iyiniyetlim tebrikler
kaneel eddoras melexin kizlar tebrikler.....
ficans papadiya kizlar en azindan kilonuzu korumussunuz....tebrikler....
akrep kadifegul reyhan canim onumuze bakiyoruz....haftaya toparlarsiniz......
reyhancim ellerine saglik.....liste icin tesekkurler....
Kız beni 1. Yapcam Di mi ?Bak Reyhan Kaneel e hemşeri kıyağı yapmış,yapraklı ifade koymuş,sende beni 1. Yap
cok uykum var:18::18::18::18: ama uyuyamiyorum:95::95::95::95::95:
bir bardak kefir ictim gelip bir bakayim dedim kizlar....
kaneel canim bu hafta kac gun yapacaksin protein 3 mu yoksa 2 gunmu....
cok uykum var:18::18::18::18: ama uyuyamiyorum:95::95::95::95::95:
İyi geceler canımkizlar ben gideyim artik saat 3.5 a geliyor....uyumayi deneyim....iyi geceler kizlar....tesekkurler kaneel canim....
kıyamam canım yaa..kitap okumayı ya da sevdiğin bir filmi seyretmeyi denesen ..ben uyuyamayınca öyle yaparım genelde ve işe yarar ..favori filmim mesajınız var
sagol canim ben gidip uyumayi deniycem bakalim. isin ilginc yani uykum var gozlerim kapaniyor ama uyuyamiyorum......optum canim iyi geceler
Hehee sayende meşhur olucam yani , şahaneymişTamam stop , anlaşıldı stopEşin benzerin yok senin Harikasın Tv kanallarında kendi fotoğrafını görünce korkmayasın.Seni bulamazsam tv ye çıkacağım.
Evet evet , kilo bile alsa yine de birinci yapıcam ben onu , sıkmayın canınızıcanim ins.yaza gelicem ins.gorusuruz....
canim haftaya bencede melexin i 1.yap....rusvet olarakta istedigin kadar seni BEGENelim ne dersin....melexin in canim bendensin....
Kızım kerevize ayva koyuyosun oluyo ayvalı kereviz , nesi sosyetik ki bunun Allasenbişey değil şekerim
vayy ayvalı kereviz,sosyetik birdy,sosyete yemeği yiyorsen mi yapıyorsun kuzum
resimdeki hatun senmisin
Heeee senin de en sevdiğin film diil mi "mesajınız var" , heh onun gibi işte , özelden mesaj yollamış Allahözelden mesaj gelmiş haa..alemsin
saçma çok saçma
bayıldım avatarına hatuuunn
saçma çok saçma
tebrikler canımproteine deydi desene
Sersum ben de hem hormonlardan şiştim hem de iştahım deli gibi açıldı , kendimi aştım , hele ki bu akşam yediklelirimi yazsam 32 bölüm yerli dizi olur.Bu hafta ben de işi sıkı tutucam , yani tutmaya çalışıcambu sabah wc ye çıkamayınca(dün de çıkmamıştım) maalesef tartılmadım ve listeye de giremedim..o halde 2 günlük şişkinlikle tartılıp listeye girseydim kendimi intihar ederdim yaww
haftaya cumaya hayrola yarın sabah tartılıp kilomu kaydedicem inşallah..ama tahminim ++ 500 ya da +700 gibi galiba sanursam
yediklerime gelince...
sabah
ceviz
4 günkurusu
öğlen
brokili çorbası
sulu köfte
1 baklava(arkadaşın çocuğu olmuş abla 1 tane ye bari diye ısrar edince bebişin hatrına yedim)
akşam
1 lahmacun büyüklüğünde tandır ekmeği:18leylakım üzgünüm )
zeytin peynir
domates salatalık
tereyağlı yımırta
sucuk
2 lokma bal kaymak
çay çay
ır
pazartesiden itibaren 3-4 gün protein faz oldu bana
Ben geldim ama saat gece yarısı , yarın muhabbet ederiz artıkama kimseler yokk
eşimin bilgisayarının yanan parçasının yenisi geldi onu takıyor..yapınca da heralde 1 haftadır oynamadığı tank oyununa dalacak bana da topik gözüktü..emme velakin
çene çalacak kimse yok:26:..leylak annesinde biliyom..kısslarr nirdesiniz yawwww
canim 12 gunde ne kadar kilo verdin.bence biraz daha karatay yap sonra haftada 2-3 gun protein yaparsin.ama yinede sen bilirsin....ben dıyete başlayalı12 gün oldu,, kilo verme hızlansın dıye 2 3 gunluk proteın yapsam mı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :26:
Aksam yediklerim. 1 tabak besamel soslu firinda patates.
1 tas corba salata 2 fincan kahve.su,kirmizi lahana salatasi 1 bardak kola.
20 dk fitnes. bugun 1 saat erken kapaniyormus bilmiyordum.
Yarin büyük oglumun dogum günü.
Onunla biraz aksam keyfi yaptik patlamis misir, Danimarka geleneksel kurabiyeleri, yerfistigi vs. kahverengi kurabiyelerle.
ben bilmim öyle antirifostirik yemekleriKızım kerevize ayva koyuyosun oluyo ayvalı kereviz , nesi sosyetik ki bunun Allasen
:
merhabalar.bugün bildirim yapan çok az.bildirim yaparken yüzdeleri hesaplayalım lütfen.listeyi yapan arkadasımıza kolaylık olur.
dışardan henüz geldiğimden apar topar listeyi hazırladım.yüzdeleri, müthiş matematiksel zekamla ortalama olarak hesapladım.hatam varsa affola.sevgiler
1.iyiniyetli %1.2
2.kaneel % 0.9:119:
3.eddoras %0.8
4.Melexin : % 0,6793
ficans %0
papadiya% 0
koyverenler,atın ölümü arpadan olsun diyenler
akrep33: -2,07%
kadifegül -%0,28
reyhan_55 %1:131:
bu hafta listede kaçaklar var.bildirim yapmamışlar.onları öpüyorum
Canım teşekkürleriyiniyetlim tebrikler
kaneel eddoras melexin kizlar tebrikler.....
ficans papadiya kizlar en azindan kilonuzu korumussunuz....tebrikler....
akrep kadifegul reyhan canim onumuze bakiyoruz....haftaya toparlarsiniz......
reyhancim ellerine saglik.....liste icin tesekkurler....
kilo veren veremeyen tüm arkadaşlarımı kutlarım.
reyhancım liste için ellerine sağlık.
ay 3.olmuşum.çooook mutluyum.
devamı gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?