Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

estafurullah arkadasım

kıslar ben de çıkıyorum...yarın annemlere gidicem pazara kadar yokumcuma gününü de çok merak ediyorum ama gelince bakarım artık
herkese iyi geceler bol leptinlercuma günü tartı yüzünüzü güldürsün,haftasonunuz süper geçsin inşallah

canlarım sersum kaçarrr..malum yarın işş..
iyi geceler bol leptinler..
hepinizi çok seviyommm..iyi ki varsınızz..

İyi geceler hayatım , tatlı rüyalar
Biz de seni çok seviyoruz , yarın daha güzel bir gün olacak Sersumum

suan itibari ile totomu hissetmiyorum kızlar
asyam kacar iyi geceler

Eneeem bi sigara içtim geldim herkes kaçmış vesselam
Asyam sana da iyi geceler
Leylakım sana da iyi haftasonları , kendine iyi bak , annenlere selam söyle benden

Selam kizlar

Nasilsiniz

Ancak gelebildim,oglumun sinavlari var 2.yazililar beraber calisiyoruz

Bugunku menulerimi yazsam mi sabah cisli ama yazayim gene de ,bastan soyleyim yeni baslayanlar icin ben kilo korumadayim,yeni baslayanlar menumu dikkate almayin

Sabah klasik karatay arti 2 cok ince dilim pizza

Oglen yarim kase asure

Aksam etli turlu patateslerini yemedim,yogurt

Sersumcum kendini uzme canim,cocuklar boyle,bazen uzuyorlar annelerini,bizimki de benim zorumla yapiyor herseyi,yani ben demesem soylemesem birsey yapmayacak,Allahim hepsine saglik versin ve bize de cocuk demek sabir demek

Papadiyam canim benim evde yuruyus bandim yok,hos olsa da koyacak yer de yok,ama sersumum da demis ben yuruyusu erteleyecegim bayagi

Oyacim sagol canim daha iyiyim diyordum ki bu sabah gene bogazim kotu uyandim,cok sis degil ama biraz batiyor gibi,10 igne biteli surda 5 gun oldu,anlamadim ben de

Canim iyot diyetinde de kolay gelsin,Allah yardimcin olsun

Birdym onla gecmis olsun canim senindim birsey cikmamis,hipoglisem de yoktur insallah,sen dusuk GI li beslendigin icin dusuk cikmistir sekerin

Iyiniyetlim temizlik icin kolay gelsin canim,hamaratim

Kaneelcim bu hafta listenin ust siralarinda olacaksin insallah canim ama 3.gunu yapma istersen,zarari olmasin canim

Leylakcim iyi hafta sonlari canim annecinle beraber ne guzel

Kizlar telefondan yaziyorum o yuzden alintilayamadim kopmalar da oluyor,guya uyuyacaktim ama once size bakayim dedim,tum gecmise de bakamadim ama unuttklarim varsa da affola,ben de yatayim leptin daha fazla kacmadan hepinize iyi geceler,iyi uykular

Selam kizlar. haftada 4 gün fitnese devam. Arada kacamak oluyor ama Karatay diyetine devam.
Yediklerimin gildirimini yapamiyorum biraz yogunum.

ya kızlar diyete başlayalı 9.gunun fakat 1 hafta kadar erken regli oldum sizdede oldumu normal bı durum mu,hiç böyle olmazdım:44:

kizlar gunaydin....
sersum canim ins.mopralin yerine gelmistir.dun dunde kaldi....bugun ins.hersey guzel olucak.sanada iyi mesailer optum canim......

birdy canim ins.tahlillerin iyi cikar.optum kolay gelsin....

leylak canim iyi hafta sonlari.bu arada bence cok sanslisin....

kaneel canim ins.cuma gunu merakla tarti sonucunu bekliyorum....etegini gule gule kullan eminim yakismistir....

igneoyam canim gunun ins.iyi gecmistir.ben senin yerinde olsam tartilirdim.15 gun sonra ne kadar odem attim diye...

melexin canim aksamlarida az birsey yesen metabolizma calissin diye...arada bende sitede zorlaniyorum internetten kaynaklaniyor galiba..

kujum canim benim menulerin gayet iyi kolay gelsin...sorularinida israrla sor lutfen....

herkese iyi gunler......

Selam kizlar. haftada 4 gün fitnese devam. Arada kacamak oluyor ama Karatay diyetine devam.
Yediklerimin gildirimini yapamiyorum biraz yogunum.

Selam canım, sporun için seni ,sporları beraber tam uyarsan kilolar çok güzel gider canım

Sana da günaydın ramaskacım, nasılsın, iyisindir umarım

Günaydın canlar

Kahvaltımı yaptım,haşlanmış yumurtalı ve yeşillikli patates salatası, peynir, zeytin, ceviz, kuru incir,şimdide adaçayı içiyorum

Öğlen evde olmayacağım, umarım kaçamak yapmam,hepimiz için güzel bir gün olsun

İyi geceler cicim

Merhaba , günaydın kızlar ..inanın bende cok merak ediyorum ne olacak 69.900 in 900 grami gitse bile bana buyuk morel olacak

Proteinde 4. Gunüm ..
artik iyice alıştım ..

Kahvaltimda :

1 kutu suda tonbaligi
biraz beyaz peynir
bir haşlanmis yumurtanın sarısı
ve kahve

İse gitcem çıkıyorum kızlar .. İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…