evet canım kızım 5 yaşında çalışıyorum evet biran önce başlayacağım hemen yarın akşamda tam tartılayım bakalım kaçım ve en önemlisi kaç olucam yardımların içinde çok saol ramaska
şimdi karataya bir bakınıyordum
Iyi geceler fbmy8785. Protein günü nasil olur.?
[/I][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
Canim 2 gun yaptım bu hafta bugun ara verdim .. Biraz yorgun hissediyorum kendimi o nedenlekaneel canim protein nasil gidiyor...ha bu arada tatile gidiyormussun.antalya merkezmi yoksa ilcelerimi....valizin hazirmi.ben tatile gidicem zaman heyecandan uyuyamiyorum...hepimizin yerine guzel dinlen bol bol yuz...ha arada da azcik ucundan yaramazlik yap. cok degil ha.....
fbmy canim sen bugun protein mi yapiyorsun nasil gidiyor....
iyiniyetli canim gunaydin pogacanin tadina bakmadin galiba
seminer icin kolay gelsin....
seda-ela canim gunaydin.senin boyun kilon kac.kac kilo vermen gerekiyor...merak etme benimde cok kilo vermem gerekiyor...
karataya basladin mi ???
Canim 2 gun yaptım bu hafta bugun ara verdim .. Biraz yorgun hissediyorum kendimi o nedenle
evet Canimm wow lardan birisine gidiyoruz bavullar hazır ve ben heyecan içindeyim
aklima gelmisken bu gerci hepimizin yaptigi hata ama bence sen son bir kez cikolatani ye istersen....
canim sana kolay gelsin...ins.biran once basla....kolay gelsin....ceviz badem fistik findik ilk etaplarda doymak icin cok yiyorsun ama zamanla azaliyor ve en onemliside tatli cikolata istegin azaliyor...
canim birde sabah ac karnina wc den 10 dakika sonra tartilmani tavsiye ederim dogrusu bu...aksam tartilirsan bu seni yaniltabilir....
Günaydın kızlar,
nasilsiniz?
Bugun de günlerden karatay
Uyanir uyanmaz bir kahve
Evettttttttttt bugünkü birinci öğünüm :
1 kase yoğurdun içine,
1 kaşık keten tohumu , 1 kaşık kakao , 1 avuç badem ve fındık karışımı
( bu karışım hem kabizligi önlüyor ve tok tutuyor )
Ramaskacım sağol canımbakmadım tadına çok güzel de oldular inanın hepsi yanımda şu an kocca bi poşet içindeler ama ben yimedim yemeye de niyetim yok
tamam cnm sabah tartılacağım kahve içince geçti çikolata isteği bugün bir daha canım yemek isterse yerim yoksa hiç niyetim yok :) fındıkla cevizde kabuklu olacak yiyeceğimiz zaman biz kıracağız dimi
yuppi ya başlayacağım sonunda oley oley
canim evet taze kirilmasi gerekiyor arkadaslarda kabuklu alip pratik olsun diye birazini 2-3 gunluk kirip dolapta sakliyorlar galiba.kizlar yanlisim varsa duzeltin lutfen....sabahlari atistirmak kolay olsun diye....canim hadi bakalim kolay gelsin....ilk 15 gun SIKI tutarsan acikmalarin bile azaliyor...
saol canım desteğin için
hurma da isteyin kıss o da pahalı..
allammm yareppim ben ne fikir veriyosam
Bak bu daha iyi fikir. Yer yer zenginlik kokarız:)
ben de sizi kokunuzdan tanırım...
bunun üstüne parfüm de istersiniz siz galiba sanursam
:83::83::83:Bi ara bi baktım ki, kocam bile sinmiş köşeye... Noldu, sesin çıkmıyor dedim. Şimşeği üstüme çekmemek için konuşmuyorum dedi:))
kizlar gunaydin....
sersum canim oyumu tekrar kullandim basarilar....
ins.gununuz guzel gecer.....
Gunaydin canlar
Sabah kahvaltim 1 yumurtadan menemen,1 dilim ekmek,peynir,ceviz,kuru incir
Hepimizin gunu cok guzel gecsin
Canim 2 gun yaptım bu hafta bugun ara verdim .. Biraz yorgun hissediyorum kendimi o nedenle
evet Canimm wow lardan birisine gidiyoruz bavullar hazır ve ben heyecan içindeyim
canim evet taze kirilmasi gerekiyor arkadaslarda kabuklu alip pratik olsun diye birazini 2-3 gunluk kirip dolapta sakliyorlar galiba.kizlar yanlisim varsa duzeltin lutfen....sabahlari atistirmak kolay olsun diye....canim hadi bakalim kolay gelsin....ilk 15 gun SIKI tutarsan acikmalarin bile azaliyor...
leylakcim gunaydin....ins.esin icin istediginiz kadro olur.allah yardimciniz olsun.ins.gonlunuze gore olur....
kanel kakao bildiğimiz keklere kattığımız kakao dimi yoksa başka bir şeymi
olur olur pahalı ne varsa hepsini istiyoruz biz
he onu da isteruk
:83::83::83:
günaydın canım,hepimizin ki güzel geçsin inşallah
afiyet olsun canım
şimdiden iyi tatiller canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?