Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hiç karşılaşamıyoz bebişim yaww..ösledim muhabbetini
Evet Sersumum son 3 gündür çok yoğundum neyse misafirler gitti, evim temiz bugün tembellik yapıyorum ben de kilo almışsın sersumum dikkat et

Leylakım hoşgeldin özledik valla

Evet Sersumum son 3 gündür çok yoğundum neyse misafirler gitti, evim temiz bugün tembellik yapıyorum ben de kilo almışsın sersumum dikkat et

Leylakım hoşgeldin özledik valla

hoşbuldum iyiniyetlim,ben de sizi çok çok ösledim canımcım
Eşimle 1 saat yürüdük.. Soğuktu kızlar ama ellerim dondu bi dahaki sefere eldiven giymeliyim

Leylakım annen nasıl gezebildin mi bebişim

herkes iyi canımcım sağolbol bol gezdim valla,alışveriş yaptım yeni ciciler aldım kendime...iyi geldi bana
bir de oraya taşınsak süper olucak ama bakalım

Eşimle 1 saat yürüdük.. Soğuktu kızlar ama ellerim dondu bi dahaki sefere eldiven giymeliyim

hadi geçmiş olsun canım.. dinlenmeyi hakettin evet tatlım bu hafta tikkatli olucam
hoşbulduk canımcımbenim de aklım hep burdaydı sersumum
bu aralar ben de wc sorunu yaşıyorum yine yaaama haftaya kadar sen o 500 gr dan fazlasını verirsin bebeğem

inşallah canım vermem lazımm

annenler nerde sen nerdesin leylakım:44:söylemişsindir ama unuttum:44:..cicilerini güle güle kullan

böreği yaptım yemeğimi yedim geldim

2. öğünüm

1 tabak dolusu az bulgurlu kıymalı pıraaasa yemeği
1 kase yoğurt
1 bardak şalgam suyu
1 ısırık pırasalı
1 ısırık patatesli
kol böreği(el açması yufkadan annemin böğreği)iyi ki öğrenmişim
1 ısırık da çiğbörek

1 ısırık demiştim 3 ısırık oldu..buna da şükür..okaa güzel oldu ki dayanmam bile alkış ister kızlar
ben çantamı da atayım kendime

Son düzenleme:

sağol canımmm
annemler başka ilçede biz başka ilçedeyiz canım.40 km lik mesafe var aramızda,arkadaşlarım herkesler orda anlıycan

afiyet olsun sersumum

ben de yazayım menümü
sabah
klasik karatay kahvaltısı

öğle
küçük bi kase antep fıstığı
1 fincan kahve

akşam
balık
salata
turşu

ben de yazayım menümü
sabah
klasik karatay kahvaltısı

öğle
küçük bi kase antep fıstığı
1 fincan kahve

akşam
balık
salata
turşu
sana da afiyet olsun canımm..
sağol canımmm
annemler başka ilçede biz başka ilçedeyiz canım.40 km lik mesafe var aramızda,arkadaşlarım herkesler orda anlıycan

afiyet olsun sersumum

canım ben sen manisa da annenler izmirde sadımdı

kızlar epilasyon aletim iyice gitmişti m.rhipodan br.un 7381WD Şarjlı Epilatör aldım 80 tl indirimle ..fiyatı iyi de acaba kendisi iyi mi:44: ..kablosuz ışıklı ve suda kullanılabilirmiş..kullanan var mı aranızda acep:44::44: gerçi aldım artık ama yine de görüş iyi olur

Selam canlarım,

Leylak hoşgeldin. Annem nasılmış?

Sersum, naber, çamaşır mak nan düzelmiş. Gözün aydın. Eşeğini kaybedip bulmuşsun

Ben neler yediğimi yazamadığıma göre, bari neler yapığımın bildirimini yapayım:)))

Cuma:
Sabah komşularım kahveye geldi ilk kez.
Ameliyat olan bir arkadaşıma yemek yapıp götürdüm.
Kızım Palladiuma gitmişti. Onu almaya gittim. İstanbulda bu, başlıbaşına bir iş!
Kayınvalideme yemeğe gittim.

Ctesi

Oğlumun 2 arkadaşı ve anneleri geldi.Yeni tanışıyoruz. Tabii hazırlık yapmam gerekti. Mutfakta sigara içmek istedi biri... Olmaz dedim, balkona gönderdim. Bozuldu mu bilmiyorum.
Bu arada ameliyat olan arkadaşıma uğrayıp, yaptığım mamalardan biraz ona da götürdüm.
Akşam bir arkadaşımıza gittik.

Pazar

Kızımın eski okulundan öğretmeniyle, o okuldan bir arkadaşım geldi. Aynı mamalarla onları da ağırladım

Veeee geldim buraya... Kocam karşımda ve artık alenen söyledi: Bu kadınları kıskanıyorum

Şimdi yemek zamanı. Sonra yine gelicem inş. Bu akşam evdeyim.

İyiler canim sagol
Haftasonun ne kadar harekretli gecmis oyam...
Afiyet olsun bebisim

3 litre su
15 dk yürüyüş

Ara öğünde
Bir bardak kefir
Domates soğan kıvırcık beyaz peynir limonu z. Yağlı salata

Çok az çikolata, ekmeksiz bal kaymak yedim
Yürüyüş yaparken eşime de cips aldım fırınlanmiş olandan ne yazık ki ondan 10 15 tane yemişimdir

Bugün dışarıda ki yemek iptal oldu yarına kaldı
Bu yüzden patlıcan musakka yaptım

Akşam
4 yemek kaşığı kadar musakka
1 bardak kola
Bol yeşillikli salata

Artık bundan sonra da birşey yemem bitki çayımı içerim sporumu yaparım yarın daha güzel olacak inş eşim sayesinde kilolar zor gidecek gibi ama hayirlisi

ben Rowenta kullanıyorum ve çok memnunum ama asil epilasyon markası braun olduğu için herkes genelde onu öneriyor aldığın ürün çok güzel iyi tercih yapmışsın bence benim ki de eskise braun alırdım kesin hatta braun un beş başlımı çıkmış her bölgeye ayrı bir başlık 3 sene öncesi baya pahalıydi şimdi fiyatı nedir bilmiyorum hayırlı olsun güle güle kullan

hoşgeldin bebeemm..
evet çok şükür eşşeğimi buldum
bolca misafir ağırlamışsın geçmiş olsun
benim ki de kıskanıyo merak etme

sağol canım 5 başlıklısı senin olsun inşallah
benim aldığım da 3 başlıklı.sanırım senin dediğinin bir alt versiyonu..h.psiburadada aynısı 250 tl ben 170 tl ye aldım 80 tl indirim iyi bence

Son düzenleme:

afiyet olsun
benim diyetimi hem eşim hem kızım sabote ediyor:18:..ikisi birden karşıma geçip habire tıkınıyolar..ikisi de zayıf..offf çom çalışmam lazım çoookk

heeeyy kısslarr..nerdesinizz...beyler maç izlemiyo mu biz de burda takılsaydık beyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…