Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

teşekkür ederim arkadaşım ilgin için soru soruyorum cevap gelmıyo eleştiri yaptım 3 cevap bırden geldi eleştiri atlanmadı görüldü bari o görüldü şükür

neyse yardımcı olan arkadaşlarada olmayanlarada teşekkür ederim

ya ilgimi cekti önceden kacamak yapanı elektirikli
sandalyeye oturtuyorduk ahan da buyrun
için bi tuhaf oldu nan

dur kısss allah korusuninşallah o da çıkmaz canım benim

çok geçmiş olsun bende de hipoglisemi var eger dikkat edersen yediklerıne dıyetıne sporuna dıkkat eder ilacını kullanırsan tamamen düzelir. hiç korkma bu hastalıktan savaşırsan geçer gider

dur kısss allah korusuninşallah o da çıkmaz canım benim

Bilmiyim ki hayatım , toklum şekerimle insülinim yerlerde sürünüyo
He bu arada şimdi gördüm 600 gr vermişsin koççum benim
İğneoyam , sen de iyot diyetine girmişsin , sayılı gün çabucak geçecek , inşallah sen de benim gibi güzel sonuçlar alacaksın , almalısın
Güzel tuz atıcan bünyeden , şişliklerin varsa gitmiş olur böylece

sağol bebeğem

asayiş berkemal birdym

canım üzülme ya hepimiz yaptık aynı seyleri kaldıgın yerden devam
kzınlada oturup konusman en iyisi bence

kızım şu tümör lafını ağzına alıp durma dövcem haaa

kurallarımız öyle zor ve anlaşılmayacak kurallar değil..dediğim gibi genelde aynı anda online olmayınca sadece geçmişi okuyup cevapları yazıp çıkıyoruz..bence hala abartıyorsun durumu..yani kitabı okursan veya ilk sayfaları okursan çoğu sorunun cevabını bulursun..gerisini de bizler hallediyoruz zaten

çok geçmiş olsun bende de hipoglisemi var eger dikkat edersen yediklerıne dıyetıne sporuna dıkkat eder ilacını kullanırsan tamamen düzelir. hiç korkma bu hastalıktan savaşırsan geçer gider

Sağol hayatım , yok valla ölümü gösterdiler , sıtmaya razı oldum , hiç problem etmiyorum.Benim genetik bi şeker yatkınlığım var zaten evvelden beri.
Koymaz o bana Allah seni inandırsın
Bu arada sitem etmişsin , ben yemekle ilgili pek hatta hiç cevap yazmıyorum çünkü hem kitabı okumadım hem de Karatay yapmıyorum."Eeee ne işin var burda diceksin " , bu kızlar çok tatlı yaaa , bırakamıyorum Ama benim eşimde de manyak boyutta insülin direnci vardı , dolayısıyle GI diyetine harfiyen hakimim aslında.Ama burda bu yola başkoymuş dostlar varken ben sesimi çıkartmam , çıkartamam , haddim diil
Sen darılma , kırılma e mi

Merhaba kizlar ??
nasilsiniz?

Bugun proteinde 3. gunumdeydim. Guzel ve kacamaksiz gecti.. ve yoruldum .. tum gun isteydim..

2. ogunum; tavuk ve peynirden olusan salata
bir bardak sut
ve bir bardak ayran

3.ogunum; yagsiz kiymali yumurta
1 kase yogurt

yemekten sonrada yaklasik 45 dakika yurudum

Cuma gunu tartilacagim insallah kilo vermis olurum..

Kizlar bugun mini etek aldim 38 beden cok cok mutlu oldum

pravo canımm..güle güle kullan eteğini

Valla güldür güldür geliyosun Kaneelcim , bu haftanın en kuvvetli adaylarındansın

ben susmayı tercih etsem daha iyi

süper gidiyosun kanelcim,cumayı çok merak ediyorumeteğini de güle güle giy canımcım

Tuzlu degildi ama ayran ictim iyi geldi galiba sonra mide bulantisi hissetmedim. Sagol canim

kızım şu tümör lafını ağzına alıp durma dövcem haaa

Döv , döv beni Wan Kenobi üstadım , hakkındır

Evet canim bitti sayilir.. Sabah tartilmayacagim cuma gununu bekliyecegim en son 69.900 leri gordum o 900 gram bile gitse yeter diye dua ediyorum fakat fazlasi da beni yureklendirir 69 laneti de hayirlisi ile bitmis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…