Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Olur boyle seyler sersumcugum .. takma lutfen kafana .. hersey yol bulur duzelir .. o kadar morel bozuklugu uzerine bi de tartilmissin.. sabahlari ac karnina tartil bebisim.. en guvenilir sonuc o ve kizdir genctir olur zamanla oturacak birazck daha sabir

kitabı edinemedim ilk sayfalarıda okudum yazdıgım sorularım orada cevaplarını göremediğim sorular zaten ben sizi tanımam etmem nıye tepkılı yaklaşıp abartayım aynen yaşadıklarım bunlar bu topik hakkında bence samımıce yaptıgım bu eleştiriyı tepkı çekmek için değil yardım için yazdım ve sadece eleştirilerime cevap alabıldim :)) süper geçmişe bakın isterseniz

Evet canim baska yollara girmek bazen bozuyor bizi ama zaman zaman da baska yollara girmek baska cozumler aramak iyi geliyor ama herzman degil maalesef

sağol canım.. biliyorum tartının sabah doğru olduğunu ama ne bileyim boş bulundum işte..neyse sayenizde düzeldim canım
neredesin papişim yettttttttiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşş

10 dk doldu

canlarım sersum kaçarrr..malum yarın işş..
iyi geceler bol leptinler..
hepinizi çok seviyommm..iyi ki varsınızz..

canlarım sersum kaçarrr..malum yarın işş..
iyi geceler bol leptinler..
hepinizi çok seviyommm..iyi ki varsınızz..

msjda 10 dk engeline takıldım ben de sersumum.ben de burdan yazayım.eevet dediğin gibi en iyisi boşvermek
sana da iyi geceler canım,bol leptinler
biz de seni çok seviyoruz canım benim,sen de iyiki varsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…