Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canim bak arkadasa gitme kismini sevdim.hep sana mi gelecek misafir biraz da sen git.iyi gezmeler canim.

-20 mii? sen nerde yaşıyorsun ramaska sibirya falan mı? Allah yardım etsin

evet canim gercekten sibiryada yasiyorum.gecen gunlerde -35 .-40 arasiydi bugun biraz yukseldi.ayrica turkiye saatinden 6 saat ilerdeyiz.su an burda saat 15.25...
bu arada kacamaklar ilk baslarda oluyor zamanla duzene otutturursun.canim o kadarda ac kalma disardaysan bile birseyler atistir.hic yoktan ceviz badem fistik ayraN.... Calisan arkadaslarda yanlarinda ceviz badem fistik bulunduruyorlar galiba atistirmak icin.....biz kacamak bile yapinca onumuze bakiyoruz....canim sende ins.bundan sonra yavas yavas duzene oturtursun.
biliyordum biliyordum suçlunun sen olduğunu

burada yarım metre kar var cicimm..

canim gunaydin...ha su yarim metre dediginden burdada cok var....

Akm yer tespitin çok doğru.Aferim kız Alt takımları ilaçlıyorum.Şimdilik durum stabil Selim beyi bekliyorum .Cidden şu mimarın adı öğreneyim.Öğreneyim de nasıl öğreneyim ? Bizimkine sorsam " ne yapacan sen adamın adını!!!" diye tersler beni.

Canım ramaskam.Özele bir bakıver

Mesaj düzeltme

Eklentiler

• $image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $image.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
sagol bıdenemmm

melexın mımarın adını ogrenme konusunda fıkrım geldı:)))
topıcten bır arkadasada mımar lazımmıs o soruyo dersın olmamı:26:

sagol bıdenemmm

melexın mımarın adını ogrenme konusunda fıkrım geldı:)))
topıcten bır arkadasada mımar lazımmıs o soruyo dersın olmamı:26:

İyi dedin kız.Bu olabilir.Yalnız Şuan limoniyiz.Sabahtan beri arıyorum telefonunu meşgule veriyor.Zaten iyi olduğumuz günleri özel günlerimiz ilan edeceğim.Evlilik yıldönümümüzü kutlamıyor belki barışık olduğumuz günleri kutlar

Canım sen istanbulda mı oturuyorsun?Ben büyükçekmecedeyim .Burayı kar aldı götürdü.Kızı okula yolladığımda pişman oldum.

Canım sen istanbulda mı oturuyorsun?Ben büyükçekmecedeyim .Burayı kar aldı götürdü.Kızı okula yolladığımda pişman oldum.

evet canımcım anadolu yakası çamlıca ya yakın belkı bılırsın.burda ınce ınce yagıyo henuz tutturmadı ama potansıyel var:))))
kızında sorunsuz bır sekılde gelır ınsaallah

selam kızlar...
Dün giremedim...

İşte yediklerim:

18 Aralık

sabah:
1 bardak elma sirkeli su
1 bardak limonlu lahana suyu
1 bardak süt, peynir, 2 yumurta (tkk), 20 zeytin, 2 incir (zb)
1 omega 3, 2 multivitamin

öğle:
yarım kepçe mercimek çorbası,
6 inegöl köfte
havuç turp salatası

akşam:
yarım kase domates çorbası,
1 tabak bezelye yemeği
1 kabak dolması
1 kase yoğurt

Spor: Yok

Çok fazla su içemedim.

19 Aralık:

sabah:
20 zeytin, peynir, domates, salatalık, çay

öğle:
1 tabak lahana yemeği
1 kase yoğurt
2 incir (zb)

akşam:
1 tabak pırasa yemeği
1 palamut
havuçlu turlu salata

Spor: Yok

2 litre su

Son düzenleme:
evet canımcım anadolu yakası çamlıca ya yakın belkı bılırsın.burda ınce ınce yagıyo henuz tutturmadı ama potansıyel var:))))
kızında sorunsuz bır sekılde gelır ınsaallah

Sende güzel yerdeymişsin.Bizim burası kartopu oynama kıvamında.Akşama kadar ne olur bilmem.

papadiye birşey sorsam şu profillerinizde kilo göstergeleriniz var ya senin kinde başlangıç 108 yazıyor şuan da 68 olmuşsun gerçekten o kadar kiloyu verdin mi verdiysen nasıl ne kadar sürede öğrenebilirmiyim

papadiye birşey sorsam şu profillerinizde kilo göstergeleriniz var ya senin kinde başlangıç 108 yazıyor şuan da 68 olmuşsun gerçekten o kadar kiloyu verdin mi verdiysen nasıl ne kadar sürede öğrenebilirmiyim

evet canım 40 kg yu karatayla yaklasık 1 senede verdım.nasılına gelırsek karataya tam uyum şart yanı kıtabında tv programlarında ne anlatıyosa agzından cıkan her harfe uymak gerekıyor sonrasında her hafta 1kg ya veda edıyorsun

Napıcan kıss işkence olarak , sööle bakiim çok merak ettim

seni güzeeelce yağlayıp fırına verebülürüm ne dersin birdycim

aramıza hoşgeldin
kizlar itiraf ediyorum soguk havayi ve kar ben gonderdim....siz demiyormuydunuz kara basinca kirt kirt ses cikaracak diye.....

size gonderdigim iyi oldu.bugun derece -20 ye yukseldi....onceden daha soguktu....

-20 mi
Sende güzel yerdeymişsin.Bizim burası kartopu oynama kıvamında.Akşama kadar ne olur bilmem.

amaniin burda da hava çok soğuk,totom donduama daha kar yok
leylakım bırdym oyam kıslar soguk havayı buldunuz yatıştasınız demı

yok kısss kalktım sabahın köründe,kociş istedi diye börek kurabiye falan yaptım.akşam yemeğini hazırladım..bi yürüyüşüm kaldı işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…