Sana da iyi geceler sersum.
E, kimse kalmadı... Bana da iyi geceler bari.
Günaydın kızçeler...
Dünkü yediklerim.
Sabah:
2 yumurta (teteyağ ile az pişmiş), peynir, 1 bardak süt,
1 omega 3, 1 multivitamin
Öğle:
1 kase tavuk suyu çorba, 1 tabak kapuska
Akşam:
1 kase yoğurt, 1 tabak kurufasülye, az turşu,
5 kuru incir
Bildirimim:
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2
Geçen hafta : 84,4
Bu hafta : 85,6
Fark : +1,2
Toplam fark : 3,6
Beden : 48(alt) - 50 (Üst)
Spor :
Boy : 163 cm
Hedef : 62
Verilen kılo yuzdesı :
Halbuki pazartesi tartıldığımda 83,5 tum . Ne oldu anlayamıyorum. Cıslı hiç bir şey tatmadım bile. Kayısıyla fıstığı abartmıştım ama öyle çok aşırıda değildi.
Maydonoz yemeyi bıraktımya, vücut alışmışmıydı acaba.
Bu hafta azda olsa turşu yemeyeceğim. Tuzlu olduğu için su tutuyor olabilir.
Birde kızlar pazar günü lahana kürüne başlıyorum kısmetse...
Bakalım o ne değişiklik yaratacak...
Tarifi yazıyorum belki uygulamak isteyen olur...
":4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:
İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI
İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞI
BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK
YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..
LAHANA KÜRÜ
:KAYNAMAKTA OLAN YARIM LİTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DK AĞZI KAPALI OLARAK HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN
:SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BİRER SU BARDAĞI İÇİN.BU İŞLEMİ TOPLAM 5 GÜN DEVAM EDİN
:BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERİN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDİN. BÖYLECE 10 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANMIŞ OLUR
:10 GÜNLÜK KÜR İÇİN KESİNLİKLE İHTİYACINIZ OLAN MİKTARI BİR DEFADA DEĞİL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN.
Sevgiler...
Tartı hepinizin yüzünü güldürsün inşallah...
benim dün aksam ki menüm. epey ciss vardi.
Bugünde cis vardi ama cok az..
Oglumun dogum günüydü...
Alesküm selam canım. Söylerim selamını...
Seninki de adıyla yaşasın.
Bikaç haftadır, bizim garaja bir kedi dadanmış. Eşim rahatsızdı durumdan. Kapıcıya, gördükçe kovala vs diyordu.Ben de ya, nolucak, hava da soğudu falan diyodum. Geçn arabaya bi oturdum, ön cama işemiş! Valla bi anda kurt kadına dönüştüm. Firuzenin kafasına işemiş yahu(
21 aralık olayına ne diyosunuz kızlar?
Dünya batacaksa eğer, içeri gidip tuz yalayacağım. Boşa iyot diyeti yapmayayım. Yalancı muhallebi, börek yiyeyim. Yarın maniküre gitmeyeyim... Bileyim yaniii...
Nefes almadan izliyoruz o diziyi harikaGüzeller ben kaçıyorum , Dexter seyredicem , öptüm hepinizi , süper bi hafta diliyorum herkese ...
ye gitsin ne kadar sağlam iraden var leylakımtamam senin şerefine yiyecem kısss
firuze ve şükufeye selamlarrrrisim koymadımdı teyzesi iyi hatırlattınŞÜKUFE olsun fikrim geldi birden
Firuzeye selamlar..
Yarın akşam hem velim olan hem de kızımın kankisinin annesine davetliyim.. Eli de accayip lezzetli kıslarrr döktürür yine. 2. gidişim olcek kendisine yandım ki ne yandımdavette neler yedim,itiraf ediyorum:18::18:
2 çeşit sütlü tatlı
1 dilim börek
yarım pogaca
yoğrtlu salata
3 y.sarma
Kıss nere ora gitmem lazım en sevdiğim şey kahvaltı benim.. Açık adres ver banavalla be izmirin çiçekliköy kahvaltısını hiçbir yere değişmem..hatta burda benim hafta sonları özel olarak sunduğum kahvaltıya da kendimizi orada hissetmek baabında çiçekli kahvaltı diyoss
iyi madem vermiyeyim müzeyenoolmaz noolmaz..
sağol bebemm..yemek konusunda iddaalıyım tabii ağırlığımdan anlaşılıyor
hoşbuldum iyiniyetlim,ben de sizi çok çok ösledim canımcım
herkes iyi canımcım sağolbol bol gezdim valla,alışveriş yaptım yeni ciciler aldım kendime...iyi geldi bana
bir de oraya taşınsak süper olucak ama bakalım
sağol sersumummm
hadi geçmiş olsun canım..dinlenmeyi hakettin evet tatlım bu hafta tikkatli olucam
inşallah canımvermem lazımm
annenler nerde sen nerdesin leylakım:44:söylemişsindir ama unuttum:44:..cicilerini güle güle kullan
günaydın, günaydın günaydın çok sevgili kızçeler....
İyi bir hafta diliyorum.
İşte yediklerim
Cuma :
Sabah:
Kalkar kalkmaz 1 bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup içtim.
2 yumurta (tereyağ ile az pişmiş), 10 sap taze nane, peynir,yeşilçay,17 zeytin,4 kayısı,1çb çiğ fıstık,1 omega 3, 2 multivatimin
Öğle:
1 tabak lahana yemeği, 1 kase yoğurt
Akşam:
1 kase yoğurt, 1 tabak kurufasülye, az turşu, 2 incir
gün içinde 2 kupa tarçınlı, 1 kupa form çay, 3 litre su,
spor:5,5 km hızda 17 dk yürüyüş, 100 mekik
Cumartesi :
Kahvaltı geç olduğu için iki öğün:
Sabah:
2 yumurta (tereyağ ile az pişmiş), 10 sap taze nane, peynir,yeşilçay,20 zeytin (üzerine zeytinyağ gezdirip pul biber ektim),
2 kayısı,2 incir( inciri zeytinyağında 24 saat beklettim)
,1çb çiğ fıstık,1 omega 3, 2 multivatimin
Akşam:
Turp salatası, balık, 10 sap taze nane,
1 fincan yeşil çay ,3 litre su
spor:5,5 km hızda 20 dk yürüyüş, 100 mekik
Pazar:
LAHANA KÜRÜne başladım kızlar,
tarifteki gibi yapmadım.Katı meyve presinde sıktım, 1 bardak lahana suyuna 4-5 damla limon damlattım içimi çok kötü değil.
1 BARDAK içtim.
Sabah:
2 yumurta (tereyağ ile az pişmiş), 10 sap taze nane, peynir,1 bardak süt ,20 zeytin (üzerine zeytinyağ gezdirip pul biber ektim),
2 kayısı,2 incir( inciri zeytinyağında 24 saat beklettim)
,1çb çiğ fıstık,1 omega 3, 2 multivatimin
Bugünde kahvaltı geç olduğu için öğle yok
1 fincan az şekerli Türk kahvesi (Anneme gittim . Yengeme içmeyeceğim diyemedim. Yok artık daha neler diyecekti çünkü....)
Akşam:
Yemekten önce bir bardak limonlu lahana suyu...
1 kase yoğurt,1 tabak lahana yemeği, 2 avuç çiğ fındık
4 fincan çay, 3 litere su
Spor:
5,5 km hızda 20 dk yürüyüş, 100 mekik
İşte kızlar hafta sonum böyleydi. Pek kaçamak yok. Az çok sporda yaptım sayılır. :118:
Bakalım bu hafta sonuç ne olacak.
(Çarşambada maydonoz yemeğe tekrar başlayacağım kısmetse...)
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun...
Sevgilerimle...
İşime dönüyorum malum hafta başı çok işi var. :44:
Yakmayayım kıs , ben onsuz duramam ( kaskosu yok ) ama tehtid ederim " yaklaşma uleynnnn !!!! Yakarım !!!!!"öğren canım bence de gerçekten hazır yufkayla kıyaslanamaz bile..ben kızıma da öğretmeyi düşünüyorum:18: ..bizden miras kalsın annanem yapardı desin. .tabii bu gidişle zor..yediği çekirdeğin tabağını bile zor yıkatıyorum ama:26:
sağol canımcım teveccühün..kilo veremedim ama canım..+ 500 deyim ..bakalım cumaya kısmetse
birdynin dediği gibi senin yanığa laf söylerse artık arabayı inadına tümden yak kısss..ama içinde sen olma haa
izmirin kavaklarıııı
kısss kalorisi yüksek ya,kilo yapıyo ya ondan yemiyos işteyoksa özel bi kişi yok yanii
hoşbuldum reyhanımen son 600 gr vermiştim ama şuan ne durumdayım bilmiyorum.cuma tartılınca göriciz artık
insan önüne gelince de dayanamıyo dimi,evde olsan yemezsin belki deamaaan olsun boşver,arada olursa sorun yok.yeter ki herzaman yeme canım:112::112:
Amaninnnn çok geçmiş olsun.Diş macunundan bahsedince benim sevgilu eşum bana yapardı öyle şakalar.Diş macununu ağzında köpürtür, sonrada yere yatar bayılmış numarası yapardı.Birgün yalancı çobanın başına gelenler,onunda başına gelecekGeçmiş olsun , tansiyonun düşmüş galiba.Benim böyle bir anım vardır.Banyoda ani tansiyon düşmesi sonucu bayılmam kafamı yere çarpmam ve muhtemelen baygınken bu kafa darbesiyle tekrar bayılmam , o esnada diş fırçaladığım için eşimin beni o şekilde görünce ağzımın köpürdüğünü düşünüp beyin kanaması geçirdiğimi zannetmesi , acilen 911'i arayıp yardım ekibi çağırması , benim bu esnada ayılmam ve başımda 4 tane medikçiyi görmem , beni hastaneye kaldırma girişimlerine fiziken karşı koymam ve bunun yerine kendime zorla serum taktırtmam , sonraki 4 gün boyunca dünyadaki tüm başağrılarının benim kafamda parti vermesi ve kafatasımda ciddi bir çukurlukla bu badireyi de atlatmam şeklinde.
Bu arada sen Konya'ya gitmeden direkt Mevlana'ya bağlamışsın mevzuuyu
Şantaj yap.Küçük Ceylan'ın bi şarkısı vardı : "Böyle aşka montaj denir , yaptığına şantaj denir , şantaj montaj , şantaj montaj" diye, ahhhh olsa da dinlesek
Biz de Birgün kadınlar kulübü karataycılar buluşması yapsakah keşkem keşkem keşkem,gelebilseydim keşkem
sağol canım benim,inşallah bir gün o da olur
Şükufeisim koymadımdı teyzesi iyi hatırlattınŞÜKUFE olsun fikrim geldi birden
Firuzeye selamlar..
ye kız içinde kalmasın21 aralık olayına ne diyosunuz kızlar?
Dünya batacaksa eğer, içeri gidip tuz yalayacağım. Boşa iyot diyeti yapmayayım. Yalancı muhallebi, börek yiyeyim. Yarın maniküre gitmeyeyim... Bileyim yaniii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?