nurudilara kardeş maydanozlar vücuttan su attırıyordu bir miktar suyu geri almış olabilirsin
regl durumun nedir ona göre de vücut 1,5 -2 kilo su tutabiliyor
bi de kendin demişsin turşu diye evet o da su tutuyor ve dün akşam yani tartıdan önceki akşam yemişsin
dikkatimi çeken şey dün akşam yediğin 5 kuru incir, kabızlık falan mı var da o yüzden bu kadar incir yedin? incir çok şekerli bir meyve biliyorsun 1 incir=1 meyve. canan hoca geçen hafta trt1de haftasonunda bir programa konultu diyordy ki ' biz hep tuz su tutar diye biliyoruz ama asıl karbonhidratlar su tutar, 1 molekül tuz 1 molekül su tutarken , 1 molekül şeker 190 molekül su tutar ' diye ilginç bir bilgi verdi...
sen dün akşam yediğin incirlerdeki karbonhidratı ben de dün akşam ki kıymalı pide ve baklavadakileri 190lara çarpiiiim işte o kadar çok molekül suyumuz var artıkın
kızma kendine insanız hepimiz düşe kalka ilerleyeceğiz bu yolda değil mi
Bildirim
Kaneel
Başlangıç tarihi:2-4-2012
Başlangıç kg: 84.00
Geçen hafta:69.900
Bu hafta:68.700
Fark: -1.200
Toplam fark: -15.300
Beden:38/40
Spor:hergün bir saat yürüdüm.
Boy:1.72
evet kızlar pazar gunü 69.900 idim 4 protein gunün ardından 68.700 çıktım . Cok sevindim 1 kilo200 gram gitmiş ..
Gercekten sok olmuşum yani .. Beni gercekten motive etti ..
Bugun cok cok cok mutluyum
Tebrik ederim. Çok güzel kilo vermişsin.
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 üçgen peynir ve çeçil peyniri
kuşburnu reçeli
tost
şimdi de adaçayımı içiyorum..
Dün miss gibi kokan pirinçli lahana ve yaprak sarmaya (bu saatlerdeydi yine) HAYIR dedim..
geçen hafta 56.3 bu hafta 56.4 olmuşum
Bildirim
Kaneel
Başlangıç tarihi:2-4-2012
Başlangıç kg: 84.00
Geçen hafta:69.900
Bu hafta:68.700
Fark: -1.200
Toplam fark: -15.300
Beden:38/40
Spor:hergün bir saat yürüdüm.
Boy:1.72
evet kızlar pazar gunü 69.900 idim 4 protein gunün ardından 68.700 çıktım . Cok sevindim 1 kilo200 gram gitmiş ..
Gercekten sok olmuşum yani .. Beni gercekten motive etti ..
Bugun cok cok cok mutluyum
cok guzel bir menü .. Bravo
ozendim valla
Geçen hafta 56.4 bu hafta 55.6
sana da waooows, sen çal biz oynayalım:118:
waooowa harikasın
arada 3-4 protein günü de ben mi sapsam acaba
daha önce 2 gün zor dayandım ama bu sonuçları görünce insanın protein yapası geliyor....
bu hafta regl bitene kadar karatay yapiim bakiim ne kadar gidecek
sonra da protein deniyim
haftasonu da eşimin kardeşi gelecek
kesin dışarılarda kahvaltıya falan gideriz o yüzden karatay daha uygun
dışarıda kahvaltı yaparken o nefis karbonhidratlara hayır diyoruz ya o zor oluyo
bi de aluş veriş merkezinde dolaşırken insanın canı çay istiyo gidip pahalı pahalı çay alıyos içine şeker koymuyosyanında ikram edilen kurabiyeyi de yiyemiyos kendimi enayi gibi hissediyom bari içine gene eskisi gibi 1 şeker ataydım da hem çayın hem de verdiğim paranın tadını çıkrayadım diye içimden geçiyo işte yeme psikolojisi, şişman psikolojisi böyle bişey olsa gerek:26:
Kaneelcim canını istettim sanırımcanım senin de 63 e az kalmış kahvaltıda bu şekilde yiyip öteki öğünde dikkat edersen kilo almıyorsun
birdy canim nasilsin....valla yeni geldim bakip cikacaktim listeden sonra yorum yapacaktim.seni gorunce kalkmadim.....
canim bugun hastane islerini bitirdinmi hayirlisiyla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?