Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yok tatlım yaa , canımı sıktığım yok , sürekli bu işlerle uğraşmaktan sıkıldım , kendi düzenime dönmek istiyorum , başka bi sıkıntı yok inan ki.
Kızlar evet güzel kilo vermiş ama çok mu az kişi bildirim yapmış yoksa ben mi ıskaladım bilemedim.
Avatar = son fotoğraf bükücü Benim be yaww , bildiğin ben işte

hayırlı cumalar arkadaşlar.
başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.iyiki varsınız.
KİLO BİLDİRİMİ
rumuz-eddoras
başlangıç-80
geçen hafta-77.5
bu hafta-76.3
giden-1.200 gr.
beden-42-44
yaş-44

Eddorascım hoşgeldin ve bir geldin pir geldin , bu ne kadar güzel kilo vermektir bööle , sana en kocamanından bir BRAVOSSSSS

canim haklisin ya moralini bozma....hersey hayirlisiyla yoluna girer.... kan verecektin birseyler yedinmi ac kalmasaydin canim... ben senin yerinde olsam kendime bir kahve yapar ayaklarimi uzatip dinlenirim..

banada az kisi var gibi geldi bu hafta.... spor yapabiliyormusun bu aralar...

Öğle yemeği bile yedim kısıııımmmm , be kim o kadar aç kalmak kim Yok zpor mpor yapamıyorum , esas ona canım sıkkın.Neyse yarından itibaren herşeyi yoluna koyucam , haftaya sigarayı bırakmak için ilaca başlıcam , yeni yıla kadar biraz yol katetmek istiyorum.
Bu arada kocam sana selam söyledi.Sibiryadasın ya ona çok ilgi çekici geldi.Buzda maraton yapılıyomuş o bölgede , çıldırıyo katılabilmek için Hangi mevsimi güzelmiş , oteller var mıymış falan diye sorup duruyo sürekli

gelmisken kisa kisa geceyim....

eddoras canim tebrikler....

iyiniyetlim tebrikler.seytanin bacagini kirdin sonunda.....
kaneel canim tebrikler...bu sana iyi moral olmus....
melexin canim tebrikler....
nuradilara canim bu normal surec haftaya toparlarsin....
papadiya canim acaba sendemi bir iki gun protein yapsan metabolizmayi sasirtmak icin...

akrep canim hayirdir + dasin ins.haftaya toparlarsin....

birdy canim sana kahve gonderiyorum....

canim buyurun gelin cok sevinirim....eger kisi seviyorsaniz ve kis sporlariyla ilgileniyorsaniz kisi guzel ve soguk mesela bugun -36 derece....
ben geldigimden beri maalesef ne kayak nede buz pateni yapamadim.kocam bir yerimi kirarim diye musade etmiyor.paten denerken hem kendim dustum hem onu dusurdum o yuzden bir daha denemedim....

tabiiki oteller kayak merkezi buz pateni hersey var....bence canim sen enisteyi al gel....

Ohhhh kahve de çok güzelmiş Ramaskacım , ellerine sağlık

Amanın benim de hiç dengem yoktur , yapamam paten maten valla ama seninle sohbet etmek için gelirim be yawwww.Kışı da severim , en azından sıcaktansa soğuğu tercih ederim.Ohhh güzel olur valla

canim buranin yazi da turkiyedeki ilkbahar gibi....serin cok gunes yok ve yagmurlu....nehirde yuzemiyorsun soguk oldugu icin...ve cam ormanlari var....

o yuzden genelde yazi turkiyede geciriyoruz....

ama benim evim burda oldugu icin alistim burayi seviyorum....

zabah kaymaklı mükellef bi kahvaltı yaptıktan sonra araöğün yapmadım
öğlen de işkembe çorbası+ çoban kavurma yedim epeyce yağ yemiş olduğum için tokum , gene araöğün yapmicam.
diyet literatürümüze paça ve işkembe çorbası gibi yağlı çorbaları da eklediği için canan hocamıza teşekkürü bir borç bilirim

ama akşama ne pişiricessss yafff:97:

canim cok sevinirim gel canim buranin en guzel yani dogalgaz.disarisi ne kadar soguksa evlerde o kadar sicak ve dogalgaz ucuz....
biz evde kaprilerle askillilarla dolasiyoruz....disarda da deri kuk mecburen belli bir sure sonra alisiyorsun zaten soguga...
benimde dengem yok o yuzden denemiyorum zaten bir daha...

elifezgi canim haftaya toparlarsin bence de 1-2 gun protein yaparsan moral olur...

kadifegul canim moralini bozma sen devam et....

Var yaaa , yazı taaaam benlik ohhh ne güzel serin serin.O zaman yazın sen bize gel , biz de sana gelelim ne dersin
Kürk işi de çok şahane , valla Sibiryalı olasım geldi şuan
Cicim , ben biraz mutfağı temizliiim , tezgah rezalet durumda.Sonra yine görüşürüz , öpüyorum seni çok

Ben kıymayla pırasayı kavurup üzerine yumurta kıracaktım ama arkadaşlar yemeğe davet ettiler
Gene de hazırlicam birazdan ama yumurtasını yarın kırıcam.Bi de yerelması var , onu pişiricem yarına

ok.canim gorusuruz.yazin istanbula gelicem gorusuruz ins....

canim bende kalkiyorum.kolay gelsin.optum.... yemege gidicekmissin canim afiyet olsun....

Ben kıymayla pırasayı kavurup üzerine yumurta kıracaktım ama arkadaşlar yemeğe davet ettiler
Gene de hazırlicam birazdan ama yumurtasını yarın kırıcam.Bi de yerelması var , onu pişiricem yarına

hmmm senin menüyü coppy paste edebilirim...evet evet benim evde de pırasa var kıymam yok ama donmuş köftelerim var evde bi deee dünden haşlanmış nohutum var bi icabına bakmam lazım nohutun

sonuç olarak akşma menüm (menü yapmak heç bu kadar kolay olmamaıştı:101:)
- fırın köfte
- nohutlu pırasa yemeği ( koca soracak : hanım bu nasıl yemek diye, hatun kişi aliye ağaoğlu modunda cevap verecek ' ben yaptım oldu''

Dün ne yedim

Sabah:
1 muz,
Simit,yoğurt,ekmek,yumurtalı patates,çay.

Öğle:
Acıkmadım

Akşam:
Peynir, zeytin, yoğurt,ekmek, helva, yeşil soğan, turp, çay.
(Planda olmayan bir misafirlik işi oldu eve gelmemiz 21:00 i buldu..O saatten sonra kahvaltı hazırladım.21:30 dan sonra yemiş oldum ama yemezsem benim kan şekeri isyanlardaydı yığılı kalırdım..)

Spor:
30 dk yürüyüş,100 mekik, 10 şınav, 100 kez yerinde zıplama

Kitap:
Vakıa suresi, Esmaül hüsna

Su:
2,5 litre

Selamlar tüm güzel bayanlar:))) Ficans sayfalara söyle bir baktim aklimda kalan tek sey senin basina gelen cok cok gecmis olsun,"bir verdigin karsilik gelmis"derler ya büyüklerimiz,aynen öyle.Allah korumus...

Kilo veren tüm arkadaslari tebrik ediyorum veremeyen hatta alan arkadaslara da sabirla devam diyorum koca bir ayda 700 gr eksik gösteren biri olarak.Yola devam..

Önce kilo bildirimi yapmak istiyorum,gecen hafta 62.00,bu hafta 61,5,farki -500 :))) sunu hemen tekrar yazmak istiyorum ben 1 aydir karatayi yapiyorum ve topamda 700gr farketti.Burada olmak beni daha bir didipline etti.Umarim en kötü böyle devam eder artik.

Sesum beni de listeye dahil edersen sevinirim :)

Bugün yediklerime gelince

Sabak:2 kayisi k. yumurta,10 zeytin,peynir,2 günkurusu,1 hurma,1 türk kahvesi fincani dolusu ceviz ve badem

arada 1 kupa sütlü Türk kahvesi

Ögle:yesil mercimek yemegi,1 yumurtadan 4 dilim pastirmali yumurta(mercimekle doymayacaktim sanki,iyi de geldi :)),1 kase yogurt

Spor:70 dk tempolu disarida yürüdüm.Suyum 2lt simdilik,aksama kadar 3lt bol bol olur

Aksama:firinda kuzu eti ve fasulye piyazi olacak.

Herkese iyi ögleden sonralari....

hoşbuldum canım nasılsın maşallah gidiyo kilolar

gecmişi okuyamadım ama hepinizi tebrik ederim
ben 1 kilo almısım
ama hakettim bunu neyse 1 hafta sıkı dikkat edersem gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…