Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın

Dünkü Yediklerim

Sabah: Yok

Öğle:
Yok

Akşam:
1 kase yoğurt, 7 kaşık mercimek, 7 kaşık menemen,az turşu,
1 çay bardağı ceviz, 7 kayısı, 1 avuç çiğ ayçekirdeği, iki avuç patlamış mısır

3 litre su

spor yok

Kendimi hiç iyi hisetmiyorum

bu sabah tartıldım 84,9 geldim... Halbuki pazartesi 83,5 tum. Ne oldu anlayamadım...

Pampişe acil durumlar için kırmızı hat bağlatalım
birdy papişi rüyamda gördüm oldukça zayıftı ve de spor yapıyordu kızını da gördüm minnak kızını
Ohhh harika güle güle giy mini eteğini kanelcim yakışır:112:
biara ben sapıttım ama toparladım..melexin topikte 5 dk dan fazla kalamıyo..beğenince topik tarafından dışlanıp atılıyor..bukaaa

Allah korusun canım hep pozitif düşünebilmek çok önemli

Canım sadece sorun çıkardıklarında tepki veriyoruz bazen çocuklarımıza sonra bi bakıyoruz çocukların olumsuz davranışları artıyor fark etmiyoruz çoğu zaman yaptığımız yanlışı aslında..
Düşün çocuklar sessiz sakin oyun oynarken onlarla ilgilenmeyiz pek asayiş berkemal diye düşünürüz. Ama çocuk oynarken bi bardak kırsın hemen başlarız söylenmeye bu bile çocuklar için bi ilgidir.. Buna olumsuz pekiştireç diyoruz. Çocukların olumsuz davranışlarını bööle bööle arttırıryoruz.. Yapmamız gereken görmezden gelinecekleri görmemek.. Yanlışlarını uygun dille sadece anlatmak ondan ne istediğimiz açık ve net nedenleriyle birlikte anlatmak..
Sen kızının bazı davranışlarını görmezden gelmelisin sabırla uzun vadedli düşün bu işi
Sonra kızınla derslerini pek konuşma sadece ona zaman ayır ve onunla hoşlanacağı şeyleri yapın her gün ve ona mutlaka her gün sevdiğini söyle zamanla düzelecek garantidir....

neredesin papişim yettttttttiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşş

Pampişe acil durumlar için kırmızı hat bağlatalım

Kapattı o galiba pc yi ama yarın sabah duruma el koyar diye düşünüyorum , koyarsın di mi Pampişim

tek cümleyle halleder evelallah

Güvenimiz sonsuz

kız bı sacımı boyayım dedım topıgın altını ustune getırmıssınız

canım benım anlık bı kg artısıdır hıc dert etmeye degmez tuzu azalt suyu arttır bırkacta yesılcay ıc yarın hersey normale doner ınan

bırdy hocam GI dıyetı bılgılerınden ıstıfade etmek ısterız ayrıca bu dıyet hakkında yorumyapma yetkım yok kıtabı okumadım dıyetı yapmıyorum topıgıde okumadım falan dıyosunda o senın yorumun bız sana yetkı verıyoruz cunkı her konuda gayet bılgılı ve de mantıklı bır arkadasımızsın

Canım vücudumuzun verdiği otomatik bir tepki var çok az yediğimizde vucud kıtlık moduna giriyor ve zayıflayamıyoruz özellikle sabah kahvaltısını yapmalısın öğünler arası o kadar zaman olmamalı başlarda düzenli yersen ve karataya uygun beslenirsen o zaman kilo vereceksin

Yavlum , Şanslı Aristokrat'ım benim , çok mu sevdin sen yeni ismini

biara ben sapıttım ama toparladım..melexin topikte 5 dk dan fazla kalamıyo..beğenince topik tarafından dışlanıp atılıyor..bukaaa
Sersumum az biraz okudum kızınla maceralarını.İnan bana bizde de durum farksız.Bizim kız içecek birşey alır içeri gider aradan 5 dk geçmez bakarım mutfak bezi ortada yok.Muhakkak dökmüştür içeceği.Korkudan döktüğünü de söylemez gizli gizli halledeyim der beceremez.Sabah bir bakarım ya halı ya koltuk artık çıkmayan lekelere sahiptirler.Saçlara girmiyorum bileÜstünü kalın giyin derim ,sanki ben tersini söylemişim gibi kalkar yazlık tişörtünü giyer gider.Hasta olunca da özür dilekten bithap düşer :)))Okulun verdiği hikaye kitabını okumak yerine benim romanları okur ( meraktan )yazılı günü gelince de netten kitabın özetini arar ( dün öyle yaptı , bulamadı , o yazılı kağıdını gidip inceleyeceğim vede hocasına söyleyeceğim.Ders olsun ona.Akıllı bıdık birde kitabı okulda dolabında unutmuş .Ay sinirden geberdim ya)Kısaca seni anlıyorum.Dur aklıma gelmişken ,elbise dolabını öyle bir hale getirip teslim ediyorum ki benim dolabım öyle olsa bozulmasın diye üstüme birşey alıp giymeye kıyamam.Ama benim kız o dolabı ne yapıp o hale getiriyor bilmiyorum Daha neler neler gaza geldim ama burada frene basıyorum.Yalnız olmadığını belirtiyorum.Hee birde benim kutup ayum var ekstradan
Sen bu sayfadaysan zaten içimizdesinSen en önce kitap edin bence.Bir ikincisi de herkes aynı anda online olmuyor.O sıra cevap alamadıysanız online olan arkadaşın soru hakkında çok bilgisi olmayabilir.Seni yanlış yönlendirmek istemeyebilir.Sen darılma
Sersum gibi çantayı kafana geçireceğim şimdiSeni seviyorum uleynnnnnn
Çok güzellllll.Allahım hepimize mini etekli günler göstersin inşallah.Bir mini etek partisi düzenleriz
ya kızlar diyete başlayalı 9.gunun fakat 1 hafta kadar erken regli oldum sizdede oldumu normal bı durum mu,hiç böyle olmazdım:44:

Balbadem bende senin gibi oldum fakat kızım da öyle oldu.Sanırım havalarla veyahut başka birşeyle ilgili .Çünki kızım Karataycı değil.Benim de hiç günüm sapmazdı.Bende önce diyete bağlamıştım ama kızım da öyle olunca havalardan olduğunu düşündüm :))

kahvaltımmm

Kalkınca 2 hurma ve su
1 yumurta
yarım milföy böreği (kızım yaptı)
çeçil peyniri
çay, fındık
4 omega 3
kahvemi içmedim la oynadım bugün o da bana gene yapıştı gitme diye kahve kaynamış

Kızlar kilo verdim reyhanım nerelerdesin yaw :26:

Kumral orta boylu güzeldin eşofmanlar giymiştin ve hiç fazlalığın yoktu habire spor yapıyodun karizma değildin yaw sağol canım hayır olsun inş.

buton lazım kesinlikle kırmızı acil hattı ya da güzel oldu mu saçların papiş rüyamda kumraldın kıss

kız demekkı bu muhabbetı yapcakmısız senın ruyan buna cıktı.sacımı palettenın sonbahar kızılına boyadım alel acele ve acemıce yapılan bır boyama ıslemınden bu kadar guzel sonuc alacagımı hıc tahmın etmezdım degme kuaforlere tas cıkarttım kıssss

bu arada evet genelde spor gıyınırım ayıptır soylemesı fazlalıgım yoktur 68 olsamda gayet fitimdir

canım benım ıyıkı varız dıyorum baskada bırsey demıyorum

tebrıks takdırs

kızını opuyorum oglusunu kokluyorum canımcım atom karıncam fit annem benım

Öncelikle zayıflamaya karar verdiğim anı anlatmak istiyorum.
Her zaman süsüme püsüme düşkün biri olaraktan, uzun bir süre ara verdiğim, ayak tırnaklarıma yeniden oje sürmek istedim!!! Fakat erişmek ne mümkün( İşte o an kafayı kırdığım an oldu.
Karatay diyetine ise herhangi bir kitap evinden tamamen hisselerime dayanarak, elimin o kitaba gitmesi ile başladı. Geçtiğimiz Nisan 2012 'de başladığım bu diyette ilk aylar, hiç acıkmadan tek öğün ile günü tamamladığım anlarım aklıma geldikçe çok mutlu oluyorum. Tartımda görmüş olduğum en kötü rakam 75kg'dı.
İlk ay Vücudumda ki ödem ve su kaybını yaşadım. 3,5 - 4 kg verdim. Sonrasında duran bir kilo dönemim oldu, Fakat yılmadım. Tempolu yürüyüşler ve tok karnına yapmış olduğum, sağlıklı Karatay diyeti ve en önemlisi SABIR. Şuan aralık ayındayız ve yeni kilom 61,5 kg:)) Bu kiloya ulaşmak için, sokak yürüyüşleri ve spor salonu şart oldu. Haftanın en az 3 günü spor salonundayım. ve inanılmaz bir enerjimin geldiğini çevrem ve ailem çok net görüyor. Kısacası isteyince oluyor.

harıkasın canım tebrık ederım

inşallah canım...

canim afiyet olsun.....kilo vermene cok sevindim.ins.boyle devam eder....

canim afiyet olsun. arada degisiklik iyidir.sacinin rengini begendigine sevindim...

canim tebrikler senin adina cok sevindim....demekki isteyince oluyor.duzenli spor yapman iyi olmus.

nurudilara canim gunaydin afiyet olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…