Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2.oğnüm14.00
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak ssebzeli et sote
yoğurt,turşu

3.öğünüm 19.00

2 tabak barbunya:26:açgözlülükten
1 kase yogurt,1 avuç fındık

sporilates,50 dak. yürüyüş

Pardon yeşillik var tere yedim bolca maydanoz falan birde 15 dk kadar yürüyüş ve akşam da jillian sporum var 30 dk lik inş erken sonuç alabilirim tarhana çorbası sorun olur mu peki
tarhana serbest canım..sporun da var daha ne olsun

afiyet olsun canım..sporun için

Kaldığım yerden yazıyorum :
Akşamüzeri ara :
*1 haşlanmış yumurta
* Biraz peynir
* Maydanoz

Yemekten 1 saat önce 2 çiçek çiğ brokoli ve bir ısırık poğaça (kalite kontrolü açısından)

Akşam :
* Kıymalı-2 yumurtalı pırasa (toplamda 5 yumurta yedim bugün)
* 1 kaşık ayvalı kereviz
* 4 kişilik salata

Zpor : Pazartesiye kadar maalesef ama temizlik yaptım...

Öncelikle Menümü bildireyim
Sabah (10:30) 2 kk yumurta,2 dilim hellim, badem, çay ,2 s zeytin
Öğlen(13:00) acuk ucunda ,acuk daha derken neredeyse 1 simit :18:
Akşam(16:30) 10 tane kestane :18:

Kızlar n'aber yawww , muhabbetimize de doyum olmuyor bu akşam

Canım benim nasılsın? Üstünüze afiyet benim bugün migrenim tuttu.Geberiyom sandımKafamın sol tarafına bir kurşun sıkasım geldi.O kaaa yani.Offf şimdi az geçti.Yarın ilk iş civardaki tüm alışveriş merkezlerinde elimde senin foton seni arıyor olacağım.Şuan çıktının başına geçmem gerek.Bir kaç eleman ayarlayacağım.Vereceğim ellerine senin fotoyu,bulacağım uleynnnn seni

Geçmiş olsun canım

Kızlar n'aber yawww , muhabbetimize de doyum olmuyor bu akşam

Canım bu akşam misafirin yok muydu senin, yoksa erken mi gittiler

Hadibakalım seni gördüm sanki canım nerelerdesin, nasılsın

Canım acil toparlanmamız lazım yoksa fena, beni en çok motive eden şey açık havada yürüyüş onu da yapamıyorum hasta oluyorum diye, evde de saldım ama dur demem lazım

Al benden de o kadar.Dışarda 1 gün yürüsem 1 hafta hasta yatıyorum.Hoş spor salonuna da gitsem aynısı oluyor.3 adımda arabaya binene kadar kapıyorum şifayı

Amaniiiiin Allah tez vakitte kurtarsın bacıııım.Benim de var benzer bi baş ağrım.Tuttu mu öldürmekten beter eder.Öyle zamanda ilaç alıyorum , banyo yapıyorum , uyku maskesi takıp sessiz ve karanlık bir ortamda uykuya dalmaya çalışıyorum , başka türlü geçmiyo.Senin biraz rahatlamana sevindim valla.Kızım ne gerek var o kadar uğraşmaya , telefonumu-adresimi veriiim , buyur gel , başımın tacı ol
[/LIST]

Selam kızlar nasılsınız

bugünde menü bildir(e)miyorum, 2 gündür gene kaçamaklar arttı:18:
Canım , iyilik , sen nasılsın ? Ficansım ben dün akşam bi yedim ki inan bi tabur asker doyardı yediklerimle:18::18:Bugün derhal diyet moduna geçtim
Bu söz beni benden aldı , işte zeka....
Geçmiş olsun canım

Canım bu akşam misafirin yok muydu senin, yoksa erken mi gittiler

Hadibakalım seni gördüm sanki canım nerelerdesin, nasılsın

Teşekkür ederim.Birdy buralarda, sanırım annesi yarın akşam yemeğe gelecek ..

Kızlar şahanesiniz yaaa , ne güzel takip etmişsiniz.Evet , annemle babam gelecek yarın öğle yemeğine (akşamları sadece çorba ya da sebze yedikleri için öğle yemeğine davet ediyoruz.Bugün biraz hazırlık yaptım , kalanları da yarın sabah yapıcam

Canım acil toparlanmamız lazım yoksa fena, beni en çok motive eden şey açık havada yürüyüş onu da yapamıyorum hasta oluyorum diye, evde de saldım ama dur demem lazım

Al benden de o kadar.Dışarda 1 gün yürüsem 1 hafta hasta yatıyorum.Hoş spor salonuna da gitsem aynısı oluyor.3 adımda arabaya binene kadar kapıyorum şifayı

Kızlar terinizi muhafaza edmiyosunuzdur , o yüzden şifayı kapıyosunuz.

Canımsın işin zevki orada.Zor Ulaş ,çabuk kaybetme yapacağım.Çaktın köfteyi Farkettim de siz ailecek sağlığınıza düşkünsünüz maşallah :Ailene biz azralardan saygı ve hürmetlerimizi ilet.

Aynen canım ya evde de bişey yapasım gelmiyor ama yapalım

İyiyim canım Sağol, sen bugün diyet moduna girmişsin ama ben bugün de yemeye devam ettim:18:

Takipteyiz tabii canım, kolay gelsin hazırlıklar için ama sen nasılsa çok kısa sürede bir sürü yemek yapabiliyorsun

iyi aksamlar hepinize,yogun bir c.tesiydi.Sabah gec kahvalti yaptigim icin 2 ögün oldu bugün.Yediklerim...
Sabah:2 kayisi k. da yumurta,10 zeytin,peynir,ceviz,2 günkurusu,1 hurma,3 omega3+vitamin D ve E
ara:1 kupa filtre kahve,1 kupa süt
aksam:izgara köfte 3 adet,5 kasik yesil mercimek yemegi,yogurt ve salata,3 omega3

suyu 2,5 lt ictim.Spor yapamadim ama carsiya yürüyerek gidip geldim 2 saat disaridaydim:))

Yarin malum pazar ve giremeyebilirim ama p.tesi hepsini telafi ederim insallah.

iyiaksamlar,iyi haftasonlari herkese :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…