biliyorum canım ipad kendine göre değiştiriyor yazdıklarımı omegayı omurga yapmış
Kızım kankisiyleıyınıyetlım yettım bacım gıdecegın mısafırlıge kızında gelecekse ondan yardım ıstersın olmamı:)))
Sana da Papişim iyi haftalar gitsin kilocuklarselam kıslar kahvaltı mısafırlerım bıraz once gıttı hemen buraya gelıp gecmısı okudum hepımıze guzel bır hafta dılıyorum
gene harikasın Leylakım2.öğünümde küçük bi kase yoğurtlu karnabahar yedim
30 dk da yürüdüm:122::122:
BEN DE GEÇEN HAFTA COZUTMUSTUM
SEVDİĞİM ŞEYLER VARDI CANIM.seviyorum ya tatlı ve hamurişlerini.kendim yapmıyorum bulunca yiyorum.kendim yapsam koyveriririm.başkasında 1er dilim yıyorum tamam
selam kıslar kahvaltı mısafırlerım bıraz once gıttı hemen buraya gelıp gecmısı okudum hepımıze guzel bır hafta dılıyorum
gene harikasın Leylakım
afiyet olsun reyhanımgüzel menü
ne yidinizselam kıslar kahvaltı mısafırlerım bıraz once gıttı hemen buraya gelıp gecmısı okudum hepımıze guzel bır hafta dılıyorum
45 dk 4km yurudum
45 dk 4km yurudum
sana da canım,bol eksili haftalar olsun
2.öğünüm
etlı kuru fasulye
bıber tursusu
kt ev yogurdu
fındık,omega3
bıraz peynır
kızlar koşu bandım bozuldu.tam giyindim başladım yürümeye tangur tungur sesler geldi.bant durdu dönmüyor
ben aglamıyım da kimler ağlasın.burada arabasız bir adım öteye gidemiyorum.inşallah masraf çıkarmaz.4 yıldır çalışıyordu velet,bakım yaptırmadımdı ama.kendi kendime nazar ettim galiba.
koşu bandıma aşıktım.kocamdan sonra gelir
kızlar koşu bandım bozuldu.tam giyindim başladım yürümeye tangur tungur sesler geldi.bant durdu dönmüyor
ben aglamıyım da kimler ağlasın.burada arabasız bir adım öteye gidemiyorum.inşallah masraf çıkarmaz.4 yıldır çalışıyordu velet,bakım yaptırmadımdı ama.kendi kendime nazar ettim galiba.
45 dk 4km yurudum
2.öğünüm
etlı kuru fasulye
bıber tursusu
kt ev yogurdu
fındık,omega3
bıraz peynır
ne yidiniz
uzulme canım vardır bır caresı bende senın gıbı bandıma aşıkımkızlar koşu bandım bozuldu.tam giyindim başladım yürümeye tangur tungur sesler geldi.bant durdu dönmüyor
tabıkı pohaca
38:
Reyhan gibi bende merak ettim ne yediniz papişim kahvaltıda
afiyet olsun bebeğembende de kuru fasülye vardı
benim koşu bandı da bozulsa ne yaparım hiç bilmiyorum:18::18:inşallah fazla masraf çıkarmaz reyhanım:105::105::105:
sanada afıyet olsun bebısım uzun zamandır yapmamıstım mıkemmeldı valla3.öğünüm
kuru fasülye
tavuk
sebzeli bulgur pilavı
yoğurt
turşu
sayısına aldanmayın kıslar,miktarları azdı
evvet sayın karatay severler
bugün neler yaptım...kahvaltıyı söylemiştim. öğlen kapuska ve yoğurtlu havuç peynirle...
akşamda yeşil mercimek yemeği pilav var menüde. pirinç yasak tı dimibulgur mu yapsam ki gene...
aktivitemde ağırlıkla koşma zıplama,
kızım huysuzda uyutmak için abartmıyorum kucağımda kız en az yarım önce zıpladım durdum sonra kolidorun bi başından bi başına koşturdum.(sonuç: uyur beşiğe tam girecekken cıyaakk 1saat uyutma için çabalıyorum uyuduğu uyku yarım saat)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?