Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar ben kaçar.Hepinize iyi geceler & tatlı rüyalar.Sersumcum yarın dikkat et kendine , kaymayasın yollarda cicim...

kızlar bugunkümönüm
kahvaltı:
2kivi
1 kase mercimek çorbası 3 adet ceviz(hiç iştahım yoktu zorla yedim
1 saat plates ayrobic

öğlen:
1 küçük tabak etli nohut
2 yemek kaçıgı yogurt
buyuk bı tabak karışık yeşil salata

akşam:
1 adet ceviz 1 avuç fındık(yenı kırılmış)
2 adet enginar zeytınyaglı(garnitürsüz)
1 kase mercimek çorba

45 dk yürüdüm ve koştum
2.5 lt su içtim

çok iştahsızım kızlar zar zor yedim bunlarıda ben çikolata canavarı şimdi canım hiç çekmiyor tatlı

mönüm nasıl kızlar iyisiyle kötüsüyle uyarırsanız sevınırım

herşey süper daha ne olsun

her sabah en az 20 dakıka ve her gece yatmadan 40 dakika kadar egzersizimi yaptım ve şimdi rahat bır uykuya gidiyom iyi uykular

Merhaba arkadaşlar sizlerin geçmiş yazışmalarını olabildiğince okumaya çalıştım ve bugün karatay diyeti kitabını okudum ve başlamak istiyorum. beni de aranıza alırsanız sevinirim. yardımlarınızı esirgemezsiniz inşallah.

hoşgeldinnnnn burda herkes birbirine destek meraketme yardım konusunda

Sabah kahvaltısı ile başlıyacağım bakalım. Ama şimdi uyumam gerek iyi geceler. yarın görüşmek üzere..

gunaydin herkese.......

birdycim sakin ha baska bir yere gitmek yok....

canim ilaca baslamissin hadi hayirlisi olsun...ins.sigarayi birakirsin.biz senin ne kadar guclu oldugunu biliyoruz....sen herseyin ustesinden gelirsin canim.kolay gelsin....

melexin canim tadilatin bahara kalmasina sevindim....bir ara mutfagin resmini paylasirsan fikirlerimizi paylasiriz canim...
canim sergide senin resimlerin olacakmi yoksa ogrencilerinin mi resimleri olucak.senin resimlerini gormeyi cok isterdim....

kizlar itiraf ediyorum soguk havayi ve kar ben gonderdim....siz demiyormuydunuz kara basinca kirt kirt ses cikaracak diye.....

size gonderdigim iyi oldu.bugun derece -20 ye yukseldi....onceden daha soguktu....

canim hosgeldin....boyun kilon kac.kac kilo vermek istiyorsun....ins.hedefine cabuk ulasirsin....
zaten kitabi okumussun....yinede sormak istediklerin olursa sor canim.kolay gelsin....

papadiya canim gunaydin...herzamanki gibi erkencisin.....
kahvaltiya misafir yok dimi....:44::44::44::44:

ramaskacım sanada gunaydın canımcım nasılsın.bugun dınlenme gunum 1 de ben arkadasa gıdıcem

bu arada ıstanbul cok soguk ufaktanda kar serpıstırıyo gercı kıme anlatıyosam bunları, karın sogugun kralı orda demı

kizlar itiraf ediyorum soguk havayi ve kar ben gonderdim....siz demiyormuydunuz kara basinca kirt kirt ses cikaracak diye.....

size gonderdigim iyi oldu.bugun derece -20 ye yukseldi....onceden daha soguktu....

-20 mii? sen nerde yaşıyorsun ramaska sibirya falan mı? Allah yardım etsin

günaydınlarrr,
hem suç işliyorum hem yazıyorum sabah geç kalktım kahvaltı yapamadım ve şimdi elimde tost var.
dünde kızdan fırsat bulamayp yapamamıştım ve akşam 5,30da ancak yiyebildim ay bilsem oruç tutardım.akşamda yarım balık ve kabak yemeği yedim.
son zamanlar öyle düzenim bozuldu öyle koşturuyorum ki anlatamam.

biliyordum biliyordum suçlunun sen olduğunu

burada yarım metre kar var cicimm..

sersum bu saatte ne arıyosun diyceniizz..evet yoğun kar nedeniyle servis çıkmadı..ben de kahvaltımı yaptım ve 10 dk sonra ana caddeye yürüme girişiminde bulunucam eşimle..kızıma ve ona tatil bugün ama bana yok..

menümü yaziimm..

sabah

kaşarlı sucuklu yımırta
bol peynir

çayımıda içtim..hakkınızı helal edin yola çıkıyorum..:18::18:

akşama gelebilirsem görüşürüz canlarım..

bu arada oy kullanmayan azalarımıss..linki hatırlatayım da bi zahmet oyunuzu veri verin garii..bak bedava ceviz günkurusu ve pastırma var işin ucunda(rüşvetten topiğin rtükü beni cezalandırcek valla )

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

sadece tıklayıp veriyonuz yanee fazla yorulmazsınız anacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…