canim afiyet olsun.....kilo vermene cok sevindim.ins.boyle devam eder....
canim afiyet olsun. arada degisiklik iyidir.sacinin rengini begendigine sevindim...
canim tebrikler senin adina cok sevindim....demekki isteyince oluyor.duzenli spor yapman iyi olmus.
nurudilara canim gunaydin afiyet olsun....
Süpper annesin canım benimkız demekkı bu muhabbetı yapcakmısız senın ruyan buna cıktı.sacımı palettenın sonbahar kızılına boyadım alel acele ve acemıce yapılan bır boyama ıslemınden bu kadar guzel sonuc alacagımı hıc tahmın etmezdım degme kuaforlere tas cıkarttım kıssss
bu arada evet genelde spor gıyınırım ayıptır soylemesı fazlalıgım yoktur 68 olsamda gayet fitimdir
canım benım ıyıkı varız dıyorum baskada bırsey demıyorum
tebrıks takdırs
kızını opuyorum oglusunu kokluyorum canımcımatom karıncam fit annem benım
ay bır saattır yazdımda yazdım ha bu da aklıma şu deyişimizi getirdi: papadiya topiği bol bulunca ..........
canim afiyet olsun.....kilo vermene cok sevindim.ins.boyle devam eder....
canim afiyet olsun. arada degisiklik iyidir.sacinin rengini begendigine sevindim...
canim tebrikler senin adina cok sevindim....demekki isteyince oluyor.duzenli spor yapman iyi olmus.
nurudilara canim gunaydin afiyet olsun....
Sersumum az biraz okudum kızınla maceralarını.İnan bana bizde de durum farksız.Bizim kız içecek birşey alır içeri gider aradan 5 dk geçmez bakarım mutfak bezi ortada yok.Muhakkak dökmüştür içeceği.Korkudan döktüğünü de söylemez gizli gizli halledeyim der beceremez.Sabah bir bakarım ya halı ya koltuk artık çıkmayan lekelere sahiptirler.Saçlara girmiyorum bileÜstünü kalın giyin derim ,sanki ben tersini söylemişim gibi kalkar yazlık tişörtünü giyer gider.Hasta olunca da özür dilekten bithap düşer :)))Okulun verdiği hikaye kitabını okumak yerine benim romanları okur ( meraktan )yazılı günü gelince de netten kitabın özetini arar ( dün öyle yaptı , bulamadı , o yazılı kağıdını gidip inceleyeceğim vede hocasına söyleyeceğim.Ders olsun ona.Akıllı bıdık birde kitabı okulda dolabında unutmuş .Ay sinirden geberdim ya)Kısaca seni anlıyorum.Dur aklıma gelmişken ,elbise dolabını öyle bir hale getirip teslim ediyorum ki benim dolabım öyle olsa bozulmasın diye üstüme birşey alıp giymeye kıyamam.Ama benim kız o dolabı ne yapıp o hale getiriyor bilmiyorum Daha neler neler gaza geldim ama burada frene basıyorum.Yalnız olmadığını belirtiyorum.Hee birde benim kutup ayum var ekstradan
Sen bu sayfadaysan zaten içimizdesinSen en önce kitap edin bence.Bir ikincisi de herkes aynı anda online olmuyor.O sıra cevap alamadıysanız online olan arkadaşın soru hakkında çok bilgisi olmayabilir.Seni yanlış yönlendirmek istemeyebilir.Sen darılma
Sersum gibi çantayı kafana geçireceğim şimdiSeni seviyorum uleynnnnnn
Çok güzellllll.Allahım hepimize mini etekli günler göstersin inşallah. Bir mini etek partisi düzenleriz
Balbadem bende senin gibi oldum fakat kızım da öyle oldu.Sanırım havalarla veyahut başka birşeyle ilgili .Çünki kızım Karataycı değil.Benim de hiç günüm sapmazdı.Bende önce diyete bağlamıştım ama kızım da öyle olunca havalardan olduğunu düşündüm :))
birdy papişi rüyamda gördüm oldukça zayıftı ve de spor yapıyordu kızını da gördümminnak kızını
Ohhh harika güle güle giy mini eteğini kanelcim yakışır:112:
Allah korusun canım hep pozitif düşünebilmek çok önemli
Canım sadece sorun çıkardıklarında tepki veriyoruz bazen çocuklarımıza sonra bi bakıyoruz çocukların olumsuz davranışları artıyorfark etmiyoruz çoğu zaman yaptığımız yanlışı aslında..
Düşün çocuklar sessiz sakin oyun oynarken onlarla ilgilenmeyiz pek asayiş berkemal diye düşünürüz. Ama çocuk oynarken bi bardak kırsın hemen başlarız söylenmeye bu bile çocuklar için bi ilgidir.. Buna olumsuz pekiştireç diyoruz. Çocukların olumsuz davranışlarını bööle bööle arttırıryoruz.. Yapmamız gereken görmezden gelinecekleri görmemek.. Yanlışlarını uygun dille sadece anlatmak ondan ne istediğimiz açık ve net nedenleriyle birlikte anlatmak..
Sen kızının bazı davranışlarını görmezden gelmelisin sabırla uzun vadedli düşün bu işi
Sonra kızınla derslerini pek konuşma sadece ona zaman ayır ve onunla hoşlanacağı şeyleri yapın her gün ve ona mutlaka her gün sevdiğini söyle zamanla düzelecek garantidir....
canım inan çok sabırlı davranıyorum..özellikle şu son haftalarda kendime bile hayret ediyorum..ama hep aynı şeye sığınıyor..unutmuşum..birdaha yaparım..bu son..offf..bilmiyorum..birşeyler yanlış ama bakalım çözeceğiz.
Kızlar , doktora gidemedim ama son tahlil sonuçlarını da aldım.Buna göre , tabe eğer yanlış yorumlamadıysam , beynimde tümör yok
Ama galiba hipoglisemiyim , du bakalım nolucek yarın (sabah 10.00 da randevum var)
Merhaba kizlar ??
nasilsiniz?
Bugun proteinde 3. gunumdeydim. Guzel ve kacamaksiz gecti.. ve yoruldum .. tum gun isteydim..
2. ogunum; tavuk ve peynirden olusan salata
bir bardak sut
ve bir bardak ayran
3.ogunum; yagsiz kiymali yumurta
1 kase yogurt
yemekten sonrada yaklasik 45 dakika yurudum
Cuma gunu tartilacagim insallah kilo vermis olurum..
Kizlar bugun mini etek aldim 38 beden cok cok mutlu oldum
ya kızlar diyete başlayalı 9.gunun fakat 1 hafta kadar erken regli oldum sizdede oldumu normal bı durum mu,hiç böyle olmazdım:44:
igneoyam canim gunun ins.iyi gecmistir.ben senin yerinde olsam tartilirdim.15 gun sonra ne kadar odem attim diye...
herkese iyi gunler......
kitabı okudum ama pek aklıma yatmadı
yani şekeri ekmeği makarnayı pirinci unu tamamen hayatınızdan çıkarın diyo
ekmeğin hiç bi türlüsü yok 1 dilim dahi
kaldı ki ben diyetisyenim sayesinde günde 9 dilim ekmek yiyerek her hafta
2-2,5 kilo verdiğim zamanları bilirim
yararlı şeker diye bildiğimiz fruktoza meyvelerdeki şekere itibar etmiyo
3 ana öğünden bahsediyo açlık araları ne kadar uzun sürerse o kadar yağ yakımından bahsediyo
hipoglisemililerin 1 saatten fazla aç kalmaları durumunda ne olabileceği mağlum
kitabı aldığıma pişman oldum açıkçası
mesut yarın kitabını alsam daha eğlenceli olurdu kesin
ömrü billah bi dilim börek yiyemeyip bi kase sütlaça ciğerci kedisi gibi bakacaksam
kalsın öyle sağlıklı hayat
kitabı okudum ama pek aklıma yatmadı
yani şekeri ekmeği makarnayı pirinci unu tamamen hayatınızdan çıkarın diyo
ekmeğin hiç bi türlüsü yok 1 dilim dahi
kaldı ki ben diyetisyenim sayesinde günde 9 dilim ekmek yiyerek her hafta
2-2,5 kilo verdiğim zamanları bilirim
yararlı şeker diye bildiğimiz fruktoza meyvelerdeki şekere itibar etmiyo
3 ana öğünden bahsediyo açlık araları ne kadar uzun sürerse o kadar yağ yakımından bahsediyo
hipoglisemililerin 1 saatten fazla aç kalmaları durumunda ne olabileceği mağlum
kitabı aldığıma pişman oldum açıkçası
mesut yarın kitabını alsam daha eğlenceli olurdu kesin
ömrü billah bi dilim börek yiyemeyip bi kase sütlaça ciğerci kedisi gibi bakacaksam
kalsın öyle sağlıklı hayat
diyetisyen adı vermen forum kurallarına aykırı ise yaptığın diyetle ilgili daha detaylı bili verebilir misin, tebrikler bu arada :2:
kızlar bugun reglım başladı yarın net kılomu yazamıycagım çünkü 1 haftadır kılo vermemiş gibi görünüyorum reglıden sanırım su tutmuş olabılırım. 62yım halen
kahvaltı:
menemen küçük kasa
2 dal kıvırcık
1 kibrit kutussu peynır
yarım bardak şekersiz çay
küçük kase keten tohumlu yogurt
bugun spor yapamıycam agrılarım var inşallah yarın artıya çıktıgınızde hepiniz mutlu bi şekilde inersiniz
Aklıma gelen olasılıklar:
- Hepimizin bazen yaptığı gibi, kızının da işi gücü, sorumlulukları saldığı, geçici bir dönemdir
- Aslında kızın her zamankinden çok da farklı değildir ama senin sabrının, enerjinin tükendiği bir zamana denk gelmiştir.
- Yeni bir arkadaşı veya arkadaş grubu vardır.
- Aşıktır.
Biz de yapmıştık kısss böle şeyler... Çocuklara " biz böle mi yapardık" diyoruz ama biz biliriz birbirimizi
Yani söylemiyim, söylemiyim diyorum ama yeter artık! Tümör falan diyip durma bakiiim... Köteği yiycen, az kaldı!
İnşallah doktordan da iyi sonuçlarla dönersin. En kötü ihtimal hipoglisemi de, yaşam biçimi ile yönetilebilir bir hastalık. Sen de çok bilinçli bir insansın. Hipoglisemi olsa bile sen onu hizaya getirirsin.
Güle güle giyin. Nasıl da yakışmıştır. Okuyup üfleyip çık evden... Nazarlık tak bi küçücük. Yaban ellerede nazar değmesin kızımıza
Aksine, ömrümde düzenli regl olmayan ben, (polikistik over), karataya başladığımdan beri, her ayın 24-26sı arası regl oluyorum. Bence başka bir sebebi vardır.
Maalesef öyle olmuyor. Benim tiroidimin tamamı alındı. Yani vücudum hiç tiroid hormonu üretmiyor. Şimdi ilacı da tamamen kestiler. Vücudum o kadar şiş ki, yüzüklerimi takamıyorum, gözkapaklarımın şişliğinden gözlerimi zor açıyorum. Metabolizmam yavaşladığı için sürekli uyukluyorum... Yürüyüş falan hakgetire... Tahminime göre 82-83 kilo ile tekrar başlayacağım karataya... Ama önemli değil. Süre uzamış oluyor o kadar.
Kujum, neden kuruyemiş yemiyorsun kuzum???
Regl döneminde 2 kiloya kadar fark olabiliyor, biliyorsun. Regl bitiminden 3 gün sonraya kadar da ödem devam ediyormuş. Önümüzdeki hafta tartılman daha sağlıklı olacaktır.
kıslarrr bende buğün başladım diyete.kitabı okuyup başlıcaktım ama gittiğim kitapcıda kalmamıştı.15 kg vermek istiyorum.hergün yediklerimi sizlerle paylaşıcam yanlış olursa lütfen bana söyleyin.
kahvaltım:
2 yumurtalı peynirli omlet
4 zeytin
2 cerry domates
yarım kımızı biber
2 dilim peynir
1 avuç ceviz
arada 1 mandalina ve 1 avuç fıstık 1 tane kuru kayısı
akşamada mercimek çorbası ve tavuklu bulgur pilavı,brokoli ve bol salata
Adet donemi cok farklı bir durum oldugu icin ekmek yesek de yemeseler su tutuyoruz tartıda genellikle kişilerin bünyelerine bağlı olarak bir iki kilo fark ediyorkızlar hanı bu dıyette ekmek yemıyoruz ya canan hocada ekmek su tutar dıyor. şimdi reglı dönemınde de vucut su tutar mı? ekmeksiz beslendiğimiz halde de vucut su tutuyor mu regli döneminde?
sizlerin vucudunuz tuttu mu su regli dönemlerinizde?
aramiza hosgeldin canım,
sadece sabahları bir Porysiyon meyve yiyebiliyoruz..
Ara öğünlerde genellikle süt ayran veya sade yogurt yiyoruz ( belki bir iki kuru kayısı ama meyve değil )
Bulgur pilavınızda 4/5 kasık yiyoruz ama her aksam değil.. Belki haftada 1 veya 2 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?