde oyle cıkıcan...bence o camurları ergenyus kızına temızletmelıydın zor oldugunu anlar bı daha yapacagı zaman dusunurdu 34:

sersumum papişime her konuda katılıyorum.halıyı ve yerleri kesinlikle kızına temizletmeliydin bence de...
canımcım akşam tartılınır mı hiç
hepimiz bu saatte tartıya çıksak eminim 2 kg fazla çıkarız...cuma günü 79 görmeyeceksin tabiki desıkma canını sen tamam mı arkadaşım

............

sersum hosbuldum,sagol.Tavsiyelerin icin tsk.ederim,nohuta dikkat edecegim.

Nacizane fikrim,keyfini bozma,üzme daha fazla kendini,bazen hersey üstüste gelebiliyor,yola devam...:)

Aksam yediklerim 18'de:1,5 kepce yesil mercimek yemegi,1 kase mayaladigim yogurttan,salata+2Ömega3

lesliyi sadece 35 dk yapabildim,suyum 3lt yi buldu.bugünlük bu kadar,ilgilerinize sunulur :)))

iyi aksamlar....

Rica ederim zeytindalı... Nohut özellikle kilo verme zamanı çok yenmemesi gereken yiyeceklerden. Ayrıca havuç, patates ve bezelye de öyle... Bulguru zaten biliyorsun. Yasak değilse de çok sık yememelisin.

Sütlü Türk kahvesi, şekersiz olmak koşuluyla, içebilirsin. Çok da güzel oluyor.

Öğünlerinin en az 1 inde kuruyemiş (benim terciihim genelde ceviz ve badem oluyor) yemelisin. Ekmek yemediğimizden dolayı bizim için daha da önemli oluyor kuruyemiş.

Sorularını cevaplamak bizi kesinlike yormaz ama kitapta daha net cevaplar bulursun. Okumak, kesinlikle faydalı olacaktır.

Arasıra bi patlama noktası oluyor işte... E, o zaman da bi gofret, yeri geldi mi bi tadelle yemek farz oluyor! Napıyorduk bu durumda?

Önümüze bakıyoruuuuuz... Bişey olmamış gibi yapıyoruuuuz...
Peki bunu kimden öğrendik? Sendeeeeen.

Bu aralar çok yoruldun ve uykusuzsun... Belki biraz da gurbetlik, konuşacak, dertleşecek birinin eksikliği... Üst üste geldi... Bazen de ağlamak lazım be!

sizden başka cevap yazan yok zaten teşekkür ederim ilginiz için

Kahvaltı
2 yumurta ile yapılmış Domatesli yumurta
2 parça peynir
3 tane ceviz
5 zeytin
Form çayı ( şekersiz)

Ara yok

Öğlen

Maalesef yine komşuda
az börek
1 kurabiye
1 de fincan kek yedim

Akşam yok

Çok acıkırsam ayran içer yatarım.

haklısın canım..silkindim ve kendime geldim iyi ki varsınız..
teşekkür ederim canım.. akşam menün gayet güzel..başarılar..

sağol oyam.. haklısın sizler de olmasanız (eşim çok şükür yanımda ama başka dostlar da lazım) daha da katlanılmaz olur herşey..ağladım ve rahatladım..iyi ki varsınız.

sizlerle olayı paylaştıktan sonra biraz rahatlamıştım ve eşim geldi o da anladı tabii bişeyler olduğunu..sarıldı noolcak ki 1 tadelleyle gofretten sen lesli ile eritiverirsin onu aşkısıı dedii..herşey bitti

sizin ve kocişimin gazıyla..akşam yemeğimi hazırladım..

3. öğünüm

kıymalı yumurta
yoğurt
peynir

kızımla kocişe mantı..sonra da çayy..

tadelleyle gofret için de 2 mil leslie

sizden başka cevap yazan yok zaten teşekkür ederim ilginiz için

Ben cevapladığım için başkaları cevaplamıyor zaten:) Yoksa inan burda uygun bir dille sorulup da cevaplanmamış soru, kolay kolay kalmaz. Ben kendimden biliyorum. Benim de ne çok soruma cevap vermişlerdi... Hala da öyle. Ama anlayış gösterirsin ki bazen sayfalar hızlı ilerleyince gözden kaçabiliyor. O durumda soruyu tekrar yaz lütfen. Hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…