Ooooo bütün ağır ablalar gelmişşşş
heeeyy kısslarr..nerdesinizz...beyler maç izlemiyo mu biz de burda takılsaydık beyaaa
afiyet olsun
benim diyetimi hem eşim hem kızım sabote ediyor:18:..ikisi birden karşıma geçip habire tıkınıyolar..ikisi de zayıf. .offf çom çalışmam lazım çoookk
Aynen sersumum,benimki de mac izliyo.ben de camasirlarimi astim geldim
Sorma sırf benim diyetim bozulsun diye cips kola yağlı yemekler istiyor benden tek olsam eminim çoktan vermiştim kiloları. Kendisi de çok zayif benim kiloma dalga geçiyor
bişey mi ima ediyorsun ağır derken
evet canım ama ılk kez gelıyolardı bıraz detaylı bır hazırlık yaptım..nasıldı dızı begendınızmı.makınana uzuldum daha dogrusu sana uzuldum allahtan duzelmıs.kol boregı emınım nefıs olmustur ellerıne saglık bıdenemm..iyiyim datlum kıymatlım..
eşim yeni bir dizi indirmiş onu izlemeye çalışıyom..arrow adı bakalım saracak mı..
sen nöörüyon..kahvaltıda misafirin varmışş ..en güzel misafir ağırlama bence kahvaltı..en az kaçamağın olduğu öğün bence..
gunaydın canım anıden cıkmam gerektı aksama sarktı gunaydınınGünaydın Papadia :119::119:
kıslar ben geldim1 aylık ev hapsinden sonra gezmek iyi geldi
hemen geçmişe baktım biraz,
kaneel çok güzel kilo vermişsin tebrikler69 lanetinden kurtulmuşsun sonunda
papadiyam,canım saçını boyamışsın güle güle kullaneminim çok güzel olmuşsundur:108::108:
sersumcum,senin ne kadar kg verdiğini göremedim:44::44:
birdy fotoğrafın süper
bişey mi ima ediyorsun ağır derken
Estafitüfitü bebişim , topiğin kıdemlileri manasında
Nasılsınız bakalım canlar ?
Sersumcum , çamaşır makinana önce çok üzüldüm ( aranızdaki duygusal bağı biliyorum) , bi sonraki mesajında da çok sevindim , güle güle yıka-kurut çamaşırlarını.Ayrıca yeni kıl makineni de güle güle kullan , bu vesileyle tüm kadınlara kılsız bi hayat ya da kılların kıymetli sayıldığı bi dünya diliyorum
İyiniyetlim , haftasonunu okurken başım döndü , o nasıl bi programdır , ben okurken yoruldum valla
Leylakım hoşgeldin , güzel vakit geçirmişsin , çok sevindim.40 km ne ki ? Benim son çalıştığım ofis eve 50km idi.Günde 100 km yol yapıyodum , yolların fatihi olmuştumFoto için de teşekkürler.
Hee Sersum börekler için ellerine sağlık.Hem kol hem de çiğ börek mi yaptın aynı anda ?
evet canım ama ılk kez gelıyolardı bıraz detaylı bır hazırlık yaptım..nasıldı dızı begendınızmı.makınana uzuldum daha dogrusu sana uzuldum allahtan duzelmıs.kol boregı emınım nefıs olmustur ellerıne saglık bıdenemm..
gunaydın canım anıden cıkmam gerektı aksama sarktı gunaydının
hosgeldın leylakım cıcılerını gule gule gıy.bende yenı ımaj yaptım sonbahar kızılıyım artıkın
bırdyım geldımı annecıgın nasıl gectı gununuz
Pampişim güle güle kullan saçlarınıBenim de diperim çıkmıştı , demin boyadım iyi oldu
yarında kahvaltıya mısafırım var esım kahvaltıcıya döndü ev diyo
Geldiler-gittiler hayatım , iyi geçti valla , muhabbet , gülmece , hee annem seramik tava bi de eşofman altı almış bana , babam da haftalık 25 adet kestane istihkakımızı getirmiş , verimliydi yani
evet canım ama ılk kez gelıyolardı bıraz detaylı bır hazırlık yaptım..nasıldı dızı begendınızmı.makınana uzuldum daha dogrusu sana uzuldum allahtan duzelmıs.kol boregı emınım nefıs olmustur ellerıne saglık bıdenemm..
gunaydın canım anıden cıkmam gerektı aksama sarktı gunaydının
hosgeldın leylakım cıcılerını gule gule gıy.bende yenı ımaj yaptım sonbahar kızılıyım artıkın
sagol canımcım sende gule gule kullan kumral dımı rengı
Iyyyy benim de en sevmediğim misafir kahvaltı misafiri.Zaten 2 kere falan annemleri çağırmıştım , başka da kimse gelmez kahvaltıya.Sabah sabah iş yapmak küfür gibi geliyo bana yaaaGözünü açıyosun hop yumurta pişir , hop ekmek kızart , hop salatalık doğra , ıyyyy zor beaaa
gule gule kullan annenınde kesesıne bereket afıyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?