Tahmin ettim canım devam ederse yapma bence karatay ve hareket yeterli:112:Galiba protein yüklemesine bağlı olarak mide bulantisi yasadım
Bu c.tesi pazardan alırız Leylakımben de tedavi için mi diyecektim ki,öyleymiş zaten oyam...geçmiş olsun canım,çabucak geçsin 15 gün çok zor görünüyo böyle beslenmek
ben de sıkıldım yumurtadan iyinyetlim,muz ve kuruyemiş yemek lazım bi süre
ne güzel görünüyo oyam,ellerine sağlık..sana da afiyet olsun
ellerine sağlık canım,afiyet olsun size
ooohhh spor müthiş2.öğünüm
1 kepçe mercime çorbası
yarım kıymalı pide
40 dk yürüdüm+100 mekik çektim
canım maydanoz kuru kg olarak ne degısıklık sagladı paylasırmısın:44:
bende marıncap kullanıyorum canım kahvaltıyla 2 aksam yemegıyle 2 adet alıyorum bence toptan alma 2 sını aksamustu al kı acıkmayasın onlarda tok tutuyo cunkı
ellerıne saglık atom karıncam benım.ıkramları yaz bılıyosun merak ederım
sagol bıdenemm
kg verımı ıcın tekrıks kahvaltı ıcın afıyet olsun bebiş
hayırlısıyla atlatıyosun proteın gunlerını sabah tartılacak mısın canım ?
tesekkur ederım canım sanada afıyet olsunpohaca furyasına sende katıldın
afıyet olsun canımmm
barındırmayız onu aramızda merak etme kısss
afıyet olsun bıdenemmm
45 dk 4 km
Canım iletişimin çok çok önemli söyleyiş tarzı önemli bizim şu anda kızımla aramız oldukça iyi böyle olunca sorunlar azalıyor empati ve kullanılan dil sorunlarımızın çözümü benceben hiç iyi değilim..
eve bi geldim kızım dışarıda zibidi gibi incecik giyinmiş.içeri gir doğru dürüst giyin dedim kantine gittim..eve bi geldim hatun çıkıyo evden evde bişey unutmuş çizmenin tekini çıkarıp zıplaya zıplaya içeride tabii çizmenin üstündeki çamurlar patır patır dökülüyo yere..kızım ben seni dün uyarmadım mı böyle girme diye dedim ama olan oldu..dünde yarıya kadar içeri çizmesiyle basıp girmiş ben işten bi geldim çorabımla o pis yerlere basmıştım..dün yer sil bugün sil halı sil..ben öyla dememişim banyoya bi girdim saç içinde..ağlamaya başladım sinirden..sonra tartıya çıktım 79.9 daha da ağlamaya başladım zaten kiloda veremiyorum dedim gittim dolaptan 1 tadelle 1 gofret yedim..şimdi hala ağlıyom..
diğer güzel çoklamalarının hatrına bunu görmezden gelelim çekirge
ben tahmin etmiştim böyle hüsrana uğrayacağını..biz alışmamışız öölee garip tatlara bacım ..ne varsa türk mutfağında var
kolay gelsin canımm..ellerine sağlık
kıss abowww..nickini öğren mazallah aramıza ajan olarak girmesin
Allah yardımcın olsun canımcım..çok zordur..
becermişsin datlum.eferim
sağol canımmm....sadece iç harcını kendim hazırladım canım,hamuruyla uğraşması zor iş
Ben cevapladığım için başkaları cevaplamıyor zaten:) Yoksa inan burda uygun bir dille sorulup da cevaplanmamış soru, kolay kolay kalmaz. Ben kendimden biliyorum. Benim de ne çok soruma cevap vermişlerdi... Hala da öyle. Ama anlayış gösterirsin ki bazen sayfalar hızlı ilerleyince gözden kaçabiliyor. O durumda soruyu tekrar yaz lütfen. Hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
üst üste tesadüf yablızca siz cevap yazıyosunuz sorularım tabıkı uygun bır dille yazıyorum geçmişten bakabılırsınız. sorumu yazıyorum aralardan sayfalar sayfalar geçıyor bakıyorum cevap veren varmı dıye kımse yok bırbırlerını tanıyan uzun süre burada arkadaşlık etmiş kişiler sanırsam bırbırne cevvap veriyor....
bundan öncede montıgnac dıyetı yaptım sağ olsun oradakı arkadaşlar çok yardımcı oldular ben ögrendıkten sonrada yenı gelen arkadaşlarla paylaştım. ama burada pek yardım göremedim malesef
Canım iletişimin çok çok önemli söyleyiş tarzı önemli bizim şu anda kızımla aramız oldukça iyi böyle olunca sorunlar azalıyor empati ve kullanılan dil sorunlarımızın çözümü bence
r
Kızlar siz her sabah 2 yumurtayı mutlaka yiyor musunuz? bana çok fazla geliyor da hatta midem bulandı yumurta yemekten. O yüzden haşlama yerine tereyağla pişirmeye başladım farklı olsun diye. Ama 2 yumurta yemek de şart diye biliyorum.
üst üste tesadüf yablızca siz cevap yazıyosunuz sorularım tabıkı uygun bır dille yazıyorum geçmişten bakabılırsınız. sorumu yazıyorum aralardan sayfalar sayfalar geçıyor bakıyorum cevap veren varmı dıye kımse yok bırbırlerını tanıyan uzun süre burada arkadaşlık etmiş kişiler sanırsam bırbırne cevvap veriyor....
bundan öncede montıgnac dıyetı yaptım sağ olsun oradakı arkadaşlar çok yardımcı oldular ben ögrendıkten sonrada yenı gelen arkadaşlarla paylaştım. ama burada pek yardım göremedim malesef
Sevgili kuju.Bende burda yeniyim.2Ay olacak ayın 19 da.Ben buradaki arkadaşlar sayesinde kiloverdim.Her biri bir melek.Sende tanıdıkça anlayacaksın.Şuan nette sorunum var.Sana yazıyorum ama yazdıklarımı göremiyorum.İnan bana çok doğru yerdesin.Bazen bende aynı soruyu 10 kere soruyorum.Gözden kaçabiliyor.Ama sonuçta muhakkak yardımcı olunuyor.Aramıza hosgeldin.yazım hatalarım varsa kusurabakma.yazdıklarımı göremiyorum.Belki mesajım gitmeye bilir de.kendine iyi bak
Oyyy canlarım , çok özledim siziiiiiii , nasılsınız be yaw , keyfiniz yerinde mi ? Eskileri okuyamadım , var mı vukuat ?
biara ben sapıttım ama toparladım..melexin topikte 5 dk dan fazla kalamıyo..beğenince topik tarafından dışlanıp atılıyor..bukaaa
arkadaşım iğneoyamın dediği gibi kimse burada artniyetli olarak cevap vermemezlik etmez..gözden kaçmıştır ya da başkası cevap verince diğerleri cevap verildiği için aynı soruya cevap vermez.hepimiz buraya sizler gibi katıldık ve hep yardım gördük..tabii ki eski arkadaşlar birbirleriyle samimi olduğu gibi yenilerle samimi olamıyor ilk başlarda ama zamanla herkesi içimize alıyor ve dışlamıyoruz..bence çok önyargılı davranıyorsun..ve hepimiz aynı anda online olamıyoruz..bunu da gözönünde bulundurmak gerekir bence..
Oyyy canlarım , çok özledim siziiiiiii , nasılsınız be yaw , keyfiniz yerinde mi ? Eskileri okuyamadım , var mı vukuat ?
herkese günaydınlar kızlardün iyiniyetlim kg verirsin deyince tartıldım,baktım 600 gr gitmiş sevindirik oldum
kahvaltım
2 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
domates
az fıstık
omega 3
Bugün iyot diyetim başladı. Tuz, süt ve süt ürünleri, deniz ürünleri, maydonoz, çay, yumurta sarısı vs, bir sürü şey yasak.... Biraz şaşkın oldum. Çok uzun değil neyse ki...15 gün böyle.
40 kg olsam ne varsa yesem ahahapapadiyam kulaklarin cinlasin.pogacam cok guzel ve yumusak oldu....sadece 1 tepsi yaptim....
seytan diyor ki otur hepsini ye bir demlik cayla.......
kizlar ben cikiyorum kizimi almaya gidicem.optum gorusuruz....
Anne kime denir, Baba kime denir?.... SÜPER :)))
> * Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ay
akkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.
> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.
> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.
> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.
> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.
> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee
> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.
Başladığımda 85,7 idim sanırım en son 83,5 kg gördüm. Kilo vermekten daha çok cildime çok iyi geldi. Verdiğim kilodan fazlası gitmiş gibi duruyor. Ama işin en önemli yanı idar yolları enfeksiyonunu tamamen kurutuyor.
ben hiç iyi değilim..
eve bi geldim kızım dışarıda zibidi gibi incecik giyinmiş.içeri gir doğru dürüst giyin dedim kantine gittim..eve bi geldim hatun çıkıyo evden evde bişey unutmuş çizmenin tekini çıkarıp zıplaya zıplaya içeride tabii çizmenin üstündeki çamurlar patır patır dökülüyo yere..kızım ben seni dün uyarmadım mı böyle girme diye dedim ama olan oldu..dünde yarıya kadar içeri çizmesiyle basıp girmiş ben işten bi geldim çorabımla o pis yerlere basmıştım..dün yer sil bugün sil halı sil..ben öyla dememişim banyoya bi girdim saç içinde..ağlamaya başladım sinirden..sonra tartıya çıktım 79.9 daha da ağlamaya başladım zaten kiloda veremiyorum dedim gittim dolaptan 1 tadelle 1 gofret yedim..şimdi hala ağlıyom..
Kızlar siz her sabah 2 yumurtayı mutlaka yiyor musunuz? bana çok fazla geliyor da hatta midem bulandı yumurta yemekten. O yüzden haşlama yerine tereyağla pişirmeye başladım farklı olsun diye. Ama 2 yumurta yemek de şart diye biliyorum.
arkadaşım iğneoyamın dediği gibi kimse burada artniyetli olarak cevap vermemezlik etmez..gözden kaçmıştır ya da başkası cevap verince diğerleri cevap verildiği için aynı soruya cevap vermez.hepimiz buraya sizler gibi katıldık ve hep yardım gördük..tabii ki eski arkadaşlar birbirleriyle samimi olduğu gibi yenilerle samimi olamıyor ilk başlarda ama zamanla herkesi içimize alıyor ve dışlamıyoruz..bence çok önyargılı davranıyorsun..ve hepimiz aynı anda online olamıyoruz..bunu da gözönünde bulundurmak gerekir bence..
leylakım harika cumaya kaa o 1 kg olur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?