Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kısslllaar,çok mutlu oldum biraz öncebu 4+4+4 ten sonra kadro fazlalığı oluştuğundan eşime atama açılmış.kendi ilçemize de isteyebiliyoruz,yılbaşından sonra belli olacak.inşallah olur kızlar ya
gözün aydın canım,inşallah olur

oralar soguk degil mi canım üşümediniz mi yürürken

merhaba meleksin senin yapamadığını kızın ağlayarak yaptı bundan sonra eşini ikna edemediğin yerde kızından yardım alabilirsinbabalar kıyamıyor kızlarına.
mutfak dizaynına karar vermek oldukça zor.çift tezgahlı bir evde oturdum kullanımı benim gibi tembel birine zor geldi .L tipi tezgah daha kullanışlı bana göre.yeni bir ev aldık,henüz yapılıyor.kısmetse L tipinde dizayn ettireceğim.L tipi dar uzun mutfaklarda uygun oluyor.eğer mutfagın enine boyuna genişse çift tezgah ta güzel olur.en iyisi mimarla görüşmek onlar karar vermeye yardımcı oluyor

Canımcım yaa çok sevindim beyinin sonunda imana gelmesine , gözün aydın.Baharda herşey değişirken sizin eviniz de değişecek ne güzel
O zaman insan da bi zevk alır yaptığı işten.Alışveriş işlerinde yardımcı gerekirse ben hep burdayım , çok da severim o işleri Bu arada sergin nerde olucak?

Abooooo bizi bırakmak kelimesini mi kullandın sennnnn.Deli misin? Yaza bebem menü filan .Sen kal burda.Sakın haaa bir daha duymayayım.Sigara olayında da kendini kasamdan sakin sakin hallet bu işi.Kafanda tamamen bitir.
Burdayım cicim , gitmicem , ben sizi nasıl bırakiiim be yaww.Sigara konusunda bakalım nasıl olacak?Şuan hem hap hem sigara içme dönemindeyim , ilginç bi dönem mamafih
Yaaa estafitüfitü hayatım ama tecrübemin olması çok işime yaradı.Dr. reaktif hipoglisemisin dedi (ki bunu bi hafta önce ben burdan demiştim hatırlarsanız) kadına sormadım bile ne yicem diye Sabah gözünü açıp poğaça hamuru yoğururken küfür etmiyo musun Allahaşkına doğru sööle yaa..Kızım fırıncı mısın sen de sabahın alacakaranlığında hamur yapıyosun

di mi canım yaaumu
anam anam diiyim ben sağa daha da mı var..

Sersumum menü out muhabbet in
Hee bak Dağlar Kızı güzel fikir vermiş.Eni genişse ada ünitesi yapıyolar ya o da çok kullanışlı oluyo sanırım.

Kız öyle deme kıyamet kopmazsa 2013 benim dönüm noktam olacak.Secret yapıyor bende Herşey güzel olacak lay lay layyyy

inşallah canım.2013 sana ve hepimize gülsün..

canımcım naçizane fikrimi söyliimm mutfak hakkında..ben yerleşik hayata geçersem ada tezgah düşünüyorum..emme ocak ve aspratör ortada lavabo cam kenarında olmalı ki suyla oynarken dışarıyı seyredebilimm fikrim budur..

Son düzenleme:
tesekkurler canimmmmmmmm

Hemserim hocamizi dinliyoruz kar kis soguk sicak Yagmur camur demeden yürüyoruz Yuruyunce ısınıyor insan durakladiginda mola vereyim dersen donuyorsun

Canım seni tebrik ederim sig.bırakmaya karar verdiğin için.
Lütfen gün gün gelişmeleri haberdar et..

Çok teşekkürler canım.İlk hapı bugün aldım.En yaygın şikayet mide bulantısı hissi ve başağrısıymış , çok şükür bende ikisi de olmadı ama kafamda bi ağırlık var.Bakalım yarın nasıl olacak? Şuan sigara içmeye devam ettiğim için herşey normal.Bırakma tarihi olarak 1 Ocak'ı seçtim daha doğrusu öyle denk geldi.O güne kadar istediğim kadar sigara içebilirim ama 8. günden itibaren içme isteğinde bir azalma başlıyomuş.Merakla bekliyorum...

kızzlarr burda bir kar bir kar var ki sormayın diz boyu oldu herhal.

2 gün okullar tatil edilmiş..bizim kızz uçuyo havalarda..keşke benim işte tatil olsa..

leylakım kıss basınca kırt kırt ses çıkıyo..

Oyyy Sersumum Allah kolaylık versin cicim ama galiba biçok yer öyle.Sibirya soğuklarıymış , Ramaska kız sen mi yolladın hep bu karları-kışları

başka topik miçanta geliyo haaaaşaka bi yana menü paylaşma ama bir yere gitmek de yok datlum
bu arada sigarayı bırakma çaban için de
Bütün anladığın bu mudur ?

gözün aydın canım,inşallah olur
sağol canım,inşallah
kızzlarr burda bir kar bir kar var ki sormayın diz boyu oldu herhal.

2 gün okullar tatil edilmiş..bizim kızz uçuyo havalarda..keşke benim işte tatil olsa..

leylakım kıss basınca kırt kırt ses çıkıyo..

kırt kırt

başka topik miçanta geliyo haaaaşaka bi yana menü paylaşma ama bir yere gitmek de yok datlum
bu arada sigarayı bırakma çaban için de

sağol canım,inşallah

kırt kırt

Oooo hem çanta hem alkışşşş , Leylakım çok bonkörsün bu akşam

Benim kız başarı bu işi.Bundan sonra ki taktiklerim bunun üzerinden olacak.Yediği yere kadar yani mutfağım L tipi değil .Aslında bir ara ya çizeceğim yada fotoğrafını çekip yükleyeceğim ki ancak öyle anlarınız.Mimarda ( ben tanımıyorum ama ) menşur biriymiş .Birdyin dediği gibi bin şahanenin Selim Bey'imiydi neydi o olmaya.Evet mimar gelecek 1 haftaya kadar.Bakalım o ne diyecek.Ben kaliteden önce kullanışlılığa önem veriyorum.O nedenle kafanızı ağrıtabilirim.
İmana geldi kıs 2 gözyaşı nelere kadirmiş.Süpürge ettiğim saçlarıma yanarım İyi dedin vallah alışverişe birlikte gidelim.Ben mangırları kapayım.Ver elini alışveriş Sergim burada Büyükçekmece'de olacak.Akm 'de.Gelirsin bacım

Aminnnn.Yukarıda da yazdığım gibi bir ara ben fotoğraf yükleyeyim de ona göre konuşalım. Teşekkürler

he kısss,başka topiğe gidecek olursan çeşitli çin işkencelerim de var ona göre
Napıcan kıss işkence olarak , sööle bakiim çok merak ettim

Selim Bey gelecek , mutfağına 35 tane nişşşş yapacak
Evet paralar senden , dolaşmak benden
AKM Emniyete yakın bi binaydı di mi , yanında lokal gibi bi yer vardı , doğru mu hatırlıyosrum?

Aklıma geldi , sen nasıl oldun , alt takımlar cici oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…