Kızlar selam ,
Dün akşam muhteşem bi alıntı yapmak üzere operasyona başlamıştım ki bi arkadaş geldi ve o arkadaş gece yarısı gitti.Böylece benim başyapıtım da çöpe gitti.Dün de maaşallah çok yazmışınız okuyamıcam büyük ihtimalle.Öncelikle geçmiş olsun diyen tüm canlara ; Pampişim , Kaneelim, İyiniyetlim , Leylakım , Ramaskam , Sersumum , Melexinim ve unuttuğum herkese (kusura bakmayın n'olur) çok çok teşekkürler ediyorum.Canlarım ben çok iyiyim.Dün itibariyle hayatımı düzene sokmaya başladım , doktorun verdiği bi takım besin destekleri vardı onları da içmeye başladım.Her iki saatte bir küçük öğünler şeklinde bişeyler yiyorum (işin en zevkli yanı) , bugün de spora başlıcam tekrar inşallah . Aaa bu arada bugün sigara bıraktırma hapına da başladım haberiniz ola.Aklımdaylen , Sersumcum oyumu verdim , gönüllerin şampiyonusun.
Akşama tekrar gelicem , şimdilik hoşcakalın.
sağol canımcım,inşallahLeylakım şimdi gördüm tayin mevzuunu , benim de dualarım seninle.Olacak bu iş inşallah
Merhaba bayanlar,
LEYLAK cok sevindim atama isinize darisi atanamayan tüm ögretmenlerimize insallah.BIRDY ben de sana gecmis olsun diliyorum.Sersum ben de oyumu kullandim,sansin bol olsun :)
SabaH,klasik kahvalti
ara 1 fincan süt ve 1 sütlü kahve
ögle pirasa yemegi,2 yumurtali pastirmali yumurta,cökelek (biraz)
Aksama firinda balik var ve roka salatasi
baligi almaya yürüyerek gidip geldim,65 dk sürdü,su icmeye devam,omegalarimida aldim,böyle......
Merhaba bayanlar,
LEYLAK cok sevindim atama isinize darisi atanamayan tüm ögretmenlerimize insallah.BIRDY ben de sana gecmis olsun diliyorum.Sersum ben de oyumu kullandim,sansin bol olsun :)
SabaH,klasik kahvalti
ara 1 fincan süt ve 1 sütlü kahve
ögle pirasa yemegi,2 yumurtali pastirmali yumurta,cökelek (biraz)
Aksama firinda balik var ve roka salatasi
baligi almaya yürüyerek gidip geldim,65 dk sürdü,su icmeye devam,omegalarimida aldim,böyle......
Leylakım tayin işin hayırlısıyla ve de gönlüne göre olur inşallah. Sersum bi secret patlatır artık senin için:)
Bunu yazmak için girdim. Akşam da misafirim var. Belki biraz geç girebilirim. Görüşürüz.
Öğlen sadece şekersiz Türk kahvesi içtim şimdi ne yesem siye düşünüyorum. Dünden kalma haşlanmış brokoli ve yoğurtlu kereviz salatası var ama bunlarda proteine uymaz sanki??
Ne yapsam acaba hiçte yeni bişey hazırlamak istemiyo canım
Kızlar selam ,
Dün akşam muhteşem bi alıntı yapmak üzere operasyona başlamıştım ki bi arkadaş geldi ve o arkadaş gece yarısı gitti.Böylece benim başyapıtım da çöpe gitti.Dün de maaşallah çok yazmışınız okuyamıcam büyük ihtimalle.Öncelikle geçmiş olsun diyen tüm canlara ; Pampişim , Kaneelim, İyiniyetlim , Leylakım , Ramaskam , Sersumum , Melexinim ve unuttuğum herkese (kusura bakmayın n'olur) çok çok teşekkürler ediyorum.Canlarım ben çok iyiyim.Dün itibariyle hayatımı düzene sokmaya başladım , doktorun verdiği bi takım besin destekleri vardı onları da içmeye başladım.Her iki saatte bir küçük öğünler şeklinde bişeyler yiyorum (işin en zevkli yanı) , bugün de spora başlıcam tekrar inşallah . Aaa bu arada bugün sigara bıraktırma hapına da başladım haberiniz ola.Aklımdaylen , Sersumcum oyumu verdim , gönüllerin şampiyonusun.
Akşama tekrar gelicem , şimdilik hoşcakalın.
kızlar omega 3 hapı mı kullanıyorsunuz marka nedir doktor tavsiyesimi iş arkadşımda başladıda zayıflatma etkisi varmış
doğrumu biraz bilgi alabilirmiyim
Evet canim proteine uymuyor ...
Mecbur biseyler yapacaksin ..
peynirli yumurta yiyebilirsin ..
1 kase yogurt ve haslanmis yumurta yiyebilirsin ,,
Ama gercek bir protein yapacaksan kesinlikle bahsettiklerini yme ..Tecrube sabit bende yemistim.. Kilo da verememistim ..
Olur canım verirsin bizlererle birlikte ol ve hocamızın kitaplarını dikkatlice oku canımdarısı başıma cnm inşallah bende o bendenleri görürüm en son 6 yıl önceydi
Yedim bile:)) ama sadece yoğurtlu kereviz salatası oda 3 yemek kaşığı anca. Brokoliyide kızım yedi yoksa çöpe gidicekti eşim yok evde. Yarın daha dikkatli olucam :)
kızlar omega 3 hapı mı kullanıyorsunuz marka nedir doktor tavsiyesimi iş arkadşımda başladıda zayıflatma etkisi varmış
doğrumu biraz bilgi alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?