gözün aydın canım,inşallah olurkısslllaar,çok mutlu oldum biraz öncebu 4+4+4 ten sonra kadro fazlalığı oluştuğundan eşime atama açılmış.kendi ilçemize de isteyebiliyoruz,yılbaşından sonra belli olacak.inşallah olur kızlar ya
oralar soguk degil mi canım üşümediniz mi yürürken
Sagol canimmmmm
Kendimi ise guce verdigimden aclik aklima gelmedi galiba
Kendimi mesgul ettigimde dunya ile irtibatim kesiliyor .. Dedim bu kadar is yaptin oturma hadi git bir saat yuruyurudum.. Esim geldi yemegimizi yedik dedim hadi kalk bakalim yine yuruyelim beraberde 1 saat yuruduk..
Evetttt iyi akşamlar sevgili arkadaşlar , ablalar ,kardeşler.Kaç gündür büyük mücadeleler içindeydim.Dün bir öğrenci kahve falıma baktı .Onun verdiği gazla kocama saldırdım.5 Ocak'ta evimiz tadilata girecekti ya.Benim bugünlerde evi toplamam ,eşyaları eskiciye satmam,annemin evine götürceklerimi toparlamam , (herne kadar fikrim sorulmasa da ) kendimce ev dekorasyonu ile ilgili bilgi toplamam ,isteklerimi en azından çıktıdan iletmem, arada kopan kavgalarda sözlerimi yutup ,ortamın sakinleşmesini beklemem (ne hikmetse sakinleşme dün geceye kadar sağlanamadı) ,tüm bunlar olurken kaportamı düzeltmeye çalışmam gündemdeydi.Ben sizleri dertlendirmemek açısından son zaman yaşananları sizlere fazla aktarmadım.
İşin özeti şu ki ;evimizin bir tadilat görmesi şart.7 sene önce bir tadilatımız olmuştu (badana ve evin çatal bıçağına kadar komple değişimi şeklinde ) Malesef mutfağımız ,banyo ve tuvaletimiz ,yer taşlarımız,parkelerimiz daha önce değişim yaşamadıklarından berbat durumdalar.Buraya kadar herşey normal.Tamam bende tadilat istiyorum.3 senedir istiyorum amaaaaa Ocak ayında karda kışta,çocuğumun okul durumu varken değilllll.Bizim beye anlatamadım gitti."Mimarla anlaştım" dedi de başka birşey demedi.Dün gece aile içi yılbaşı programı konuşması açıldı.Ben dedim "ev toplanmış olacak,evde kutlama olmaz ,dışarıda da istemiyorum"derken bizim kız zır zır ağlamaya başlamasın mı?Bizim beyin damarını yakalamış oldum.Kız ağlayınca bizim bey kararını verdi veee Nisan başı işe girişmeye KArarverdi. Eğer kararında bir değişim yaşanmazsa bende bu durumda rahat rahat hazırlıklarımı yapacağım.Tek sorun Mart 18 de sergim var.Nasıl olacak bilmiyorum.İnşallah o günlere denk gelmez.Evet kızlar şimdi sizden istediğim bana dekorasyon konusunda yardımcı olunuz.Mesala benim mutfağım oldukça büyük.Karşılıklı çift tezgahlık yerim mevcut.Sizlerin zevk sahibi olduğunuz belli.Fikrini söylemek isteyen olursa söylerse sevinirim.Eğer forumun konusu değişecek olursa bana özelden yazınız.Tepki almayalım.Üzülürüm.Ay çok yazdım ne yazdığımı da tam bilemiyorum ya.yanlışım varsa düzeltin
Canımcım yaa çok sevindim beyinin sonunda imana gelmesine , gözün aydın.Baharda herşey değişirken sizin eviniz de değişecek ne güzelEvetttt iyi akşamlar sevgili arkadaşlar , ablalar ,kardeşler.Kaç gündür büyük mücadeleler içindeydim.Dün bir öğrenci kahve falıma baktı .Onun verdiği gazla kocama saldırdım.5 Ocak'ta evimiz tadilata girecekti ya.Benim bugünlerde evi toplamam ,eşyaları eskiciye satmam,annemin evine götürceklerimi toparlamam , (herne kadar fikrim sorulmasa da ) kendimce ev dekorasyonu ile ilgili bilgi toplamam ,isteklerimi en azından çıktıdan iletmem, arada kopan kavgalarda sözlerimi yutup ,ortamın sakinleşmesini beklemem (ne hikmetse sakinleşme dün geceye kadar sağlanamadı) ,tüm bunlar olurken kaportamı düzeltmeye çalışmam gündemdeydi.Ben sizleri dertlendirmemek açısından son zaman yaşananları sizlere fazla aktarmadım.
İşin özeti şu ki ;evimizin bir tadilat görmesi şart.7 sene önce bir tadilatımız olmuştu (badana ve evin çatal bıçağına kadar komple değişimi şeklinde ) Malesef mutfağımız ,banyo ve tuvaletimiz ,yer taşlarımız,parkelerimiz daha önce değişim yaşamadıklarından berbat durumdalar.Buraya kadar herşey normal.Tamam bende tadilat istiyorum.3 senedir istiyorum amaaaaa Ocak ayında karda kışta,çocuğumun okul durumu varken değilllll.Bizim beye anlatamadım gitti."Mimarla anlaştım" dedi de başka birşey demedi.Dün gece aile içi yılbaşı programı konuşması açıldı.Ben dedim "ev toplanmış olacak,evde kutlama olmaz ,dışarıda da istemiyorum"derken bizim kız zır zır ağlamaya başlamasın mı?Bizim beyin damarını yakalamış oldum.Kız ağlayınca bizim bey kararını verdi veee Nisan başı işe girişmeye KArarverdi. Eğer kararında bir değişim yaşanmazsa bende bu durumda rahat rahat hazırlıklarımı yapacağım.Tek sorun Mart 18 de sergim var.Nasıl olacak bilmiyorum.İnşallah o günlere denk gelmez.Evet kızlar şimdi sizden istediğim bana dekorasyon konusunda yardımcı olunuz.Mesala benim mutfağım oldukça büyük.Karşılıklı çift tezgahlık yerim mevcut.Sizlerin zevk sahibi olduğunuz belli.Fikrini söylemek isteyen olursa söylerse sevinirim.Eğer forumun konusu değişecek olursa bana özelden yazınız.Tepki almayalım.Üzülürüm.Ay çok yazdım ne yazdığımı da tam bilemiyorum ya.yanlışım varsa düzeltin
Burdayım cicim , gitmicem , ben sizi nasıl bırakiiim be yaww.Sigara konusunda bakalım nasıl olacak?Şuan hem hap hem sigara içme dönemindeyim , ilginç bi dönem mamafihAbooooo bizi bırakmak kelimesini mi kullandın sennnnn.Deli misin? Yaza bebem menü filan .Sen kal burda.Sakın haaa bir daha duymayayım.Sigara olayında da kendini kasamdan sakin sakin hallet bu işi.Kafanda tamamen bitir.
Yaaa estafitüfitü hayatım ama tecrübemin olması çok işime yaradı.Dr. reaktif hipoglisemisin dedi (ki bunu bi hafta önce ben burdan demiştim hatırlarsanız) kadına sormadım bile ne yicem diyesersumum bız ıstersek bıze hıcbırsey dırenemez
he valla bacım yaa gozundende kacmıyo.bır grup daha gelcek onlar yatılı memleketten kaynım ve eltım
bencede menu paylasmana gerek yok bıdenem fakat GI dıyetı ve dıger ıhtısas alanın olan konulardakı bılgılerınden ıstıfade etmek ısterız.baska topıge gecmekle ılgılı cumleyı hıc kurulmamıs hıc yazılmamıs olarak algılıyorum
canım benimm hayırlısıyla kurtulacaksın bu sigara illetinden inşallah
sen burada kalda nasıl istersen öyle yap canımcım..listeye tabikisi girmek zorunda değilsin..ve menü bildirimi de bence yapma çünkü senin beslenmen topiğe ve yeni gelenler uymaz haklısın..sen muhabbete katıl yeter canım
aboowww..çok sevindim canım..iyi kıss kızının sayesinde de olsa olmuş ya gerisini halledersin yavaş yavaş..yaa zaten karda kışta tadilat mı olur beyaa diycem de bizim lojmanların pimapen değişim ve tadilatları hep kışın olur. .totomuz donmuştu tatvanda pimapenler şubatta değişmişti
Sersumum menü out muhabbet indi mi canım yaaumu
anam anam diiyim ben sağa daha da mı var..
Hee bak Dağlar Kızı güzel fikir vermiş.Eni genişse ada ünitesi yapıyolar ya o da çok kullanışlı oluyo sanırım.gözün aydın canım,inşallah olur
merhaba meleksinsenin yapamadığını kızın ağlayarak yaptı bundan sonra eşini ikna edemediğin yerde kızından yardım alabilirsin babalar kıyamıyor kızlarına.
mutfak dizaynına karar vermek oldukça zor.çift tezgahlı bir evde oturdum kullanımı benim gibi tembel birine zor geldi .L tipi tezgah daha kullanışlı bana göre.yeni bir ev aldık,henüz yapılıyor.kısmetse L tipinde dizayn ettireceğim.L tipi dar uzun mutfaklarda uygun oluyor.eğer mutfagın enine boyuna genişse çift tezgah ta güzel olur.en iyisi mimarla görüşmek onlar karar vermeye yardımcı oluyor
Kız öyle demekıyamet kopmazsa 2013 benim dönüm noktam olacak.Secret yapıyor bende Herşey güzel olacak lay lay layyyy
Evetttt iyi akşamlar sevgili arkadaşlar , ablalar ,kardeşler.Kaç gündür büyük mücadeleler içindeydim.Dün bir öğrenci kahve falıma baktı .Onun verdiği gazla kocama saldırdım.5 Ocak'ta evimiz tadilata girecekti ya.Benim bugünlerde evi toplamam ,eşyaları eskiciye satmam,annemin evine götürceklerimi toparlamam , (herne kadar fikrim sorulmasa da ) kendimce ev dekorasyonu ile ilgili bilgi toplamam ,isteklerimi en azından çıktıdan iletmem, arada kopan kavgalarda sözlerimi yutup ,ortamın sakinleşmesini beklemem (ne hikmetse sakinleşme dün geceye kadar sağlanamadı) ,tüm bunlar olurken kaportamı düzeltmeye çalışmam gündemdeydi.Ben sizleri dertlendirmemek açısından son zaman yaşananları sizlere fazla aktarmadım.
tesekkurler canimmmmmmmmleylakım dılerım hersey gonlunce olur
kaneelcım ıyı tatıller
bırdy kurmussun duzenını saglıklı gunler bıdenem
sersumum bugun yıne proteının dıbıne vurmussun
ıgneoyam sanada sıfa dılıyorum arkadasım
gözün aydın canım,inşallah olur
merhaba meleksinsenin yapamadığını kızın ağlayarak yaptı bundan sonra eşini ikna edemediğin yerde kızından yardım alabilirsin babalar kıyamıyor kızlarına.
mutfak dizaynına karar vermek oldukça zor.çift tezgahlı bir evde oturdum kullanımı benim gibi tembel birine zor geldi .L tipi tezgah daha kullanışlı bana göre.yeni bir ev aldık,henüz yapılıyor.kısmetse L tipinde dizayn ettireceğim.L tipi dar uzun mutfaklarda uygun oluyor.eğer mutfagın enine boyuna genişse çift tezgah ta güzel olur.en iyisi mimarla görüşmek onlar karar vermeye yardımcı oluyor
Canım seni tebrik ederim sig.bırakmaya karar verdiğin için.
Lütfen gün gün gelişmeleri haberdar et..
sağol datlumm.
isteruk isteruk da isteruk..diyosun yanee
size helal olsun sevgili azalarımıss...
siz herşeyin en pahalısına layıksınız:92::92::92:..sersum kurban olsun sizee
olur inşallah bebeeemm..patlattım bi secret..
2 mil leslie
leylakım dılerım hersey gonlunce olur
kızzlarr burda bir kar bir kar var ki sormayın diz boyu oldu herhal.
2 gün okullar tatil edilmiş..bizim kızz uçuyo havalarda..keşke benim işte tatil olsa..
leylakım kıss basınca kırt kırt ses çıkıyo..
başka topik miKızlar yaaa , ben şimdi iki saatte bir yiyorum ya ( halbuki hiç sık yemezdim Allah Allah) , o kadar uzun bi menü oluyo ki anlatamam , bi de aklımda kalmıyo hiç.Sigara hapına başladım ya , o da kafamı bi dünya yaptı , aklım tamamen şaştı.O yüzden sizce de mahsuru yoksa menü bildirimi yapmiiim diyorum.Aslında benim başka bi topiğe taşınmam lazım ama sizi bırakamam ben.Bu hafta listemi de yapıcam ama onun dışında ben hep muhabbete katılsam olur mu sayın azalar
Bütün anladığın bu mudur ?
sağol canım,inşallahgözün aydın canım,inşallah olur
kızzlarr burda bir kar bir kar var ki sormayın diz boyu oldu herhal.
2 gün okullar tatil edilmiş..bizim kızz uçuyo havalarda..keşke benim işte tatil olsa..
leylakım kıss basınca kırt kırt ses çıkıyo..
sağol bebişim.Oyyy Sersumum Allah kolaylık versin cicim ama galiba biçok yer öyle.Sibirya soğuklarıymış , Ramaska kız sen mi yolladın hep bu karları-kışları
kırt kırt
Oyyy Sersumum Allah kolaylık versin cicim ama galiba biçok yer öyle.Sibirya soğuklarıymış , Ramaska kız sen mi yolladın hep bu karları-kışları
dur bi ramaskanın ifadesini alalım
he kıss kırt kırt.
başka topik miçanta geliyo haaaa şaka bi yana menü paylaşma ama bir yere gitmek de yok datlum
bu arada sigarayı bırakma çaban için de
sağol canım,inşallah
kırt kırt
Oooo hem çanta hem alkışşşş , Leylakım çok bonkörsün bu akşam
Benim kız başarı bu işi.Bundan sonra ki taktiklerim bunun üzerinden olacak.Yediği yere kadar yanigözün aydın canım,inşallah olur
İmana geldi kısCanımcım yaa çok sevindim beyinin sonunda imana gelmesine , gözün aydın.Baharda herşey değişirken sizin eviniz de değişecek ne güzel
O zaman insan da bi zevk alır yaptığı işten.Alışveriş işlerinde yardımcı gerekirse ben hep burdayım , çok da severim o işleriBu arada sergin nerde olucak?
Aminnnn.Yukarıda da yazdığım gibi bir ara ben fotoğraf yükleyeyim de ona göre konuşalım. Teşekkürlerinşallah canım.2013 sana ve hepimize gülsün..
canımcım naçizane fikrimi söyliimm mutfak hakkında..ben yerleşik hayata geçersem ada tezgah düşünüyorum..emme ocak ve aspratör ortada lavabo cam kenarında olmalı ki suyla oynarken dışarıyı seyredebilimm fikrim budur..
Napıcan kıss işkence olarak , sööle bakiim çok merak ettimhe kısss,başka topiğe gidecek olursan çeşitli çin işkencelerim de var ona göre
Benim kız başarı bu işi.Bundan sonra ki taktiklerim bunun üzerinden olacak.Yediği yere kadar yanimutfağım L tipi değil .Aslında bir ara ya çizeceğim yada fotoğrafını çekip yükleyeceğim ki ancak öyle anlarınız.Mimarda ( ben tanımıyorum ama ) menşur biriymiş .Birdyin dediği gibi bin şahanenin Selim Bey'imiydi neydi o olmaya.Evet mimar gelecek 1 haftaya kadar.Bakalım o ne diyecek.Ben kaliteden önce kullanışlılığa önem veriyorum.O nedenle kafanızı ağrıtabilirim.
İmana geldi kıs2 gözyaşı nelere kadirmiş.Süpürge ettiğim saçlarıma yanarım İyi dedin vallah alışverişe birlikte gidelim.Ben mangırları kapayım.Ver elini alışveriş Sergim burada Büyükçekmece'de olacak.Akm 'de.Gelirsin bacım
Aminnnn.Yukarıda da yazdığım gibi bir ara ben fotoğraf yükleyeyim de ona göre konuşalım. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?