Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlar gunaydin....

merakla kilo bildiriminizi bekliyorum.ins.bu hafta herkesin yuzu guler.....

ficans canim cok gecmis olsun...verilmis sadakan varmis....

birdy canim moralini bozma.ins.hersey guzel olucak....gercekten avatardaki senmisin....cok guzel ve sempatiksin....

kaneel canim merakla kilo bildirimini bekliyorum....

iftar canim hosgeldin.baslamak bitirmenin yarisidir.kolay gelsin...kendini verilecek kilolarla korkutma birak kilolar korksun....soyle dusun.oncelikle vermem gereken 5 kilo var.onu verince bir 5 kilo kadar daha..... boyle bopyle............

igneoyam evet corba turu birseyler dusunsen kahvaltiya belki daha doyurucu olur...

iyiniyetlim canim saclarini gule gule kullan.eminim guzel olmustur...

sersum canim ins.hafta sonu guzelce dinlenirsin....

papadiyam canim kilo bildirimini merak ediyorum.....

Sana da günaydın ramaska

Çok Sağol canım

Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 73,600 gr
Bu hafta kilo : 73,100gr
Fark : -500gr
Fark yüzdesi : % 0,6793
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor

Rumuz:Gul63 Bıldırım: 14.12.2012 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 58.5kg Bu hafta:58.5kg
Fark: 0 kg
Toplam fark:61.5kg
Beden:40-38
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım? [/QUOTE]

kizlar bu hafta listeye girmeyeceğim
1-bugün reglin ilk günü
2-tam olarak karataya uymadım (fındık-badem dışında meyve ve kefirle araöğün yaptım o kadaaaaacık yani kabahatim)

neyse bu kilodan sıkıldım yımırta ve kuruyemişten de ,eccük değişiklik olsun dedim oldu da
dün akşam son dakika golü gibi kıymalı pide yemeseydim bugün de yüzüm ak olacaktı sizlere karşı...dün sabah 65,9 olan kilocuğum bu sabah kaç olsa beğenirsiniz?: 66,5 basküle çok kızdım ha böööle elimi belime koyup baktım basküle fakaat baskül fikrini değiştirmedi bi daha indim bi daha çıktım ı ıh 66,5 diyo başka bişi demiyo...

dünkü kiloyuu baz alırsak kilomda değişiklik yok, bu günkünü baz alırsak kilo almışım... inşallah haftaya reglin sonuna da yaklaşmış olucam listede beni kilo vermiş olarak görürsünüz

Son düzenleme:
Rumuz: akrep33

Geçen hafta:62,8
Bu hafta:64,1
Fark:-1,3
Yüzde:-2,07%

Oleeyyyy 64,1 çıktım sabah şimdi diceksiniz kafayımı yedi bu hem kilo almış hem seviniyor ama rüyamda 70 olduğumu görünce tartıda kabus gibiydi 70 i gördüm uyandım uykudan uff korkuyla çıktım tartıya amaaa 64,1 çıktıım bu da ayrıca ders olsun banaa bi daha tozutmak yookkk

Günaydin Kizlar. Herkesin cumasi mübarek olsun.
Sabah ki yediklerim. 3 tane kru kaysi, 2 bardak ilik su, 1 avuc badem, 12 adet zeytin.
1 yumurtali sucuk.

Kilo bildirimi
rumuz: kadifegul
Başlangıç tarihi: 19kasım
Başlangıç kilosu:72,2
önceki kilom:69,6
bu sabah:69,8
Fark:+0,2 kg
Yüzde: -%0,28

ne güzel ilk haftalar güzelce uygulayıp birer birer vermiştim geçen hafta idare eder 600gramdı şimdi veremediğim gibi 200de üstüne aldım oof of...
belki adetliyim onunda etkisi vardır kilonun fazla çıkmasında ama son zamanlar kızın uyumaması ve uykusuzluğum yorgunluğum motivasyonumu çok düşürdü. doğruya doğru hafta sonları eşimle karatayın dışına çıkardık ama bu hafta ne içi oldu ne dışı oldu bu hafta beceremedim ben bu işi. bir an önce ilk başladığım hızımı yakalamam lazım kızımın doğum gününe eski kilomla girmek istiyorum. 15tatilde memlekete doğum kilolarımında üstüne aldıklarımla gitmek istemiyoruumm....

Günaydın kızçeler...

Dünkü yediklerim.
Sabah:
2 yumurta (teteyağ ile az pişmiş), peynir, 1 bardak süt,
1 omega 3, 1 multivitamin

Öğle:
1 kase tavuk suyu çorba, 1 tabak kapuska

Akşam:
1 kase yoğurt, 1 tabak kurufasülye, az turşu,
5 kuru incir

Bildirimim:

Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2
Geçen hafta : 84,4
Bu hafta : 85,6
Fark : +1,2
Toplam fark : 3,6
Beden : 48(alt) - 50 (Üst)
Spor :
Boy : 163 cm
Hedef : 62
Verilen kılo yuzdesı :

Halbuki pazartesi tartıldığımda 83,5 tum . Ne oldu anlayamıyorum. Cıslı hiç bir şey tatmadım bile. Kayısıyla fıstığı abartmıştım ama öyle çok aşırıda değildi.
Maydonoz yemeyi bıraktımya, vücut alışmışmıydı acaba.

Bu hafta azda olsa turşu yemeyeceğim. Tuzlu olduğu için su tutuyor olabilir.

Birde kızlar pazar günü lahana kürüne başlıyorum kısmetse...
Bakalım o ne değişiklik yaratacak...
Tarifi yazıyorum belki uygulamak isteyen olur...

":4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:
İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI
İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞI
BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK
YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..
LAHANA KÜRÜ
:KAYNAMAKTA OLAN YARIM LİTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DK AĞZI KAPALI OLARAK HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN
:SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BİRER SU BARDAĞI İÇİN.BU İŞLEMİ TOPLAM 5 GÜN DEVAM EDİN
:BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERİN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDİN. BÖYLECE 10 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANMIŞ OLUR
:10 GÜNLÜK KÜR İÇİN KESİNLİKLE İHTİYACINIZ OLAN MİKTARI BİR DEFADA DEĞİL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN.

Sevgiler...
Tartı hepinizin yüzünü güldürsün inşallah...

Beş şeyden önce beş şeyi ganimet biliniz:
-İhtiyarlık gelmeden gençliği
-Hastalık gelmeden sağlığı
-Fakirlik gelmeden zenginliği
-Meşguliyet gelmeden zamanı
-Ölüm gelmeden ömrü
Hz. Muhammed (s.a.v.)
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN

[NuruDilara;27771264]

Günaydın kızçeler...

Dünkü yediklerim.
Sabah:
2 yumurta (teteyağ ile az pişmiş), peynir, 1 bardak süt,
1 omega 3, 1 multivitamin

Öğle:
1 kase tavuk suyu çorba, 1 tabak kapuska

Akşam:
1 kase yoğurt, 1 tabak kurufasülye, az turşu,
5 kuru incir

Bildirimim:

Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2
Geçen hafta : 84,4
Bu hafta : 85,6
Fark : +1,2
Toplam fark : 3,6
Beden : 48(alt) - 50 (Üst)
Spor :
Boy : 163 cm
Hedef : 62
Verilen kılo yuzdesı :

Halbuki pazartesi tartıldığımda 83,5 tum . Ne oldu anlayamıyorum. Cıslı hiç bir şey tatmadım bile. Kayısıyla fıstığı abartmıştım ama öyle çok aşırıda değildi.
Maydonoz yemeyi bıraktımya, vücut alışmışmıydı acaba.

Bu hafta azda olsa turşu yemeyeceğim. Tuzlu olduğu için su tutuyor olabilir.

Birde kızlar pazar günü lahana kürüne başlıyorum kısmetse...
Bakalım o ne değişiklik yaratacak...
Tarifi yazıyorum belki uygulamak isteyen olur...

":4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:
İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI
İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞI
BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK
YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..
LAHANA KÜRÜ
:KAYNAMAKTA OLAN YARIM LİTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DK AĞZI KAPALI OLARAK HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN
:SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BİRER SU BARDAĞI İÇİN.BU İŞLEMİ TOPLAM 5 GÜN DEVAM EDİN
:BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERİN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDİN. BÖYLECE 10 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANMIŞ OLUR
:10 GÜNLÜK KÜR İÇİN KESİNLİKLE İHTİYACINIZ OLAN MİKTARI BİR DEFADA DEĞİL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN.

Sevgiler...
Tartı hepinizin yüzünü güldürsün inşallah...

Sevgili NuruDilara paylasim icin o güzel yüregine saglik canim.
Oyyy ben kiyamam sana.
Sevmek bir tutkun olsun eğer bir gün ağlarsan oda mutluluk olsun.
Lahana kürünü bende denemek istiyorum ins.
Canim bu hafta kg veremedim diye üzülme verdigin kg. düsün mutlu ol.
Moral cok önemli canim. bende gecen cuma tartildim fitneste,
1 kg fazla
cikti ama yaglar kas olmus,Moralim bozuldu ama.
Gercek olan su ki kas yagdan agir geliyor. Göbek bölgemden de 2 cm incelmisim.
3 hafta hem fitnese gittim haftada 5 gün, hem karatay diyeti,
arada kacamak oldu ama sabah, yada ögle.
Hayirlisi olsun saglik hepsinden önemli.
Unutmayalim ki bu gibi seylere üzülmemeliyiz.
Cünkü; bizden birtane daha yok bu dünyada canim.

Son düzenleme:

gız akrep öööle pat diye 70 olunuuuu mu hiç böööyle emin adımlarla yavaaaş yavaş 64-65-67 diye çıkıcan
62,8 güzel kiloymuş, bir çoğumuzun rüyalarını süsleyen kilo, kıymetini bil o kilonun haaa
tozuttunsa da canın sağ olsun (metabolizmanı şaşırtmak için tozuttun değil mi :130:)

Sağolasın canım benim...

Bu güzel güller gibi yüzünde güller açsın ömrünce...
Rabbim her şeyin hayırlısını, güzelini versin gönlüne...

nurudilara kardeş maydanozlar vücuttan su attırıyordu bir miktar suyu geri almış olabilirsin
regl durumun nedir ona göre de vücut 1,5 -2 kilo su tutabiliyor
bi de kendin demişsin turşu diye evet o da su tutuyor ve dün akşam yani tartıdan önceki akşam yemişsin
dikkatimi çeken şey dün akşam yediğin 5 kuru incir, kabızlık falan mı var da o yüzden bu kadar incir yedin? incir çok şekerli bir meyve biliyorsun 1 incir=1 meyve. canan hoca geçen hafta trt1de haftasonunda bir programa konultu diyordy ki ' biz hep tuz su tutar diye biliyoruz ama asıl karbonhidratlar su tutar, 1 molekül tuz 1 molekül su tutarken , 1 molekül şeker 190 molekül su tutar ' diye ilginç bir bilgi verdi...
sen dün akşam yediğin incirlerdeki karbonhidratı ben de dün akşam ki kıymalı pide ve baklavadakileri 190lara çarpiiiim işte o kadar çok molekül suyumuz var artıkın
kızma kendine insanız hepimiz düşe kalka ilerleyeceğiz bu yolda değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…