canim kizimi kresten aldim geldim.sukur iyiyim.kizlar bu hafta guzel kilo vermis....
canim ins.halledersin hayirlisi olsun.sen guclu kadinsin moralini bozma.sen herseyin ustesinden gelirsin...zeyna gibi kadinsin...
avatardaki gercekten senmisin....cok sempatik guleryuzlusun....
hayırlı cumalar arkadaşlar.
başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.iyiki varsınız.
KİLO BİLDİRİMİ
rumuz-eddoras
başlangıç-80
geçen hafta-77.5
bu hafta-76.3
giden-1.200 gr.
beden-42-44
yaş-44
canim haklisin ya moralini bozma....hersey hayirlisiyla yoluna girer.... kan verecektin birseyler yedinmi ac kalmasaydin canim... ben senin yerinde olsam kendime bir kahve yapar ayaklarimi uzatip dinlenirim..
banada az kisi var gibi geldi bu hafta.... spor yapabiliyormusun bu aralar...
Öğle yemeği bile yedim kısıııımmmm , be kim o kadar aç kalmak kimYok zpor mpor yapamıyorum , esas ona canım sıkkın.Neyse yarından itibaren herşeyi yoluna koyucam , haftaya sigarayı bırakmak için ilaca başlıcam , yeni yıla kadar biraz yol katetmek istiyorum.
Bu arada kocam sana selam söyledi.Sibiryadasın ya ona çok ilgi çekici geldi.Buzda maraton yapılıyomuş o bölgede , çıldırıyo katılabilmek içinHangi mevsimi güzelmiş , oteller var mıymış falan diye sorup duruyo sürekli
Ohhhh kahve de çok güzelmiş Ramaskacım , ellerine sağlıkgelmisken kisa kisa geceyim....
eddoras canim tebrikler....
iyiniyetlim tebrikler.seytanin bacagini kirdin sonunda.....
kaneel canim tebrikler...bu sana iyi moral olmus....
melexin canim tebrikler....
nuradilara canim bu normal surec haftaya toparlarsin....
papadiya canim acaba sendemi bir iki gun protein yapsan metabolizmayi sasirtmak icin...
akrep canim hayirdir + dasin ins.haftaya toparlarsin....
birdy canim sana kahve gonderiyorum....
canim buyurun gelin cok sevinirim....eger kisi seviyorsaniz ve kis sporlariyla ilgileniyorsaniz kisi guzel ve soguk mesela bugun -36 derece....
ben geldigimden beri maalesef ne kayak nede buz pateni yapamadim.kocam bir yerimi kirarim diye musade etmiyor.paten denerken hem kendim dustum hem onu dusurdum o yuzden bir daha denemedim....
tabiiki oteller kayak merkezi buz pateni hersey var....bence canim sen enisteyi al gel....
canim buranin yazi da turkiyedeki ilkbahar gibi....serin cok gunes yok ve yagmurlu....nehirde yuzemiyorsun soguk oldugu icin...ve cam ormanlari var....
o yuzden genelde yazi turkiyede geciriyoruz....
ama benim evim burda oldugu icin alistim burayi seviyorum....
canim cok sevinirim gel canim buranin en guzel yani dogalgaz.disarisi ne kadar soguksa evlerde o kadar sicak ve dogalgaz ucuz....
biz evde kaprilerle askillilarla dolasiyoruz....disarda da deri kuk mecburen belli bir sure sonra alisiyorsun zaten soguga...
benimde dengem yok o yuzden denemiyorum zaten bir daha...
elifezgi canim haftaya toparlarsin bence de 1-2 gun protein yaparsan moral olur...
kadifegul canim moralini bozma sen devam et....
zabah kaymaklı mükellef bi kahvaltı yaptıktan sonra araöğün yapmadım
öğlen de işkembe çorbası+ çoban kavurma yedim epeyce yağ yemiş olduğum için tokum , gene araöğün yapmicam.
diyet literatürümüze paça ve işkembe çorbası gibi yağlı çorbaları da eklediği için canan hocamıza teşekkürü bir borç bilirim
ama akşama ne pişiricessss yafff:97:
Var yaaa , yazı taaaam benlik ohhh ne güzel serin serin.O zaman yazın sen bize gel , biz de sana gelelim ne dersin
Kürk işi de çok şahane , valla Sibiryalı olasım geldi şuan
Cicim , ben biraz mutfağı temizliiim , tezgah rezalet durumda.Sonra yine görüşürüz , öpüyorum seni çok
Ben kıymayla pırasayı kavurup üzerine yumurta kıracaktım ama arkadaşlar yemeğe davet ettiler
Gene de hazırlicam birazdan ama yumurtasını yarın kırıcam.Bi de yerelması var , onu pişiricem yarına
hoşbuldum canım nasılsın maşallah gidiyo kilolar
yaptık tatlım yaptık da valla anneme soruyorum kızım yazın annemde kalıyor 1 -1.5 ay kadar o bile hak verdi bana kızım sen bukaa pasaklı değildin diye
-keşke geçici bir dönem olsa,sanursam bardak taştı,arkadaşları aynı,aşık mı bilmiyom ama cebini takip ediyom resmi bişey yok
hoşgeldin canım..
kolay gelsin canıımmm
yeni gelenlere kurallarımız 2 hafta düzenli menü bildirimi yapıp liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen 2 hafta sonunda listemize katılabilirsin canım
bana bildirmen gerekiyor ki seni listeye ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?