Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yarında kahvaltıya mısafırım var esım kahvaltıcıya döndü ev diyo
Papadiya kahvalti salonu
Geldiler-gittiler hayatım , iyi geçti valla , muhabbet , gülmece , hee annem seramik tava bi de eşofman altı almış bana , babam da haftalık 25 adet kestane istihkakımızı getirmiş , verimliydi yani

Hediyelerini gule gule kullan birdycim

Hosbuldum papisimsagol canim...
Eminim cok yakismistir bebegem,gule gule kullan yeni saclarini

Sağol hayatım , evet açık kahve gibi bişi ...

Sağolasın bi tanem , her hafta kestaneyi pişiriyorum , 8-10 tanesini yiyoruz , kalanı dondurucuya koyuyorum.Yazın onlara ikram edicem turfanda olarak
ıyı fıkırr

Papadiya kahvalti salonu

aynen valla

he yalan da degıl hanı

seni bır zamanlar t.rkcell reklamında nıl karaıbrahımgıl vardı özgür kız ımajıyla dag tepe oyan buyan takılıyodu ona benzetıyom ne dersın olar mı
Özgürlük konusunda tamamen dosdoğru bi saptama , tebriks&takdirs , fiziken tırnağı olamam , ahh keşkem ah keşkem
Papadiya kahvalti salonu

Sağol canımcım , buyrun gelin , eşofman altımı giyip seramik tavada kestane pişiriiiim size

Canım benim makinenin çalışmasına çok sevindim.Senin dediğin gibi yanlış yaptığını bir nebzede olsa anladı ( Ayu olduğundan )

bişey mi ima ediyorsun ağır derken

İşte bu beni kopardı

Geldiler-gittiler hayatım , iyi geçti valla , muhabbet , gülmece , hee annem seramik tava bi de eşofman altı almış bana , babam da haftalık 25 adet kestane istihkakımızı getirmiş , verimliydi yani
Özgür kız bende soracaktım annenleri Hürmetlerimizi sundun mu ? Güle güle kullan cicilerini , saçını da
Hosbuldum papisimsagol canim...
Eminim cok yakismistir bebegem,gule gule kullan yeni saclarini

Hoş gelmiştin leylakım

Kestaneye de bayilirim yaw,ama 2 senedir yiyemiyorum ne aci dimi

grubun en ağır aplası benim kilo olaraktan
he kıss valla önce bi korktum sonra bir ohhh seviyom beyaaa
temennilerine katılıyorum.. batıya dönünce lazerle tümden kurtulup yeni makinemi müzeye bağışlamayı diliyorum
böreklerin hamırı aynı.kızım çiğbörek seviyo.ona 4-5 adey yaptım gerisiylede kol böreği canımcım

atlatmışsın geçmiş olsun bebişim
dizi ilginç 9 bölüm izledik dün üstüste
güzeldi canım sağol

Özgür kız bende soracaktım annenleri Hürmetlerimizi sundun mu ? Güle güle kullan cicilerini , saçını da

Hoş gelmiştin leylakım

Aaaaa valla unuttum yaaaa , özür dilerim , selamın üstümde kaldı.Yarın annem teşekkür etmek için arar , o zaman sölicem mutlaka
Saç için sağol hayatım , boyası gelince tiksinç bişi oluyo , o bakımdan şuan mutluyum , artık az tiksinç (kıvırcık denecek kıvamda dalgalı , beni uyuz ediyo)

Sabah ( 10:30) 2 kk yumurtam, bademim, 2 dilim hellimim, zeytin yedim mi hatırlamıyorum, yediysem de 2 s zeytindir, çay
Öğlen (12:30) Türk kahvesi yanında 2 adet sakızlı lokum :18:
Akşam (18:00) 4 tek prizola, 3 çatal salata

Afiyet olsun canim
Lokumlar olmayaymis iyiymis

Kestaneye de bayilirim yaw,ama 2 senedir yiyemiyorum ne aci dimi
Niye yiyemiyosun Leylakım ?

O makine her halükarda lazım Sersumum , lazere bile dirençli kıllar var Allah seni inandırsın.Börekler için ellerine sağlık , çok becerikli kadınsın vesselam

yarında kahvaltıya mısafırım var esım kahvaltıcıya döndü ev diyo

güle güle kullan tavanı ve eşofmanını..benim de 1 dene seramik tavam var birkaçtane daha alıp teflonların hepisini atmayı planlıyorum
Canım benim makinenin çalışmasına çok sevindim.Senin dediğin gibi yanlış yaptığını bir nebzede olsa anladı ( Ayu olduğundan )

İşte bu beni kopardı

sağol canım.. makineme olan aşkımı tüm topik biliyor

neyse ki anlamış canım sevindim senin adına..

Yavrucum sen bu kadarcık yemekle nasıl hayatta kalıyosun yaaa ? Saat yarımda iki lokum yiyip de nasıl durabiliyosun akşama kadar , valla inanamıyorum

Çok sağol Sersumcum , benim hiç yoktu , iyi oldu valla , Allah razı olsun Bu eşofman altı ve tayt olayı annem de saplantı haline geldi.Bana sürekli tayt (eşofman altı daha nadiren) alıyo.Daha hiç giymediğim dolu taytım var.Bi de bööle yünlü alıyo ve diyo ki "bunları giymesen de sakla , yaşlanınca çok lazım oluyo"

Melexin , hayırdır gene mi kapıştınız , balını mı çaldın n'ooldu ki sabah sabah

73 çeşit Van serpme kahvaltısı
valla be izmirin çiçekliköy kahvaltısını hiçbir yere değişmem..hatta burda benim hafta sonları özel olarak sunduğum kahvaltıya da kendimizi orada hissetmek baabında çiçekli kahvaltı diyoss

O makine her halükarda lazım Sersumum , lazere bile dirençli kıllar var Allah seni inandırsın.Börekler için ellerine sağlık , çok becerikli kadınsın vesselam

iyi madem vermiyeyim müzeye noolmaz noolmaz..
sağol bebemm ..yemek konusunda iddaalıyım tabii ağırlığımdan anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…