birazdan kahvaltı hazırlamaya gidicem girip kapıdan bi cee ee diyyim dedim..
zaten moralim bozuk..nedeni bu salak şehir hakkarinin habire kesilen elektriği yüzünden galiba sanursam çamaşır makinem bozuldu
gece çalıştırmıştım elektrik gitti ben de gelince devreye girmesin diye kapağını açtım(güya koruma yaptım zannımca)sabah kalktım yine eror vermiş açtım kapadım falan
tuşlara mı fazla bastım naaptım bilmem açınca ilk elektrik geliyo sonra gidiyoo
offf daha 2 makine yıkancak var naapçam şimdi bilmem..bugün de pazar servis de yok..:26::26:
işte böölee..neyse sabah sabah sorunla açtım sayfayı kusura bakmayın..gidip kahvaltı hazırlayayım..byy
melexin canım günaydın..akşam kaynatmışsınız yine
Canım sana da günaydın.Bende moralmen eksi sıfırın altında seyrediyorum.Sabahın 5:30 'dan beri kutup ayusuyla savaşıyorum.Sana da geçmiş olsun.Ramaskanın dediği gibi servisi ara.Telefonla yardımcı olurlar.Kolay gelsin.Keşke yakın olsaydık.Çamaşırları hallederdikbirazdan kahvaltı hazırlamaya gidicem girip kapıdan bi cee ee diyyim dedim..
zaten moralim bozuk..nedeni bu salak şehir hakkarinin habire kesilen elektriği yüzünden galiba sanursam çamaşır makinem bozuldu
gece çalıştırmıştım elektrik gitti ben de gelince devreye girmesin diye kapağını açtım(güya koruma yaptım zannımca)sabah kalktım yine eror vermiş açtım kapadım falan
tuşlara mı fazla bastım naaptım bilmem açınca ilk elektrik geliyo sonra gidiyoo
offf daha 2 makine yıkancak var naapçam şimdi bilmem..bugün de pazar servis de yok..:26::26:
işte böölee..neyse sabah sabah sorunla açtım sayfayı kusura bakmayın..gidip kahvaltı hazırlayayım..byy
melexin canım günaydın..akşam kaynatmışsınız yine
Canım benim.iyiyim diyerek iyi olmayı umuyorum.Sana iyi yürüyüşlermelexin canim gunaydin nasilsin....
sağol canım.sana da iyi yürüyüşlercanim gunaydin.ins.makinana birsey olmamistir.halledilebilir....canim hangi firmaysa musteri servislerini arasan belki yardimci olurlar telefonla...
canim sanada afiyet olsun....
bende sabahtan beri atistiriyorum neler neler yedim kendimi durduramiyorum...gozum mu ac midemmi ac bilemedim.....
biraz disari cikip hava alayim biraz yuruyus yapayim....
Canım sana da günaydın.Bende moralmen eksi sıfırın altında seyrediyorum.Sabahın 5:30 'dan beri kutup ayusuyla savaşıyorum.Sana da geçmiş olsun.Ramaskanın dediği gibi servisi ara.Telefonla yardımcı olurlar.Kolay gelsin.Keşke yakın olsaydık.Çamaşırları hallederdikBenim başıma 2 sefer geldiğinden biliyorum ne kadar zor olduğunu.
Canım benim.iyiyim diyerek iyi olmayı umuyorum.Sana iyi yürüyüşler
camasır makınası olmazsa olmaz
nasıl yıkamıslar eskiler ellerinde yahu
benım annem mesela
cocuk bezimi vardı der hep
o bezleri bile yıkar kurutur yetiştirirdik der
makınen kurtulmus sersum gözünaydın
korkusunu yendi ,kakası hala yumusak kıvamlı deyil ama suruba devam ediyorum tatlım
insallah dah da düzelcek tesekkür ederim arkadasım
hoşgeldin bebeemm..valla yokluğun çok belli oluyor..kıslar ben geldim1 aylık ev hapsinden sonra gezmek iyi geldi
hemen geçmişe baktım biraz,
kaneel çok güzel kilo vermişsin tebrikler69 lanetinden kurtulmuşsun sonunda
papadiyam,canım saçını boyamışsın güle güle kullaneminim çok güzel olmuşsundur:108::108:
sersumcum,senin ne kadar kg verdiğini göremedim:44::44:
birdy fotoğrafın süper
hoşgeldin bebeemm..valla yokluğun çok belli oluyor..
veremedim canım:18:..cuma günü tartılmadım 2 gün wc sorunu yaşadım..dün tartıldım ++ 500 çıktım..haftaya Allah kerim
2 mil leslie duşş
şimdide eşime söz verdiğim kol böreğini yapııciimm..söz 1 ıssırık dışında yemiyciimm ..o ıssırıkta göz hakkı yanee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?