sersum kıs,seni önceden kedili avatarınla tanıyordum.şimdi ismine bakıyorum.buna da alışırım artık.çok kişi değiştirmiş avatarını isimlere bakıyorum artık.
Kızlar 2 gündür kahvaltıda aç kalınca, kendime tuzsuz hamur mayaladım! Napayım... Zeytin, peynir, süt, maydonoz, yumurta, çay yasak. Sofraıya baktım baktım, yiyecek bişey bulamadım. Yarın kendi yaptığım ekmeği kıyma kavurması ile yerim. Yanına da portakal suyu. Bundan sonra öğünlerimi de yazmayayım bari... Yazılacak tarafı kalmadı
Akşama kendime yeşil fasulye pişirdim. 3 gün yerim artık.
Reyhan, yarın liste sende galiba... Ben yine yokum. Haberin olsun.
bu aralar hepimiz yenilik yaptık avatarları değiştirdik canım..alışırsın nasılsa
Yeni avatarın da çok güzel canım, ben de değiştirsem ,forumdaki arama butonuna avatar yazsam çıkar mı canım,bir bakayım
Gecmis olsun canim ettigin bir iyilik karsi gelmis. ALLAH yüzüne bakmis.
benimde en büyük korkum bu. evden cikar geri gelir bakarim ocagi kapattim mi diye.
Aramıza hoşgeldin canım, ilk sayfamızı okursan iyi olur, kitabı alırsan mantığını daha iyi çözersin ama alana kadar bizim menülerimize bakarak da bir fikir ednebilirsin, kafana takılan yerlerde yardımcı olmaya çalışırız, ekmek hamurişi pilav makarna yasak, öğün araları 4-5 saat olucakbu arada yaşın boyun kilon kaç ve kaç kilo vermek istiyorsun
Canım hiç düşünme hemen başla derim ben sana , burada 61,41,26 kilo veren arkadaşlarımız var, sen de yaparsın evel allahteşekkür ederim cevap için boy 1.65 yaş 25 kiloyu hiç sorma neyse 40 vavvvvvv dediğini duyar gibiyim ama gerçek istedğime yine ulaşamıyorum ama büyük kısmı gitmiş olacak.
ficans kullanıcısından alıntı
Ben bugün çok fena birşey yapmışım ama Allahım esirgemiş, öğlen arkadaşa gidicektim, gitmeden önce de yemeğimi yapayım dedim , eve geldiğimde 4 saat kadar sonra tencerenin olduğu ocağın düğmesi açık konumda ama altı yanmıyor, ocağı tekrar açayım dedim ocak yanmadı,kızlar ocağı açık bırakıp gitmişim , yemeğin altını söndürmemişim ve Allah tan tüp bitmiş, tüp bitmemiş olsaydı ne olacağını düşünmek bile istemiyorum, 2 yerde de tencere vardı,biri çabuk oldu onu kapattım, öbürünü de çıkarken kapatayım dedimdi ,ama ben onu kafamda kapattım , hatta diyorum ki kendi kendime de söndürünce tencerenin yerini değiştireyim de şüpheye düşersem eğer oradan altını kapattığımı anlarım..........yani kendime inanamıyorum, Hayali olarak yapmışım ama ........
Ficansım mesajını Sivasıngülü'nde gördüm burdan yazıyorum hemen ; Canım çok ama çoook geçmiş olsun.Bunlar hepimizin sürekli tehdidi altında yaşadığımız ev kazaları.Gerçekten verilmiş sadakanız varmış hayatım.Bi daha nasılsa asla bakmadan çıkmazsın.Kafanda kurup kurup kendini üzme sakın.Allah mesaj yollamış özelden , o şekilde düşün canımcım
Ficansım mesajımı Sivasıngülü'nde gördüm burdan yazıyorum hemen ; Canım çok ama çoook geçmiş olsun.Bunlar hepimizin sürekli tehdidi altında yaşadığımız ev kazaları.Gerçekten verilmiş sadakanız varmış hayatım.Bi daha nasılsa asla bakmadan çıkmazsın.Kafanda kurup kurup kendini üzme sakın.Allah mesaj yollamış özelden , o şekilde düşün canımcım
Canım hiç düşünme hemen başla derim ben sana , burada 61,41,26 kilo veren arkadaşlarımız var, sen de yaparsın evel allah
Kızlar , hepinizi baydım , kusura bakmayın ama yarın yine kan vermem gerektio bakımdan yine listeye giremicem , n'olur kusura bakmayın
Çok Sağol Birdy , çok haklısın canım düşünmeden de edemiyorum
Sen nasılsın , bugün gittin mi hipoglisemi için canım
çok teşekkür ederim canım bana çok morel verdin allahın yardımıyla inşallah yüzümüzün akıyla çıkarız bu işten allah hepimize yardım etsin.1 haftadır normal diyet yaptım yarın tartılacam sonra karatayla devam edecem.
Estağfurullah canım ne demek, kolay gelsin şimdiden, canım avatarındaki senin resmin mi
Düşünme hayatım , aklına gelirse hemen başka bişey düşünmeye çalış , üzme sakın kendini
Canım gittim , o rakamları gerçekçi bulmadı doktor , yarın onun muayenehanesine gidip (eğer kaldıysa) tekrar kan vericem.Baydım ki ne baydım anlatmam.Bütün ev düzenim bozuldu şu bir aydan beri.
Tamam canım düşünmemeye çalışıcam
Sen iyi ol canım gerisi olur nasılsa, hastaneye de başlayınca devamı geliyor, hemen bitmiyor ki, Allah eksikliğini de göstermesin muhtaç da etmesin
Benim hayatım , bi avatar da ben yapiim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?