Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ok.canim gorusuruz.yazin istanbula gelicem gorusuruz ins....

canim bende kalkiyorum.kolay gelsin.optum.... yemege gidicekmissin canim afiyet olsun....
Ramaskacım , evet , geldiğinde görüşelim mutlaka , harika olur

Oooo senin menü benimkinden daha güzel olmuş valla.Ben yıllardır hiç yemeğe göre malzeme almadım hep evdeki malzemelerden yemek icad ettim o bakımdan senin nohutlu pırasa bana son derece mantıklı geldi

Şuana kadarkileri yazıyorum hemen :
Sabah :
* Dondurulmuş minik pizzaların yarısı
* 2 tane bisküvi
(tokluk şekeri ölçüleceği için karbonhidrata yüklendim)

Öğle :
* 1 kase tavuksuyuna mercimek çorbası
* 2 kaşık ayvalı kereviz
* 1 kaşık barbunya pilaki

Saat 16.00
* 1 küçük haşlanmış yumurta
* Biraz peynir
* 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
* 3 tane minik galete
* 2 kaşık komşu aşuresi
* 3 tane fıstık (ezmesi yetmedi bi de kendisi)
Akşama arkadaşlara gidicez yemeğe.Sofraya oturmamız saat sekizi bulur ve ben de açlıktan ölürürüm diye eni konu yemek yedim sayılır.
Zpor : Allah affetsin

Akşam:
Kısmet

merhabalar.bugün bildirim yapan çok az.bildirim yaparken yüzdeleri hesaplayalım lütfen.listeyi yapan arkadasımıza kolaylık olur.
dışardan henüz geldiğimden apar topar listeyi hazırladım.yüzdeleri, müthiş matematiksel zekamla ortalama olarak hesapladım.hatam varsa affola.sevgiler

1.iyiniyetli %1.2
2.kaneel % 0.9:119:
3.eddoras %0.8
4.Melexin : % 0,6793

ficans %0
papadiya% 0

koyverenler,atın ölümü arpadan olsun diyenler
akrep33: -2,07%

kadifegül -%0,28

reyhan_55 %1 :131:

bu hafta listede kaçaklar var.bildirim yapmamışlar.onları öpüyorum

Bu arada kilo veren herkesi kutluyorum , Melexin , Kaneel , İyiniyetlim , Nurudilara ve unuttuğum herkese benden kocaman bir BRAVOSSSSSSS
Veremeyenlere gelecek hafta için başarılar , haftaya (eğer dünyanın sonu gelmezse) listeyi ben yapıcam , herkesten güzel sonuçlar bekliyorum

Melexin naber cicim , nerelerdesin ?

Vay birdyim iyiyim canım.Sen nasılsın? Ben bir türlü vakit ayıramıyorum foruma .Eskileri okuyayım derken işim çıkıyor.İşi bitirip gelince de herkes çıkmış oluyor .Öyle işte Bu arada vesikanı hafızama kaydettim.Bulacağım sokaklarda seni :)))

Kız beni 1. Yapcam Di mi ? Bak Reyhan Kaneel e hemşeri kıyağı yapmış,yapraklı ifade koymuş,sende beni 1. Yap

iyiniyetlim tebrikler
kaneel eddoras melexin kizlar tebrikler.....
ficans papadiya kizlar en azindan kilonuzu korumussunuz....tebrikler....

akrep kadifegul reyhan canim onumuze bakiyoruz....haftaya toparlarsiniz......

reyhancim ellerine saglik.....liste icin tesekkurler....

Bul beni , sırf sen beni bul diye sıfatımı yükledim
Kız beni 1. Yapcam Di mi ? Bak Reyhan Kaneel e hemşeri kıyağı yapmış,yapraklı ifade koymuş,sende beni 1. Yap
Ayıpsın , kızım , birinci şimdiden belli de şike çakılmasın diye mecburen liste yapıcam ayağına yatıyorum

Bul beni , sırf sen beni bul diye sıfatımı yükledim

Ayıpsın , kızım , birinci şimdiden belli de şike çakılmasın diye mecburen liste yapıcam ayağına yatıyorum

Tamam stop , anlaşıldı stop Eşin benzerin yok senin Harikasın Tv kanallarında kendi fotoğrafını görünce korkmayasın.Seni bulamazsam tv ye çıkacağım.

Nasılsın Ramaskacığım? Yaza Türkiye'ye geliyormuşsun.Bekliyorum seni muhakkak

canim ins.yaza gelicem ins.gorusuruz....

canim haftaya bencede melexin i 1.yap....rusvet olarakta istedigin kadar seni BEGENelim ne dersin....melexin in canim bendensin....

canim ins.yaza gelicem ins.gorusuruz....

canim haftaya bencede melexin i 1.yap....rusvet olarakta istedigin kadar seni BEGENelim ne dersin....melexin in canim bendensin....

Alllahhhh süpersiniz siz vallahi.Ben bu gazla kesinlikle hak ederekten birinci olacağım:124::119:Yazın gerçekten seni bekliyorum

Son düzenleme:
bişey değil şekerim

vayy ayvalı kereviz,sosyetik birdy,sosyete yemeği yiyor sen mi yapıyorsun kuzum

Canım yok bildirim yapmadım , yine hastane işlerim vardı.Dün yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir.Liste için ellerine ve zekana sağlık

resimdeki hatun senmisin

kilo veren veremeyen tüm arkadaşlarımı kutlarım.
reyhancım liste için ellerine sağlık.
ay 3.olmuşum.çooook mutluyum.
devamı gelir inşallah

cozutuk reyhandan bildirim

sabah çocuklarla yerli malını kutladık.atalarımıza saygısızlık olmasın diye atasözüne bağlı kalarak(yerli malı yurdun malı onu herkes kullanmalı) tüm nimetlerden istifade ettik.herşeyi atalarımız için yedim

neler yedim?yazmıycaktım ama itiraf etmek istedim.kendimden utanıyorum.

1 kete
1 dilim sütlü tatlı
2 tane kakaolu cikolata topu
mandalina,çerez

öğleden sonra malumunuz günüm vardı.
neler neler?
patates salata,3-4 dilim s.böregi,1 dilim tatlı

şu an midem bulanıyor.bugün hep zehirli şeyler yedim.1

spor:1 bucuk saat yurudum az evvel.

karatay kanunlarına uymadım.ama cezamı çekiyorum.aldıgım kilolarla.

yarın sil baştan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…