Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın arkadaşlar,
Hafta sonu ne yazık ki kaçamaklar yaptım. Sporda yapamadım.:-(
Bugün tekrar düzenime döndüm.

bu sabah
sucuklu yumurta
1 çay bardagı ceviz
3 adet gün kurusu
1 kivi
şekersiz çay

kizlar nerdesiniz....
bugun pazar yine gelen giden yok.

merhaba dent.canim nekadarlik hamilesin ve kac kilo aldim...

merhaba canım ben 15 haftalık hamıleyım suan ve 5 kılo aldım sımdıden.. hatta bırkacgundur bakamıyorum tartıya bıraz daha artmıs bıle olabılırm

ye gitsin ne kadar sağlam iraden var leylakım arada ödüllendir hayatım kendini :112:

yılbaşında yerim artık iyiniyetlim

afiyet olsun iyiniyetlim

ohhh yakışır Leylakıma iyi günlerde gity canımmm
Ne kadar yakınmış canımcım inş. hayırlısıyla en kısa sürede taşınırsınız

sağol canımmm,inşallah
Hepinize günaydınlar ve iyi haftalar dilerim

sana da canım
Biz de Birgün kadınlar kulübü karataycılar buluşması yapsak

züüppper olurdu valla

herkese tünaydınlar iyi haftalar olsun kıslarrr
temizlik bitti yine,kahvaltı da tamam...bir tek yürüyüş kaldı.ama bu hafta farklılık yapıp akşamları da yürüyecem.şimdi bi 30 dk yürüyüp akşam da 45 dk falan yürürüm
kahvaltım
sucuklu yumurta
peynir
zeytin
domates
sütlü kahve
omega 3

Günaydinnnnnnn,

Sabah iki büyük bardak su( bir tanesi sirkeli)
2 yumurta( tuzsuz ve yağsiz)
5 zeytin
2 dilim b. Peynir
3 ceviz
4 gün kurusu
Tere maydanoz

Şu ana kadar bir Lt de su

Hadi bakalım :)

Bir şey merak ediyorum bazı arkadaşlarım omurga 3 cap kullaniyor sanırım mecburi mı kullanmak???

slam kızlar benim haftasonu gene herzamanki gibi bi haftasonuydu bugün pazartesi ve 389. geleneksel diyeti toparlama günümüze gelmniş bulunmaktayuım.

bu hafta değişiklik olarak misafirlerim var ve sular kesikti
ne gıcık şey suların kesilmesi...artık su getirmeye başlamıştık gittiğimiz yerlerden. nihayet sular geldi ağzına kadar dolu olan bulaşık makinesi ve çamaşır mak. çalıştırabildim.
.....
bu sabah yediklerim:
4-5 ceviz, 2 dilim kaşar ve köy peyniri karışık
ara:1 form çar, 1yaban mesinli çay, 1 yeşil çay
öğlen: tavada 2 yumurta, 2 ince dilim salam, 1 dilim peynri, 1 domates, 1 avuç fındık

akşama : lahana çorbası yaptım yoğurt ve peynirle beraber çorbamı içicem (öğğk:120:)

2 gün ağzımın tadına göre beslenince bi günde böyle olsun artıkın

yılbaşında yerim artık iyiniyetlim

afiyet olsun iyiniyetlim

sağol canımmm,inşallah

sana da canım

züüppper olurdu valla

Leylakım harikasın bekleyeceksin daha yani Ben demin cips krizim tuttu milleti çikolata krizi tutar beni cipis krizi almak için girdim markete eve alışveriş yaptım ve de çıktım nasıl nefsimle mücadele ettiğimi anlatamam kazanan değil ben oldum paylaşayım didim sizinle

Canımmm o omurga değil omega 3 bak arama motoruna omega 3 yaz faydalarını kendin araştır gör bence

sen de harikasın canım benim,baksana cipsi almadan çıkmışsınzaten o marketler insana iç çatışma yaşatıyo hepzararlı şeyleri alsam mı almasam mı diye hep bi ikelem arasında kalıyoruz...iyi ki almamışsın iyiniyetlim

BEN DE GEÇEN HAFTA COZUTMUSTUM

SEVDİĞİM ŞEYLER VARDI CANIM.seviyorum ya tatlı ve hamurişlerini.kendim yapmıyorum bulunca yiyorum.kendim yapsam koyveriririm.başkasında 1er dilim yıyorum tamam

1.öğünüm 07.00
2kk yumurta
zeytin
peynir
1 tk pekmez
ceviz,fındık

2.öğün 13.30

1 kase etlı sogan çorbası
1 tabak barbunya
1 elma

türk kahvesi ve pestil

selam kıslar kahvaltı mısafırlerım bıraz once gıttı hemen buraya gelıp gecmısı okudum hepımıze guzel bır hafta dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…