Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar sayfa bir türlü açılmıyor,hızlıca yazacağım
Sabah (07:45) 2 kk yumurta, ceviz, 1 s zeytin , çay, az peynir
Öğlen (14:45) güne davetliydim neler yediğimi yazamayacağım Utanıyorum.Allah ne verdiyse yedim, bir de üstüne içtiğimi 2 bardak sudan sonra resmen fenalaştım.Midem o adar küçülmüş ki mide fesadı denen şeyi yaşadım sanırım
Akşam tabi ki hiçbirşey

Kızlar sayfa bir türlü açılmıyor,hızlıca yazacağım
Sabah (07:45) 2 kk yumurta, ceviz, 1 s zeytin , çay, az peynir
Öğlen (14:45) güne davetliydim neler yediğimi yazamayacağım Utanıyorum.Allah ne verdiyse yedim, bir de üstüne içtiğimi 2 bardak sudan sonra resmen fenalaştım.Midem o kadar küçülmüş ki mide fesadı denen şeyi yaşadım sanırım
Akşam tabi ki hiçbirşey

Galiba protein yüklemesine bağlı olarak mide bulantisi yasadım
Tahmin ettim canım devam ederse yapma bence karatay ve hareket yeterli:112:
Bu c.tesi pazardan alırız Leylakım
2.öğünüm
1 kepçe mercime çorbası
yarım kıymalı pide

40 dk yürüdüm+100 mekik çektim
ooohhh spor müthiş

Papişim menüm: milföy böreği, elmalı kurabiye, yaprak sarma, muhallebili kadayıf ve de mercimek köfte turşu olcek inş.

Canım iletişimin çok çok önemli söyleyiş tarzı önemli bizim şu anda kızımla aramız oldukça iyi böyle olunca sorunlar azalıyor empati ve kullanılan dil sorunlarımızın çözümü bence

sağol canımmm....sadece iç harcını kendim hazırladım canım,hamuruyla uğraşması zor iş

sağol sersumum
Leylakım ben de senin gibi yapıyorum pratik oluyor

Son düzenleme:

üst üste tesadüf yablızca siz cevap yazıyosunuz sorularım tabıkı uygun bır dille yazıyorum geçmişten bakabılırsınız. sorumu yazıyorum aralardan sayfalar sayfalar geçıyor bakıyorum cevap veren varmı dıye kımse yok bırbırlerını tanıyan uzun süre burada arkadaşlık etmiş kişiler sanırsam bırbırne cevvap veriyor....
bundan öncede montıgnac dıyetı yaptım sağ olsun oradakı arkadaşlar çok yardımcı oldular ben ögrendıkten sonrada yenı gelen arkadaşlarla paylaştım. ama burada pek yardım göremedim malesef

arkadaşım iğneoyamın dediği gibi kimse burada artniyetli olarak cevap vermemezlik etmez..gözden kaçmıştır ya da başkası cevap verince diğerleri cevap verildiği için aynı soruya cevap vermez.hepimiz buraya sizler gibi katıldık ve hep yardım gördük..tabii ki eski arkadaşlar birbirleriyle samimi olduğu gibi yenilerle samimi olamıyor ilk başlarda ama zamanla herkesi içimize alıyor ve dışlamıyoruz..bence çok önyargılı davranıyorsun..ve hepimiz aynı anda online olamıyoruz..bunu da gözönünde bulundurmak gerekir bence..

Son düzenleme:

canım inan çok sabırlı davranıyorum..özellikle şu son haftalarda kendime bile hayret ediyorum..ama hep aynı şeye sığınıyor..unutmuşum..birdaha yaparım..bu son..offf..bilmiyorum..birşeyler yanlış ama bakalım çözeceğiz.

Kızlar siz her sabah 2 yumurtayı mutlaka yiyor musunuz? bana çok fazla geliyor da hatta midem bulandı yumurta yemekten. O yüzden haşlama yerine tereyağla pişirmeye başladım farklı olsun diye. Ama 2 yumurta yemek de şart diye biliyorum.

ben de hergün 2 tane yemiyorum canım..genelde 1 adet yetiyor..ve ben de tereyeğlı ya da zeytinyağlı omlet olarak tüketiyorum..şart değil yani..acıkmıyorsan sorun yok

Sevgili kuju.Bende burda yeniyim.2Ay olacak ayın 19 da.Ben buradaki arkadaşlar sayesinde kiloverdim.Her biri bir melek.Sende tanıdıkça anlayacaksın.Şuan nette sorunum var.Sana yazıyorum ama yazdıklarımı göremiyorum.İnan bana çok doğru yerdesin.Bazen bende aynı soruyu 10 kere soruyorum.Gözden kaçabiliyor.Ama sonuçta muhakkak yardımcı olunuyor.Aramıza hosgeldin.yazım hatalarım varsa kusurabakma.yazdıklarımı göremiyorum.Belki mesajım gitmeye bilir de.kendine iyi bak

Oyyy canlarım , çok özledim siziiiiiii , nasılsınız be yaw , keyfiniz yerinde mi ? Eskileri okuyamadım , var mı vukuat ?

Yavlum , Şanslı Aristokrat'ım benim , çok mu sevdin sen yeni ismini

Oyyy canlarım , çok özledim siziiiiiii , nasılsınız be yaw , keyfiniz yerinde mi ? Eskileri okuyamadım , var mı vukuat ?

biara ben sapıttım ama toparladım..melexin topikte 5 dk dan fazla kalamıyo..beğenince topik tarafından dışlanıp atılıyor..bukaaa

biara ben sapıttım ama toparladım..melexin topikte 5 dk dan fazla kalamıyo..beğenince topik tarafından dışlanıp atılıyor..bukaaa

He , gördüm şimdi , kızına girişmişin sonra hızını alamayıp gofrete girişmişin ama korkma yalnız diilsin , akşam yediklerimi söylesem aklın şaşar , dibin düşer , kendine kızma , insani zaaflar bunlar , bugün yeriz , yarın yemeyiz , olur biter cicim benim

asayiş berkemal birdym

herkese günaydınlar kızlardün iyiniyetlim kg verirsin deyince tartıldım,baktım 600 gr gitmişsevindirik oldum
kahvaltım

2 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
domates
az fıstık
omega 3

leylakım harika cumaya kaa o 1 kg olur kesin

az kalsın abovvv öle hayat gecer mi diyecektim ki test içinmiş

papadiyam kulaklarin cinlasin.pogacam cok guzel ve yumusak oldu....sadece 1 tepsi yaptim....

seytan diyor ki otur hepsini ye bir demlik cayla.......

kizlar ben cikiyorum kizimi almaya gidicem.optum gorusuruz....
40 kg olsam ne varsa yesem ahaha

dosdogru yazanın ellerine saglık
benım oglandadün gece hiç uyumadı
kocama bizim sesimizi duydun mu diyorum cıt sesi bile duymadımn diyor

canım üzülme ya hepimiz yaptık aynı seyleri kaldıgın yerden devam
kzınlada oturup konusman en iyisi bence

rada kaynıyordur canım inan gacmişi okumak saatler alıyor
daha fazla aktif olmak lazım bir cok arkadas benden cok sonra geldiler
ama benden daha samimiler zmanla paylasım yaptıkca sende aramızda olursun

haslama yumurta mı ıyyykkk bööö geldi :2::2::2:
ben kasarlı omlet olarak yiyorum yada beyaz peynirli

ben ön yargılı değilim sadece yaşadıklarımı yazdım sizinde dediğiniz gibi zamnla içinize alacaksınız sanırım. sizde birgün bizler gibi yardım istemişsinizdir eminım şimdide ben istiyorum benden sonra gelen arkadaşta benden ister yardım bu böyle sürer gider. sadece yardım istıyorum sorumu gören arkadaşların görmezden gelip tanıdıklarına cevap vermesi üzücü gerçekten. yemegı yıyecek oluyorum öglen gelıyo soruma cevap alamadıgım için bılıp bılmeden yıyorum dogrumu yanlış mı bılmeden

Kızlar , doktora gidemedim ama son tahlil sonuçlarını da aldım.Buna göre , tabe eğer yanlış yorumlamadıysam , beynimde tümör yok
Ama galiba hipoglisemiyim , du bakalım nolucek yarın (sabah 10.00 da randevum var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…