limonlu yoğurt yemedim ama güzeldir eminim:) afiyet olsunÖğle yemeğim :
limonlu yağsız yogurt ve bir bardak süt
(protein4. Gun)
ahh iyiniyetlim .regl oldum nefsime uydum.menülerimi yazmaya yüzüm olmadı.yarın ++++larımla kendi başıma çantaları indircemkahvaltımmm
Kalkınca 2 hurma ve su
1 yumurta
yarım milföy böreği (kızım yaptı)
çeçil peyniri
çay, fındık
4 omega 3
kahvemi içmedim la oynadım bugün o da bana gene yapıştı gitme diye kahve kaynamış
Kızlar kilo verdimreyhanım nerelerdesin yaw :26:
cevabın için teşekkürler.meyve günde 1 tanemi yiyebiliyoruz.bu arada ben bebeğimi emziriyorum.
limonlu yoğurt yemedim ama güzeldir eminim:) afiyet olsun
ahh iyiniyetlim .regl oldum nefsime uydum.menülerimi yazmaya yüzüm olmadı.yarın ++++larımla kendi başıma çantaları indircem
Süpper annesin canım benimyürüyüşle sıkılaşmışsındır istisnasız yürüyorsun bidenem Saçını güle güle kullan Kışın kızıl iyi gidiyor
Kuaförde boya için yığınla para alıyorlar ben de kendim boyuyorum pazar günü de ben kahverengiye boyadım saçımı
ben de senin oğluşla kızını ve seni çok öpüyorum canımmm
çok yaz papiş sen iyi geliyosun bize:112:
Papadiyam, kızıl afet olmuşsun...Saçlarını güle güle kullan.
İyiniyetlim, senin çocuklarımıza karşı tavırlarımızla ilgili önerilerini dikkatle okuyorum. Çok güzel bilgiler. Benim için de çok değerli. Teşekkürler canım.
ınsallah canımm regl donemı tartı cok yanıltıcı oluyo bırkac gun sonra ancak normal kg na donersınkızlar bugun reglım başladı yarın net kılomu yazamıycagım çünkü 1 haftadır kılo vermemiş gibi görünüyorum reglıden sanırım su tutmuş olabılırım. 62yım halen
kahvaltı:
menemen küçük kasa
2 dal kıvırcık
1 kibrit kutussu peynır
yarım bardak şekersiz çay
küçük kase keten tohumlu yogurt
bugun spor yapamıycam agrılarım var inşallah yarın artıya çıktıgınızde hepiniz mutlu bi şekilde inersiniz
canım yogurdunu kendın mayalasan cok cok ıyı olur benceÖğle yemeğim :
limonlu yağsız yogurt ve bir bardak süt
(protein4. Gun)
aslında cevız yedim ama yazmayı unutmuşumagzından bal damlıyor ınşallah gıder 2 kılo ama hanı ekmek yemıyorum ya vucudum su tutmamıştır dıyordum ama sizce tutmuşmudur yinede su?
tutmustur canım tuzu azaltmak bol bol da su ıcmek odeme bırebır maydanozda cok ıyı gelıyorkızlar hanı bu dıyette ekmek yemıyoruz ya canan hocada ekmek su tutar dıyor. şimdi reglı dönemınde de vucut su tutar mı? ekmeksiz beslendiğimiz halde de vucut su tutuyor mu regli döneminde?
sizlerin vucudunuz tuttu mu su regli dönemlerinizde?
bırdy hocam GI dıyetı bılgılerınden ıstıfade etmek ısterızayrıca bu dıyet hakkında yorumyapma yetkım yok kıtabı okumadım dıyetı yapmıyorum topıgıde okumadım falan dıyosunda o senın yorumun bız sana yetkı verıyoruz cunkı her konuda gayet bılgılı ve de mantıklı bır arkadasımızsın
Öncelikle zayıflamaya karar verdiğim anı anlatmak istiyorum.
Her zaman süsüme püsüme düşkün biri olaraktan, uzun bir süre ara verdiğim, ayak tırnaklarıma yeniden oje sürmek istedim!!! Fakat erişmek ne mümkün( İşte o an kafayı kırdığım an oldu.
Karatay diyetine ise herhangi bir kitap evinden tamamen hisselerime dayanarak, elimin o kitaba gitmesi ile başladı. Geçtiğimiz Nisan 2012 'de başladığım bu diyette ilk aylar, hiç acıkmadan tek öğün ile günü tamamladığım anlarım aklıma geldikçe çok mutlu oluyorum. Tartımda görmüş olduğum en kötü rakam 75kg'dı.
İlk ay Vücudumda ki ödem ve su kaybını yaşadım. 3,5 - 4 kg verdim. Sonrasında duran bir kilo dönemim oldu, Fakat yılmadım. Tempolu yürüyüşler ve tok karnına yapmış olduğum, sağlıklı Karatay diyeti ve en önemlisi SABIR. Şuan aralık ayındayız ve yeni kilom 61,5 kg:)) Bu kiloya ulaşmak için, sokak yürüyüşleri ve spor salonu şart oldu. Haftanın en az 3 günü spor salonundayım. ve inanılmaz bir enerjimin geldiğini çevrem ve ailem çok net görüyor. Kısacası isteyince oluyor.
kızlar hanı bu dıyette ekmek yemıyoruz ya canan hocada ekmek su tutar dıyor. şimdi reglı dönemınde de vucut su tutar mı? ekmeksiz beslendiğimiz halde de vucut su tutuyor mu regli döneminde?
sizlerin vucudunuz tuttu mu su regli dönemlerinizde?
Evet canım günde bir tane ve mümkün ise sabahları kahvaltı esnasında .. Eger emziriyorsan bol bol su iç canım
Bebisi de cok optum mis mis .. Allah uzun ömürler versin
cevabın için teşekkürler.meyve günde 1 tanemi yiyebiliyoruz.bu arada ben bebeğimi emziriyorum.
[ficans;27751140]Selam canım, sporun için seni,sporları beraber tam uyarsan kilolar çok güzel gider canım.
Tsk ediyorum ficanscigim canim. Dikkat etmeye calisiyorum.
Gecen hafta ratildim 1 kg almistim 3 hafta fitnes sonucu.
Yaglae kas olmus. 1 Kg kas yapmisim.
Sabah yediklerim 10 tabe siyah zeytin, 2 dilim peynir, 1 tas yogurt 1 kasik yulala. 1 avuc badem.
Yarim cennet meyvesi, Cay, su.
Ögle. 1 tas ayranli bugday cirbasi, 1 mandalinia. 1 fincan nescafe.
Birazdan Fitnese gidecegim 1 saat 15 dk. 1 km yürüyüs haftada 5 gün.
protein günümdeyım gıbı yorum yazıyosunuz ya, ya zaten genelde hep proteın yemiyomuyuz sebzeyle karışık, ben yanlış mı yapıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?