sağol sersumummm
O ne menü o amma uzun kıss baktım menüne iyi bence +1.2 çıkmanın sebebi TEKRAR söylüyorum az yemen sonucu oldu dikkatttt
kizlar nerdesiniz....
bugun pazar yine gelen giden yok.
merhaba dent.canim nekadarlik hamilesin ve kac kilo aldim...
ye gitsin ne kadar sağlam iraden var leylakımarada ödüllendir hayatım kendini :112:
Kahvaltımmm
2 yumurtadan tereyağlı kaşarlı menemen
5 zeytin
çeçil peyniri
fındık
çay
omegalarımı unuttumm:26:
öğleyin:
yoğurt çorbası
etli nohut
pilav(bakalım bulgur pilavı olursa yerim)
salata
akşama da sadece süt var
ohhh yakışır Leylakıma iyi günlerde gity canımmm
Ne kadar yakınmış canımcım inş. hayırlısıyla en kısa sürede taşınırsınız
Hepinize günaydınlar ve iyi haftalar dilerim
Biz de Birgün kadınlar kulübü karataycılar buluşması yapsak
yılbaşında yerim artık iyiniyetlim
afiyet olsun iyiniyetlim
sağol canımmm,inşallah
sana da canım
züüppper olurdu valla
Günaydinnnnnnn,
Sabah iki büyük bardak su( bir tanesi sirkeli)
2 yumurta( tuzsuz ve yağsiz)
5 zeytin
2 dilim b. Peynir
3 ceviz
4 gün kurusu
Tere maydanoz
Şu ana kadar bir Lt de su
Hadi bakalım :)
Bir şey merak ediyorum bazı arkadaşlarım omurga 3 cap kullaniyor sanırım mecburi mı kullanmak???
herkese tünaydınlar iyi haftalar olsun kıslarrr
temizlik bitti yine,kahvaltı da tamam...bir tek yürüyüş kaldı.ama bu hafta farklılık yapıp akşamları da yürüyecem.şimdi bi 30 dk yürüyüp akşam da 45 dk falan yürürüm
kahvaltım
sucuklu yumurta
peynir
zeytin
domates
sütlü kahve
omega 3
Leylakım harikasın bekleyeceksin daha yaniBen demin cips krizim tuttu milleti çikolata krizi tutar beni cipis krizi almak için girdim markete eve alışveriş yaptım ve de çıktım nasıl nefsimle mücadele ettiğimi anlatamam kazanan değil ben oldum paylaşayım didim sizinle
BEN DE GEÇEN HAFTA COZUTMUSTUMah Reyhan ahhhhhh ben geçen Çarşamba günde yediklerimi bir saysam ( sayamıyorum bile) Ki ben hamur işi tatlı sevmeyen biri olarak kıtlıktan çıkmış vaziyetteydim,herkes ne kadar zayıfladığımı konuşuyor , ben ise bir börek daha alabilir miyim diye saldırıya geçiyorum
Ahhhh İzmirimm ahhhhh .Annem senede 2-3 defa gider çiçekliköyde kahvaltısını eder
SEVDİĞİM ŞEYLER VARDI CANIM.seviyorum ya tatlı ve hamurişlerini.kendim yapmıyorum bulunca yiyorum.kendim yapsam koyveriririm.başkasında 1er dilim yıyorum tamamYarın akşam hem velim olan hem de kızımın kankisinin annesine davetliyim.. Eli de accayip lezzetli kıslarrr döktürür yine. 2. gidişim olcek kendisine yandım ki ne yandım yemezsem olmaz papişim yetiş yaw eşim de gelmeyecek:26:
1.öğünüm 07.00
2kk yumurta
zeytin
peynir
1 tk pekmez
ceviz,fındık
2.öğün 13.30
1 kase etlı sogan çorbası
1 tabak barbunya
1 elma
türk kahvesi ve pestil
Canımmm o omurga değil omega 3 bak arama motoruna omega 3 yaz faydalarını kendin araştır gör bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?