Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar terinizi muhafaza edmiyosunuzdur , o yüzden şifayı kapıyosunuz.

Ben de terim soğumasın diye hemen eve gelirim spor aletlerinde de hiç oyalanmam gene de şifayı kaparım
Yapıyoz işte birşeyler Yıllardır denemediğim yol kalmadı.Yazın bile hasta oluyorum ben

Ben de çocuklardan daha çok hasta olurum yaz kış fark etmez

Ben de terim soğumasın diye hemen eve gelirim spor aletlerinde de hiç oyalanmam gene de şifayı kaparım

Üzerime bir grip bulaştı , 15 gündür yaklaşmadan atamadım.Dünde güneşi gördük diye sokakta resim yaptık, tam oldum yani Bugün de migrenim tuttu.of anam of

Heee , kıymetim artsın diye uzun yoldan kavuşucan , anladım şimdi.İyi o zaman sana başarılar diliyorum bu uzun yolculuğunda
Aleykümselam , söyleri selamınızı.He yaşlandılar artık , akşam fazla yiyemiyolar

Yapıyoz işte birşeyler Yıllardır denemediğim yol kalmadı.Yazın bile hasta oluyorum ben
Bünye çürük o zaman bacım , bu durumda dikkat edicen , başka da yapacak bişi yok
Girdim valla Ficansım , sıkıldım bu şişkinlik halinden valla.Yaaa bizimkiler çok yemez zaten.Balık yapıcam , yanına pilav salata falan , ööle uğraştıracak bişi yok.Tatlıyı da yaptım , şimdi şerbetini hazırladım , ılınınca dökücem-biticek.Esas yılbaşında arkadaşlar gelecek , o zaman sağlam hazırlık yapmam gerekecek...

Çakmışsın köfteyi
Bu durumda Yılbaşına kadar seni bulmayı umuyorum

Sana da iyi tatiller canım

Mamaların çok güzelmiş Zeytindalı , sana da iyi haftasonları...
Abi mi

Alla Alla , kızlar bu işte bi terslik var , bağışıklık sisteminiz çok zayıf sizin , niye ööle yawww ?
Üzerime bir grip bulaştı , 15 gündür yaklaşmadan atamadım.Dünde güneşi gördük diye sokakta resim yaptık, tam oldum yani Bugün de migrenim tuttu.of anam of
Hehehehe sen hiç duymadın mı şu şarkıyı "Yanlış bahar , kış güneşi"....Kızım hava buz gibiydi beee , tam bulmuşunuz sanat yapılacak günü

Ellerine sağlık canım,yılbaşı menünü paylaşırsan bize de fikir olur

Ellerine sağlık canım,yılbaşı menünü paylaşırsan bize de fikir olur

Valla hayatım tavuk but , pilav ve arnavut ciğeri fix.Tatlı olarak ben daha afilli bişey yapıcaktım ama kek istediler benden , bu da benim işime geldi çünkü rulo pasta ya da profiterol düşünüyodum.Salatalar , z.yağlılar ve mezeleri düşünmedim daha ama benim bi çakma rus salatası var onu yapıcam muhtemelen.

Güzel menü canım, Rus salatasını da sen kesin daha sağlıklı ve düşük GI li bir hale dönüştürmüşsündür

Kızlar hepinize iyi geceler , bol leptinler olsun
Sana da iyi geceler
Güzel menü canım, Rus salatasını da sen kesin daha sağlıklı ve düşük GI li bir hale dönüştürmüşsündür

Katılıyorum

Evet canım , istediğin kadar yiyebiliyosun

Sana da iyi geceler

Katılıyorum
Katıl bakalım Haşlanmış beyaz lahana yaprağı , bezelye , havuç , kornişon , çarşı yoğurdu (katı olması açısından) , sarımsak , işte budur
Sikepilasyon

Melexin cicim ben de kaçıyorum yavaş yavaş , öpüyorum seni cicim , yarın görüşürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…