Bana müsaade canlarım.
Hepinize iyi geceler.
inşallah canımaynen öyle,iyi düşün iyi olsun
canım senin nickin mi değişti yoksa ben mi karıştırıyorum:44::44:ikiz81 miydi önceki nickin:44::44:
tebrikler canımdediğin gibi allah herkese yaşatsın inşallah
hoşçakal canım..ben hem 80 ler seyrediyom hem buraya takılıyom..
bende bende
hele burda canım genelde kömür yakılıyor burada ve evin cam önleri hep kurum iğğrenç yanii
secret yapalım canım hepberaber..
evet canım ondandır bence de ..emzirmek çok enerji harcatıyormuş..bırakınca olmuştur..düzene girince verirsin
inşallah
nekaaa güzel canım çok sevindim darısı başıma
Canim cok guzel kilo verdin ,sen 69 a bakma senin boyun uzun canim,BMI 23 olunca 38 ler olur tabii,65 olunca da 36 giyersin
Ahhh kızlar bu haftasonu bizlere pek yaramamış .. Kaçamak ertesi yapmalıyızBen başladım bile
Kizlar bugun 38 beden elbise denedim.. Dar mollerden oluverdi .. Cok mutlu oldum.. Tamam kilom neredeyse 70 ama 38 beden oluyor gibi .. alt bedenden yana hic sorun yok o kesin 38 ama ust beden 40 bazen duruma ve kesimlere kaliplara gore 42 .. ama olsun bu gunleri gormek bile cok guzel benim icin .. Hep hayaldi .. Simdi gercek .. Bu kiloda en son nezaman oldugumu bile hatirlamiyorum ole mutluyum ki ..Allah herkezeee bole guzel tatli mutluluklar yasatsinnnn
Gunaydin iyiniyetlim
Gunaydin canlar
Sabah kahvaltim 1 yumurtadan menemen,1 dilim ekmek,peynir,ceviz,kuru incir
Hepimizin gunu cok guzel gecsin
Günaydın canımhah çıktı sarı kafalar
kaçıyorum ben günün güzel geçsin arada gelir yazdıklarınızı okurum seminer sunumu yapacağım hazırlanayım da millet sıkılmasın
canim gunaydin afiyet olsun...
cnm en son tartıldığımda 100 düm 55 olsam 45 kilo ooooohhhhhhooooooooooooooo çok uzun yolum var benimkaratay hakkında bilgi sahibi olayım biraz daha kitap almak istemiyorum dukanı yaptım geçen yıl 1 buçuk ay 8 kilo verdim ama oda maddi olarak çok ağır geldi (atak devresi ) çünkü çalışıyorum hep dışarıdan yiyordum küçük bir parça et yada tavukda tok tutamaz bu bedeni 3 dilim yiyorsun 3 kişilik yemek parası veriyordum sonra zaten hepsinden bıktım sadece proteğinden falan bıraktım yulaf kepeğini görmek bile istemiyorum
canan hocanın ki zevkli gibi görünüyor
seda-ela canim gunaydin.senin boyun kilon kac.kac kilo vermen gerekiyor...merak etme benimde cok kilo vermem gerekiyor...
karataya basladin mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?