Evet Sersumum son 3 gündür çok yoğundumhiç karşılaşamıyoz bebişim yaww..ösledim muhabbetini
kıslar ben geldim1 aylık ev hapsinden sonra gezmek iyi geldi
hemen geçmişe baktım biraz,
kaneel çok güzel kilo vermişsin tebrikler69 lanetinden kurtulmuşsun sonunda
papadiyam,canım saçını boyamışsın güle güle kullaneminim çok güzel olmuşsundur:108::108:
sersumcum,senin ne kadar kg verdiğini göremedim:44::44:
birdy fotoğrafın süper
Evet Sersumum son 3 gündür çok yoğundumneyse misafirler gitti, evim temiz bugün tembellik yapıyorum ben de kilo almışsın sersumum dikkat et
Leylakım hoşgeldin özledik valla
Eşimle 1 saat yürüdük.. Soğuktu kızlar ama ellerim dondubi dahaki sefere eldiven giymeliyim
Leylakım annen nasıl gezebildin mi bebişim
Eşimle 1 saat yürüdük.. Soğuktu kızlar ama ellerim dondubi dahaki sefere eldiven giymeliyim
hadi geçmiş olsun canım..Evet Sersumum son 3 gündür çok yoğundumneyse misafirler gitti, evim temiz bugün tembellik yapıyorum ben de kilo almışsın sersumum dikkat et
inşallah canımhoşbulduk canımcımbenim de aklım hep burdaydı sersumum
bu aralar ben de wc sorunu yaşıyorum yine yaaama haftaya kadar sen o 500 gr dan fazlasını verirsin bebeğem
hoşbuldum iyiniyetlim,ben de sizi çok çok ösledim canımcım
herkes iyi canımcım sağolbol bol gezdim valla,alışveriş yaptım yeni ciciler aldım kendime...iyi geldi bana
bir de oraya taşınsak süper olucak ama bakalım
hadi geçmiş olsun canım..dinlenmeyi hakettin evet tatlım bu hafta tikkatli olucam
inşallah canımvermem lazımm
annenler nerde sen nerdesin leylakım:44:söylemişsindir ama unuttum:44:..cicilerini güle güle kullan
böreği yaptım yemeğimi yedim geldim
2. öğünüm
1 tabak dolusu az bulgurlu kıymalı pıraaasa yemeği
1 kase yoğurt
1 bardak şalgam suyu
1 ısırık pırasalı
1 ısırık patatesli
kol böreği(el açması yufkadan annemin böğreği)iyi ki öğrenmişim
1 ısırık da çiğbörek
1 ısırık demiştim 3 ısırık oldu..buna da şükür. .okaa güzel oldu ki dayanmam bile alkış ister kızlar
ben çantamı da atayım kendime
sana da afiyet olsun canımm..ben de yazayım menümü
sabah
klasik karatay kahvaltısı
öğle
küçük bi kase antep fıstığı
1 fincan kahve
akşam
balık
salata
turşu
sağol canımmm
annemler başka ilçede biz başka ilçedeyiz canım.40 km lik mesafe var aramızda,arkadaşlarım herkesler orda anlıycan
afiyet olsun sersumum
sana da afiyet olsun canımm..
canım ben sen manisa da annenler izmirde sadımdı
Selam canlarım,
Leylak hoşgeldin. Annem nasılmış?
Sersum, naber, çamaşır mak nan düzelmiş. Gözün aydın. Eşeğini kaybedip bulmuşsun
Ben neler yediğimi yazamadığıma göre, bari neler yapığımın bildirimini yapayım:)))
Cuma:
Sabah komşularım kahveye geldi ilk kez.
Ameliyat olan bir arkadaşıma yemek yapıp götürdüm.
Kızım Palladiuma gitmişti. Onu almaya gittim. İstanbulda bu, başlıbaşına bir iş!
Kayınvalideme yemeğe gittim.
Ctesi
Oğlumun 2 arkadaşı ve anneleri geldi.Yeni tanışıyoruz. Tabii hazırlık yapmam gerekti. Mutfakta sigara içmek istedi biri... Olmaz dedim, balkona gönderdim. Bozuldu mu bilmiyorum.
Bu arada ameliyat olan arkadaşıma uğrayıp, yaptığım mamalardan biraz ona da götürdüm.
Akşam bir arkadaşımıza gittik.
Pazar
Kızımın eski okulundan öğretmeniyle, o okuldan bir arkadaşım geldi. Aynı mamalarla onları da ağırladım
Veeee geldim buraya... Kocam karşımda ve artık alenen söyledi: Bu kadınları kıskanıyorum
Şimdi yemek zamanı. Sonra yine gelicem inş. Bu akşam evdeyim.
kızlar epilasyon aletim iyice gitmişti m.rhipodan br.un 7381WD Şarjlı Epilatör aldım 80 tl indirimle ..fiyatı iyi de acaba kendisi iyi mi:44: ..kablosuz ışıklı ve suda kullanılabilirmiş..kullanan var mı aranızda acep:44::44: gerçi aldım artık ama yine de görüş iyi olur
hoşgeldin bebeemm..Selam canlarım,
Leylak hoşgeldin. Annem nasılmış?
Sersum, naber, çamaşır mak nan düzelmiş. Gözün aydın. Eşeğini kaybedip bulmuşsun
Ben neler yediğimi yazamadığıma göre, bari neler yapığımın bildirimini yapayım:)))
Cuma:
Sabah komşularım kahveye geldi ilk kez.
Ameliyat olan bir arkadaşıma yemek yapıp götürdüm.
Kızım Palladiuma gitmişti. Onu almaya gittim. İstanbulda bu, başlıbaşına bir iş!
Kayınvalideme yemeğe gittim.
Ctesi
Oğlumun 2 arkadaşı ve anneleri geldi.Yeni tanışıyoruz. Tabii hazırlık yapmam gerekti. Mutfakta sigara içmek istedi biri... Olmaz dedim, balkona gönderdim. Bozuldu mu bilmiyorum.
Bu arada ameliyat olan arkadaşıma uğrayıp, yaptığım mamalardan biraz ona da götürdüm.
Akşam bir arkadaşımıza gittik.
Pazar
Kızımın eski okulundan öğretmeniyle, o okuldan bir arkadaşım geldi. Aynı mamalarla onları da ağırladım
Veeee geldim buraya... Kocam karşımda ve artık alenen söyledi: Bu kadınları kıskanıyorum
Şimdi yemek zamanı. Sonra yine gelicem inş. Bu akşam evdeyim.
ben Rowenta kullanıyorum ve çok memnunum ama asil epilasyon markası braun olduğu için herkes genelde onu öneriyor aldığın ürün çok güzel iyi tercih yapmışsın bence benim ki de eskise braun alırdım kesin hatta braun un beş başlımı çıkmış her bölgeye ayrı bir başlık 3 sene öncesi baya pahalıydi şimdi fiyatı nedir bilmiyorum hayırlı olsun güle güle kullan
3 litre su
15 dk yürüyüş
Ara öğünde
Bir bardak kefir
Domates soğan kıvırcık beyaz peynir limonu z. Yağlı salata
Çok azçikolata, ekmeksiz bal kaymak yedim
Yürüyüş yaparken eşime de cips aldım fırınlanmiş olandan ne yazık ki ondan 10 15 tane yemişimdir
Bugün dışarıda ki yemek iptal oldu yarına kaldı
Bu yüzden patlıcan musakka yaptım
Akşam
4 yemek kaşığı kadar musakka
1 bardak kola
Bol yeşillikli salata
Artık bundan sonra da birşey yemem bitki çayımı içerim sporumu yaparım yarın daha güzel olacak inş eşim sayesinde kilolar zor gidecek gibi ama hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?