Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

birazdan kahvaltı hazırlamaya gidicem girip kapıdan bi cee ee diyyim dedim..

zaten moralim bozuk..nedeni bu salak şehir hakkarinin habire kesilen elektriği yüzünden galiba sanursam çamaşır makinem bozuldu
gece çalıştırmıştım elektrik gitti ben de gelince devreye girmesin diye kapağını açtım(güya koruma yaptım zannımca )sabah kalktım yine eror vermiş açtım kapadım falan
tuşlara mı fazla bastım naaptım bilmem açınca ilk elektrik geliyo sonra gidiyoo

offf daha 2 makine yıkancak var naapçam şimdi bilmem..bugün de pazar servis de yok..:26::26:

işte böölee..neyse sabah sabah sorunla açtım sayfayı kusura bakmayın..gidip kahvaltı hazırlayayım..byy

melexin canım günaydın..akşam kaynatmışsınız yine

canim gunaydin.ins.makinana birsey olmamistir.halledilebilir....canim hangi firmaysa musteri servislerini arasan belki yardimci olurlar telefonla...
canim sanada afiyet olsun....

bende sabahtan beri atistiriyorum neler neler yedim kendimi durduramiyorum...gozum mu ac midemmi ac bilemedim.....

biraz disari cikip hava alayim biraz yuruyus yapayim....

Canım sana da günaydın.Bende moralmen eksi sıfırın altında seyrediyorum.Sabahın 5:30 'dan beri kutup ayusuyla savaşıyorum.Sana da geçmiş olsun.Ramaskanın dediği gibi servisi ara.Telefonla yardımcı olurlar.Kolay gelsin.Keşke yakın olsaydık.Çamaşırları hallederdik Benim başıma 2 sefer geldiğinden biliyorum ne kadar zor olduğunu.
melexin canim gunaydin nasilsin....
Canım benim.iyiyim diyerek iyi olmayı umuyorum.Sana iyi yürüyüşler

sağol canım.sana da iyi yürüyüşler makinem çalıştı çok şükür

üzüldüm senin adına canım..eşinin yanlışını anlamasını diliyorum ki eminim o yanlış yapmıştır
makinem çalıştı canım..yardım etmiş kadar oldun sağol

tahmin ettiğim gibi tuşları takılmış ve kocişim sihirli elleriyle dokunup çalıştırdı
çok sevindim tabiisi kızımı sevdim okşadım bidaa beni korkutma sakııın ben sensiz ne yaparımm dedim o da beni üzmedi:124::124::124:

camasır makınası olmazsa olmaz
nasıl yıkamıslar eskiler ellerinde yahu
benım annem mesela
cocuk bezimi vardı der hep
o bezleri bile yıkar kurutur yetiştirirdik der

makınen kurtulmus sersum gözünaydın

sabah menüm

salçalı yımırta
domatesli biber kavurma
peynir zeytin
ceviz
çeri salatalık
bol maydanoz
yarım yeşil elma
2 lokma muz

bugün kaçamak olmayacak

sağol canım..nasıl korktum anlatamam
evet yaa benim annem de öyle der hatta kardeşimin bezlerini kaynatıp astığını ben bile hatırlıyorum..:26:
Allah bu makineleri yapanlardan razı olsun
oğluşunun kabızlık sorunu geçti di mi canım?

korkusunu yendi ,kakası hala yumusak kıvamlı deyil ama suruba devam ediyorum tatlım
insallah dah da düzelcek tesekkür ederim arkadasım

Sabah yarım litre aç karnına su
Bir tane yağsiz tuzsuz k. Yumurta
4 S. Zeytin
İki dilim peynir
4 badem
2 ceviz
Bol maydanoz tere
4 gün kurusu

Şimdiye kadar 1 Lt de su ictim birazdan sporumu yapıcam ardından da bitki çayımı içerim akşam dışarıda yemek yiyeceğiz arkadaşlarla sivas kebabı yemeye gidice z inş kendimi tutabilirim

1.öğün 9.30
peynirli keten tohumlu omlet
5 siyah zeytin,1 yesil zeytin
1 dilim peynir
1 kase ceviz fındık
1 mandalina,3 tane közlenmiş biber
1 çorbakasığı tereyağlı bal:26:

temizlik yapıldı.1 saat yürüyüş yapıldı.şimdi salata yiycem .aksama arkadasımızdayız cısslarla beraber.

kıslar ben geldim1 aylık ev hapsinden sonra gezmek iyi geldi
hemen geçmişe baktım biraz,
kaneel çok güzel kilo vermişsin tebrikler
69 lanetinden kurtulmuşsun sonunda
papadiyam,canım saçını boyamışsın güle güle kullaneminim çok güzel olmuşsundur:108::108:
sersumcum,senin ne kadar kg verdiğini göremedim:44::44:
birdy fotoğrafın süper

hoşgeldin bebeemm..valla yokluğun çok belli oluyor..

veremedim canım:18:..cuma günü tartılmadım 2 gün wc sorunu yaşadım..dün tartıldım ++ 500 çıktım..haftaya Allah kerim

2 mil leslie duşş

şimdide eşime söz verdiğim kol böreğini yapııciimm..söz 1 ıssırık dışında yemiyciimm..o ıssırıkta göz hakkı yanee

hoşgeldin bebeemm..valla yokluğun çok belli oluyor..

veremedim canım:18:..cuma günü tartılmadım 2 gün wc sorunu yaşadım..dün tartıldım ++ 500 çıktım..haftaya Allah kerim

hoşbulduk canımcımbenim de aklım hep burdaydı sersumum
bu aralar ben de wc sorunu yaşıyorum yine yaaama haftaya kadar sen o 500 gr dan fazlasını verirsin bebeğem
2 mil leslie duşş

şimdide eşime söz verdiğim kol böreğini yapııciimm..söz 1 ıssırık dışında yemiyciimm..o ıssırıkta göz hakkı yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…