Aynen yaaa , elimi verdim kolumu alamadım resmen , neyse n'apalım , sonu iyi olsun ...
Çok güzel bir avatar olmuş canım o zaman, sarışınız galiba ,yüzün de çok hoş
Canım yok yaaaa , arap bacı gibiyim nerdeyse, saçlarımı açık kahveye boyuyorum , o yanıltmasın seni
Yaa dedim , insanların bi fikri olsun kiminle konuştuklarına dair gerçi diyodum aynı 37'ye benziyorum diye (işte bu 37 ;) , ahan da ispatı
Iyi geceler kizlar ..
Biraz gec geldim bu aksam :) indirdigimiz filmlerden izleyiverdik ..
Neyse proteine tam tekbil devam ..
aksam yemegim ;
kavurmali yumurta (maydonozlu),
bir kase yagsiz yogurt.
film bos gitmesin dedi kocis bana eslik ediver dedi dedim kirmayayim bir tane elmali yagsiz yogurt yedim.. ama o kacamak sayilmazmisiyi de oldu ..
Aksam yemeginden sonra 1 saat tempolu yurdum, Gun icinde de bol bol bol su da ictim ..
Simdi sabir ile yarini bekliyorum.
69.900 idim en son bakalim yarin yani 4. protein gunun sonunda kac olacagiminsallah kilo ermisimdir .. ama sunu da ekliyorum adetim bugun bitti .. illaki sisligim var ama hissetigim kadari ile kilo verdim bilmiyorum .. Vermemissem cok uzulcem
neyse simdi az sizleri okim bakim
birdy
Guzelsin canim
Oğlum çağırıyor beni antremandan geldi, acıkmış , ben bi ona bakayım, gelemezsem iyi geceler şimdiden
Burda yokki:44:
çook geçmiş olsun,verdiğin sadakalardandır artık.
tamam canım.
canım benim de normalde 1 hafta önce gelir hep..
sağol canım..çok daha iyiyim sayenizde
süper gidiyorsun canım
canım günde 4 lt su içerim ben.ekmek 4 dilim yerdim bugüne kadar.ama meyve dayanamadığım bişey.karatay emziren anneler bol bol mevye yesinler demiş sanırım ben duymadım tabi.
Yaaa canımsın yok beee , valla diil , güleçim sadece , o kadar valla
Kaneelcim valla sen aştın bu protein diyetinde , vücut da alıştı galiba , harika gidiyosun
Sabah (07:45) 2 kk yumurta,1 dilim hellim, ceviz, yarım kk peynir ,çay
Öğlen(13:30) et döner dürüm,çay
Akşam (17:00)1 ısırık peynirli börek
(20:00) kestane 8 adet
Alistim gibi valla .. aclik bile hissetmiyorum..Eger kilo verememissem yine bir iki gun ara verip devam edecegim
Canim mutevazi olma guzelsin ..
Bende gulecimdir.. Adimda bile Gul var benim :124:
Nurgül mü , Aygül mü , Songül mü , Gülser mi , Gülseren mi ?
Kızlar , gece yemeği yiyorum şimdi ; yoğurt ve minnacık ketentohumu ekmeği.
Öptüm hepinizi , iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?