Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tesekkurler canım

Kız beni 1. Yapcam Di mi ? Bak Reyhan Kaneel e hemşeri kıyağı yapmış,yapraklı ifade koymuş,sende beni 1. Yap

cok uykum var:18::18::18::18: ama uyuyamiyorum:95::95::95::95::95:

İlik süt iyi gelir canım uykucugun yoksa bile geliverir Buarada iyi geceler

bir bardak kefir ictim gelip bir bakayim dedim kizlar....

kaneel canim bu hafta kac gun yapacaksin protein 3 mu yoksa 2 gunmu....

bir bardak kefir ictim gelip bir bakayim dedim kizlar....

kaneel canim bu hafta kac gun yapacaksin protein 3 mu yoksa 2 gunmu....

Kefir de iyi , yogurt ve ayranda .. İnsallah işine yarar canım

3 gun yapmak istiyorum ama esim diyoki beni de geriyorsun sen özenme isteme diye ben bisey yiyemiyorum diyo Dedim az idare bir kac kilo daha vermeliyim diyorum artik yeter diyo neyse ikna ettim Tamam dedi 3 gun yapacagım bakalım

Son düzenleme:
cok uykum var:18::18::18::18: ama uyuyamiyorum:95::95::95::95::95:

kıyamam canım yaa..kitap okumayı ya da sevdiğin bir filmi seyretmeyi denesen..ben uyuyamayınca öyle yaparım genelde ve işe yarar..favori filmim mesajınız var

kizlar ben gideyim artik saat 3.5 a geliyor....uyumayi deneyim....iyi geceler kizlar....tesekkurler kaneel canim....

kıyamam canım yaa..kitap okumayı ya da sevdiğin bir filmi seyretmeyi denesen..ben uyuyamayınca öyle yaparım genelde ve işe yarar..favori filmim mesajınız var

sagol canim ben gidip uyumayi deniycem bakalim. isin ilginc yani uykum var gozlerim kapaniyor ama uyuyamiyorum......optum canim iyi geceler

kızlar sabah bıber kurusu 1 yumurtadan peynırlı omlet şekersiz çay ceviz fındık yedim

öğlen:
erişte yedim peynırlı

akşam: balık yedim

reglıden dolayı kılo bıldırımı yapmıyorum dıyete başlıyalı 1 hafta oldu

Tamam stop , anlaşıldı stop Eşin benzerin yok senin Harikasın Tv kanallarında kendi fotoğrafını görünce korkmayasın.Seni bulamazsam tv ye çıkacağım.
Hehee sayende meşhur olucam yani , şahaneymiş
canim ins.yaza gelicem ins.gorusuruz....

canim haftaya bencede melexin i 1.yap....rusvet olarakta istedigin kadar seni BEGENelim ne dersin....melexin in canim bendensin....
Evet evet , kilo bile alsa yine de birinci yapıcam ben onu , sıkmayın canınızı
bişey değil şekerim

vayy ayvalı kereviz,sosyetik birdy,sosyete yemeği yiyor sen mi yapıyorsun kuzum

resimdeki hatun senmisin
Kızım kerevize ayva koyuyosun oluyo ayvalı kereviz , nesi sosyetik ki bunun Allasen
Evet , benim cicim
özelden mesaj gelmiş haa..alemsin

saçma çok saçma

bayıldım avatarına hatuuunn

saçma çok saçma

tebrikler canım proteine deydi desene

Heeee senin de en sevdiğin film diil mi "mesajınız var" , heh onun gibi işte , özelden mesaj yollamış Allah
Bana yaptığın diğer yorumlara yapacak yorum bulamadım , çok tatlısın valla ya , bu arada avatar için teşekkürler.

Sersum ben de hem hormonlardan şiştim hem de iştahım deli gibi açıldı , kendimi aştım , hele ki bu akşam yediklelirimi yazsam 32 bölüm yerli dizi olur.Bu hafta ben de işi sıkı tutucam , yani tutmaya çalışıcam Rahat 2 kilo fazlam vardır valla...
Ben geldim ama saat gece yarısı , yarın muhabbet ederiz artık

Aksam yediklerim. 1 tabak besamel soslu firinda patates.
1 tas corba salata 2 fincan kahve.su,kirmizi lahana salatasi 1 bardak kola.
20 dk fitnes. bugun 1 saat erken kapaniyormus bilmiyordum.
Yarin büyük oglumun dogum günü.
Onunla biraz aksam keyfi yaptik patlamis misir, Danimarka geleneksel kurabiyeleri, yerfistigi vs. kahverengi
kurabiyelerle.

Son düzenleme:
ben dıyete başlayalı12 gün oldu,, kilo verme hızlansın dıye 2 3 gunluk proteın yapsam mı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :26:
canim 12 gunde ne kadar kilo verdin.bence biraz daha karatay yap sonra haftada 2-3 gun protein yaparsin.ama yinede sen bilirsin....

canim patates kola kurabiye goruyorum afiyet olsun....:44::44::44:
bugun oglunun dogumgunuymus.dogum gunu kutlu olsun...

sersum canim tandir ekmegi yemissin.afiyet olsun.kiz ikide bir lahmacun buyuklugunde deyip durma.canim lahmacun istiyor...

birdy canim dun aksam neler vardi yemekte.merak ettim....

günaydın kızlar,sabah 7 de uyandım mecburen.saat 8 de kahvaltımız bitti.neler yedim

1buçuk kk yumurta

1 avuc içi b.peynir

zeytin,ceviz,ıhlamur

2 saat te ütü yaptım.birazdan pilates yapiciim,neredeyse 1 aydır yapmıyorum

Allahıımmm 1. olmuşum ilk defa
Reyhancım eline sağlık canım

Canım teşekkürler

kilo veren veremeyen tüm arkadaşlarımı kutlarım.
reyhancım liste için ellerine sağlık.
ay 3.olmuşum.çooook mutluyum.
devamı gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…