Kızlar terinizi muhafaza edmiyosunuzdur , o yüzden şifayı kapıyosunuz.
Yapıyoz işte birşeylerYıllardır denemediğim yol kalmadı.Yazın bile hasta oluyorum ben
Ben de terim soğumasın diye hemen eve gelirim spor aletlerinde de hiç oyalanmam gene de şifayı kaparım
Ben de çocuklardan daha çok hasta olurum yaz kış fark etmez
Heee , kıymetim artsın diye uzun yoldan kavuşucan , anladım şimdi.İyi o zaman sana başarılar diliyorum bu uzun yolculuğundaCanımsın işin zevki orada.Zor Ulaş ,çabuk kaybetme yapacağım.Çaktın köfteyiFarkettim de siz ailecek sağlığınıza düşkünsünüz maşallah : Ailene biz azralardan saygı ve hürmetlerimizi ilet.
Bünye çürük o zaman bacım , bu durumda dikkat edicen , başka da yapacak bişi yokYapıyoz işte birşeylerYıllardır denemediğim yol kalmadı.Yazın bile hasta oluyorum ben
Girdim valla Ficansım , sıkıldım bu şişkinlik halinden valla.Yaaa bizimkiler çok yemez zaten.Balık yapıcam , yanına pilav salata falan , ööle uğraştıracak bişi yok.Tatlıyı da yaptım , şimdi şerbetini hazırladım , ılınınca dökücem-biticek.Esas yılbaşında arkadaşlar gelecek , o zaman sağlam hazırlık yapmam gerekecek...Aynen canım ya evde de bişey yapasım gelmiyor ama yapalım
İyiyim canım Sağol, sen bugün diyet moduna girmişsin ama ben bugün de yemeye devam ettim:18:
Takipteyiz tabii canım, kolay gelsin hazırlıklar için ama sen nasılsa çok kısa sürede bir sürü yemek yapabiliyorsun
Ben de terim soğumasın diye hemen eve gelirim spor aletlerinde de hiç oyalanmam gene de şifayı kaparım
Çakmışsın köfteyiHeee , kıymetim artsın diye uzun yoldan kavuşucan , anladım şimdi.İyi o zaman sana başarılar diliyorum bu uzun yolculuğunda
Aleykümselam , söyleri selamınızı.He yaşlandılar artık , akşam fazla yiyemiyolar
Bünye çürük o zaman bacım , bu durumda dikkat edicen , başka da yapacak bişi yok
Girdim valla Ficansım , sıkıldım bu şişkinlik halinden valla.Yaaa bizimkiler çok yemez zaten.Balık yapıcam , yanına pilav salata falan , ööle uğraştıracak bişi yok.Tatlıyı da yaptım , şimdi şerbetini hazırladım , ılınınca dökücem-biticek.Esas yılbaşında arkadaşlar gelecek , o zaman sağlam hazırlık yapmam gerekecek...
iyi aksamlar hepinize,yogun bir c.tesiydi.Sabah gec kahvalti yaptigim icin 2 ögün oldu bugün.Yediklerim...
Sabah:2 kayisi k. da yumurta,10 zeytin,peynir,ceviz,2 günkurusu,1 hurma,3 omega3+vitamin D ve E
ara:1 kupa filtre kahve,1 kupa süt
aksam:izgara köfte 3 adet,5 kasik yesil mercimek yemegi,yogurt ve salata,3 omega3
suyu 2,5 lt ictim.Spor yapamadim ama carsiya yürüyerek gidip geldim 2 saat disaridaydim:))
Yarin malum pazar ve giremeyebilirim ama p.tesi hepsini telafi ederim insallah.
iyiaksamlar,iyi haftasonlari herkese :))))
Mamaların çok güzelmiş Zeytindalı , sana da iyi haftasonları...iyi aksamlar hepinize,yogun bir c.tesiydi.Sabah gec kahvalti yaptigim icin 2 ögün oldu bugün.Yediklerim...
Sabah:2 kayisi k. da yumurta,10 zeytin,peynir,ceviz,2 günkurusu,1 hurma,3 omega3+vitamin D ve E
ara:1 kupa filtre kahve,1 kupa süt
aksam:izgara köfte 3 adet,5 kasik yesil mercimek yemegi,yogurt ve salata,3 omega3
suyu 2,5 lt ictim.Spor yapamadim ama carsiya yürüyerek gidip geldim 2 saat disaridaydim:))
Yarin malum pazar ve giremeyebilirim ama p.tesi hepsini telafi ederim insallah.
iyiaksamlar,iyi haftasonlari herkese :))))
Abi mi
Alla Alla , kızlar bu işte bi terslik var , bağışıklık sisteminiz çok zayıf sizin , niye ööle yawww ?Ben de terim soğumasın diye hemen eve gelirim spor aletlerinde de hiç oyalanmam gene de şifayı kaparım
Hehehehe sen hiç duymadın mı şu şarkıyı "Yanlış bahar , kış güneşi"....Kızım hava buz gibiydi beee , tam bulmuşunuz sanat yapılacak günüÜzerime bir grip bulaştı , 15 gündür yaklaşmadan atamadım.Dünde güneşi gördük diye sokakta resim yaptık, tam oldum yaniBugün de migrenim tuttu.of anam of
Heee , kıymetim artsın diye uzun yoldan kavuşucan , anladım şimdi.İyi o zaman sana başarılar diliyorum bu uzun yolculuğunda
Aleykümselam , söyleri selamınızı.He yaşlandılar artık , akşam fazla yiyemiyolar
Bünye çürük o zaman bacım , bu durumda dikkat edicen , başka da yapacak bişi yok
Girdim valla Ficansım , sıkıldım bu şişkinlik halinden valla.Yaaa bizimkiler çok yemez zaten.Balık yapıcam , yanına pilav salata falan , ööle uğraştıracak bişi yok.Tatlıyı da yaptım , şimdi şerbetini hazırladım , ılınınca dökücem-biticek.Esas yılbaşında arkadaşlar gelecek , o zaman sağlam hazırlık yapmam gerekecek...
Çakmışsın köfteyi
Bu durumda Yılbaşına kadar seni bulmayı umuyorum
Ellerine sağlık canım,yılbaşı menünü paylaşırsan bize de fikir olur
Kızlar hepinize iyi geceler , bol leptinler olsun
Valla hayatım tavuk but , pilav ve arnavut ciğeri fix.Tatlı olarak ben daha afilli bişey yapıcaktım ama kek istediler benden , bu da benim işime geldi çünkü rulo pasta ya da profiterol düşünüyodum.Salatalar , z.yağlılar ve mezeleri düşünmedim daha ama benim bi çakma rus salatası var onu yapıcam muhtemelen.
Valla hayatım tavuk but , pilav ve arnavut ciğeri fix.Tatlı olarak ben daha afilli bişey yapıcaktım ama kek istediler benden , bu da benim işime geldi çünkü rulo pasta ya da profiterol düşünüyodum.Salatalar , z.yağlılar ve mezeleri düşünmedim daha ama benim bi çakma rus salatası var onu yapıcam muhtemelen.
Sana da iyi gecelerKızlar hepinize iyi geceler , bol leptinler olsun
Güzel menü canım, Rus salatasını da sen kesin daha sağlıklı ve düşük GI li bir hale dönüştürmüşsündür
Evet canım , istediğin kadar yiyebiliyosunGüzel menü canım, Rus salatasını da sen kesin daha sağlıklı ve düşük GI li bir hale dönüştürmüşsündür
Katıl bakalım
Sana da iyi geceler
Katılıyorum
Sikepilasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?