leylakım 10 dk dolmasını bekliyorum..
bu alıntıyı yamık yaptığın için
bu alıntıyı yamık yaptığın için
ben hiç iyi değilim..
eve bi geldim kızım dışarıda zibidi gibi incecik giyinmiş.içeri gir doğru dürüst giyin dedim kantine gittim..eve bi geldim hatun çıkıyo evden evde bişey unutmuş çizmenin tekini çıkarıp zıplaya zıplaya içeride tabii çizmenin üstündeki çamurlar patır patır dökülüyo yere..kızım ben seni dün uyarmadım mı böyle girme diye dedim ama olan oldu..dünde yarıya kadar içeri çizmesiyle basıp girmiş ben işten bi geldim çorabımla o pis yerlere basmıştım..dün yer sil bugün sil halı sil..ben öyla dememişim banyoya bi girdim saç içinde..ağlamaya başladım sinirden..sonra tartıya çıktım 79.9 daha da ağlamaya başladım zaten kiloda veremiyorum dedim gittim dolaptan 1 tadelle 1 gofret yedim..şimdi hala ağlıyom..
Bak sen ööle diyince Pampiş geldi aklımaO nerelerde sahi , aşağıda ismi var cismi yok:44::44::44:
kızım şu tümör lafını ağzına alıp durma dövcem haaa
kitabı edinemedim ilk sayfalarıda okudum yazdıgım sorularım orada cevaplarını göremediğim sorular zaten ben sizi tanımam etmem nıye tepkılı yaklaşıp abartayım aynen yaşadıklarım bunlar bu topik hakkında bence samımıce yaptıgım bu eleştiriyı tepkı çekmek için değil yardım için yazdım ve sadece eleştirilerime cevap alabıldim :)) süper geçmişe bakın isterseniz
kurallarımız öyle zor ve anlaşılmayacak kurallar değil..dediğim gibi genelde aynı anda online olmayınca sadece geçmişi okuyup cevapları yazıp çıkıyoruz..bence hala abartıyorsun durumu..yani kitabı okursan veya ilk sayfaları okursan çoğu sorunun cevabını bulursun..gerisini de bizler hallediyoruz zaten
Tahmin ettim canım devam ederse yapma bence karatay ve hareket yeterli:112:
Bu c.tesi pazardan alırız Leylakım
ooohhh spor müthiş
Papişim menüm: milföy böreği, elmalı kurabiye, yaprak sarma, muhallebili kadayıf ve de mercimek köfte turşu olcek inş.
sağol canım..
Olur boyle seyler sersumcugum .. takma lutfen kafana .. hersey yol bulur duzelir .. o kadar morel bozuklugu uzerine bi de tartilmissin.. sabahlari ac karnina tartil bebisim.. en guvenilir sonuc o ve kizdir genctir olur zamanla oturacak birazck daha sabir
neredesin papişim yettttttttiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşş
süper gidiyosun kanelcim,cumayı çok merak ediyorumeteğini de güle güle giy canımcım
Pampişe acil durumlar için kırmızı hat bağlatalım
Thanks canim
sağol canım..biliyorum tartının sabah doğru olduğunu ama ne bileyim boş bulundum işte ..neyse sayenizde düzeldim canım
10 dk doldu
ayynen jhon vayynenn..mesaj attım görmedii
Kapattı o galiba pc yi ama yarın sabah duruma el koyar diye düşünüyorum , koyarsın di mi Pampişim
Olur oyle seyler ..
uzulme .. yaz gitsin ..
Kapattı o galiba pc yi ama yarın sabah duruma el koyar diye düşünüyorum , koyarsın di mi Pampişim
tek cümleyle halleder evelallah
canlarım sersum kaçarrr..malum yarın işş..
iyi geceler bol leptinler..
hepinizi çok seviyommm..iyi ki varsınızz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?