msjda 10 dk engeline takıldım ben de sersumum.ben de burdan yazayım.eevet dediğin gibi en iyisi boşvermek
sana da iyi geceler canım,bol leptinler
biz de seni çok seviyoruz canım benim,sen de iyiki varsın
iyi yolculuklar canımm..annenlere bol selammkıslar ben de çıkıyorum...yarın annemlere gidicem pazara kadar yokumcuma gününü de çok merak ediyorum ama gelince bakarım artık
herkese iyi geceler bol leptinlercuma günü tartı yüzünüzü güldürsün,haftasonunuz süper geçsin inşallah
İyi geceler hayatım , tatlı rüyalar
Biz de seni çok seviyoruz , yarın daha güzel bir gün olacak Sersumum
sağol canımSelam kizlar
Sersumcum kendini uzme canim,cocuklar boyle,bazen uzuyorlar annelerini,bizimki de benim zorumla yapiyor herseyi,yani ben demesem soylemesem birsey yapmayacak,Allahim hepsine saglik versin ve bize de cocuk demek sabir demek
canım benim de normalde 1 hafta önce gelir hep..ya kızlar diyete başlayalı 9.gunun fakat 1 hafta kadar erken regli oldum sizdede oldumu normal bı durum mu,hiç böyle olmazdım:44:
sağol canım..çok daha iyiyim sayenizdekizlar gunaydin....
sersum canim ins.mopralin yerine gelmistir.dun dunde kaldi....bugun ins.hersey guzel olucak.sanada iyi mesailer optum canim......
herkese iyi gunler......
Proteinde 4. Gunüm ..
artik iyice alıştım ..
Kahvaltimda :
1 kutu suda tonbaligi
biraz beyaz peynir
bir haşlanmis yumurtanın sarısı
ve kahve
İse gitcem çıkıyorum kızlar .. İyi günler
anladım canım..katılıyorum sana öptüm
iyi yolculuklar canımm..annenlere bol selamm
sağol canım..inşallah
sağol canım..haklısın ama bazen sınırları zorluyorlar .Allah acılarını göstermesin..
ben de bu sıralar öyleyim canımgünaydın
Dünkü Yediklerim
Sabah: Yok
Öğle:
Yok
Akşam:
1 kase yoğurt, 7 kaşık mercimek, 7 kaşık menemen,az turşu,
1 çay bardağı ceviz, 7 kayısı, 1 avuç çiğ ayçekirdeği, iki avuç patlamış mısır
3 litre su
spor yok
Kendimi hiç iyi hisetmiyorum
bu sabah tartıldım 84,9 geldim... Halbuki pazartesi 83,5 tum. Ne oldu anlayamadım...
haklısın canımCanım sadece sorun çıkardıklarında tepki veriyoruz bazen çocuklarımıza sonra bi bakıyoruz çocukların olumsuz davranışları artıyorfark etmiyoruz çoğu zaman yaptığımız yanlışı aslında..
Düşün çocuklar sessiz sakin oyun oynarken onlarla ilgilenmeyiz pek asayiş berkemal diye düşünürüz. Ama çocuk oynarken bi bardak kırsın hemen başlarız söylenmeye bu bile çocuklar için bi ilgidir.. Buna olumsuz pekiştireç diyoruz. Çocukların olumsuz davranışlarını bööle bööle arttırıryoruz.. Yapmamız gereken görmezden gelinecekleri görmemek.. Yanlışlarını uygun dille sadece anlatmak ondan ne istediğimiz açık ve net nedenleriyle birlikte anlatmak..
Sen kızının bazı davranışlarını görmezden gelmelisin sabırla uzun vadedli düşün bu işi
Sonra kızınla derslerini pek konuşma sadece ona zaman ayır ve onunla hoşlanacağı şeyleri yapın her gün ve ona mutlaka her gün sevdiğini söyle zamanla düzelecek garantidir....
kız bı sacımı boyayım dedım topıgın altını ustune getırmıssınız
melexinciğim inan bunları duymak beni rahatlattı
Sersumum az biraz okudum kızınla maceralarını.İnan bana bizde de durum farksız.Bizim kız içecek birşey alır içeri gider aradan 5 dk geçmez bakarım mutfak bezi ortada yok.Muhakkak dökmüştür içeceği.Korkudan döktüğünü de söylemez gizli gizli halledeyim der beceremez.Sabah bir bakarım ya halı ya koltuk artık çıkmayan lekelere sahiptirler.Saçlara girmiyorum bileÜstünü kalın giyin derim ,sanki ben tersini söylemişim gibi kalkar yazlık tişörtünü giyer gider.Hasta olunca da özür dilekten bithap düşer :)))Okulun verdiği hikaye kitabını okumak yerine benim romanları okur ( meraktan )yazılı günü gelince de netten kitabın özetini arar ( dün öyle yaptı , bulamadı , o yazılı kağıdını gidip inceleyeceğim vede hocasına söyleyeceğim.Ders olsun ona.Akıllı bıdık birde kitabı okulda dolabında unutmuş .Ay sinirden geberdim ya)Kısaca seni anlıyorum.Dur aklıma gelmişken ,elbise dolabını öyle bir hale getirip teslim ediyorum ki benim dolabım öyle olsa bozulmasın diye üstüme birşey alıp giymeye kıyamam.Ama benim kız o dolabı ne yapıp o hale getiriyor bilmiyorum Daha neler neler gaza geldim ama burada frene basıyorum.Yalnız olmadığını belirtiyorum.Hee birde benim kutup ayum var ekstradan
Sersum gibi çantayı kafana geçireceğim şimdiSeni seviyorum uleynnnnnn
Kumral orta boylu güzeldineşofmanlar giymiştin ve hiç fazlalığın yoktu habire spor yapıyodun karizma değildin yaw sağol canım hayır olsun inş.
Canım kilo kaybı durduğunda vücudu harekete geçirmek için 1 ya da 2 gün protein diyeti yapıyor bazı arkadaşlarımız, protein diyetinde sebze , meyve, kuruyemiş , baklagiller yok canım
kahvaltımmm
Kalkınca 2 hurma ve su
1 yumurta
yarım milföy böreği (kızım yaptı)
çeçil peyniri
çay, fındık
4 omega 3
kahvemi içmedim la oynadım bugün o da bana gene yapıştı gitme diye kahve kaynamış
Kızlar kilo verdimreyhanım nerelerdesin yaw :26:
ay bır saattır yazdımda yazdım ha bu da aklıma şu deyişimizi getirdi: papadiya topiği bol bulunca ..........
teşekkurler kızlar
mine etek çocukluk tutkum diyebilirim babiş kizardi siyah çorap olacak derdi illa kalbim temizlik kocam kıyafetlerine hic müdahale etmiyor Tabiki Türkiye'de oda izin vermiyor corapsiz gezmeme
Protein süper gitti ama bilmiyorum kilo verip vermediğini ama hissediyorum verdim galiba
yaptık tatlım yaptık da valla anneme soruyorum kızım yazın annemde kalıyor 1 -1.5 ay kadar o bile hak verdi bana kızım sen bukaa pasaklı değildin diyeAklıma gelen olasılıklar:
- Hepimizin bazen yaptığı gibi, kızının da işi gücü, sorumlulukları saldığı, geçici bir dönemdir
- Aslında kızın her zamankinden çok da farklı değildir ama senin sabrının, enerjinin tükendiği bir zamana denk gelmiştir.
- Yeni bir arkadaşı veya arkadaş grubu vardır.
- Aşıktır.
Biz de yapmıştık kısss böle şeyler... Çocuklara " biz böle mi yapardık" diyoruz ama biz biliriz birbirimizi
.
hoşgeldin canım..Kızlar meraba öncelikle aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum emin olun doğru yerdesiniz.ben uzun zamandır gelemiyorum siteye işyerinde yoğunum herkesi çok özledim karataya birebir uyamıyorum fakat dikkat etmeye çalışıyorum ama karar verdim tam olarak tekrar başlıcam .bugün canan hoca kanaltürkteydi.onu dinledikten sonra tekrar gaza geldim
kolay gelsin canıımmmnot:kızlar yarın öğleden sonra günüm var ama erken geleceğim.saat 15.00-16.00 arası listeyi hazırlamış olurum.bilginize
A m o n r a kullanıcısından alıntı
kitabı okudum ama pek aklıma yatmadı
yani şekeri ekmeği makarnayı pirinci unu tamamen hayatınızdan çıkarın diyo
ekmeğin hiç bi türlüsü yok 1 dilim dahi
kaldı ki ben diyetisyenim sayesinde günde 9 dilim ekmek yiyerek her hafta
2-2,5 kilo verdiğim zamanları bilirim
yararlı şeker diye bildiğimiz fruktoza meyvelerdeki şekere itibar etmiyo
3 ana öğünden bahsediyo açlık araları ne kadar uzun sürerse o kadar yağ yakımından bahsediyo
hipoglisemililerin 1 saatten fazla aç kalmaları durumunda ne olabileceği mağlum
kitabı aldığıma pişman oldum açıkçası
mesut yarın kitabını alsam daha eğlenceli olurdu kesin
ömrü billah bi dilim börek yiyemeyip bi kase sütlaça ciğerci kedisi gibi bakacaksam
kalsın öyle sağlıklı hayat
oldu o zaman guzelım bız senı tutmayalım sana hayatta basarılaaarrrr
Selam bayanlar,dünden bugüne sayfalar akip gitmis yine,geriye dönmeden yediklerimi yazayim öncelikli :))))))
sabah:2 kayisi k. yumurta,10 zeytin,cökelek,1 türk k. fincani,ceviz badem,2 hurma,1 günkurusu,domates,biber,sögüs,2 Omega3+E ve D vitaminleri.Arada 1 kupa türk kahveli süt ictim:))
Ögle:2 Omega3,kabak mücveri,3 yemek kasigi yesil mecimek yemegi,büyük 1 bardak ayran,salata
Aksam:Tavuk izgara var ama özgür olanlardan degil( yemege davetliyiz ve et olarak baska alternatif yok ne yazikki ( cok sorun olur mu acaba?sizlerin yediginizi biliyorum ama ben zati kilo veremiyorum o yüzden dikkat etmeye calisiyorum.Ahhhh su davetler ah!!!
spor: 3 mil leslie yaptim,2,5lt suyumda bitti.
Yarin kilo bildiriminde ben ve benim gibi yeni katilanlar ne yapacak acaba?
Herkese keyifli,bol leptinli aksamlar :)))
Gecen hafta tartildim 1 kg almistim 3 hafta fitnes sonucu.
Yaglae kas olmus. 1 Kg kas yapmisim. Belden de 2 cm incelmistim.
Sabah yediklerim 10 tabe siyah zeytin, 2 dilim peynir, 1 tas yogurt 1 kasik yulala. 1 avuc badem.
Yarim cennet meyvesi, Cay, su.
Ögle. 1 tas ayranli bugday corbasi, 1 mandalinia. 1 fincan nescafe.
Birazdan Fitnese gidecegim 1 saat 15 dk. 1 km yürüyüs haftada 5 gün.
Aksam firsat bulursam bildirim yaparim. sizlerle olmak cok güzel canim.
Iyiki varsiniz.
[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
hoşbulduk canım..iyiyim sağol canımmSersumcum hoşgeldin canım, nasıl geçti günün
amiinnn
ALLAH’IM
ACİZLİKTEN
FAKİRLİKTEN
CİMRİLİKTEN
KORKAKLIKTAN
…TEMBELLİKTEN
HİLEKAR DOSTTAN
FAYDASIZ İLİMDEN
KABİR AZABINDAN
AĞLAMAYAN GÖZDEN
SIKINTI VE HÜZÜNDEN
ÜRPERMEYEN KAPTEN
HER TÜRLÜ HASTALIKTAN
HAYATIN FİTNELERİNDEN
BORÇ ALTINDA KALMAKTAN
KABUL OLMAYAN DUADAN
DOYMAK BİLMEYEN NEFİSTEN
İHTİYARLIKTAN ELE AVUCA DÜŞMEKTEN
ZALİM OLMAKTAN VE ZÜLME UĞRAMAKTAN
İSYAN ETTİREN FAKİRLİKTEN VE AZDIRAN ZENGİNLİKTEN
GEÇMİŞE KEDERLENMEKTEN VE GELECEĞE KAYGILANMAKTAN
SANA SIĞINIRIM.
HZ.MUHAMMED (S.A.V.)
SIMDIDEN HAYIRLI CUMALAR CANLARIM.
Ben bugün çok fena birşey yapmışım ama Allahım esirgemiş, öğlen arkadaşa gidicektim, gitmeden önce de yemeğimi yapayım dedim , eve geldiğimde 4 saat kadar sonra tencerenin olduğu ocağın düğmesi açık konumda ama altı yanmıyor, ocağı tekrar açayım dedim ocak yanmadı,kızlar ocağı açık bırakıp gitmişim , yemeğin altını söndürmemişim ve Allah tan tüp bitmiş, tüp bitmemiş olsaydı ne olacağını düşünmek bile istemiyorum, 2 yerde de tencere vardı,biri çabuk oldu onu kapattım, öbürünü de çıkarken kapatayım dedimdi ,ama ben onu kafamda kapattım , hatta diyorum ki kendi kendime de söndürünce tencerenin yerini değiştireyim de şüpheye düşersem eğer oradan altını kapattığımı anlarım..........yani kendime inanamıyorum, Hayali olarak yapmışım ama ........
hoşbulduk canım..iyiyim sağol canımm
amiinnn
Allah korumuş canım:26:..çok büyük bir tehlike atlatmışsın geçmiş olsun
bugün maşallah moralim iyi..
sabah menüm
yarım muz
ceviz
3 günkurusu
öğlen
tavuk döner
ezogelin çorba
mevsim salata
akşam
çıtır pane
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
cacık
turşu
bende aranıza yeni katıldım aranızda en çok kilo veren kim acaba.tv çıkıyor karatay çok kafama yatıyor vermem gereken çok kilom var yardımlarınızla bende başlamak isterim kitap almayı düşünüyorum alana kadar bana bir özet geçermisiniz bide kaç kilo ne zamanda verdiniz.
Aramıza hoşgeldin canım, ilk sayfamızı okursan iyi olur, kitabı alırsan mantığını daha iyi çözersin ama alana kadar bizim menülerimize bakarak da bir fikir ednebilirsin, kafana takılan yerlerde yardımcı olmaya çalışırız, ekmek hamurişi pilav makarna yasak, öğün araları 4-5 saat olucakbu arada yaşın boyun kilon kaç ve kaç kilo vermek istiyorsun
Kızlar 2 gündür kahvaltıda aç kalınca, kendime tuzsuz hamur mayaladım! Napayım... Zeytin, peynir, süt, maydonoz, yumurta, çay yasak. Sofraıya baktım baktım, yiyecek bişey bulamadım. Yarın kendi yaptığım ekmeği kıyma kavurması ile yerim. Yanına da portakal suyu. Bundan sonra öğünlerimi de yazmayayım bari... Yazılacak tarafı kalmadı
Akşama kendime yeşil fasulye pişirdim. 3 gün yerim artık.
Reyhan, yarın liste sende galiba... Ben yine yokum. Haberin olsun.
Saadet aramıza hoşgeldin. Gerçi aramıza geldin mi onu da tam anlayamadım... Kendinden bahseder misin canım bize?
Bir de amonranın bir yazısına istinaden yazmışsın. Amonrayı hiç görmedim bu topikte. Alıntı yaptığın yazı, ne zaman yazılmış acaba???
Burda yokki:44:
Ben bayılıyorum .. Eksi tatları sevdiğim icin hayatta vazgeçilmezim limonlu dondurma dir .. Cok leziz ..
Yoğurdu da bi başka .. Hani
denemelisin mutlaka
çook geçmiş olsun,verdiğin sadakalardandır artık.Ben bugün çok fena birşey yapmışım ama Allahım esirgemiş, öğlen arkadaşa gidicektim, gitmeden önce de yemeğimi yapayım dedim , eve geldiğimde 4 saat kadar sonra tencerenin olduğu ocağın düğmesi açık konumda ama altı yanmıyor, ocağı tekrar açayım dedim ocak yanmadı,kızlar ocağı açık bırakıp gitmişim , yemeğin altını söndürmemişim ve Allah tan tüp bitmiş, tüp bitmemiş olsaydı ne olacağını düşünmek bile istemiyorum, 2 yerde de tencere vardı,biri çabuk oldu onu kapattım, öbürünü de çıkarken kapatayım dedimdi ,ama ben onu kafamda kapattım , hatta diyorum ki kendi kendime de söndürünce tencerenin yerini değiştireyim de şüpheye düşersem eğer oradan altını kapattığımı anlarım..........yani kendime inanamıyorum, Hayali olarak yapmışım ama ........
tamam canım.Kızlar 2 gündür kahvaltıda aç kalınca, kendime tuzsuz hamur mayaladım! Napayım... Zeytin, peynir, süt, maydonoz, yumurta, çay yasak. Sofraıya baktım baktım, yiyecek bişey bulamadım. Yarın kendi yaptığım ekmeği kıyma kavurması ile yerim. Yanına da portakal suyu. Bundan sonra öğünlerimi de yazmayayım bari... Yazılacak tarafı kalmadı
Akşama kendime yeşil fasulye pişirdim. 3 gün yerim artık.
Reyhan, yarın liste sende galiba... Ben yine yokum. Haberin olsun.
Ficans, geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Hem yangın çıkmadığı, hem de gaz dolan ev patlamadığı için.
Burda yokki:44:
çook geçmiş olsun,verdiğin sadakalardandır artık.
tamam canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?