Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

fbmy canim sen bugun protein mi yapiyorsun nasil gidiyor....[/QUOTE]

Çok iyi gidiyor:) genelde çok sebze ve meyve tüketmeyen biriyim. Hatta hiç aramam. Süt yoğurt peynir ayran et tavuk balık çok severim. O yüzden zorlanmıcam sanırım. Sadece arada canım tatlı isteyebilir okadar :)

Kahvaltım:

2 yumurta ile yapılmış omlet
3 parça peynir ( küçük)
2 zeytin
1 fincan şekersiz form çayı

Kabızlık sorunum var ama kayısı sevmem maydonozda sevmem.
Form çayı harici ne deneyebilirim.

Kızlar selam ,
Dün akşam muhteşem bi alıntı yapmak üzere operasyona başlamıştım ki bi arkadaş geldi ve o arkadaş gece yarısı gitti.Böylece benim başyapıtım da çöpe gitti.Dün de maaşallah çok yazmışınız okuyamıcam büyük ihtimalle.Öncelikle geçmiş olsun diyen tüm canlara ; Pampişim , Kaneelim, İyiniyetlim , Leylakım , Ramaskam , Sersumum , Melexinim ve unuttuğum herkese (kusura bakmayın n'olur) çok çok teşekkürler ediyorum.Canlarım ben çok iyiyim.Dün itibariyle hayatımı düzene sokmaya başladım , doktorun verdiği bi takım besin destekleri vardı onları da içmeye başladım.Her iki saatte bir küçük öğünler şeklinde bişeyler yiyorum (işin en zevkli yanı) , bugün de spora başlıcam tekrar inşallah . Aaa bu arada bugün sigara bıraktırma hapına da başladım haberiniz ola.Aklımdaylen , Sersumcum oyumu verdim , gönüllerin şampiyonusun.
Akşama tekrar gelicem , şimdilik hoşcakalın.

Leylakım şimdi gördüm tayin mevzuunu , benim de dualarım seninle.Olacak bu iş inşallah

Merhaba bayanlar,

LEYLAK cok sevindim atama isinize darisi atanamayan tüm ögretmenlerimize insallah.BIRDY ben de sana gecmis olsun diliyorum.Sersum ben de oyumu kullandim,sansin bol olsun :)

SabaH,klasik kahvalti

ara 1 fincan süt ve 1 sütlü kahve

ögle pirasa yemegi,2 yumurtali pastirmali yumurta,cökelek (biraz)

Aksama firinda balik var ve roka salatasi

baligi almaya yürüyerek gidip geldim,65 dk sürdü,su icmeye devam,omegalarimida aldim,böyle......

kızlar omega 3 hapı mı kullanıyorsunuz marka nedir doktor tavsiyesimi iş arkadşımda başladıda zayıflatma etkisi varmış
doğrumu biraz bilgi alabilirmiyim

Leylakım şimdi gördüm tayin mevzuunu , benim de dualarım seninle.Olacak bu iş inşallah
sağol canımcım,inşallah

sağol canım,amin
sana da afiyet olsun canım,menün de sporun da süper

Leylakım tayin işin hayırlısıyla ve de gönlüne göre olur inşallah. Sersum bi secret patlatır artık senin için:)

Bunu yazmak için girdim. Akşam da misafirim var. Belki biraz geç girebilirim. Görüşürüz.

Zeytindalı , geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkürler.Balık için afiyet olsun , en sevdiğim yemeklerdendir kendisi

Öğlen sadece şekersiz Türk kahvesi içtim şimdi ne yesem siye düşünüyorum. Dünden kalma haşlanmış brokoli ve yoğurtlu kereviz salatası var ama bunlarda proteine uymaz sanki??
Ne yapsam acaba hiçte yeni bişey hazırlamak istemiyo canım

Iyi aksamlar kizlar ..

Nasilsiniz kizlar ??

Bugun esim de bende free oldugumuz icin sinemadaydik .. Eee birazcik cizlarim oldu tabiki ama telafi ettim Hocamizin dedigi gibi istediginizi yiyebilirsiniz yeterki 5 km yuruyun ben isi abarttim 2 saat tempolu yurudum.. Bol bol suyumuda ictim ..

guzel basladigim gunumu guzel bitirdim .Saat 4 itibari ile de dukkani kapattim

yediklerim;

Sinemada fistik ve zero

Aksam yemeginde;

hamburger menu ( big mc ama ortadaki soslu ekmegini cikardim ) minik patates ve ice thee zero

Tum bunlardan sonra da 2 saat missss gibi yurudum .. Kacamak yaptim ama icim rahat

Biraz sizleri okuyayim simdi ..

teşekkür ederim canım benim,inşallah
sersumun tüm secretları yerini buluyo,inşallah benimki de olur

Evet canim proteine uymuyor ...

Mecbur biseyler yapacaksin ..
peynirli yumurta yiyebilirsin ..
1 kase yogurt ve haslanmis yumurta yiyebilirsin ,,

Ama gercek bir protein yapacaksan kesinlikle bahsettiklerini yme ..Tecrube sabit bende yemistim.. Kilo da verememistim ..

Canim cok cok gecmis olsun ..

Allah en yakin zmanda acil sifalar versin.. :128::132:

sigara birakma olayinda kesinlikle destekcinim. (hic kullanmadim hic de sevmiyorum ve bi hayli de on yargiliyim) cok iyi bir karar verip sigarayi birakmissin.Tebrikler ..Basarilar

kızlar omega 3 hapı mı kullanıyorsunuz marka nedir doktor tavsiyesimi iş arkadşımda başladıda zayıflatma etkisi varmış

Canim ben Turkiyede yasamadigim icin oradaki markalari bilmiyorum fakat dikkat etmen gereken katkizi bir omega 3 olmasi

Diger sorunun cevabi ise (paylastigim yazi da anlatiliyor..) EVET ..Zayiflatiyor!

Balık yağı zayıflatırmı- Balık yağının faydaları nelerdir-Balık yağı neye iyi gelir-Balık yağıyla zayıflama kilo verme
Balık yağı aslında hayat boyu kullanılması gereken ve içerdiği omega 3 ve omega 6 yağ asitleri ile çocuklarda boy uzaması, zeka artışı ve büyümenin hızlanması gibi etkileri olan mucizevi bir hayvansal yağdır. Balık yağında bulunan doymamış yağ asitlerinin bilinmeyen bir diğer yönü ise kilo verme ve zayıflamaya yardımcı olmasıdır.
Güney Avustralya Üniversitesinde yapılan araştırma sonucunda, Omega-3 yağ asitleri içeren balık yağının obez insanların kilo vermesine yardımcı olduğu ortaya çıktı.
Üniversitenin araştırmacısı Alison Hill, balık yağında bulunan Omega-3′ün, egzersiz sırasında kaslara kan akışını artırarak, yağ yakmayı hızlandırdığını söyledi.
Araştırmanın, 4 gruba ayrılan, 68 kilolu ve obez insan üzerinde 3 ay süreyle yapıldığı belirtildi. Birinci grup, az miktarda balık yağı alırken, ikinci gruba normal diyetleri değiştirilmeden ayçiçek yağı verildi. İki gruba da 3 ay boyunca 45 dakikalık yürüyüş veya haftada 3 kez koşma şeklinde hafif egzersiz programları uygulandı. Diğer iki grup ise hem balık yağı hem ayçiçek yağı aldı ancak egzersiz yapmadı.

Araştırma sonunda balık yağı alan ve egzersiz yapanların 3 ayda ortalama 2 kilo verdikleri gözlendi. Ayçiçek yağı alan ve egzersiz yapanlar ise hiç kilo veremedi. Egzersiz yapmayan diğer iki grubun da hiç kilo vermediği belirlendi.
Araştırmacı Hill, “Bu insanların özellikle istedikleri her şeyi yemelerine rağmen balık yağının etkili olmasına şaşırdık” dedi.

Çay ve baharatlar da zayıflatıyor
Baharatların, vücut ısısı meydana getiren bir doğal yağ yakma süreci oluşmasına yardımcı olduklarını belirten bilim adamları, yeşil ve siyah çayın da metabolizmayı hızlandıran benzer bir etkileri bulunduğuna işaret ediyorlar. Hollanda’da yapılan bir araştırmada, birçok baharatın karıştırılmasıyla elde edilen ve Asya mutfağının vazgeçilmez baharatı köriyle çayın kilo vermeye yardımcı olduğu ortaya çıktı.
Hollanda’nın Maastricht Üniversitesinde fareler üzerinde yapılan deneylerde, özellikle karabiber, kişniş, zerdeçal, kırmızı biber, kimyon, zencefil ve soğanın bu sürece büyük etkisi olduğu tespit edildi.

Yedim bile:)) ama sadece yoğurtlu kereviz salatası oda 3 yemek kaşığı anca. Brokoliyide kızım yedi yoksa çöpe gidicekti eşim yok evde. Yarın daha dikkatli olucam :)

Yedim bile:)) ama sadece yoğurtlu kereviz salatası oda 3 yemek kaşığı anca. Brokoliyide kızım yedi yoksa çöpe gidicekti eşim yok evde. Yarın daha dikkatli olucam :)

Afiyet olsun canım
yarin ki menünü şimdiden planlarsan kararverirsen sorun yasamazsın işin daha da kolaylaşır ..
kolay gelsingelsin

Son düzenleme:

Merhaba seda_ela . Omega 3 olarak ben marincap 500 kullanıyorum,yanında da antioksidan olarak evicap e vitamini 400 U kullanıyorum.Omega 3 'ü günde 2 ila 3 gr arasında almak gerektiğinden ben marincap 500 mg dan 4 adet içiyorum (2 gr ediyor) E vitamininden ise 1 adet içiyorum.Omega 3 'ün en uygun fiyatlısı bu marka.Ama sen fiyat farketmez dersen solgarın ürünlerini kullan.marincap 500 'ün bir kutusu 13 küsür tl.1 ay için 2 kutu almalısın.Sana bu yolda başarılar dilerim.Umarım kısa zaman da istediğin kiloya ulaşırsın.Başka soruların olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Sabah (07:45)1,5 kk yumurta,badem,ceviz,1 dilim hellim,çay
Öğlen(14:00) et döner,3-4 parmak kızarmış patates,2 ince dilim salatalık turşusu,2 ince dilim domates
Akşam ------ yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…