Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

................................

Süpper annesin canım benim yürüyüşle sıkılaşmışsındır istisnasız yürüyorsun bidenem Saçını güle güle kullan Kışın kızıl iyi gidiyor
Kuaförde boya için yığınla para alıyorlar ben de kendim boyuyorum pazar günü de ben kahverengiye boyadım saçımı
tebrıks takdırs

kızını opuyorum oglusunu kokluyorum canımcım atom karıncam fit annem benım
ben de senin oğluşla kızını ve seni çok öpüyorum canımmm
ay bır saattır yazdımda yazdım ha bu da aklıma şu deyişimizi getirdi: papadiya topiği bol bulunca ..........
çok yaz papiş sen iyi geliyosun bize:112:

Canım sana da afiyet olsun teşekkür ederim inş.

teşekkurler kızlar
mine etek çocukluk tutkum diyebilirim babiş kizardi siyah çorap olacak derdi illa kalbim temizlik kocam kıyafetlerine hic müdahale etmiyor Tabiki Türkiye'de oda izin vermiyor corapsiz gezmeme

Protein süper gitti ama bilmiyorum kilo verip vermediğini ama hissediyorum verdim galiba

Aklıma gelen olasılıklar:

- Hepimizin bazen yaptığı gibi, kızının da işi gücü, sorumlulukları saldığı, geçici bir dönemdir
- Aslında kızın her zamankinden çok da farklı değildir ama senin sabrının, enerjinin tükendiği bir zamana denk gelmiştir.
- Yeni bir arkadaşı veya arkadaş grubu vardır.
- Aşıktır.

Biz de yapmıştık kısss böle şeyler... Çocuklara " biz böle mi yapardık" diyoruz ama biz biliriz birbirimizi

Yani söylemiyim, söylemiyim diyorum ama yeter artık! Tümör falan diyip durma bakiiim... Köteği yiycen, az kaldı!

İnşallah doktordan da iyi sonuçlarla dönersin. En kötü ihtimal hipoglisemi de, yaşam biçimi ile yönetilebilir bir hastalık. Sen de çok bilinçli bir insansın. Hipoglisemi olsa bile sen onu hizaya getirirsin.

Güle güle giyin. Nasıl da yakışmıştır. Okuyup üfleyip çık evden... Nazarlık tak bi küçücük. Yaban ellerede nazar değmesin kızımıza

ya kızlar diyete başlayalı 9.gunun fakat 1 hafta kadar erken regli oldum sizdede oldumu normal bı durum mu,hiç böyle olmazdım:44:

Aksine, ömrümde düzenli regl olmayan ben, (polikistik over), karataya başladığımdan beri, her ayın 24-26sı arası regl oluyorum. Bence başka bir sebebi vardır.

igneoyam canim gunun ins.iyi gecmistir.ben senin yerinde olsam tartilirdim.15 gun sonra ne kadar odem attim diye...

herkese iyi gunler......

Maalesef öyle olmuyor. Benim tiroidimin tamamı alındı. Yani vücudum hiç tiroid hormonu üretmiyor. Şimdi ilacı da tamamen kestiler. Vücudum o kadar şiş ki, yüzüklerimi takamıyorum, gözkapaklarımın şişliğinden gözlerimi zor açıyorum. Metabolizmam yavaşladığı için sürekli uyukluyorum... Yürüyüş falan hakgetire... Tahminime göre 82-83 kilo ile tekrar başlayacağım karataya... Ama önemli değil. Süre uzamış oluyor o kadar.

Papadiyam, kızıl afet olmuşsun...Saçlarını güle güle kullan.

İyiniyetlim, senin çocuklarımıza karşı tavırlarımızla ilgili önerilerini dikkatle okuyorum. Çok güzel bilgiler. Benim için de çok değerli. Teşekkürler canım.

Hangi diyetisyene gittin, bilgi verebilir misin

diyetisyen adı vermen forum kurallarına aykırı ise yaptığın diyetle ilgili daha detaylı bili verebilir misin, tebrikler bu arada :2:

kızlar bugun reglım başladı yarın net kılomu yazamıycagım çünkü 1 haftadır kılo vermemiş gibi görünüyorum reglıden sanırım su tutmuş olabılırım. 62yım halen

kahvaltı:
menemen küçük kasa
2 dal kıvırcık
1 kibrit kutussu peynır
yarım bardak şekersiz çay
küçük kase keten tohumlu yogurt

bugun spor yapamıycam agrılarım var inşallah yarın artıya çıktıgınızde hepiniz mutlu bi şekilde inersiniz

diyetisyen adı vermen forum kurallarına aykırı ise yaptığın diyetle ilgili daha detaylı bili verebilir misin, tebrikler bu arada :2:

Saadet aramıza hoşgeldin. Gerçi aramıza geldin mi onu da tam anlayamadım... Kendinden bahseder misin canım bize?

Bir de amonranın bir yazısına istinaden yazmışsın. Amonrayı hiç görmedim bu topikte. Alıntı yaptığın yazı, ne zaman yazılmış acaba???

Kujum, neden kuruyemiş yemiyorsun kuzum???

Regl döneminde 2 kiloya kadar fark olabiliyor, biliyorsun. Regl bitiminden 3 gün sonraya kadar da ödem devam ediyormuş. Önümüzdeki hafta tartılman daha sağlıklı olacaktır.

Öğle yemeğim :
limonlu yağsız yogurt ve bir bardak süt
(protein4. Gun)

Eklentiler

• $image.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 24
kıslarrr bende buğün başladım diyete.kitabı okuyup başlıcaktım ama gittiğim kitapcıda kalmamıştı.15 kg vermek istiyorum.hergün yediklerimi sizlerle paylaşıcam yanlış olursa lütfen bana söyleyin.
kahvaltım:
2 yumurtalı peynirli omlet
4 zeytin
2 cerry domates
yarım kımızı biber
2 dilim peynir
1 avuç ceviz

arada 1 mandalina ve 1 avuç fıstık 1 tane kuru kayısı

akşamada mercimek çorbası ve tavuklu bulgur pilavı,brokoli ve bol salata

aslında cevız yedim ama yazmayı unutmuşum agzından bal damlıyor ınşallah gıder 2 kılo ama hanı ekmek yemıyorum ya vucudum su tutmamıştır dıyordum ama sizce tutmuşmudur yinede su?

kızlar hanı bu dıyette ekmek yemıyoruz ya canan hocada ekmek su tutar dıyor. şimdi reglı dönemınde de vucut su tutar mı? ekmeksiz beslendiğimiz halde de vucut su tutuyor mu regli döneminde?

sizlerin vucudunuz tuttu mu su regli dönemlerinizde?

aramiza hosgeldin canım,

sadece sabahları bir Porysiyon meyve yiyebiliyoruz..
Ara öğünlerde genellikle süt ayran veya sade yogurt yiyoruz ( belki bir iki kuru kayısı ama meyve değil )
Bulgur pilavınızda 4/5 kasık yiyoruz ama her aksam değil.. Belki haftada 1 veya 2 kere

Adet donemi cok farklı bir durum oldugu icin ekmek yesek de yemeseler su tutuyoruz tartıda genellikle kişilerin bünyelerine bağlı olarak bir iki kilo fark ediyor

cevabın için teşekkürler.meyve günde 1 tanemi yiyebiliyoruz.bu arada ben bebeğimi emziriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…