Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afiyet olsun
benim diyetimi hem eşim hem kızım sabote ediyor:18:..ikisi birden karşıma geçip habire tıkınıyolar..ikisi de zayıf..offf çom çalışmam lazım çoookk

Sorma sırf benim diyetim bozulsun diye cips kola yağlı yemekler istiyor benden tek olsam eminim çoktan vermiştim kiloları. Kendisi de çok zayif benim kiloma dalga geçiyor

Aynen sersumum,benimki de mac izliyo.ben de camasirlarimi astim geldim

leylakım avatarın çok güzel kıı..

Sorma sırf benim diyetim bozulsun diye cips kola yağlı yemekler istiyor benden tek olsam eminim çoktan vermiştim kiloları. Kendisi de çok zayif benim kiloma dalga geçiyor

evet aynen..görmemezliğe duymamazlığa gelicez canım başka yolu yok..gerçi benim kocişim hiç dalga geçmez çok motive edicidir ama tabii o da boğazını tutamıyor

Son düzenleme:

bişey mi ima ediyorsun ağır derken

Estafitüfitü bebişim , topiğin kıdemlileri manasında
Nasılsınız bakalım canlar ?
Sersumcum , çamaşır makinana önce çok üzüldüm ( aranızdaki duygusal bağı biliyorum) , bi sonraki mesajında da çok sevindim , güle güle yıka-kurut çamaşırlarını.Ayrıca yeni kıl makineni de güle güle kullan , bu vesileyle tüm kadınlara kılsız bi hayat ya da kılların kıymetli sayıldığı bi dünya diliyorum
İyiniyetlim , haftasonunu okurken başım döndü , o nasıl bi programdır , ben okurken yoruldum valla
Leylakım hoşgeldin , güzel vakit geçirmişsin , çok sevindim.40 km ne ki ? Benim son çalıştığım ofis eve 50km idi.Günde 100 km yol yapıyodum , yolların fatihi olmuştum Foto için de teşekkürler.
Hee Sersum börekler için ellerine sağlık.Hem kol hem de çiğ börek mi yaptın aynı anda ?

evet canım ama ılk kez gelıyolardı bıraz detaylı bır hazırlık yaptım..nasıldı dızı begendınızmı.makınana uzuldum daha dogrusu sana uzuldum allahtan duzelmıs.kol boregı emınım nefıs olmustur ellerıne saglık bıdenemm..

Günaydın Papadia :119::119:
gunaydın canım anıden cıkmam gerektı aksama sarktı gunaydının

hosgeldın leylakım cıcılerını gule gule gıy.bende yenı ımaj yaptım sonbahar kızılıyım artıkın

bugun 1,5 saat yurudum
lcw de 38 beden bır dızustu etek denedım hoştu ama almadım yuruyus donusuydu konsantre olamadım belkı daha farklı bır model gorur pısman olurum dıye dusundum sanursam

Kızlar menümü de yaziim hemen :
Sabah :
* 1 haşlanmış yumurta
* Peynir
* Maydanoz

Öğle
* 1 büyük parça somon
* Bol salata
* Az az : piyaz , tatlı patates , yerelması , bi lokma bazlama , 1 dilim baklava (hazır yufkadan yaptım bu sefer) , yarım poğaça (Pampişinki diil henüz , annemlere yapmıştım , mayasız hamurdan)

Akşam :
* Minicik bi tabakta : piyaz , kereviz , yerlelması , peynir
* 1 parça ketentohumu ekmeği , 1 lokma bazlama
* 1 elma

Zpor : Yarın inşallah.Kızlar ya , iki gündür suyla o kadar haşır-neşir oldum ki ellerim tamamen çatladı , hatta kanadı.Krem de kar etmedi , gece yatarken yara merhemi sürücem.Şuan nasıl sızlıyor anlatamam

bişey mi ima ediyorsun ağır derken

Hosbulduk bebegem
Dogru diyosun canim,bu konuda ist. Daha fena.40 km cok az ama buraya alisamadik bi turlu,tum isyanim bu yuzden yani
Kilsiz bi hayat konusuna da AMİN diyorum

Pampişim güle güle kullan saçlarını Benim de diperim çıkmıştı , demin boyadım iyi oldu

bırdyım geldımı annecıgın nasıl gectı gununuz

Geldiler-gittiler hayatım , iyi geçti valla , muhabbet , gülmece , hee annem seramik tava bi de eşofman altı almış bana , babam da haftalık 25 adet kestane istihkakımızı getirmiş , verimliydi yani

yarında kahvaltıya mısafırım var esım kahvaltıcıya döndü ev diyo

Iyyyy benim de en sevmediğim misafir kahvaltı misafiri.Zaten 2 kere falan annemleri çağırmıştım , başka da kimse gelmez kahvaltıya.Sabah sabah iş yapmak küfür gibi geliyo bana yaaa Gözünü açıyosun hop yumurta pişir , hop ekmek kızart , hop salatalık doğra , ıyyyy zor beaaa

Hosbuldum papisimsagol canim...
Eminim cok yakismistir bebegem,gule gule kullan yeni saclarini

he yalan da degıl hanı

seni bır zamanlar t.rkcell reklamında nıl karaıbrahımgıl vardı özgür kız ımajıyla dag tepe oyan buyan takılıyodu ona benzetıyom ne dersın olar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…