Heee tam travma valla , atlatmışımdır inşallah gerçektenvalla büyük badire atlatmışsın beyaa:26:
Ye be yawww , ye gitsin , hatta gel ben yapiiim sana , beraber yiyektamam senin şerefine yiyecem kısss
Heee tam travma valla , atlatmışımdır inşallah gerçekten
Ye be yawww , ye gitsin , hatta gel ben yapiiim sana , beraber yiyek
bi sağlıkçı olarak pek normal görmüyom seni amaespri desen gırla,sürekli bişeyler üretiyon topik için sanursam darbe beynin espürü merkezine basıı yapıyii..eh buna da şükür..
Gel cicim gel , ne zaman istersen gelah keşkem keşkem keşkem,gelebilseydim keşkem
sağol canım benim,inşallah bir gün o da olur
Teşhisin doğru şekerim, normal diilimbi sağlıkçı olarak pek normal görmüyom seni amaespri desen gırla,sürekli bişeyler üretiyon topik için sanursam darbe beynin espürü merkezine basıı yapıyii..eh buna da şükür..
Ye be yawww , ye gitsin , hatta gel ben yapiiim sana , beraber yiyek
Gel cicim gel , ne zaman istersen gel
Birdy, ne güzel hatunsun bacım sen
İtiraf edeyim, pek zayıf olduğun için, kemik üstü deri cinsinden bir yüzün olur diye düşünmüştüm. Ayparçası çıktı:)
Bu arada büyük badire atlatmışsın vaktiyle. Allah korumuş.
Sersumun makinesi ile aşkı hepimizin malumu zaten...
Sersum kısss... Bi ismi var mı? Makine diyip duruyorum. Ayıp etmeyeyim... Benim arabamın adı Firuze mesela. Eşim de alıştı. Firuzeyi bu hafta servise götüreyim diyor bugün:))
Sersum kısss... Bi ismi var mı? Makine diyip duruyorum. Ayıp etmeyeyim... Benim arabamın adı Firuze mesela. Eşim de alıştı. Firuzeyi bu hafta servise götüreyim diyor bugün:))
kıslar ben çıkıyorum,herkese iyi geceler bol bol leptinler:116::116::116:yarın görüşmek üzere:87::87:
Teşhisin doğru şekerim, normal diilim.Ben alıştım böyle yaşamaya da Türk halkı henüz hazır diiil maalesef
Birdy, ne güzel hatunsun bacım sen
İtiraf edeyim, pek zayıf olduğun için, kemik üstü deri cinsinden bir yüzün olur diye düşünmüştüm. Ayparçası çıktı:)
Bu arada büyük badire atlatmışsın vaktiyle. Allah korumuş.
isim koymadımdı teyzesi iyi hatırlattınŞÜKUFE olsun fikrim geldi birden
Firuzeye selamlar..
amiinn..Alesküm selam canım. Söylerim selamını...
Seninki de adıyla yaşasın.
Bikaç haftadır, bizim garaja bir kedi dadanmış. Eşim rahatsızdı durumdan. Kapıcıya, gördükçe kovala vs diyordu.Ben de ya, nolucak, hava da soğudu falan diyodum. Geçn arabaya bi oturdum, ön cama işemiş! Valla bi anda kurt kadına dönüştüm. Firuzenin kafasına işemiş yahu(
İyi geceler hayatımkıslar ben çıkıyorum,herkese iyi geceler bol bol leptinler:116::116::116:yarın görüşmek üzere:87::87:
isim koymadımdı teyzesi iyi hatırlattınŞÜKUFE olsun fikrim geldi birden
Firuzeye selamlar..
Canımsınbiz alıştık ve sevdik gerisi bizi hiç alakadar etmez okaaa..
21 aralık olayına ne diyosunuz kızlar?
Dünya batacaksa eğer, içeri gidip tuz yalayacağım. Boşa iyot diyeti yapmayayım. Yalancı muhallebi, börek yiyeyim. Yarın maniküre gitmeyeyim... Bileyim yaniii...
Firuze-Şükufe
Canımsın, darısı kalan 69.999.980 kişinin başına
Güzeller ben kaçıyorum , Dexter seyredicem , öptüm hepinizi , süper bi hafta diliyorum herkese ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?