Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet canım kızım 5 yaşında çalışıyorum evet biran önce başlayacağım hemen yarın akşamda tam tartılayım bakalım kaçım ve en önemlisi kaç olucam yardımların içinde çok saol ramaska
şimdi karataya bir bakınıyordum

Iyi geceler fbmy8785. Protein günü nasil olur.?[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]

Bende bu sayfada öğrendim. Kaneel yapıyodu onun menülerini örnek alıcam. O anlatırsa daha doğru olur...

Kaneel ?????

Günaydın kızlar,

nasilsiniz?

Bugun de günlerden karatay

Uyanir uyanmaz bir kahve

Evettttttttttt bugünkü birinci öğünüm :
1 kase yoğurdun içine,
1 kaşık keten tohumu , 1 kaşık kakao , 1 avuç badem ve fındık karışımı

( bu karışım hem kabizligi önlüyor ve tok tutuyor )

aklima gelmisken bu gerci hepimizin yaptigi hata ama bence sen son bir kez cikolatani ye istersen....
canim sana kolay gelsin...ins.biran once basla....kolay gelsin....ceviz badem fistik findik ilk etaplarda doymak icin cok yiyorsun ama zamanla azaliyor ve en onemliside tatli cikolata istegin azaliyor...
canim birde sabah ac karnina wc den 10 dakika sonra tartilmani tavsiye ederim dogrusu bu...aksam tartilirsan bu seni yaniltabilir....

kaneel canim protein nasil gidiyor...ha bu arada tatile gidiyormussun.antalya merkezmi yoksa ilcelerimi....valizin hazirmi.ben tatile gidicem zaman heyecandan uyuyamiyorum...hepimizin yerine guzel dinlen bol bol yuz...ha arada da azcik ucundan yaramazlik yap. cok degil ha.....

fbmy canim sen bugun protein mi yapiyorsun nasil gidiyor....

Iyi geceler fbmy8785. Protein günü nasil olur.?
[/I][/SIZE][/COLOR][/CENTER]

Bende bu sayfada öğrendim. Kaneel yapıyodu onun menülerini örnek alıcam. O anlatırsa daha doğru olur...

Kaneel ?????[/QUOTE]

Canim protein de sırf ham protein tüketiyoruz kesinlikle yağ ekmek un yesillik tüketmiyoruz .
Protein tek tip bir beslenme sekli olduğu icin 3-4 gun yapıyoruz ..
İşte sana ornek bir menü :

[/B]1.GÜN

Sabah

Kahve, çay, bitki çayı (şekersiz içilemiyorsa aspartam tatlandırıcı ile)

Light beyaz peynir (sınırsız)

Haşlanmış yumurta

Ara

Light yoğurt

Maydanoz, dereotu,tere,roka vb baharlı otlardan sınırsız

Öğlen

Fırın poşetinde tavuk (yarım soğan ve sınırsız sarımsakla baharat ilave edilebilir)

Light yoğurt

Ara

Light ayran

Yulaf kepeği galetası

(1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği, 1,5 yemek kaşığı light yoğurt veya peynir, 1 yumurta çırpılır, yağ damlatılıp peçeteyle yayılmış yağsız tavada önlü arkalı pişirilir-- tuz veya tatlandırıcı eklenebilir)

Akşam

Izgara kırmızı et (dana eti-yağsız)

Light ayran, yoğurt

2.GÜN

Sabah

Peynirli, maydanozlu omlet

Ara

Light ayran

Öğlen

Ekmeksiz yoğrulmuş köfte

Light yoğurt

Ara

Light süt

Yulaf kepeği galetası (tatlı versiyon)

Akşam

Fırında balık (herhangi biri)

3.GÜN

Sabah

Jambon

Light peynir

karıştırıp omlet de mümkün

Yumurta

Ara

Sütlü kahve

Öğlen

çöp şiş

(400gr sığır filetosunu büyük parçalar halinde kes, soğan ve defne ile şişlere geçir. Sadece tat versin diye domates ve biber de takabilirsin ama sebzelerini yeme)

Light ayran

Ara

Sınırsız baharlı ot

Yulaf kepeği galetası (tuzlu versiyon)

Akşam

Hindi külbastı

Bolca markanın hazır satılıyor ısıtılmış yağsız tavada

Light yoğurt veya ayran

4.GÜN

Sabah

Sütlü kahve

Haşlanmış yumurta

Light peynir

Baharlı otlar

Ara

1 tane light meyveli yoğurt

Öğlen

Tavuk şiş veya fırında ciğer

Ciğeri biftek gibi kestir 15-20 dk light sütte beklet tel üzerinde fırına at pişir baharatla götür

Yarım soğan, maydanoz, sumak, limon suyu ilavesiyle

Ayran veya yoğurt

Ara

Şekerli yoğurt yani aspartamlı ))

Akşam

Yayla çorba

Yulaf kepeğini suda 15 dk kadar kaynat, yumurta ve yoğurdu bir kapta çırp, kaynamış suyla ılıştırarak ağır ağır çorbaya kat, bol naneyle servis yap

Fırında balık

Baharlı otlar

TEMEL PRENSİPLER

GÜNDE EN AZ 2 LİTRE SU

Ağız kuruluğu çok normal endişeye mahal yok

Yulaf kepeğini ihmal etmeyin

Kabızlık riski mevcut günde 2 tane doğadan elma kromlu form çayı için

En az 20 dakika yürüyün

Asansörü unutun

Yiyeceklerin hepsi sınırsız (özel belirtmediysem-mesela yulaf kepeğinde 1,5 kaşığı aşmayın-soğan yiyecekseniz az olsun)

Bunların yanısıra az miktarda salatalık turşusu yemek serbest

Light cola serbest (ben kişisel olarak asitli içecek karşıtı olduğumdan menüye koymadım)

Tuz su tutma özelliği nedeniyle mümkün olduğunca az tüketilmeli ancak diğer baharatlar serbest

Sakız çiğneyebilirsiniz ama mutlaka şekersiz olmalı ve içeriğinde sorbitol şekeri bulunmalı (diğerleri atak diyetine uymaz)

Yulaf kepeği galetanızın hamurunu iki parça halinde pişirip (veya pişirdikten sonra bölüp) gün içindeki öğünlere yayabilirsiniz

Canim 2 gun yaptım bu hafta bugun ara verdim .. Biraz yorgun hissediyorum kendimi o nedenle
evet Canimm wow lardan birisine gidiyoruz bavullar hazır ve ben heyecan içindeyim

iyiniyetli canim gunaydin pogacanin tadina bakmadin galiba

seminer icin kolay gelsin....

seda-ela canim gunaydin.senin boyun kilon kac.kac kilo vermen gerekiyor...merak etme benimde cok kilo vermem gerekiyor...
karataya basladin mi ???

Ramaskacım sağol canım bakmadım tadına çok güzel de oldular inanın hepsi yanımda şu an kocca bi poşet içindeler ama ben yimedim yemeye de niyetim yok

tamam cnm sabah tartılacağım kahve içince geçti çikolata isteği bugün bir daha canım yemek isterse yerim yoksa hiç niyetim yok :) fındıkla cevizde kabuklu olacak yiyeceğimiz zaman biz kıracağız dimi
yuppi ya başlayacağım sonunda oley oley

kanel kakao bildiğimiz keklere kattığımız kakao dimi yoksa başka bir şeymi

Ramaskacım sağol canım bakmadım tadına çok güzel de oldular inanın hepsi yanımda şu an kocca bi poşet içindeler ama ben yimedim yemeye de niyetim yok

: son kararin dimi eminsin....

canim seminerin ne zaman hazirlandin mi ?

kaneel canim sanada iyi tatiller...ins.guzel gecer...

canim evet taze kirilmasi gerekiyor arkadaslarda kabuklu alip pratik olsun diye birazini 2-3 gunluk kirip dolapta sakliyorlar galiba.kizlar yanlisim varsa duzeltin lutfen....sabahlari atistirmak kolay olsun diye....canim hadi bakalim kolay gelsin....ilk 15 gun SIKI tutarsan acikmalarin bile azaliyor...

leylakcim gunaydin....ins.esin icin istediginiz kadro olur.allah yardimciniz olsun.ins.gonlunuze gore olur....

hurma da isteyin kıss o da pahalı..

allammm yareppim ben ne fikir veriyosam

olur olur pahalı ne varsa hepsini istiyoruz biz

Bak bu daha iyi fikir. Yer yer zenginlik kokarız:)

ben de sizi kokunuzdan tanırım...

bunun üstüne parfüm de istersiniz siz galiba sanursam

he onu da isteruk
Bi ara bi baktım ki, kocam bile sinmiş köşeye... Noldu, sesin çıkmıyor dedim. Şimşeği üstüme çekmemek için konuşmuyorum dedi:))
:83::83::83:
kizlar gunaydin....

sersum canim oyumu tekrar kullandim basarilar....

ins.gununuz guzel gecer.....

günaydın canım,hepimizin ki güzel geçsin inşallah
Gunaydin canlar

Sabah kahvaltim 1 yumurtadan menemen,1 dilim ekmek,peynir,ceviz,kuru incir

Hepimizin gunu cok guzel gecsin

afiyet olsun canım

Canim 2 gun yaptım bu hafta bugun ara verdim .. Biraz yorgun hissediyorum kendimi o nedenle
evet Canimm wow lardan birisine gidiyoruz bavullar hazır ve ben heyecan içindeyim

şimdiden iyi tatiller canım

günaydın canımamin canım inşallah

bugün 10 da uyanmışımhala daha da uyuyasım vardı ama zorla kalktım artıkişlerimi bitirip kahvaltımı yaptım

2 yumurtadan omlet
zeytin
peynir
sucuk
domates
fıstık
mandalina
omega 3

Dün bir ara girdim.Az geçmişi okudum.Yazamadım :26:
Sersum: oyumu kullandım.hayırlı olsun.Sen bizim kalbimizde birincisinKadınlar kulübünün en bahtsız üyesi için anket düzenlenmemiş Bak eğer düzenlense 1. Ben olurdum
Dün ki menümü yazayım
Sabah (07:45) 2 kk yumurta, ceviz,badem,çay,az peynir
Öğlen (14:00) 200 ml süt, 10 kadar badem
Akşam ( 18:00) dürüm çiğköfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…