Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

msjda 10 dk engeline takıldım ben de sersumum.ben de burdan yazayım.eevet dediğin gibi en iyisi boşvermek
sana da iyi geceler canım,bol leptinler
biz de seni çok seviyoruz canım benim,sen de iyiki varsın
anladım canım..katılıyorum sana öptüm
iyi yolculuklar canımm..annenlere bol selamm
İyi geceler hayatım , tatlı rüyalar
Biz de seni çok seviyoruz , yarın daha güzel bir gün olacak Sersumum
sağol canım..inşallah
Selam kizlar

Sersumcum kendini uzme canim,cocuklar boyle,bazen uzuyorlar annelerini,bizimki de benim zorumla yapiyor herseyi,yani ben demesem soylemesem birsey yapmayacak,Allahim hepsine saglik versin ve bize de cocuk demek sabir demek
sağol canım..haklısın ama bazen sınırları zorluyorlar.Allah acılarını göstermesin..

ya kızlar diyete başlayalı 9.gunun fakat 1 hafta kadar erken regli oldum sizdede oldumu normal bı durum mu,hiç böyle olmazdım:44:
canım benim de normalde 1 hafta önce gelir hep..
kizlar gunaydin....
sersum canim ins.mopralin yerine gelmistir.dun dunde kaldi....bugun ins.hersey guzel olucak.sanada iyi mesailer optum canim......

herkese iyi gunler......
sağol canım..çok daha iyiyim sayenizde
Proteinde 4. Gunüm ..
artik iyice alıştım ..

Kahvaltimda :

1 kutu suda tonbaligi
biraz beyaz peynir
bir haşlanmis yumurtanın sarısı
ve kahve

İse gitcem çıkıyorum kızlar .. İyi günler

süper gidiyorsun canım

ben de bu sıralar öyleyim canım..sanırım vücudumuz su topluyor arada..halladeriz üzülme
haklısın canım..evet sadece olumsuzlukları eleştirip duruyoruz..tavsiyelerin için çook teşekkür ederim bebişim..sağolasın..

kız bı sacımı boyayım dedım topıgın altını ustune getırmıssınız

melexinciğim inan bunları duymak beni rahatlattı..iyiniyetlimin profesyonel tavsiyeleri de eklenince moralim yerine geldi..Allah sağlık versin ama 2-3 tane olsalarmış ben kafayı yermişim arkadaşım..sen diğerlerini de özelden paylaş kızz bakalım onlarda aynı mı
Kumral orta boylu güzeldin eşofmanlar giymiştin ve hiç fazlalığın yoktu habire spor yapıyodun karizma değildin yaw sağol canım hayır olsun inş.

Ben bugün çok fena birşey yapmışım ama Allahım esirgemiş, öğlen arkadaşa gidicektim, gitmeden önce de yemeğimi yapayım dedim , eve geldiğimde 4 saat kadar sonra tencerenin olduğu ocağın düğmesi açık konumda ama altı yanmıyor, ocağı tekrar açayım dedim ocak yanmadı,kızlar ocağı açık bırakıp gitmişim , yemeğin altını söndürmemişim ve Allah tan tüp bitmiş, tüp bitmemiş olsaydı ne olacağını düşünmek bile istemiyorum, 2 yerde de tencere vardı,biri çabuk oldu onu kapattım, öbürünü de çıkarken kapatayım dedimdi ,ama ben onu kafamda kapattım , hatta diyorum ki kendi kendime de söndürünce tencerenin yerini değiştireyim de şüpheye düşersem eğer oradan altını kapattığımı anlarım..........yani kendime inanamıyorum, Hayali olarak yapmışım ama ........

ay bır saattır yazdımda yazdım ha bu da aklıma şu deyişimizi getirdi: papadiya topiği bol bulunca ..........

yaptık tatlım yaptık da valla anneme soruyorum kızım yazın annemde kalıyor 1 -1.5 ay kadar o bile hak verdi bana kızım sen bukaa pasaklı değildin diye
-keşke geçici bir dönem olsa,sanursam bardak taştı,arkadaşları aynı,aşık mı bilmiyom ama cebini takip ediyom resmi bişey yok

hoşgeldin canım..
not:kızlar yarın öğleden sonra günüm var ama erken geleceğim.saat 15.00-16.00 arası listeyi hazırlamış olurum.bilginize
kolay gelsin canıımmm

yeni gelenlere kurallarımız 2 hafta düzenli menü bildirimi yapıp liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen 2 hafta sonunda listemize katılabilirsin canım
bana bildirmen gerekiyor ki seni listeye ekleyeyim

Son düzenleme:

Sersumcum hoşgeldin canım, nasıl geçti günün
hoşbulduk canım..iyiyim sağol canımm
amiinnn
Allah korumuş canım:26:..çok büyük bir tehlike atlatmışsın geçmiş olsun

Son düzenleme:
bugün maşallah moralim iyi..

sabah menüm

yarım muz
ceviz
3 günkurusu

öğlen

tavuk döner
ezogelin çorba
mevsim salata

akşam

çıtır pane
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
cacık
turşu

bende aranıza yeni katıldım aranızda en çok kilo veren kim acaba.tv çıkıyor karatay çok kafama yatıyor vermem gereken çok kilom var yardımlarınızla bende başlamak isterim kitap almayı düşünüyorum alana kadar bana bir özet geçermisiniz bide kaç kilo ne zamanda verdiniz.

hoşbulduk canım..iyiyim sağol canımm

amiinnn

Allah korumuş canım:26:..çok büyük bir tehlike atlatmışsın geçmiş olsun

Sağol canım,

bugün maşallah moralim iyi..

sabah menüm

yarım muz
ceviz
3 günkurusu

öğlen

tavuk döner
ezogelin çorba
mevsim salata

akşam

çıtır pane
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
cacık
turşu

Canım,afiyet olsun

Kızlar 2 gündür kahvaltıda aç kalınca, kendime tuzsuz hamur mayaladım! Napayım... Zeytin, peynir, süt, maydonoz, yumurta, çay yasak. Sofraıya baktım baktım, yiyecek bişey bulamadım. Yarın kendi yaptığım ekmeği kıyma kavurması ile yerim. Yanına da portakal suyu. Bundan sonra öğünlerimi de yazmayayım bari... Yazılacak tarafı kalmadı

Akşama kendime yeşil fasulye pişirdim. 3 gün yerim artık.

Reyhan, yarın liste sende galiba... Ben yine yokum. Haberin olsun.

Aramıza hoşgeldin canım, ilk sayfamızı okursan iyi olur, kitabı alırsan mantığını daha iyi çözersin ama alana kadar bizim menülerimize bakarak da bir fikir ednebilirsin, kafana takılan yerlerde yardımcı olmaya çalışırız, ekmek hamurişi pilav makarna yasak, öğün araları 4-5 saat olucakbu arada yaşın boyun kilon kaç ve kaç kilo vermek istiyorsun

Ficans, geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Hem yangın çıkmadığı, hem de gaz dolan ev patlamadığı için.

olsun bebişim sen iyi ol sağlığın yerinde olsun yeter ki .

Hoşbulduk , siteye daha önce üye olmuştum ama ilk defa yazdım, yoğunluktan fırsatım olmuyo. Uzuuuun zaamndır bir diyet yapıp, bir yiyorum ne yazık ki. En son Mart ayında 53 kg ya gelmiştim dukan diyeti ile sonra bi zincirlerimden boşaldım. 56 kgdayım şimdi, boyum 152 50 kg hedefliyorum ama zor görünüyor.Tatlıya dayanamıyorum. Bir yemeye başlayınca da durmam zor oluyor. Alıntı yaptığım yazı 07.6.2011 tarih, saat 13.25 te yazılmış.

Ben bayılıyorum .. Eksi tatları sevdiğim icin hayatta vazgeçilmezim limonlu dondurma dir .. Cok leziz ..
Yoğurdu da bi başka .. Hani
denemelisin mutlaka
Burda yokki:44:
çook geçmiş olsun,verdiğin sadakalardandır artık.

tamam canım.

sersum kıs,seni önceden kedili avatarınla tanıyordum.şimdi ismine bakıyorum.buna da alışırım artık.çok kişi değiştirmiş avatarını isimlere bakıyorum artık.

Ficans, geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Hem yangın çıkmadığı, hem de gaz dolan ev patlamadığı için.

Sağol canım, eve gaz dolmamış canım gaz bitince yani tüp bitince yemeğin altı da otomatik olarak sönmüş, ben eve geldiğimde düğme açıktı ama gaz çıkışı yoktu canım, tüp bitmeyip de ocak yanmaya devam etseydi 5 saat de o mutfak ne hale gelirdi Allah bilir, Allahım esirgemiş, tüpün bittiğine hiç bu kadar sevinmemiştim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…