Ramaskacım , evet , geldiğinde görüşelim mutlaka , harika olurok.canim gorusuruz.yazin istanbula gelicem gorusuruz ins....
canim bende kalkiyorum.kolay gelsin.optum.... yemege gidicekmissin canim afiyet olsun....
hmmm senin menüyü coppy paste edebilirim...evet evet benim evde de pırasa varkıymam yok ama donmuş köftelerim var evde bi deee dünden haşlanmış nohutum var bi icabına bakmam lazım nohutun
sonuç olarak akşma menüm (menü yapmak heç bu kadar kolay olmamaıştı:101:)
- fırın köfte
-nohutlu pırasa yemeği ( koca soracak : hanım bu nasıl yemek diye, hatun kişi aliye ağaoğlu modunda cevap verecek ' ben yaptım oldu''
birdy bildirim yapmadın dimi,gözümden mi kaçtı yoksa
Melexin naber cicim , nerelerdesin ?
Bu arada kilo veren herkesi kutluyorum , Melexin , Kaneel , İyiniyetlim , Nurudilara ve unuttuğum herkese benden kocaman bir BRAVOSSSSSSS
Veremeyenlere gelecek hafta için başarılar , haftaya (eğer dünyanın sonu gelmezse) listeyi ben yapıcam , herkesten güzel sonuçlar bekliyorum
Bu arada kilo veren herkesi kutluyorum , Melexin , Kaneel , İyiniyetlim , Nurudilara ve unuttuğum herkese benden kocaman bir BRAVOSSSSSSS
Veremeyenlere gelecek hafta için başarılar , haftaya (eğer dünyanın sonu gelmezse) listeyi ben yapıcam , herkesten güzel sonuçlar bekliyorum
Bul beni , sırf sen beni bul diye sıfatımı yükledimVay birdyim iyiyim canım.Sen nasılsın? Ben bir türlü vakit ayıramıyorum foruma .Eskileri okuyayım derken işim çıkıyor.İşi bitirip gelince de herkes çıkmış oluyor .Öyle işteBu arada vesikanı hafızama kaydettim.Bulacağım sokaklarda seni :)))
Ayıpsın , kızım , birinci şimdiden belli de şike çakılmasın diye mecburen liste yapıcam ayağına yatıyorumKız beni 1. Yapcam Di mi ?Bak Reyhan Kaneel e hemşeri kıyağı yapmış,yapraklı ifade koymuş,sende beni 1. Yap
Bul beni , sırf sen beni bul diye sıfatımı yükledim
Ayıpsın , kızım , birinci şimdiden belli de şike çakılmasın diye mecburen liste yapıcam ayağına yatıyorum
Nasılsın Ramaskacığım? Yaza Türkiye'ye geliyormuşsun.Bekliyorum seni muhakkak
Kız beni 1. Yapcam Di mi ?Bak Reyhan Kaneel e hemşeri kıyağı yapmış,yapraklı ifade koymuş,sende beni 1. Yap
canim ins.yaza gelicem ins.gorusuruz....
canim haftaya bencede melexin i 1.yap....rusvet olarakta istedigin kadar seni BEGENelim ne dersin....melexin in canim bendensin....
bişey değil şekerimiyiniyetlim tebrikler
kaneel eddoras melexin kizlar tebrikler.....
ficans papadiya kizlar en azindan kilonuzu korumussunuz....tebrikler....
akrep kadifegul reyhan canim onumuze bakiyoruz....haftaya toparlarsiniz......
reyhancim ellerine saglik.....liste icin tesekkurler....
vayy ayvalı kereviz,sosyetik birdy,sosyete yemeği yiyorŞuana kadarkileri yazıyorum hemen :
Sabah :
* Dondurulmuş minik pizzaların yarısı
* 2 tane bisküvi
(tokluk şekeri ölçüleceği için karbonhidrata yüklendim)
Öğle :
* 1 kase tavuksuyuna mercimek çorbası
* 2 kaşık ayvalı kereviz
* 1 kaşık barbunya pilaki
Saat 16.00
* 1 küçük haşlanmış yumurta
* Biraz peynir
* 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
* 3 tane minik galete
* 2 kaşık komşu aşuresi
* 3 tane fıstık (ezmesi yetmedi bi de kendisi)
Akşama arkadaşlara gidicez yemeğe.Sofraya oturmamız saat sekizi bulur ve ben de açlıktan ölürürüm diye eni konu yemek yedim sayılır.
Zpor : Allah affetsin
Akşam:
Kısmet
Canım yok bildirim yapmadım , yine hastane işlerim vardı.Dün yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir.Liste için ellerine ve zekana sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?