Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ayy aşka geldim ben de yazıcam dün yediklerimi

zabah: akşamdan bekletilmiş 3-4 dal nane ile limon dilimli su ılık olarak içildi
4 yk lor peyniri
elma sirkeli falan bildiğimiz yeşil salata (evet doğru okdunuz sirkeli hemi de sabah sabah)
3 dilim pastırma
1 küçücük dilim tam buğday ekmeği

ara:1 form çay, 1 mate çayı, 1 elma çayı, 1 yeşil çay tarçınlı
5 fındık
1 su bardağı kefir

öğlen:7 yk haşlanmış nohutlu sıvı yağlı kocaa bir yeşil salata içine 2 dilim dil peyniri
2 hac hurması 7 fındık (başım ağrıyordu tansiyon şekerim mi düştü diye hurmaları da yedim)

ara:3 hurma 7 fındık ( hurmalar baş ağrıma iyi geldi diye bi daha yedim, ama baş ağrım hormonel çıkrı regl oldum)

akşam:1 kıymalı pide, 1 bardak ayran, 1 dilim baklava, yarım şekerpare

eve gidince:1 fincan süt, 1 dilim limonlu adaçayı

veeee 1 günde gelen +600 gram

bu sabah hemmen dikkat ve araöğün yok

kahvaltı: 1 yumurtadan omet, 1 fiske biberiye
3 yk çökelek içine 1 tatlı kaşığı çörekotu
2 yemek kaşığı kaymak
3 ceviz
ve 2 tatlı kaşığı zerdeçalı su ile yuttum (tadını sevmediğim için baharat olarak kullanmak istemedim)

şimdi: yeşil çaylı adaçayı

[NuruDilara;27771605]Sağolasın canım benim...

Bu güzel güller gibi yüzünde güller açsın ömrünce...
Rabbim her şeyin hayırlısını, güzelini versin gönlüne...

Canim o güzel dilekleriniz icin bimukabil diyorum.
Cümlemiz sag olalim ins.

Son düzenleme:

evet canım çok haklısın.
Reglime çok var daha onunla ilgisi yok.
Ama incir konusunda haklısın...
Bir daha akşam yemeyeceğim.
Sabahları yiyeceğim.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

Su savaşıııııııı.
Gidin sular gidin.

Bildirim

Kaneel

Başlangıç tarihi:2-4-2012
Başlangıç kg: 84.00
Geçen hafta:69.900
Bu hafta:68.700

Fark: -1.200
Toplam fark: -15.300
Beden:38/40
Spor:hergün bir saat yürüdüm.
Boy:1.72

evet kızlar pazar gunü 69.900 idim 4 protein gunün ardından 68.700 çıktım . Cok sevindim 1 kilo200 gram gitmiş ..
Gercekten sok olmuşum yani .. Beni gercekten motive etti ..

Bugun cok cok cok mutluyum

Tebrik ederim. Çok güzel kilo vermişsin.

Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 üçgen peynir ve çeçil peyniri
kuşburnu reçeli
tost

şimdi de adaçayımı içiyorum..

Dün miss gibi kokan pirinçli lahana ve yaprak sarmaya (bu saatlerdeydi yine) HAYIR dedim..

cok guzel bir menü .. Bravo
ozendim valla

waooowa harikasın
arada 3-4 protein günü de ben mi sapsam acaba
daha önce 2 gün zor dayandım ama bu sonuçları görünce insanın protein yapası geliyor....
bu hafta regl bitene kadar karatay yapiim bakiim ne kadar gidecek
sonra da protein deniyim
haftasonu da eşimin kardeşi gelecek
kesin dışarılarda kahvaltıya falan gideriz o yüzden karatay daha uygun
dışarıda kahvaltı yaparken o nefis karbonhidratlara hayır diyoruz ya o zor oluyo
bi de aluş veriş merkezinde dolaşırken insanın canı çay istiyo gidip pahalı pahalı çay alıyos içine şeker koymuyos yanında ikram edilen kurabiyeyi de yiyemiyos kendimi enayi gibi hissediyom bari içine gene eskisi gibi 1 şeker ataydım da hem çayın hem de verdiğim paranın tadını çıkrayadım diye içimden geçiyo işte yeme psikolojisi, şişman psikolojisi böyle bişey olsa gerek:26:

dün klasik karatay kahvaltısı (yazmıştım) öğleyin: salata + fırında mantar + s.yoğurt
akşam: 4 üçgen penir + 6-7 fındık

saat sekizden 11:30 a kadar hızlandırılmış temizlik + gece uyanan uğraşmak
sonuç her yerim ağrıyor uykum var:26::26:
Ama salon perdelerim ve koltuk kılıflarım ve de sandalye kılıflarım yıkandı takıldı önceki gün salon camlarımı sildimdi ve de wc lerimi banyomu temizledim az da dolaplarımı düzelttim.
Pandispanya hazırladım ama 3 katlı olabilecek gibi bi tarif seçtim kabarmadı. Ben de bi tane hazır pandispanya alıp ilave yapacağım 3 katlı olcek.
Muhallebili kadayıf yapacaktım kadayıf yok burda o daha kolay olacaktı neyse

Elmalı kurabiye yaptım hazır
Tozlarımı aldım vitrinimi sildim
Accayip hamarattım yani

Canim ilk once karatay ile kilolarini ver bence ., Ben uzunnnnnnnn suredir ayni kiloda oldugum icin biraz protein yaptim .. ve gercekten agir yemeklere gidiyorsun yemiyorsun sadece meyveli yogurt veya sut icebiliyorsun zor yani evde oldugun zaman yap derim gercekten disarlarda olacaksan zor yani..
Karatay canim diyetimin uygulamasi daha da kolay ve seceneklerin fazla.. mesela ben bugun sinemaya gidecegim.. 4 gun protein yaptim bugun normal karatay yapacagim ,, sinemada kucuk boy bir patlamis misir ve belki cola zero olacak
aksam da ona uygun basit birsey ile gecistirecegim..
Ben uzunnnnnn zamandir neredeyse on yildir 15 yasimdan bu yana kahvemide cayimi da sekersiz iciyorum .. gercek tadina vardigimi biliyorum.. onlarin yaninda gelen kurabiye keklere gelince .. bos kalori ekstra kilo onlar yeme ..
yaninda herzaman hurman veya kuru kayisin olsun veya bir avuc kavrulmamis kuru yemisin onlari cikar ye ne ayip ne gunah ..sagliklisi bu .. Karatay bizim icin gecici bir diyet degil yasam bicimi ..
Kacamaklarda olacak tabiki ozaman da en az 5 km yuruyup bol bol su iciyoruz ..
Kaneelcim canını istettim sanırım canım senin de 63 e az kalmış kahvaltıda bu şekilde yiyip öteki öğünde dikkat edersen kilo almıyorsun

Evet canim cok mantikli ideal kiloma geldikten sonra bende ole yapacagim

:106: :106: :106: :106: :106: :106: :106: :106: :106: :106:

Çok sevgili kızçeler bakın öğle arası oturup ne yaptım...
İfadeleri benim gibi merak edenler için hepsi birarada....
Güle güle kullanın...

:2:

:13: :18:

:26:

:44:

:76:

:78: :79: :80: :81: :82: :83: :84: :85: :86:

:87: :88: :89: :90: :92: :93: :94: :95: :96:

:97: :98: :99: :100: :101: :102: :103: :104:

:105: :106: :107: :108: :109: :111: :112:

:113: :114: :115: :116: :117: :118: :119: :120:

:121: :122: :123: :124: :125: :126: :127: :128:

:129: :130: :131: :132:

Bunlar Benim keşfettiklerim...
Dahası var galiba...

birdy canim nasilsin....valla yeni geldim bakip cikacaktim listeden sonra yorum yapacaktim.seni gorunce kalkmadim.....

canim bugun hastane islerini bitirdinmi hayirlisiyla....

birdy canim nasilsin....valla yeni geldim bakip cikacaktim listeden sonra yorum yapacaktim.seni gorunce kalkmadim.....

canim bugun hastane islerini bitirdinmi hayirlisiyla....

Ayyy bilmiyorum valla hayatım , ben bitti dedikçe yenisi çıkıyo , o yüzden bişi demiiim artık
Sen nasılsın , napıyosun ?

canim kizimi kresten aldim geldim.sukur iyiyim.kizlar bu hafta guzel kilo vermis....

canim ins.halledersin hayirlisi olsun.sen guclu kadinsin moralini bozma.sen herseyin ustesinden gelirsin...zeyna gibi kadinsin...

avatardaki gercekten senmisin....cok sempatik guleryuzlusun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…