Papadiya kahvalti salonuyarında kahvaltıya mısafırım var esım kahvaltıcıya döndü ev diyo
Geldiler-gittiler hayatım , iyi geçti valla , muhabbet , gülmece , hee annem seramik tava bi de eşofman altı almış bana , babam da haftalık 25 adet kestane istihkakımızı getirmiş , verimliydi yani
Hosbuldum papisimsagol canim...
Eminim cok yakismistir bebegem,gule gule kullan yeni saclarini
Sağol hayatım , evet açık kahve gibi bişi ...
ıyı fıkırrSağolasın bi tanem , her hafta kestaneyi pişiriyorum , 8-10 tanesini yiyoruz , kalanı dondurucuya koyuyorum.Yazın onlara ikram edicem turfanda olarak
aynen vallaPapadiya kahvalti salonu
Hediyelerini gule gule kullan birdycim
Özgürlük konusunda tamamen dosdoğru bi saptama , tebriks&takdirs , fiziken tırnağı olamam , ahh keşkem ah keşkemhe yalan da degıl hanı
seni bır zamanlar t.rkcell reklamında nıl karaıbrahımgıl vardı özgür kız ımajıyla dag tepe oyan buyan takılıyodu ona benzetıyomne dersın olar mı
Sağol canımcım , buyrun gelin , eşofman altımı giyip seramik tavada kestane pişiriiiim sizePapadiya kahvalti salonu
Hediyelerini gule gule kullan birdycim
Canım benim makinenin çalışmasına çok sevindim.Senin dediğin gibi yanlış yaptığını bir nebzede olsa anladı ( Ayu olduğundan )sağol canım.sana da iyi yürüyüşlermakinem çalıştı çok şükür
üzüldüm senin adına canım..eşinin yanlışını anlamasını diliyorum ki eminim o yanlış yapmıştır
makinem çalıştı canım..yardım etmiş kadar oldun sağol
bişey mi ima ediyorsun ağır derken
Özgür kız bende soracaktım annenleriGeldiler-gittiler hayatım , iyi geçti valla , muhabbet , gülmece , hee annem seramik tava bi de eşofman altı almış bana , babam da haftalık 25 adet kestane istihkakımızı getirmiş , verimliydi yani
Hosbuldum papisimsagol canim...
Eminim cok yakismistir bebegem,gule gule kullan yeni saclarini
Özgürlük konusunda tamamen dosdoğru bi saptama , tebriks&takdirs , fiziken tırnağı olamam , ahh keşkem ah keşkem
Sağol canımcım , buyrun gelin , eşofman altımı giyip seramik tavada kestane pişiriiiim size
Özgür kız bende soracaktım annenleriHürmetlerimizi sundun mu ? Güle güle kullan cicilerini , saçını da
Hoş gelmiştin leylakım
grubun en ağır aplası benim kilo olaraktanEstafitüfitü bebişim , topiğin kıdemlileri manasında
Nasılsınız bakalım canlar ?
Sersumcum , çamaşır makinana önce çok üzüldüm ( aranızdaki duygusal bağı biliyorum) , bi sonraki mesajında da çok sevindim , güle güle yıka-kurut çamaşırlarını.Ayrıca yeni kıl makineni de güle güle kullan , bu vesileyle tüm kadınlara kılsız bi hayat ya da kılların kıymetli sayıldığı bi dünya diliyorum
İyiniyetlim , haftasonunu okurken başım döndü , o nasıl bi programdır , ben okurken yoruldum valla
Leylakım hoşgeldin , güzel vakit geçirmişsin , çok sevindim.40 km ne ki ? Benim son çalıştığım ofis eve 50km idi.Günde 100 km yol yapıyodum , yolların fatihi olmuştumFoto için de teşekkürler.
Hee Sersum börekler için ellerine sağlık.Hem kol hem de çiğ börek mi yaptın aynı anda ?
atlatmışsın geçmiş olsun bebişimevet canım ama ılk kez gelıyolardı bıraz detaylı bır hazırlık yaptım..nasıldı dızı begendınızmı.makınana uzuldum daha dogrusu sana uzuldum allahtan duzelmıs.kol boregı emınım nefıs olmustur ellerıne saglık bıdenemm..
Özgür kız bende soracaktım annenleriHürmetlerimizi sundun mu ? Güle güle kullan cicilerini , saçını da
Hoş gelmiştin leylakım
Sabah ( 10:30) 2 kk yumurtam, bademim, 2 dilim hellimim, zeytin yedim mi hatırlamıyorum, yediysem de 2 s zeytindir, çay
Öğlen (12:30) Türk kahvesi yanında 2 adet sakızlı lokum :18:
Akşam (18:00) 4 tek prizola, 3 çatal salata
Niye yiyemiyosun Leylakım ?Kestaneye de bayilirim yaw,ama 2 senedir yiyemiyorum ne aci dimi
grubun en ağır aplası benim kilo olaraktan
he kıss valla önce bi korktumsonra bir ohhh seviyom beyaaa
temennilerine katılıyorum..batıya dönünce lazerle tümden kurtulup yeni makinemi müzeye bağışlamayı diliyorum
böreklerin hamırı aynı.kızım çiğbörek seviyo.ona 4-5 adey yaptım gerisiylede kol böreği canımcım
atlatmışsın geçmiş olsun bebişim
dizi ilginç 9 bölüm izledik dün üstüste
güzeldi canım sağol
yarında kahvaltıya mısafırım var esım kahvaltıcıya döndü ev diyo
güle güle kullan tavanı ve eşofmanınıGeldiler-gittiler hayatım , iyi geçti valla , muhabbet , gülmece , hee annem seramik tava bi de eşofman altı almış bana , babam da haftalık 25 adet kestane istihkakımızı getirmiş , verimliydi yani
Canım benim makinenin çalışmasına çok sevindim.Senin dediğin gibi yanlış yaptığını bir nebzede olsa anladı ( Ayu olduğundan )
İşte bu beni kopardı
Sabah ( 10:30) 2 kk yumurtam, bademim, 2 dilim hellimim, zeytin yedim mi hatırlamıyorum, yediysem de 2 s zeytindir, çay
Öğlen (12:30) Türk kahvesi yanında 2 adet sakızlı lokum :18:
Akşam (18:00) 4 tek prizola, 3 çatal salata
Niye yiyemiyosun Leylakım ?
O makine her halükarda lazım Sersumum , lazere bile dirençli kıllar var Allah seni inandırsın.Börekler için ellerine sağlık , çok becerikli kadınsın vesselam
güle güle kullan tavanı ve eşofmanını..benim de 1 dene seramik tavam var birkaçtane daha alıp teflonların hepisini atmayı planlıyorum
sağol canım.. makineme olan aşkımı tüm topik biliyor
neyse ki anlamış canım sevindim senin adına..
valla be izmirin çiçekliköy kahvaltısını hiçbir yere değişmem73 çeşit Van serpme kahvaltısı
O makine her halükarda lazım Sersumum , lazere bile dirençli kıllar var Allah seni inandırsın.Börekler için ellerine sağlık , çok becerikli kadınsın vesselam
Kestane yasakli yiyeceklerden bebisim(
valla be izmirin çiçekliköy kahvaltısını hiçbir yere değişmem..hatta burda benim hafta sonları özel olarak sunduğum kahvaltıya da kendimizi orada hissetmek baabında çiçekli kahvaltı diyoss
iyi madem vermiyeyim müzeyenoolmaz noolmaz..
sağol bebemm..yemek konusunda iddaalıyım tabii ağırlığımdan anlaşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?