Çok sağol Sersumcum , benim hiç yoktu , iyi oldu valla , Allah razı olsunBu eşofman altı ve tayt olayı annem de saplantı haline geldi.Bana sürekli tayt (eşofman altı daha nadiren) alıyo.Daha hiç giymediğim dolu taytım var.Bi de bööle yünlü alıyo ve diyo ki "bunları giymesen de sakla , yaşlanınca çok lazım oluyo"
Melexin , hayırdır gene mi kapıştınız , balını mı çaldın n'ooldu ki sabah sabah
hoşgeldin leylakkıslar ben geldim1 aylık ev hapsinden sonra gezmek iyi geldi
hemen geçmişe baktım biraz,
kaneel çok güzel kilo vermişsin tebrikler69 lanetinden kurtulmuşsun sonunda
papadiyam,canım saçını boyamışsın güle güle kullaneminim çok güzel olmuşsundur:108::108:
sersumcum,senin ne kadar kg verdiğini göremedim:44::44:
birdy fotoğrafın süper
maşallah el açma börekböreği yaptım yemeğimi yedim geldim
2. öğünüm
1 tabak dolusu az bulgurlu kıymalı pıraaasa yemeği
1 kase yoğurt
1 bardak şalgam suyu
1 ısırık pırasalı
1 ısırık patatesli
kol böreği(el açması yufkadan annemin böğreği)iyi ki öğrenmişim
1 ısırık da çiğbörek
1 ısırık demiştim 3 ısırık oldu..buna da şükür. .okaa güzel oldu ki dayanmam bile alkış ister kızlar
ben çantamı da atayım kendime
Ne ağır ablası yaaaaa .Sen 3 hafta olacak listeye girmedin.Kim bilir kaç kilolar verdin.Güzel yüzlü arkadaşım benim.Senin ruhunun güzelliği yüzüne vurmuş vallahi kim bakar kiloyagrubun en ağır aplası benim kilo olaraktan
he kıss valla önce bi korktumsonra bir ohhh seviyom beyaaa
temennilerine katılıyorum..batıya dönünce lazerle tümden kurtulup yeni makinemi müzeye bağışlamayı diliyorum
böreklerin hamırı aynı.kızım çiğbörek seviyo.ona 4-5 adey yaptım gerisiylede kol böreği canımcım
atlatmışsın geçmiş olsun bebişim
dizi ilginç 9 bölüm izledik dün üstüste
güzeldi canım sağol
Yarın muhakkak söyle .Azaların selamı var deAaaaa valla unuttum yaaaa , özür dilerim , selamın üstümde kaldı.Yarın annem teşekkür etmek için arar , o zaman sölicem mutlaka
Saç için sağol hayatım , boyası gelince tiksinç bişi oluyo , o bakımdan şuan mutluyum , artık az tiksinç (kıvırcık denecek kıvamda dalgalı , beni uyuz ediyo)
Ah be güzelim ya lokum hüpletiyom ya kestaneAfiyet olsun canim
Lokumlar olmayaymis iyiymis
Kız vallahi bende şaşıyorum sizlerin menüyü okuyunca ama hatta ben yemek için kendimi zorluyorum.Çoğu zaman akşam yemeği yemiyorum bile (yada öğle yemeği) Acıkmıyorum yeminle :26:Yavrucum sen bu kadarcık yemekle nasıl hayatta kalıyosun yaaa ? Saat yarımda iki lokum yiyip de nasıl durabiliyosun akşama kadar , valla inanamıyorum
Balını değil ama armudunu çaldım sanırım.Kısacası akşama anladım esas sorunu .Arabasını parçalamış da hıncını benden alıyor aklıncaÇok sağol Sersumcum , benim hiç yoktu , iyi oldu valla , Allah razı olsunBu eşofman altı ve tayt olayı annem de saplantı haline geldi.Bana sürekli tayt (eşofman altı daha nadiren) alıyo.Daha hiç giymediğim dolu taytım var.Bi de bööle yünlü alıyo ve diyo ki "bunları giymesen de sakla , yaşlanınca çok lazım oluyo"
Melexin , hayırdır gene mi kapıştınız , balını mı çaldın n'ooldu ki sabah sabah
davette neler yedim,itiraf ediyorum:18::18:
2 çeşit sütlü tatlı
1 dilim börek
yarım pogaca
yoğrtlu salata
3 y.sarma
ah Reyhan ahhhhhh ben geçen Çarşamba günde yediklerimi bir saysam ( sayamıyorum bile) Ki ben hamur işi tatlı sevmeyen biri olarak kıtlıktan çıkmış vaziyetteydim,herkes ne kadar zayıfladığımı konuşuyor , ben ise bir börek daha alabilir miyim diye saldırıya geçiyorumdavette neler yedim,itiraf ediyorum:18::18:
2 çeşit sütlü tatlı
1 dilim börek
yarım pogaca
yoğrtlu salata
3 y.sarma
Ahhhh İzmirimm ahhhhh .Annem senede 2-3 defa gider çiçekliköyde kahvaltısını edervalla be izmirin çiçekliköy kahvaltısını hiçbir yere değişmem..hatta burda benim hafta sonları özel olarak sunduğum kahvaltıya da kendimizi orada hissetmek baabında çiçekli kahvaltı diyoss
iyi madem vermiyeyim müzeyenoolmaz noolmaz..
sağol bebemm..yemek konusunda iddaalıyım tabii ağırlığımdan anlaşılıyor
Ne ağır ablası yaaaaa .Sen 3 hafta olacak listeye girmedin.Kim bilir kaç kilolar verdin.Güzel yüzlü arkadaşım benim.Senin ruhunun güzelliği yüzüne vurmuş vallahi kim bakar kiloya
Yarın muhakkak söyle .Azaların selamı var deSaçlarım eminim süper oldu.
Ah be güzelim ya lokum hüpletiyom ya kestanehep annemin yüzünden
Kız vallahi bende şaşıyorum sizlerin menüyü okuyunca ama hatta ben yemek için kendimi zorluyorum.Çoğu zaman akşam yemeği yemiyorum bile (yada öğle yemeği) Acıkmıyorum yeminle :26:
Balını değil ama armudunu çaldım sanırım.Kısacası akşama anladım esas sorunu .Arabasını parçalamış da hıncını benden alıyor aklınca
Bence sen çok az yediğin için metabolizman yavaşlamış , gelen besini çok idareli kullanıp yakmıyo vücudun.Yine bence , bunu değiştirmen lazım.Ayrıca da gerçekten çok az yiyosun , çok sık hastalanman bundan da olabilir , bağışıklık sistemin zayıf kalmış.Bunların hepsi tabii ki bence
Hehehehe araba işine çok güldüm (gerçi öncelikle çok geçmiş olsun) , güldüm çünkü sen koltukta mikroskobik boyutta bi yanık oldu diye 1 hafta 3.5 attın resmen , adam arabayı haşat etmiş bu arada
Slm kızlar
Dün cok hasta ydim yataktan kalkarken bütün eşyalar dön mey başladı
Oldu anlamadım..bütün gün yattı m.
Bugün eşim bizi konya ya alışveriş mer.götürdü
Kendi me hiç bişey almadım.
Yiyecek mantı buldum onuda bitireme dim..
Kim yasakladı hayatım ?
hoşgeldin leylakbu hafta kaç kg verdin canım merak ettim.
maşallah el açma börekben hiç bilmem.ileriki nesiller hiçç bilmeyecekler sanırsam.ama el açmayı öğrenecegim
Ne ağır ablası yaaaaa .Sen 3 hafta olacak listeye girmedin.Kim bilir kaç kilolar verdin.Güzel yüzlü arkadaşım benim.Senin ruhunun güzelliği yüzüne vurmuş vallahi kim bakar kiloya
Yarın muhakkak söyle .Azaların selamı var deSaçlarım eminim süper oldu.
Ah be güzelim ya lokum hüpletiyom ya kestanehep annemin yüzünden
Kız vallahi bende şaşıyorum sizlerin menüyü okuyunca ama hatta ben yemek için kendimi zorluyorum.Çoğu zaman akşam yemeği yemiyorum bile (yada öğle yemeği) Acıkmıyorum yeminle :26:
Balını değil ama armudunu çaldım sanırım.Kısacası akşama anladım esas sorunu .Arabasını parçalamış da hıncını benden alıyor aklınca
öğren canım bence de gerçekten hazır yufkayla kıyaslanamaz bilemaşallah el açma börekben hiç bilmem.ileriki nesiller hiçç bilmeyecekler sanırsam.ama el açmayı öğrenecegim
sağol canımcım teveccühün..Ne ağır ablası yaaaaa .Sen 3 hafta olacak listeye girmedin.Kim bilir kaç kilolar verdin.Güzel yüzlü arkadaşım benim.Senin ruhunun güzelliği yüzüne vurmuş vallahi kim bakar kiloya
Ahhhh İzmirimm ahhhhh .Annem senede 2-3 defa gider çiçekliköyde kahvaltısını eder
Slm kızlar
Metobolizma konusuna katılıyorum da iyi hatırlattın elime koz düştü.Yarın benim arabayı alıp gidecekti.üç buçuk atıyordum sonra arkadaşı ben alırım seni dediaklınla bin yaşa sen emi.en azından sonrası için kozum oldu
birdynin dediği gibi senin yanığa laf söylerse artık arabayı inadına tümden yak kısss..ama içinde sen olma haa
Geçmiş olsun , tansiyonun düşmüş galiba.Benim böyle bir anım vardır.Banyoda ani tansiyon düşmesi sonucu bayılmam kafamı yere çarpmam ve muhtemelen baygınken bu kafa darbesiyle tekrar bayılmam , o esnada diş fırçaladığım için eşimin beni o şekilde görünce ağzımın köpürdüğünü düşünüp beyin kanaması geçirdiğimi zannetmesi , acilen 911'i arayıp yardım ekibi çağırması , benim bu esnada ayılmam ve başımda 4 tane medikçiyi görmem , beni hastaneye kaldırma girişimlerine fiziken karşı koymam ve bunun yerine kendime zorla serum taktırtmam , sonraki 4 gün boyunca dünyadaki tüm başağrılarının benim kafamda parti vermesi ve kafatasımda ciddi bir çukurlukla bu badireyi de atlatmam şeklinde.Slm kızlar
Şantaj yap.Küçük Ceylan'ın bi şarkısı vardı : "Böyle aşka montaj denir , yaptığına şantaj denir , şantaj montaj , şantaj montaj" diye, ahhhh olsa da dinlesekMetobolizma konusuna katılıyorum da iyi hatırlattın elime koz düştü.Yarın benim arabayı alıp gidecekti.üç buçuk atıyordum sonra arkadaşı ben alırım seni dediaklınla bin yaşa sen emi.en azından sonrası için kozum oldu
kısss kalorisi yüksek ya,kilo yapıyo ya ondan yemiyos işteyoksa özel bi kişi yok yanii
hoşbuldum reyhanımen son 600 gr vermiştim ama şuan ne durumdayım bilmiyorum.cuma tartılınca göriciz artık
insan önüne gelince de dayanamıyo dimi,evde olsan yemezsin belki deamaaan olsun boşver,arada olursa sorun yok.yeter ki herzaman yeme canım:112::112:
Geçmiş olsun , tansiyonun düşmüş galiba.Benim böyle bir anım vardır.Banyoda ani tansiyon düşmesi sonucu bayılmam kafamı yere çarpmam ve muhtemelen baygınken bu kafa darbesiyle tekrar bayılmam , o esnada diş fırçaladığım için eşimin beni o şekilde görünce ağzımın köpürdüğünü düşünüp beyin kanaması geçirdiğimi zannetmesi , acilen 911'i arayıp yardım ekibi çağırması , benim bu esnada ayılmam ve başımda 4 tane medikçiyi görmem , beni hastaneye kaldırma girişimlerine fiziken karşı koymam ve bunun yerine kendime zorla serum taktırtmam , sonraki 4 gün boyunca dünyadaki tüm başağrılarının benim kafamda parti vermesi ve kafatasımda ciddi bir çukurlukla bu badireyi de atlatmam şeklinde.
Bu arada sen Konya'ya gitmeden direkt Mevlana'ya bağlamışsın mevzuuyu
Şantaj yap.Küçük Ceylan'ın bi şarkısı vardı : "Böyle aşka montaj denir , yaptığına şantaj denir , şantaj montaj , şantaj montaj" diye, ahhhh olsa da dinlesek
Uleyynnnn her türlü kaçamak yapılıyo da bi kestane mi problem oluyo ki 2 yıldır hiç yemedin , ye gitsin güzelim , ben kaldırdım yasağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?