Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sersum kıs,seni önceden kedili avatarınla tanıyordum.şimdi ismine bakıyorum.buna da alışırım artık.çok kişi değiştirmiş avatarını isimlere bakıyorum artık.

bu aralar hepimiz yenilik yaptık avatarları değiştirdik canım..alışırsın nasılsa

Canım sabahları da yemek ye o zaman izin verilen şeylerden çorba da yapabilirsin, Allah kolaylık versin canım
bu aralar hepimiz yenilik yaptık avatarları değiştirdik canım..alışırsın nasılsa

Yeni avatarın da çok güzel canım, ben de değiştirsem ,forumdaki arama butonuna avatar yazsam çıkar mı canım,bir bakayım

Aksam yediklerim. 5 kasik sehriyeli bulgur pilavi, 1. kutu salcali uskumru konservesi,
yarim salatalik, 1 tane kirmizi biber. Bol bol su.

Son düzenleme:
ficans kullanıcısından alıntı

Ben bugün çok fena birşey yapmışım ama Allahım esirgemiş, öğlen arkadaşa gidicektim, gitmeden önce de yemeğimi yapayım dedim , eve geldiğimde 4 saat kadar sonra tencerenin olduğu ocağın düğmesi açık konumda ama altı yanmıyor, ocağı tekrar açayım dedim ocak yanmadı,kızlar ocağı açık bırakıp gitmişim , yemeğin altını söndürmemişim ve Allah tan tüp bitmiş, tüp bitmemiş olsaydı ne olacağını düşünmek bile istemiyorum, 2 yerde de tencere vardı,biri çabuk oldu onu kapattım, öbürünü de çıkarken kapatayım dedimdi ,ama ben onu kafamda kapattım , hatta diyorum ki kendi kendime de söndürünce tencerenin yerini değiştireyim de şüpheye düşersem eğer oradan altını kapattığımı anlarım..........yani kendime inanamıyorum, Hayali olarak yapmışım ama ........

Gecmis olsun canim ettigin bir iyilik karsi gelmis. ALLAH yüzüne bakmis.
benimde en büyük korkum bu. evden cikar geri gelir bakarim ocagi kapattim mi diye.

Son düzenleme:

teşekkür ederim cevap için boy 1.65 yaş 25 kiloyu hiç sorma neyse 40 vavvvvvv dediğini duyar gibiyim ama gerçek istedğime yine ulaşamıyorum ama büyük kısmı gitmiş olacak.

teşekkür ederim cevap için boy 1.65 yaş 25 kiloyu hiç sorma neyse 40 vavvvvvv dediğini duyar gibiyim ama gerçek istedğime yine ulaşamıyorum ama büyük kısmı gitmiş olacak.
Canım hiç düşünme hemen başla derim ben sana , burada 61,41,26 kilo veren arkadaşlarımız var, sen de yaparsın evel allah

Canlarım selam ,
Bugün yediklerim :
Sabah :
* 2 küçük yumurtadan omlet
* 1 parça peynir
* 5 zeytin
* 2 tane incecik galete üzerine fıstık ezmesi+bal

Ara
* İşkembe çorbası

Öğle
* 1 kase tavuk suyuna mercimek çorbası
* 2 kaşık barbunya pilaki
* 1 kaşık ayvalı kereviz
* Yarım elma+yarım portakal+çeyrek ayva

Arada 2-3 tane fıstık ve yarım kase yoğurt

Akşam
* Yarım çipura
* Brokoli
* Ayvalı kereviz
* Salata
* Bir ısırık muz

Zpor : Maalesef

Son düzenleme:
Kızlar , hepinizi baydım , kusura bakmayın ama yarın yine kan vermem gerekti o bakımdan yine listeye giremicem , n'olur kusura bakmayın

Çok Sağol Birdy , çok haklısın canım düşünmeden de edemiyorum

Sen nasılsın , bugün gittin mi hipoglisemi için canım

Canım hiç düşünme hemen başla derim ben sana , burada 61,41,26 kilo veren arkadaşlarımız var, sen de yaparsın evel allah

çok teşekkür ederim canım bana çok morel verdin allahın yardımıyla inşallah yüzümüzün akıyla çıkarız bu işten allah hepimize yardım etsin.1 haftadır normal diyet yaptım yarın tartılacam sonra karatayla devam edecem.

Çok Sağol Birdy , çok haklısın canım düşünmeden de edemiyorum

Sen nasılsın , bugün gittin mi hipoglisemi için canım

Düşünme hayatım , aklına gelirse hemen başka bişey düşünmeye çalış , üzme sakın kendini
Canım gittim , o rakamları gerçekçi bulmadı doktor , yarın onun muayenehanesine gidip (eğer kaldıysa) tekrar kan vericem.Baydım ki ne baydım anlatmam.Bütün ev düzenim bozuldu şu bir aydan beri.

İnşallah canım burda hepimiz birbirimize desteğiz canım, yarın tartıl ve başla inşallah

Tamam canım düşünmemeye çalışıcam

Sen iyi ol canım gerisi olur nasılsa, hastaneye de başlayınca devamı geliyor, hemen bitmiyor ki, Allah eksikliğini de göstermesin muhtaç da etmesin

Tamam canım düşünmemeye çalışıcam

Sen iyi ol canım gerisi olur nasılsa, hastaneye de başlayınca devamı geliyor, hemen bitmiyor ki, Allah eksikliğini de göstermesin muhtaç da etmesin

Aynen yaaa , elimi verdim kolumu alamadım resmen , neyse n'apalım , sonu iyi olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…