özelden mesaj gelmiş haa..Ficansım mesajını Sivasıngülü'nde gördüm burdan yazıyorum hemen ; Canım çok ama çoook geçmiş olsun.Bunlar hepimizin sürekli tehdidi altında yaşadığımız ev kazaları.Gerçekten verilmiş sadakanız varmış hayatım.Bi daha nasılsa asla bakmadan çıkmazsın.Kafanda kurup kurup kendini üzme sakın.Allah mesaj yollamış özelden , o şekilde düşün canımcım
saçma çok saçmaKızlar , hepinizi baydım
bayıldım avatarına hatuuunnBenim hayatım , bi avatar da ben yapiim dedim
Aynen yaaa , elimi verdim kolumu alamadım resmen , neyse n'apalım , sonu iyi olsun ...
saçma çok saçmaCanım yok yaaaa , arap bacı gibiyim nerdeyse, saçlarımı açık kahveye boyuyorum , o yanıltmasın seni
Yaa dedim , insanların bi fikri olsun kiminle konuştuklarına dair gerçi diyodum aynı 37'ye benziyorum diye (işte bu 37 ;) , ahan da ispatı
kizlar gunaydin....
sersum canim ins.hafta sonu guzelce dinlenirsin....
..
tebrikler canımBildirim
Kaneel
Başlangıç tarihi:2-4-2012
Başlangıç kg: 84.00
Geçen hafta:69.900
Bu hafta:68.700
Fark: -1.200
Toplam fark: -15.300
Beden:38/40
Spor:hergün bir saat yürüdüm.
Boy:1.72
evet kızlar pazar gunü 69.900 idim 4 protein gunün ardından 68.700 çıktım . Cok sevindim 1 kilo200 gram gitmiş ..
Gercekten sok olmuşum yani .. Beni gercekten motive etti ..
Bugun cok cok cok mutluyum
Geçen hafta 56.4 bu hafta 55.6
evet maşallah accayip hamaratsın kıssdün klasik karatay kahvaltısı (yazmıştım) öğleyin: salata + fırında mantar + s.yoğurt
akşam: 4 üçgen penir + 6-7 fındık
saat sekizden 11:30 a kadar hızlandırılmış temizlik + gece uyananuğraşmak
sonuç her yerim ağrıyor uykum var:26::26:
Ama salon perdelerim ve koltuk kılıflarım ve de sandalye kılıflarım yıkandı takıldı önceki gün salon camlarımı sildimdi ve de wc lerimi banyomu temizledim az da dolaplarımı düzelttim.
Pandispanya hazırladım ama 3 katlı olabilecek gibi bi tarif seçtim kabarmadı. Ben de bi tane hazır pandispanya alıp ilave yapacağım 3 katlı olcek.
Muhallebili kadayıf yapacaktım kadayıf yok burda o daha kolay olacaktı neyse
Elmalı kurabiye yaptım hazır
Tozlarımı aldım vitrinimi sildim
Accayip hamarattım yani
ekledim canım hayırlı olsunSesum beni de listeye dahil edersen sevinirim :)
.
sağol canım..bu hafta biraz cozuttum ama yavaş yavaşta olsa gidiyor şükür..hoşbuldum canım nasılsın maşallah gidiyo kilolar
ben de seni öptüm..merhabalar.bugün bildirim yapan çok az.bildirim yaparken yüzdeleri hesaplayalım lütfen.listeyi yapan arkadasımıza kolaylık olur.
dışardan henüz geldiğimden apar topar listeyi hazırladım.yüzdeleri, müthiş matematiksel zekamla ortalama olarak hesapladım.hatam varsa affola.sevgiler
1.iyiniyetli %1.2
2.kaneel % 0.9:119:
3.eddoras %0.8
4.Melexin : % 0,6793
ficans %0
papadiya% 0
koyverenler,atın ölümü arpadan olsun diyenler
akrep33: -2,07%
kadifegül -%0,28
reyhan_55 %1:131:
bu hafta listede kaçaklar var.bildirim yapmamışlar.onları öpüyorum
sersum canim hosgeldin.nasilsin gunun nasil gecti......
Eki Görüntüle 576860 Eki Görüntüle 576859
akşam gülmecesi..
ilkini daha önce de yayınlamıştım 2. daha da güzelmiş..
öncelikle hoşgeldinMerhaba arkadaşlar,
Doğum yapali bir sene oldu ve hala kilolarımı veremedim. Şu an 70 kiloyum ve ideal kilom 58-60 arası. Jillian sporu yapıyorum ve uzun zamandır Karatay diyetini araştırdım ama bir türlü hazır hissedemedim kendimi. İnşallah yarından itibaren başlayacağım Şubat ayında ailemi ziyarete gideceğim eski iş yerimi ve arkadaşlarımı da görmeye gideceğim bu yüzden acilen 2 ay içinde vermek istiyorum sporun da desteğiyle. Çok bıktım ve bunaldım kilomdan. Henüz kitabı almadım ama bana nelerin kesin yasak olduğu hakkında bilgi verebilirseniz ve yardımcı olursanız çok sevineceğim beni de aranıza alın lütfen listeye dahil olmak isterim. İnşallah hep birlikte kilolarımızdan kurtulacağız
iyigeceler tatlımmsersum cok sukur iyiyim canim....kizim uyudu benim de gozlerim kapaniyor...saat 2 oldu.....
ben kaciyorum iyi geceler canim .ins.hafta sonun iyi gecer....optum....
Keşke benim kutup ayumda bana sorsa
kaneel bak sana hemşeri torpili yaptım,yapraklı tebrik
Bu arada kilo veren herkesi kutluyorum , Melexin , Kaneel , İyiniyetlim , Nurudilara ve unuttuğum herkese benden kocaman bir BRAVOSSSSSSS
Veremeyenlere gelecek hafta için başarılar , haftaya (eğer dünyanın sonu gelmezse) listeyi ben yapıcam , herkesten güzel sonuçlar bekliyorum
özelden mesaj gelmiş haa..alemsin
saçma çok saçma
bayıldım avatarına hatuuunn
saçma çok saçma
tebrikler canımproteine deydi desene
seni gidi hırkısss melexinn..face aktarmışsın
seni gidi hırkısss melexinn..face aktarmışsın
Ewet canım iyi oldu biraz kilo verebildim
deneyebilecegim bir yöntem 3 + 2 falan gibi hoşuma da gitti tabi birazcıkbeni gercekten şok ediverdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?