Bütün anladığın bu mudur ?
kızlar bugunkümönüm
kahvaltı:
2kivi
1 kase mercimek çorbası 3 adet ceviz(hiç iştahım yoktu zorla yedim
1 saat plates ayrobic
öğlen:
1 küçük tabak etli nohut
2 yemek kaçıgı yogurt
buyuk bı tabak karışık yeşil salata
akşam:
1 adet ceviz 1 avuç fındık(yenı kırılmış)
2 adet enginar zeytınyaglı(garnitürsüz)
1 kase mercimek çorba
45 dk yürüdüm ve koştum
2.5 lt su içtim
çok iştahsızım kızlar zar zor yedim bunlarıda ben çikolata canavarı şimdi canım hiç çekmiyor tatlı
mönüm nasıl kızlar iyisiyle kötüsüyle uyarırsanız sevınırım
Merhaba arkadaşlar sizlerin geçmiş yazışmalarını olabildiğince okumaya çalıştım ve bugün karatay diyeti kitabını okudum ve başlamak istiyorum. beni de aranıza alırsanız sevinirim. yardımlarınızı esirgemezsiniz inşallah.
Merhaba arkadaşlar sizlerin geçmiş yazışmalarını olabildiğince okumaya çalıştım ve bugün karatay diyeti kitabını okudum ve başlamak istiyorum. beni de aranıza alırsanız sevinirim. yardımlarınızı esirgemezsiniz inşallah.
papadiya canim gunaydin...herzamanki gibi erkencisin.....
kahvaltiya misafir yok dimi....:44::44::44::44:
kizlar itiraf ediyorum soguk havayi ve kar ben gonderdim....siz demiyormuydunuz kara basinca kirt kirt ses cikaracak diye.....
size gonderdigim iyi oldu.bugun derece -20 ye yukseldi....onceden daha soguktu....
kizlar itiraf ediyorum soguk havayi ve kar ben gonderdim....siz demiyormuydunuz kara basinca kirt kirt ses cikaracak diye.....
size gonderdigim iyi oldu.bugun derece -20 ye yukseldi....onceden daha soguktu....
biliyordum biliyordum suçlunun sen olduğunu
burada yarım metre kar var cicimm..
Canim ben Turkiyede yasamadigim icin oradaki markalari bilmiyorum fakat dikkat etmen gereken katkizi bir omega 3 olmasi
Diger sorunun cevabi ise (paylastigim yazi da anlatiliyor..) EVET ..Zayiflatiyor!
kaneel çok teşekkürler cnm valla siz ne güzel zamanda çıktınız karşıma çok iyi oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?