Sevgili kuju.Bende burda yeniyim.2Ay olacak ayın 19 da.Ben buradaki arkadaşlar sayesinde kiloverdim.Her biri bir melek.Sende tanıdıkça anlayacaksın.Şuan nette sorunum var.Sana yazıyorum ama yazdıklarımı göremiyorum.İnan bana çok doğru yerdesin.Bazen bende aynı soruyu 10 kere soruyorum.Gözden kaçabiliyor.Ama sonuçta muhakkak yardımcı olunuyor.Aramıza hosgeldin.yazım hatalarım varsa kusurabakma.yazdıklarımı göremiyorum.Belki mesajım gitmeye bilir de.kendine iyi bak
Kızlar , doktora gidemedim ama son tahlil sonuçlarını da aldım.Buna göre , tabe eğer yanlış yorumlamadıysam , beynimde tümör yok
Ama galiba hipoglisemiyim , du bakalım nolucek yarın (sabah 10.00 da randevum var)
Kızlar , doktora gidemedim ama son tahlil sonuçlarını da aldım.Buna göre , tabe eğer yanlış yorumlamadıysam , beynimde tümör yok
Ama galiba hipoglisemiyim , du bakalım nolucek yarın (sabah 10.00 da randevum var)
dur kısss allah korusuninşallah o da çıkmaz canım benim
Bilmiyim ki hayatım , toklum şekerimle insülinim yerlerde sürünüyo
He bu arada şimdi gördüm 600 gr vermişsin koççum benim
İğneoyam , sen de iyot diyetine girmişsin , sayılı gün çabucak geçecek , inşallah sen de benim gibi güzel sonuçlar alacaksın , almalısın
Güzel tuz atıcan bünyeden , şişliklerin varsa gitmiş olur böylece
He , gördüm şimdi , kızına girişmişin sonra hızını alamayıp gofrete girişmişin ama korkma yalnız diilsin , akşam yediklerimi söylesem aklın şaşar , dibin düşer , kendine kızma , insani zaaflar bunlar , bugün yeriz , yarın yemeyiz , olur biter cicim benim
asayiş berkemal birdym
canım üzülme ya hepimiz yaptık aynı seyleri kaldıgın yerden devam
kzınlada oturup konusman en iyisi bence
kızım şu tümör lafını ağzına alıp durma dövcem haaaKızlar , doktora gidemedim ama son tahlil sonuçlarını da aldım.Buna göre , tabe eğer yanlış yorumlamadıysam , beynimde tümör yok
ben ön yargılı değilim sadece yaşadıklarımı yazdım sizinde dediğiniz gibi zamnla içinize alacaksınız sanırım. sizde birgün bizler gibi yardım istemişsinizdir eminım şimdide ben istiyorum benden sonra gelen arkadaşta benden ister yardım bu böyle sürer gider. sadece yardım istıyorum sorumu gören arkadaşların görmezden gelip tanıdıklarına cevap vermesi üzücü gerçekten. yemegı yıyecek oluyorum öglen gelıyo soruma cevap alamadıgım için bılıp bılmeden yıyorum dogrumu yanlış mı bılmeden
teşekkür ederim arkadaşım ilgin için soru soruyorum cevap gelmıyo eleştiri yaptım 3 cevap bırden geldi eleştiri atlanmadı görüldü bari o görüldü şükür
neyse yardımcı olan arkadaşlarada olmayanlarada teşekkür ederim
çok geçmiş olsun bende de hipoglisemi var eger dikkat edersen yediklerıne dıyetıne sporuna dıkkat eder ilacını kullanırsan tamamen düzelir. hiç korkma bu hastalıktan savaşırsan geçer gider
pravo canımmMerhaba kizlar ??
nasilsiniz?
Bugun proteinde 3. gunumdeydim. Guzel ve kacamaksiz gecti.. ve yoruldum .. tum gun isteydim..
2. ogunum; tavuk ve peynirden olusan salata
bir bardak sut
ve bir bardak ayran
3.ogunum; yagsiz kiymali yumurta
1 kase yogurt
yemekten sonrada yaklasik 45 dakika yurudum
Cuma gunu tartilacagim insallah kilo vermis olurum..
Kizlar bugun mini etek aldim 38 beden cok cok mutlu oldum
Merhaba kizlar ??
nasilsiniz?
Bugun proteinde 3. gunumdeydim. Guzel ve kacamaksiz gecti.. ve yoruldum .. tum gun isteydim..
bir bardak sut
ve bir bardak ayran
3.ogunum; yagsiz kiymali yumurtaylarındansın
1 kase yogurt
kurallarımız öyle zor ve anlaşılmayacak kurallar değil..dediğim gibi genelde aynı anda online olmayınca sadece geçmişi okuyup cevapları yazıp çıkıyoruz..bence hala abartıyorsun durumu..yani kitabı okursan veya ilk sayfaları okursan çoğu sorunun cevabını bulursun..gerisini de bizler hallediyoruz zaten
süper gidiyosun kanelcim,cumayı çok merak ediyorumMerhaba kizlar ??
nasilsiniz?
bir bardak sut
ve bir bardak ayran
3.ogunum; yagsiz kiymali yumurta
1 kase yogurt
kaneel canim mide bulantin devam ediyorsa tuzlu yogurt veya ayran mi icseydin...neyse allahtan bugun son gunun...gecmis olsun
akrep paylastigin yazi cok guzeldi.cok begendim....bu arada sabah yedigin patates simit ve ekmek gozumden kacmadi ama benim yedigim pocalarin yaninda lafi bile olmaz....
leylakcim afiyet olsun...yuruyus mekik super....
canım maydanoz kuru kg olarak ne degısıklık sagladı paylasırmısın:44:
bende marıncap kullanıyorum canım kahvaltıyla 2 aksam yemegıyle 2 adet alıyorum bence toptan alma 2 sını aksamustu al kı acıkmayasın onlarda tok tutuyo cunkı
ellerıne saglık atom karıncam benım.ıkramları yaz bılıyosun merak ederım
sagol bıdenemm
kg verımı ıcın tekrıks kahvaltı ıcın afıyet olsun bebiş
hayırlısıyla atlatıyosun proteın gunlerını sabah tartılacak mısın canım ?
tesekkur ederım canım sanada afıyet olsunpohaca furyasına sende katıldın
afıyet olsun canımmm
barındırmayız onu aramızda merak etme kısss
afıyet olsun bıdenemmm
kızım şu tümör lafını ağzına alıp durma dövcem haaa
Döv , döv beni Wan Kenobi üstadım , hakkındır
ben susmayı tercih etsem daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?