Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dr. öz izliyorum bugun biraz bizi ilgilendiren minik bir sir verdi

Midemizdeki ve bağırsaklar daki şişkinliği önlemek icin:
hindibağ çayı
beyaz fasulye ( bilindiğinin Aksine içerideki gazların kolayca dışarıya çıkmasını saglar ve gaz yapmaz var olan gazlari sokturur)
Ve basit karın masajı

kabizliga karşı :
bir iki yemek kasığı susam yağı önerdi .

kizlar gunaydin....

sersum canim oyumu tekrar kullandim basarilar....

ins.gununuz guzel gecer.....
sağol datlumm.
olur olur pahalı ne varsa hepsini istiyoruz biz

he onu da isteruk

:83::83::83:
isteruk isteruk da isteruk..diyosun yanee

size helal olsun sevgili azalarımıss...

siz herşeyin en pahalısına layıksınız:92::92::92:..sersum kurban olsun sizee

sağol bebişim..seneye o kategori için başvuralım biz şimdiden..
sağol datlum kıymatlum..
patlatırım kıss patlatmam mı hiç leylakım için
güzel bir gün geçirmişsiniz canım ne güzel
sporun da tam daha ne olsun..

teşekkür ederim canım benim,inşallah
sersumun tüm secretları yerini buluyo,inşallah benimki de olur

olur inşallah bebeeemm..patlattım bi secret..

oy veren herkese kucak dolusu öpücüklerimi yolluyorum
..bi hatun var 32 oyu var onu geçemem heralde
topiğe gelen geçen herkesten oy toplamam lazım heralde..

gelelim bugün ki menüme

sabah

kıymalı soğan ve maydanozlu yımırta
yoğurt
peynir

öğlen

aynı yımırtadan
yoğurt
az haşlama et

akşam

tavuk sote
cacık
şalgam suyu
soğan maydanozlu yımırta salatası

çay çay..

selam kıslarr bugun memleketten gelen mısafırlerımı agırladım kahvaltıya geldıler aksam gıttıler.kacamaksız bır gundu onlara ızzetı ıkramda bulunmaktan kendıme cıs yıyecek zaman kalmadı ıyıde oldu

leylakım dılerım hersey gonlunce olur
kaneelcım ıyı tatıller
bırdy kurmussun duzenını saglıklı gunler bıdenem
sersumum bugun yıne proteının dıbıne vurmussun
ıgneoyam sanada sıfa dılıyorum arkadasım

selam bebeemm..
vurdum valla
ama kiloda değişiklik yok bakalım noolcek:44::44:

kıss bu aralar amma misafirin geliyo maşallah benden uzak olsun

Kız öyle deme kıyamet kopmazsa 2013 benim dönüm noktam olacak.Secret yapıyor bende Herşey güzel olacak lay lay layyyy

Valla kocanın dediği doğru Pampişim , bu ne çok kahvaltı misafiridir yawww
Çok sağol hayatım , adapte oldum hemen

Kızlar yaaa , ben şimdi iki saatte bir yiyorum ya ( halbuki hiç sık yemezdim Allah Allah) , o kadar uzun bi menü oluyo ki anlatamam , bi de aklımda kalmıyo hiç.Sigara hapına başladım ya , o da kafamı bi dünya yaptı , aklım tamamen şaştı.O yüzden sizce de mahsuru yoksa menü bildirimi yapmiiim diyorum.Aslında benim başka bi topiğe taşınmam lazım ama sizi bırakamam ben.Bu hafta listemi de yapıcam ama onun dışında ben hep muhabbete katılsam olur mu sayın azalar

kahvaltı

Badem zeytin peynir ceviz 2 yağsiz tuzsuz bol baharatli yumurta gün kurusu
Bir açık çay

Ara bir mandalina

Akşam

K. Mercimek çorbası
İspanak
Cacik

Bol su şimdide spor yaparım

Sigara hapı kullanan bir akrabamdan biliyorum kullandığında çok kilo almıştı

Evetttt iyi akşamlar sevgili arkadaşlar , ablalar ,kardeşler.Kaç gündür büyük mücadeleler içindeydim.Dün bir öğrenci kahve falıma baktı .Onun verdiği gazla kocama saldırdım.5 Ocak'ta evimiz tadilata girecekti ya.Benim bugünlerde evi toplamam ,eşyaları eskiciye satmam,annemin evine götürceklerimi toparlamam , (herne kadar fikrim sorulmasa da ) kendimce ev dekorasyonu ile ilgili bilgi toplamam ,isteklerimi en azından çıktıdan iletmem, arada kopan kavgalarda sözlerimi yutup ,ortamın sakinleşmesini beklemem (ne hikmetse sakinleşme dün geceye kadar sağlanamadı) ,tüm bunlar olurken kaportamı düzeltmeye çalışmam gündemdeydi.Ben sizleri dertlendirmemek açısından son zaman yaşananları sizlere fazla aktarmadım.
İşin özeti şu ki ;evimizin bir tadilat görmesi şart.7 sene önce bir tadilatımız olmuştu (badana ve evin çatal bıçağına kadar komple değişimi şeklinde ) Malesef mutfağımız ,banyo ve tuvaletimiz ,yer taşlarımız,parkelerimiz daha önce değişim yaşamadıklarından berbat durumdalar.Buraya kadar herşey normal.Tamam bende tadilat istiyorum.3 senedir istiyorum amaaaaa Ocak ayında karda kışta,çocuğumun okul durumu varken değilllll.Bizim beye anlatamadım gitti."Mimarla anlaştım" dedi de başka birşey demedi.Dün gece aile içi yılbaşı programı konuşması açıldı.Ben dedim "ev toplanmış olacak,evde kutlama olmaz ,dışarıda da istemiyorum"derken bizim kız zır zır ağlamaya başlamasın mı?Bizim beyin damarını yakalamış oldum.Kız ağlayınca bizim bey kararını verdi veee Nisan başı işe girişmeye KArarverdi. Eğer kararında bir değişim yaşanmazsa bende bu durumda rahat rahat hazırlıklarımı yapacağım.Tek sorun Mart 18 de sergim var.Nasıl olacak bilmiyorum.İnşallah o günlere denk gelmez.Evet kızlar şimdi sizden istediğim bana dekorasyon konusunda yardımcı olunuz.Mesala benim mutfağım oldukça büyük.Karşılıklı çift tezgahlık yerim mevcut.Sizlerin zevk sahibi olduğunuz belli.Fikrini söylemek isteyen olursa söylerse sevinirim.Eğer forumun konusu değişecek olursa bana özelden yazınız.Tepki almayalım.Üzülürüm.Ay çok yazdım ne yazdığımı da tam bilemiyorum ya.yanlışım varsa düzeltin

Abooooo bizi bırakmak kelimesini mi kullandın sennnnn.Deli misin? Yaza bebem menü filan .Sen kal burda.Sakın haaa bir daha duymayayım.Sigara olayında da kendini kasamdan sakin sakin hallet bu işi.Kafanda tamamen bitir.

selam bebeemm..
vurdum valla
ama kiloda değişiklik yok bakalım noolcek:44::44:
sersumum bız ıstersek bıze hıcbırsey dırenemez

kıss bu aralar amma misafirin geliyo maşallah benden uzak olsun
he valla bacım yaa gozundende kacmıyo.bır grup daha gelcek onlar yatılı memleketten kaynım ve eltım

Valla kocanın dediği doğru Pampişim , bu ne çok kahvaltı misafiridir yawww bırdym gozumu acmadan pohaca hamuru yoguruyom vallaşaka gibi

Çok sağol hayatım , adapte oldum hemen

bencede menu paylasmana gerek yok bıdenem fakat GI dıyetı ve dıger ıhtısas alanın olan konulardakı bılgılerınden ıstıfade etmek ısterız.baska topıge gecmekle ılgılı cumleyı hıc kurulmamıs hıc yazılmamıs olarak algılıyorum

canım benimm hayırlısıyla kurtulacaksın bu sigara illetinden inşallah
sen burada kalda nasıl istersen öyle yap canımcım..listeye tabikisi girmek zorunda değilsin..ve menü bildirimi de bence yapma çünkü senin beslenmen topiğe ve yeni gelenler uymaz haklısın..sen muhabbete katıl yeter canım

aboowww..çok sevindim canım..iyi kıss kızının sayesinde de olsa olmuş ya gerisini halledersin yavaş yavaş..yaa zaten karda kışta tadilat mı olur beyaa diycem de bizim lojmanların pimapen değişim ve tadilatları hep kışın olur..totomuz donmuştu tatvanda pimapenler şubatta değişmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…