Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yaşlılığını bile düşünüyo..ah annelerimiz..Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsine

balını mı çaldı haa koptum valla

hoşgeldin leylak bu hafta kaç kg verdin canım merak ettim.

maşallah el açma börekben hiç bilmem.ileriki nesiller hiçç bilmeyecekler sanırsam.ama el açmayı öğrenecegim

davette neler yedim,itiraf ediyorum:18::18:

2 çeşit sütlü tatlı
1 dilim börek
yarım pogaca
yoğrtlu salata
3 y.sarma

Ne ağır ablası yaaaaa .Sen 3 hafta olacak listeye girmedin.Kim bilir kaç kilolar verdin.Güzel yüzlü arkadaşım benim.Senin ruhunun güzelliği yüzüne vurmuş vallahi kim bakar kiloya
Yarın muhakkak söyle .Azaların selamı var de Saçlarım eminim süper oldu.
Afiyet olsun canim
Lokumlar olmayaymis iyiymis
Ah be güzelim ya lokum hüpletiyom ya kestane hep annemin yüzünden
Yavrucum sen bu kadarcık yemekle nasıl hayatta kalıyosun yaaa ? Saat yarımda iki lokum yiyip de nasıl durabiliyosun akşama kadar , valla inanamıyorum
Kız vallahi bende şaşıyorum sizlerin menüyü okuyunca ama hatta ben yemek için kendimi zorluyorum.Çoğu zaman akşam yemeği yemiyorum bile (yada öğle yemeği) Acıkmıyorum yeminle :26:
Balını değil ama armudunu çaldım sanırım.Kısacası akşama anladım esas sorunu .Arabasını parçalamış da hıncını benden alıyor aklınca

davette neler yedim,itiraf ediyorum:18::18:

2 çeşit sütlü tatlı
1 dilim börek
yarım pogaca
yoğrtlu salata
3 y.sarma
ah Reyhan ahhhhhh ben geçen Çarşamba günde yediklerimi bir saysam ( sayamıyorum bile) Ki ben hamur işi tatlı sevmeyen biri olarak kıtlıktan çıkmış vaziyetteydim,herkes ne kadar zayıfladığımı konuşuyor , ben ise bir börek daha alabilir miyim diye saldırıya geçiyorum

Ahhhh İzmirimm ahhhhh .Annem senede 2-3 defa gider çiçekliköyde kahvaltısını eder

Bence sen çok az yediğin için metabolizman yavaşlamış , gelen besini çok idareli kullanıp yakmıyo vücudun.Yine bence , bunu değiştirmen lazım.Ayrıca da gerçekten çok az yiyosun , çok sık hastalanman bundan da olabilir , bağışıklık sistemin zayıf kalmış.Bunların hepsi tabii ki bence
Hehehehe araba işine çok güldüm (gerçi öncelikle çok geçmiş olsun) , güldüm çünkü sen koltukta mikroskobik boyutta bi yanık oldu diye 1 hafta 3.5 attın resmen , adam arabayı haşat etmiş bu arada

Slm kızlar
Dün cok hasta ydim yataktan kalkarken bütün eşyalar dön mey başladı
Oldu anlamadım..bütün gün yattı m.
Bugün eşim bizi konya ya alışveriş mer.götürdü
Kendi me hiç bişey almadım.
Yiyecek mantı buldum onuda bitireme dim..

Metobolizma konusuna katılıyorum da iyi hatırlattın elime koz düştü.Yarın benim arabayı alıp gidecekti.üç buçuk atıyordum sonra arkadaşı ben alırım seni dedi aklınla bin yaşa sen emi.en azından sonrası için kozum oldu

Geçmiş olsun canım.şimdi İyisin inşallah

Son düzenleme:
Kim yasakladı hayatım ?

kısss kalorisi yüksek ya,kilo yapıyo ya ondan yemiyos işteyoksa özel bi kişi yok yanii
hoşgeldin leylak bu hafta kaç kg verdin canım merak ettim.

maşallah el açma börekben hiç bilmem.ileriki nesiller hiçç bilmeyecekler sanırsam.ama el açmayı öğrenecegim

hoşbuldum reyhanımen son 600 gr vermiştim ama şuan ne durumdayım bilmiyorum.cuma tartılınca göriciz artık

insan önüne gelince de dayanamıyo dimi,evde olsan yemezsin belki deamaaan olsun boşver,arada olursa sorun yok.yeter ki herzaman yeme canım:112::112:

öğren canım bence de gerçekten hazır yufkayla kıyaslanamaz bile..ben kızıma da öğretmeyi düşünüyorum:18: ..bizden miras kalsın annanem yapardı desin..tabii bu gidişle zor..yediği çekirdeğin tabağını bile zor yıkatıyorum ama:26:
sağol canımcım teveccühün.. kilo veremedim ama canım..+ 500 deyim..bakalım cumaya kısmetse
birdynin dediği gibi senin yanığa laf söylerse artık arabayı inadına tümden yak kısss..ama içinde sen olma haa

Ahhhh İzmirimm ahhhhh .Annem senede 2-3 defa gider çiçekliköyde kahvaltısını eder

izmirin kavaklarıııı

geçmiş olsun canım..

birdynin dediği gibi senin yanığa laf söylerse artık arabayı inadına tümden yak kısss..ama içinde sen olma haa

Geçmiş olsun , tansiyonun düşmüş galiba.Benim böyle bir anım vardır.Banyoda ani tansiyon düşmesi sonucu bayılmam kafamı yere çarpmam ve muhtemelen baygınken bu kafa darbesiyle tekrar bayılmam , o esnada diş fırçaladığım için eşimin beni o şekilde görünce ağzımın köpürdüğünü düşünüp beyin kanaması geçirdiğimi zannetmesi , acilen 911'i arayıp yardım ekibi çağırması , benim bu esnada ayılmam ve başımda 4 tane medikçiyi görmem , beni hastaneye kaldırma girişimlerine fiziken karşı koymam ve bunun yerine kendime zorla serum taktırtmam , sonraki 4 gün boyunca dünyadaki tüm başağrılarının benim kafamda parti vermesi ve kafatasımda ciddi bir çukurlukla bu badireyi de atlatmam şeklinde.
Bu arada sen Konya'ya gitmeden direkt Mevlana'ya bağlamışsın mevzuuyu

Şantaj yap.Küçük Ceylan'ın bi şarkısı vardı : "Böyle aşka montaj denir , yaptığına şantaj denir , şantaj montaj , şantaj montaj" diye, ahhhh olsa da dinlesek

Uleyynnnn her türlü kaçamak yapılıyo da bi kestane mi problem oluyo ki 2 yıldır hiç yemedin , ye gitsin güzelim , ben kaldırdım yasağı

valla büyük badire atlatmışsın beyaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…