Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canim ins.iyi gidiyordur...bu donemde dikkat edersen regkden sonra en az 1 kilo farkeder....

Facedekilerde gülsün Di mi ama ben koptum çünkü
he valla ben zaten ilk facede paylaştım..ben de koptum
ben dıyete başlayalı12 gün oldu,, kilo verme hızlansın dıye 2 3 gunluk proteın yapsam mı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :26:
bence daha çok erken senin için biraz daha sabret canım..en az 1-2 ay geçsin bakalım metabolizman yavaş mı hızlı mı ona göre düşünürsün bence..ben 4-5 ay sürekli veremeyince başladım proteine..karatay kadar sağlıklı değil zaten..ben eski bir dukancı olarak biliyorum ..tabii yine de sen bilirsin

sen de çok datlusun datlumm
bugün gelirsiniz işallah allamm yareppim

sersum canim tandir ekmegi yemissin.afiyet olsun.kiz ikide bir lahmacun buyuklugunde deyip durma.canim lahmacun istiyor...
tamam canım demem bidaha boyutu bilinsin diye yapıyodum ama hamişimizi düşünemedim kusura bakma..
inşallah azimliyim.ama günde 3 tane meyve yiyorum.

sabahları yersen sorun olmaz canım bence..emziriyordun sen öyle değil mi?

yine kimsecikler yok

sabah menüm

baharatlı limonlu yımırta salatası
maydanos,salatalık,çeri
zeytin peynir
2 lokma bal kaymaklı ekmek
2 omega3
çay çay..

kahvaltıdan sonra kızımın saçını kısaltmaya gittik..az da olsa kestirebildim
şimdi de 2. öğün hazırlığına yapıcam..

Canlarım selam ,
Hereks Cumartesi telaşında galiba.Ben de kendimi aştım ve evi temizledim Yarın annemler yemeğe gelecek , birazdan çıkıp alışveriş yapıcam.Bu arada sabah tartıldım , 1.5 kg fazlam var , bi kısmı ödem bi kısmı kilo.Bugün başladım olağanüstü hal uygulamasına.Yediklerimi yazıyorum :
Sabah :
* 2 tane katı haşlanmış yumurta
* 1 parça peynir
* Biraz maydanoz

Ara :
* Çiğ brokoli ( yıkayıp dolaba koydum , canım bişey yemek isteyince ona dadanıcam)

Öğle
* Z.yağlı yerelması
* 1 parça ketentohumu ekmeği
Bi saat sonra yine acıkıcam , 1 yumurtayla sabahki kahvaltıdan yapıcam.Yemek öncesi tekrar acıkıcam , o zaman da yine brokoli yicem.

Toplam 7-8 hatta 9 öğün olacak.
Sonra yine gelicem.Hepinize güzel ve mutlu bir Cumartesi diliyorum

Slm canlari m
Yine birkacgundur yoktum
Ama artık tlf internet baglatt im..
Sabah tan beri mutfaktsyim
Buzdola bi temizlendi yeşillikler yıkan di k.bamya çorba si yapıldı..

selam kısslar..

2. öğünüm

fırın torbasında dömi glas soslu dana kuşbaşı (amma asortik oldu de mi )k.or yeni çıkarmış denedim fena diiğil..aslında karatayda yassah ama bizimkiler başka türlü yemiyo)
2 tavık kanadı
sarımsaklı yoğurtlu olmak üzere 3 çeşit salata
yaziim sırayla
közlenmiş patlıcan
pancar
semizotu

birazdan da çay içiciimm..

Oyyy cidden çok asortik Ben de soracaktım sen mi yaptın sosu diye , afiyet olsun cicim
ıyıyım bebegem sen nasılsın...kahvaltıya mısafırım vardı 3 te gıttıler ancak gelebıldım.artıları dert etbe canım maydanozu bol ye tekrar gecmıs olsun
Ben de iyiyim hayatım , yok dert diil , halledicem ben hepsini.Benim de şimdi yemek hazırlığı yapmam lazım.Sonra görüşürüz yine

sersumum ask bocegım kelebegım nasılsın napıyon?

iyiyim datlum kıymatlım..
eşim yeni bir dizi indirmiş onu izlemeye çalışıyom..arrow adı bakalım saracak mı..
sen nöörüyon..kahvaltıda misafirin varmışş..en güzel misafir ağırlama bence kahvaltı..en az kaçamağın olduğu öğün bence..

Merhaba çooook teşekkür ederim verdiğin bilgiler için evet yarışmaya katılmak istiyorum :)

Bugün ne yediğimi söyleyeyim

Sabah kahvaltısı
Avuç içi kadar beyaz peynir (hepsini yiyemedim)
5 badem
3 gün kurusu
2 tane kabuklu ceviz
6 siyah zeytin
Bir tane haşlanmiş yumurta
2 küçük parça ekmekle bal ve kaymak
Bir şekersiz çok açık çay

Sonrasında kayısımı form çay ve kiraz sapı çayı birlikte içtim ve şu ana kadar 2 Lt su içtim.

Valla kahvaltı tabağımı çok zorlanarak yedim sizler nasıl bitirebiliyorsunuz ceviz öyle bir doyurdu ki midemi sekiz zeytin koydum tabağa altısını yiyebiliyorm sadece.

Merhaba çooook teşekkür ederim verdiğin bilgiler için evet yarışmaya katılmak istiyorum :)

ekledim seni de canım..rica ederim takıldığın yerde sorabilirsin bize seve seve cevaplarız..tekrar başarılar dilerim..

kilo bildirim liste yapma sıramız..

1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012
5-amiboid-07 aralık 2012
6-reyhan_55 -14 aralık 2012
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012
10-eddoras-4 ocak 2013
11-melexin-11 ocak 2013
12-iğneoyası-18 ocak 2013
13-kuzu06-25 ocak 2013
14-kaneel-1 şubat 2013
15-akrep33-8 şubat 2013
16-ficans-15 şubat 2013
17-nurudilara -22 şubat 2013
18-kadifegül-1 mart 2013
19-zeytindalı-8 mart 2013
20-kubrasngr-15 mart 2013

Tamam teşk ederim. Benim menümde bir yanlışlık var mı acaba

o küçük 2 parça ballı ekmek dışında menün gayet güzel canım .onu bugün ben de yaptım.yapmasak çok daha çabuk sonuç alırız kesin.. yeşillik eklersen de iyi olur..maydanoz ödem attığı için ben kahvaltımda genelde yemeye çalışırım...

Son düzenleme:

Pardon yeşillik var tere yedim bolca maydanoz falan birde 15 dk kadar yürüyüş ve akşam da jillian sporum var 30 dk lik inş erken sonuç alabilirim tarhana çorbası sorun olur mu peki

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…