estafurullah arkadasımSağol hayatım , yok valla ölümü gösterdiler , sıtmaya razı oldum , hiç problem etmiyorum.Benim genetik bi şeker yatkınlığım var zaten evvelden beri.
Koymaz o bana Allah seni inandırsın
Bu arada sitem etmişsin , ben yemekle ilgili pek hatta hiç cevap yazmıyorum çünkü hem kitabı okumadım hem de Karatay yapmıyorum."Eeee ne işin var burda diceksin " , bu kızlar çok tatlı yaaa , bırakamıyorumAma benim eşimde de manyak boyutta insülin direnci vardı , dolayısıyle GI diyetine harfiyen hakimim aslında.Ama burda bu yola başkoymuş dostlar varken ben sesimi çıkartmam , çıkartamam , haddim diil
Sen darılma , kırılma e mi
Merhaba kizlar ??
nasilsiniz?
Bugun proteinde 3. gunumdeydim. Guzel ve kacamaksiz gecti.. ve yoruldum .. tum gun isteydim..
2. ogunum; tavuk ve peynirden olusan salata
bir bardak sut
ve bir bardak ayran
3.ogunum; yagsiz kiymali yumurta
1 kase yogurt
yemekten sonrada yaklasik 45 dakika yurudum
Cuma gunu tartilacagim insallah kilo vermis olurum..
Kizlar bugun mini etek aldim 38 beden cok cok mutlu oldum
suan itibari ile totomu hissetmiyorum kızlar
asyam kacar iyi geceler
canlarım sersum kaçarrr..malum yarın işş..
iyi geceler bol leptinler..
hepinizi çok seviyommm..iyi ki varsınızz..
suan itibari ile totomu hissetmiyorum kızlar
asyam kacar iyi geceler
kıslar ben de çıkıyorum...yarın annemlere gidicem pazara kadar yokumcuma gününü de çok merak ediyorum ama gelince bakarım artık
herkese iyi geceler bol leptinlercuma günü tartı yüzünüzü güldürsün,haftasonunuz süper geçsin inşallah
İyi geceler kızlar çıkıyorum bende leptinler bol olsun
Selam kizlar. haftada 4 gün fitnese devam. Arada kacamak oluyor ama Karatay diyetine devam.
Yediklerimin gildirimini yapamiyorum biraz yogunum.
kizlar gunaydin....
sersum canim ins.mopralin yerine gelmistir.dun dunde kaldi....bugun ins.hersey guzel olucak.sanada iyi mesailer optum canim......
birdy canim ins.tahlillerin iyi cikar.optum kolay gelsin....
leylak canim iyi hafta sonlari.bu arada bence cok sanslisin....
kaneel canim ins.cuma gunu merakla tarti sonucunu bekliyorum....etegini gule gule kullan eminim yakismistir....
igneoyam canim gunun ins.iyi gecmistir.ben senin yerinde olsam tartilirdim.15 gun sonra ne kadar odem attim diye...
melexin canim aksamlarida az birsey yesen metabolizma calissin diye...arada bende sitede zorlaniyorum internetten kaynaklaniyor galiba..
kujum canim benim menulerin gayet iyi kolay gelsin...sorularinida israrla sor lutfen....
herkese iyi gunler......
ya kızlar diyete başlayalı 9.gunun fakat 1 hafta kadar erken regli oldum sizdede oldumu normal bı durum mu,hiç böyle olmazdım:44:
Iyiniyetlim temizlik icin kolay gelsin canim,hamaratim
Kaneelcim bu hafta listenin ust siralarinda olacaksin insallah canim ama 3.gunu yapma istersen,zarari olmasin canim
Leylakcim iyi hafta sonlari canim annecinle beraber ne guzel
Kizlar telefondan yaziyorum o yuzden alintilayamadim kopmalar da oluyor,guya uyuyacaktim ama once size bakayim dedim,tum gecmise de bakamadim ama unuttklarim varsa da affola,ben de yatayim leptin daha fazla kacmadan hepinize iyi geceler,iyi uykular
kizlar gunaydin....
sersum canim ins.mopralin yerine gelmistir.dun dunde kaldi....bugun ins.hersey guzel olucak.sanada iyi mesailer optum canim......
birdy canim ins.tahlillerin iyi cikar.optum kolay gelsin....
leylak canim iyi hafta sonlari.bu arada bence cok sanslisin....
kaneel canim ins.cuma gunu merakla tarti sonucunu bekliyorum....etegini gule gule kullan eminim yakismistir....
igneoyam canim gunun ins.iyi gecmistir.ben senin yerinde olsam tartilirdim.15 gun sonra ne kadar odem attim diye...
melexin canim aksamlarida az birsey yesen metabolizma calissin diye...arada bende sitede zorlaniyorum internetten kaynaklaniyor galiba..
kujum canim benim menulerin gayet iyi kolay gelsin...sorularinida israrla sor lutfen....
herkese iyi gunler......
İyi geceler cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?