Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

[igneoyasi;27844171]Bir de Sivasın gülü, kızmazsan bişey söyleyeceğim. Menülerini tam takip edemedim ama bir ara havuç kürü yapacağınm bu hafta yazmıştın. Biz havuç yemiyoruz ki... Gİ si çok yüksek. Zaten yanlışım yoksa o hafta epeyce kilo almıştın. Biraz fitness çıların söylediğini, biraz canan hocanın söylediğini yapayım deyince olmuyor bence... Karatayı yapıp, spor salonunu sadece spor için kullansan derim naçizane.

Hayir canim neden kizayim tsk ederim yazdiklarin icin.
Beni düsündügün icin yaziyorsdun.Haklisin.
Havucun yag yakmaya cok yarari var dediler bana, bende yaptim.

Sonrada kütük gibi sistim Soklardayimm.
Biran önce zayiflayim derken..

Son düzenleme:

amin canımmmmmmm

hoşçakal canım..ben hem 80 ler seyrediyom hem buraya takılıyom..

Evet canimm hergun temizle yine aynı yine aynı .. Sabır .. Ya sabır canım ..
İnsallah canım darısı basına eminimizi sende 38-36 bedenleri göreceksin

Canim cok guzel kilo verdin ,sen 69 a bakma senin boyun uzun canim,BMI 23 olunca 38 ler olur tabii,65 olunca da 36 giyersin

En guzel yazmışsın canım Ne guzel oldu valla mutlu oldum
İnsallah 65 olurum artık epeyi yavaşladı kilo verme hızım olsun neyapay arada iki protein attiriveriyorum bişii ler yapıyorum sok edip 1-3 kilo kaybediyorum
İnsallah 36 bedenleride herbirilere görürüz

[fbmy8785;27844911]Bende yarın protein günü yapmaya karar verdim. Beni ancak bu kurtarır :)

Iyi geceler fbmy8785. Protein günü nasil olur.?

Son düzenleme:

darısı başıma cnm inşallah bende o bendenleri görürüm en son 6 yıl önceydi

Gunaydin canlar

Sabah kahvaltim 1 yumurtadan menemen,1 dilim ekmek,peynir,ceviz,kuru incir

Hepimizin gunu cok guzel gecsin

Kahvaltımla

sarı kafalar ilk açınca çıkmıyii uğraşamıycam onlarla şimdik...
2 haşlanmış yumurta
fındık çok az çok az ceviz
çeçil peyniri
çay
2 omega 3
12 yeşil kırma zeytin
kahvemi içemedim yaw
yerli malı haftasıymış kızıma sabah sabah poğaça yaptık:))))
Hepinize günaydın ve afiyetler olsunnnn

iyiniyetli canim gunaydin pogacanin tadina bakmadin galiba

seminer icin kolay gelsin....

seda-ela canim gunaydin.senin boyun kilon kac.kac kilo vermen gerekiyor...merak etme benimde cok kilo vermem gerekiyor...
karataya basladin mi ???

seda-ela canim gunaydin.senin boyun kilon kac.kac kilo vermen gerekiyor...merak etme benimde cok kilo vermem gerekiyor...
karataya basladin mi ???[/QUOTE]

cnm en son tartıldığımda 100 düm 55 olsam 45 kilo ooooohhhhhhooooooooooooooo çok uzun yolum var benim karatay hakkında bilgi sahibi olayım biraz daha kitap almak istemiyorum dukanı yaptım geçen yıl 1 buçuk ay 8 kilo verdim ama oda maddi olarak çok ağır geldi (atak devresi ) çünkü çalışıyorum hep dışarıdan yiyordum küçük bir parça et yada tavukda tok tutamaz bu bedeni 3 dilim yiyorsun 3 kişilik yemek parası veriyordum sonra zaten hepsinden bıktım sadece proteğinden falan bıraktım yulaf kepeğini görmek bile istemiyorum
canan hocanın ki zevkli gibi görünüyor

Günaydın canım hah çıktı sarı kafalar
kaçıyorum ben günün güzel geçsin arada gelir yazdıklarınızı okurum seminer sunumu yapacağım hazırlanayım da millet sıkılmasın

Kolay gelsin canim eminim herkes zevkle dinleyecektir

canim gunaydin afiyet olsun...

Sagol ramaskacim

Canim hemen karataya basla,tatli ve aclik krizlerin zamanla gececek,cikolata yerine de kuru kayisi ya da inciri cevizle yiyebilirsin 1 ya da 2 tane

Son düzenleme:
Canim hemen karataya basla,tatli ve aclik krizlerin zamanla gececek,cikolata yerine de kuru kayisi ya da inciri cevizle yiyebilirsin 1 ya da 2 tane[/QUOTE]

tamam cnm sabah zaten 1 muz 2 çay ve 1 kahve
kahvaltı yapma alışkalığı kazanmam gerek

karataya basladin mi ???

cnm en son tartıldığımda 100 düm 55 olsam 45 kilo ooooohhhhhhooooooooooooooo çok uzun yolum var benim karatay hakkında bilgi sahibi olayım biraz daha kitap almak istemiyorum dukanı yaptım geçen yıl 1 buçuk ay 8 kilo verdim ama oda maddi olarak çok ağır geldi (atak devresi ) çünkü çalışıyorum hep dışarıdan yiyordum küçük bir parça et yada tavukda tok tutamaz bu bedeni 3 dilim yiyorsun 3 kişilik yemek parası veriyordum sonra zaten hepsinden bıktım sadece proteğinden falan bıraktım yulaf kepeğini görmek bile istemiyorum
canan hocanın ki zevkli gibi görünüyor[/QUOTE]

canim benim de en az 30-35 kilo vermem gerekiyor....baslamak bitirmenin yarisidir...bence biran once basla....onemli olan yasaklilari yememek....
ekmek, pirinc,meyve,sekerli icecek,patates,kola,tatli,hamurisi, bulgur az olmak kaydiyla 2-3 kasik,

yenilmesi gerekenler kahvaltida ekmek yerine ceviz kavrulmamis fistik findik....

yumurta istedigin sekilde....

canim bilmek istediklerini sor arkadaslarda yardimci olacaktir ve biran once basla bence...anladigim kadariyla calisiyorsun.resimdeki kizin galiba allah bagislasin.kac yasinda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…