bugün 3.günüm ve 600 gr vermişim
kızlar sabah bıber kurusu 1 yumurtadan peynırlı omlet şekersiz çay ceviz fındık yedim
öğlen:
erişte yedim peynırlı
akşam: balık yedim
reglıden dolayı kılo bıldırımı yapmıyorum dıyete başlıyalı 1 hafta oldu
canim cok iyi gidiyorsun....ins.boyle devam eder....
he valla ben zaten ilk facede paylaştım..ben de koptumFacedekilerde gülsün Di mi amaben koptum çünkü
bence daha çok erken senin için biraz daha sabret canım..en az 1-2 ay geçsin bakalım metabolizman yavaş mı hızlı mı ona göre düşünürsün bence..ben 4-5 ay sürekli veremeyince başladım proteine..karatay kadar sağlıklı değil zaten..ben eski bir dukancı olarak biliyorumben dıyete başlayalı12 gün oldu,, kilo verme hızlansın dıye 2 3 gunluk proteın yapsam mı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :26:
Heeee senin de en sevdiğin film diil mi "mesajınız var" , heh onun gibi işte , özelden mesaj yollamış Allah
Bana yaptığın diğer yorumlara yapacak yorum bulamadım , çok tatlısın valla ya , bu arada avatar için teşekkürler.
Sersum ben de hem hormonlardan şiştim hem de iştahım deli gibi açıldı , kendimi aştım , hele ki bu akşam yediklelirimi yazsam 32 bölüm yerli dizi olur.Bu hafta ben de işi sıkı tutucam , yani tutmaya çalışıcamRahat 2 kilo fazlam vardır valla...
Ben geldim ama saat gece yarısı , yarın muhabbet ederiz artık
tamam canım demem bidaha boyutu bilinsin diye yapıyodum ama hamişimizi düşünemedim kusura bakma..sersum canim tandir ekmegi yemissin.afiyet olsun.kiz ikide bir lahmacun buyuklugunde deyip durma.canim lahmacun istiyor...
inşallah azimliyim.ama günde 3 tane meyve yiyorum.
Pampişim n'aber hayatım , nasılsın ?
Oyyy cidden çok asortikselam kısslar..
2. öğünüm
fırın torbasında dömi glas soslu dana kuşbaşı (amma asortik oldu de mi)k.or yeni çıkarmış denedim fena diiğil..aslında karatayda yassah ama bizimkiler başka türlü yemiyo )
2 tavık kanadı
sarımsaklı yoğurtlu olmak üzere 3 çeşit salata
yaziim sırayla
közlenmiş patlıcan
pancar
semizotu
birazdan da çay içiciimm..
Ben de iyiyim hayatım , yok dert diil , halledicem ben hepsini.Benim de şimdi yemek hazırlığı yapmam lazım.Sonra görüşürüz yineıyıyım bebegem sen nasılsın...kahvaltıya mısafırım vardı 3 te gıttıler ancak gelebıldım.artıları dert etbe canım maydanozu bol ye tekrar gecmıs olsun
sersumum ask bocegım kelebegım nasılsın napıyon?
öncelikle hoşgeldin
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsinbaşarılar
Merhaba çooook teşekkür ederim verdiğin bilgiler için evet yarışmaya katılmak istiyorum :)
ekledim seni de canım..rica ederim takıldığın yerde sorabilirsin bize seve seve cevaplarız..tekrar başarılar dilerim..
kilo bildirim liste yapma sıramız..
1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012
5-amiboid-07 aralık 2012
6-reyhan_55 -14 aralık 2012
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012
10-eddoras-4 ocak 2013
11-melexin-11 ocak 2013
12-iğneoyası-18 ocak 2013
13-kuzu06-25 ocak 2013
14-kaneel-1 şubat 2013
15-akrep33-8 şubat 2013
16-ficans-15 şubat 2013
17-nurudilara -22 şubat 2013
18-kadifegül-1 mart 2013
19-zeytindalı-8 mart 2013
20-kubrasngr-15 mart 2013
Bugün ne yediğimi söyleyeyim
Sabah kahvaltısı
Avuç içi kadar beyaz peynir (hepsini yiyemedim)
5 badem
3 gün kurusu
2 tane kabuklu ceviz
6 siyah zeytin
Bir tane haşlanmiş yumurta
2 küçük parça ekmekle bal ve kaymak
Bir şekersiz çok açık çay
Sonrasında kayısımı form çay ve kiraz sapı çayı birlikte içtim ve şu ana kadar 2 Lt su içtim.
Valla kahvaltı tabağımı çok zorlanarak yedim sizler nasıl bitirebiliyorsunuz ceviz öyle bir doyurdu ki midemi sekiz zeytin koydum tabağa altısını yiyebiliyorm sadece.
o küçük 2 parça ballı ekmek dışında menün gayet güzel canım.onu bugün ben de yaptım .yapmasak çok daha çabuk sonuç alırız kesin.. yeşillik eklersen de iyi olur..maydanoz ödem attığı için ben kahvaltımda genelde yemeye çalışırım...
selam kısslar..
2. öğünüm
fırın torbasında dömi glas soslu dana kuşbaşı (amma asortik oldu de mi)k.or yeni çıkarmış denedim fena diiğil..aslında karatayda yassah ama bizimkiler başka türlü yemiyo )
2 tavık kanadı
sarımsaklı yoğurtlu olmak üzere 3 çeşit salata
yaziim sırayla
közlenmiş patlıcan
pancar
semizotu
birazdan da çay içiciimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?