Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar meraba öncelikle aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum emin olun doğru yerdesiniz.ben uzun zamandır gelemiyorum siteye işyerinde yoğunum herkesi çok özledim karataya birebir uyamıyorum fakat dikkat etmeye çalışıyorum ama karar verdim tam olarak tekrar başlıcam .bugün canan hoca kanaltürkteydi.onu dinledikten sonra tekrar gaza geldim

Öğle yemeğim :
limonlu yağsız yogurt ve bir bardak süt
(protein4. Gun)
limonlu yoğurt yemedim ama güzeldir eminim:) afiyet olsun
ahh iyiniyetlim .regl oldum nefsime uydum.menülerimi yazmaya yüzüm olmadı.yarın ++++larımla kendi başıma çantaları indircem

not:kızlar yarın öğleden sonra günüm var ama erken geleceğim.saat 15.00-16.00 arası listeyi hazırlamış olurum.bilginize

1.öğünüm

2 kk yumurta
zeytin,keçi peyniri,b.peynir,ceviz

2.öğün
1 kase buğday çorbası,1 tabak kapuska,tursu kavurma,1 kase fındık:26:

cevabın için teşekkürler.meyve günde 1 tanemi yiyebiliyoruz.bu arada ben bebeğimi emziriyorum.

Evet canım günde bir tane ve mümkün ise sabahları kahvaltı esnasında .. Eger emziriyorsan bol bol su iç canım
Bebisi de cok optum mis mis .. Allah uzun ömürler versin

limonlu yoğurt yemedim ama güzeldir eminim:) afiyet olsun
ahh iyiniyetlim .regl oldum nefsime uydum.menülerimi yazmaya yüzüm olmadı.yarın ++++larımla kendi başıma çantaları indircem

Ben bayılıyorum .. Eksi tatları sevdiğim icin hayatta vazgeçilmezim limonlu dondurma dir .. Cok leziz ..
Yoğurdu da bi başka .. Hani
denemelisin mutlaka

sende gule gule kullan sacını canımcım guzel sozlerın ıcınde tesekkur ederım

sagol oyam oyle oldu valla

ınsallah canımm regl donemı tartı cok yanıltıcı oluyo bırkac gun sonra ancak normal kg na donersın

Öğle yemeğim :
limonlu yağsız yogurt ve bir bardak süt
(protein4. Gun)
canım yogurdunu kendın mayalasan cok cok ıyı olur bence

aslında cevız yedim ama yazmayı unutmuşum agzından bal damlıyor ınşallah gıder 2 kılo ama hanı ekmek yemıyorum ya vucudum su tutmamıştır dıyordum ama sizce tutmuşmudur yinede su?

tutmustur canım tuzu azaltmak bol bol da su ıcmek odeme bırebır maydanozda cok ıyı gelıyor

A m o n r a kullanıcısından alıntı

kitabı okudum ama pek aklıma yatmadı
yani şekeri ekmeği makarnayı pirinci unu tamamen hayatınızdan çıkarın diyo
ekmeğin hiç bi türlüsü yok 1 dilim dahi
kaldı ki ben diyetisyenim sayesinde günde 9 dilim ekmek yiyerek her hafta
2-2,5 kilo verdiğim zamanları bilirim
yararlı şeker diye bildiğimiz fruktoza meyvelerdeki şekere itibar etmiyo
3 ana öğünden bahsediyo açlık araları ne kadar uzun sürerse o kadar yağ yakımından bahsediyo
hipoglisemililerin 1 saatten fazla aç kalmaları durumunda ne olabileceği mağlum
kitabı aldığıma pişman oldum açıkçası
mesut yarın kitabını alsam daha eğlenceli olurdu kesin
ömrü billah bi dilim börek yiyemeyip bi kase sütlaça ciğerci kedisi gibi bakacaksam
kalsın öyle sağlıklı hayat

oldu o zaman guzelım bız senı tutmayalım sana hayatta basarılaaarrrr

Selam bayanlar,dünden bugüne sayfalar akip gitmis yine,geriye dönmeden yediklerimi yazayim öncelikli :))))))

sabah:2 kayisi k. yumurta,10 zeytin,cökelek,1 türk k. fincani,ceviz badem,2 hurma,1 günkurusu,domates,biber,sögüs,2 Omega3+E ve D vitaminleri.Arada 1 kupa türk kahveli süt ictim:))

Ögle:2 Omega3,kabak mücveri,3 yemek kasigi yesil mecimek yemegi,büyük 1 bardak ayran,salata

Aksam:Tavuk izgara var ama özgür olanlardan degil( yemege davetliyiz ve et olarak baska alternatif yok ne yazikki ( cok sorun olur mu acaba?sizlerin yediginizi biliyorum ama ben zati kilo veremiyorum o yüzden dikkat etmeye calisiyorum.Ahhhh su davetler ah!!!

spor: 3 mil leslie yaptim,2,5lt suyumda bitti.

Yarin kilo bildiriminde ben ve benim gibi yeni katilanlar ne yapacak acaba?

Herkese keyifli,bol leptinli aksamlar :)))

Bence de Birdy, hem karatayın temeli zaten düşük Gİ li beslenmek, yorumlarını bekliyoruz canım

Tebrikler

Karatayla da beslensek regli döneminde vücuttaki hormonal değişimlerden dolayı şişlik oluyor mutlaka,tartılmamakla iyi yapmışsın

Son düzenleme:
[ficans;27751140]Selam canım, sporun için seni ,sporları beraber tam uyarsan kilolar çok güzel gider canım.
Tsk ediyorum ficanscigim canim. Dikkat etmeye calisiyorum.

Gecen hafta tartildim 1 kg almistim 3 hafta fitnes sonucu.
Yaglae kas olmus. 1 Kg kas yapmisim. Belden de 2 cm incelmistim.

Sabah yediklerim 10 tabe siyah zeytin, 2 dilim peynir, 1 tas yogurt 1 kasik yulala. 1 avuc badem.
Yarim cennet meyvesi, Cay, su.

Ögle. 1 tas ayranli bugday corbasi, 1 mandalinia. 1 fincan nescafe.
Birazdan Fitnese gidecegim 1 saat 15 dk. 1 km yürüyüs haftada 5 gün.
Aksam firsat bulursam bildirim yaparim. sizlerle olmak cok güzel canim.
Iyiki varsiniz.

Son düzenleme:

Evet canım günde bir tane ve mümkün ise sabahları kahvaltı esnasında .. Eger emziriyorsan bol bol su iç canım
Bebisi de cok optum mis mis .. Allah uzun ömürler versin

canım günde 4 lt su içerim ben.ekmek 4 dilim yerdim bugüne kadar.ama meyve dayanamadığım bişey.karatay emziren anneler bol bol mevye yesinler demiş sanırım ben duymadım tabi.

Çok iyi gidiyorsun canım böyle devam

Yeni gelen arkadaslar aramiza hosgeldiniz.
Ins istediginiz sekilde kilo verirsiniz.
Kalici olmaniz dilegiyle.
Arkadaslar birde ben yarin kg bildirimi yapamiyorum. haftaya ins.

Fitneste bunuda yapmaya calisiyorum

Son düzenleme:
Bugünkü menüm sabahı yazmıştım

Öğlen çiğ köfte, yeşil salata, yeşillik, patatesli havuçlu yoğurtlu salata, kestane büyüklüğünde kurabiye
, ceviz kadar profiterol

Akşam yemeğim kıymalı karnabahar yemeği ve yoğurt olacaktı ama buna ilaveten, öğlen yediğim karbonhidratlar sebebiyle 1 dilim de ekmek yedim, yatana kadar yeşil çay ve limonlu su içeceğim

protein günümdeyım gıbı yorum yazıyosunuz ya, ya zaten genelde hep proteın yemiyomuyuz sebzeyle karışık, ben yanlış mı yapıyorum acaba

protein günümdeyım gıbı yorum yazıyosunuz ya, ya zaten genelde hep proteın yemiyomuyuz sebzeyle karışık, ben yanlış mı yapıyorum acaba

Canım kilo kaybı durduğunda vücudu harekete geçirmek için 1 ya da 2 gün protein diyeti yapıyor bazı arkadaşlarımız, protein diyetinde sebze , meyve, kuruyemiş , baklagiller yok canım

ALLAH’IM

ACİZLİKTEN
FAKİRLİKTEN
CİMRİLİKTEN
KORKAKLIKTAN
…TEMBELLİKTEN
HİLEKAR DOSTTAN
FAYDASIZ İLİMDEN
KABİR AZABINDAN
AĞLAMAYAN GÖZDEN
SIKINTI VE HÜZÜNDEN
ÜRPERMEYEN KAPTEN
HER TÜRLÜ HASTALIKTAN
HAYATIN FİTNELERİNDEN
BORÇ ALTINDA KALMAKTAN
KABUL OLMAYAN DUADAN
DOYMAK BİLMEYEN NEFİSTEN
İHTİYARLIKTAN ELE AVUCA DÜŞMEKTEN
ZALİM OLMAKTAN VE ZÜLME UĞRAMAKTAN
İSYAN ETTİREN FAKİRLİKTEN VE AZDIRAN ZENGİNLİKTEN
GEÇMİŞE KEDERLENMEKTEN VE GELECEĞE KAYGILANMAKTAN
SANA SIĞINIRIM.
HZ.MUHAMMED (S.A.V.)
SIMDIDEN HAYIRLI CUMALAR CANLARIM.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…