tarhana serbest canımPardon yeşillik var tere yedim bolca maydanoz falan birde 15 dk kadar yürüyüş ve akşam da jillian sporum var 30 dk lik inş erken sonuç alabilirim tarhana çorbası sorun olur mu peki
2.oğnüm14.00
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak ssebzeli et sote
yoğurt,turşu
3.öğünüm 19.00
2 tabak barbunya:26:açgözlülükten
1 kase yogurt,1 avuç fındık
sporilates,50 dak. yürüyüş
tarhana serbest canım..sporun da var daha ne olsun
afiyet olsun canım..sporun için
Kızlar n'aber yawww , muhabbetimize de doyum olmuyor bu akşam
Canım benim nasılsın? Üstünüze afiyet benim bugün migrenim tuttu.Geberiyom sandımKafamın sol tarafına bir kurşun sıkasım geldi.O kaaa yani.Offf şimdi az geçti.Yarın ilk iş civardaki tüm alışveriş merkezlerinde elimde senin foton seni arıyor olacağım.Şuan çıktının başına geçmem gerek.Bir kaç eleman ayarlayacağım.Vereceğim ellerine senin fotoyu,bulacağım uleynnnn seni
Kızlar n'aber yawww , muhabbetimize de doyum olmuyor bu akşam
Selam kızlar nasılsınız
bugünde menü bildir(e)miyorum, 2 gündür gene kaçamaklar arttı:18:
Geçmiş olsun canım
Canım bu akşam misafirin yok muydu senin, yoksa erken mi gittiler
Hadibakalım seni gördüm sanki canım nerelerdesin, nasılsın
Fincans ne olacak bizim bu halimiz
Canım acil toparlanmamız lazım yoksa fena, beni en çok motive eden şey açık havada yürüyüş onu da yapamıyorum hasta oluyorum diye, evde de saldım ama dur demem lazım
Amaniiiiin Allah tez vakitte kurtarsın bacıııım.Benim de var benzer bi baş ağrım.Tuttu mu öldürmekten beter eder.Öyle zamanda ilaç alıyorum , banyo yapıyorum , uyku maskesi takıp sessiz ve karanlık bir ortamda uykuya dalmaya çalışıyorum , başka türlü geçmiyo.Senin biraz rahatlamana sevindim valla.Kızım ne gerek var o kadar uğraşmaya , telefonumu-adresimi veriiim , buyur gel , başımın tacı olCanım benim nasılsın? Üstünüze afiyet benim bugün migrenim tuttu.Geberiyom sandımKafamın sol tarafına bir kurşun sıkasım geldi.O kaaa yani.Offf şimdi az geçti.Yarın ilk iş civardaki tüm alışveriş merkezlerinde elimde senin foton seni arıyor olacağım.Şuan çıktının başına geçmem gerek.Bir kaç eleman ayarlayacağım.Vereceğim ellerine senin fotoyu,bul.Arayacağım uleynnnn seni
Canım , iyilik , sen nasılsın ? Ficansım ben dün akşam bi yedim ki inan bi tabur asker doyardı yediklerimle:18::18:Bugün derhal diyet moduna geçtimSelam kızlar nasılsınız
bugünde menü bildir(e)miyorum, 2 gündür gene kaçamaklar arttı:18:
Bu söz beni benden aldı , işte zeka....Eki Görüntüle 577871 güzelllllllllll
Geçmiş olsun canım
Canım bu akşam misafirin yok muydu senin, yoksa erken mi gittiler
Hadibakalım seni gördüm sanki canım nerelerdesin, nasılsın
Teşekkür ederim.Birdy buralarda, sanırım annesi yarın akşam yemeğe gelecek ..
Canım acil toparlanmamız lazım yoksa fena, beni en çok motive eden şey açık havada yürüyüş onu da yapamıyorum hasta oluyorum diye, evde de saldım ama dur demem lazım
Al benden de o kadar.Dışarda 1 gün yürüsem 1 hafta hasta yatıyorum.Hoş spor salonuna da gitsem aynısı oluyor.3 adımda arabaya binene kadar kapıyorum şifayı
Canımsın işin zevki orada.Zor Ulaş ,çabuk kaybetme yapacağım.Çaktın köfteyiAmaniiiiin Allah tez vakitte kurtarsın bacıııım.Benim de var benzer bi baş ağrım.Tuttu mu öldürmekten beter eder.Öyle zamanda ilaç alıyorum , banyo yapıyorum , uyku maskesi takıp sessiz ve karanlık bir ortamda uykuya dalmaya çalışıyorum , başka türlü geçmiyo.Senin biraz rahatlamana sevindim valla.Kızım ne gerek var o kadar uğraşmaya , telefonumu-adresimi veriiim , buyur gel , başımın tacı ol
[/LIST]
Canım , iyilik , sen nasılsın ? Ficansım ben dün akşam bi yedim ki inan bi tabur asker doyardı yediklerimle:18::18:Bugün derhal diyet moduna geçtim
Bu söz beni benden aldı , işte zeka....
Kızlar şahanesiniz yaaa , ne güzel takip etmişsiniz.Evet , annemle babam gelecek yarın öğle yemeğine (akşamları sadece çorba ya da sebze yedikleri için öğle yemeğine davet ediyoruz.Bugün biraz hazırlık yaptım , kalanları da yarın sabah yapıcam
Kızlar terinizi muhafaza edmiyosunuzdur , o yüzden şifayı kapıyosunuz.
Al benden de o kadar.Dışarda 1 gün yürüsem 1 hafta hasta yatıyorum.Hoş spor salonuna da gitsem aynısı oluyor.3 adımda arabaya binene kadar kapıyorum şifayı
Amaniiiiin Allah tez vakitte kurtarsın bacıııım.Benim de var benzer bi baş ağrım.Tuttu mu öldürmekten beter eder.Öyle zamanda ilaç alıyorum , banyo yapıyorum , uyku maskesi takıp sessiz ve karanlık bir ortamda uykuya dalmaya çalışıyorum , başka türlü geçmiyo.Senin biraz rahatlamana sevindim valla.Kızım ne gerek var o kadar uğraşmaya , telefonumu-adresimi veriiim , buyur gel , başımın tacı ol
[/LIST]
Canım , iyilik , sen nasılsın ? Ficansım ben dün akşam bi yedim ki inan bi tabur asker doyardı yediklerimle:18::18:Bugün derhal diyet moduna geçtim
Bu söz beni benden aldı , işte zeka....
Kızlar şahanesiniz yaaa , ne güzel takip etmişsiniz.Evet , annemle babam gelecek yarın öğle yemeğine (akşamları sadece çorba ya da sebze yedikleri için öğle yemeğine davet ediyoruz.Bugün biraz hazırlık yaptım , kalanları da yarın sabah yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?