sersumum gunaydın bebeem..
karlar duse duser duser aglarım
heep ısmını hep ısmını anarımmmm
ramaskacım sanada gunaydın canımcım nasılsın.bugun dınlenme gunum 1 de ben arkadasa gıdıcem
bu arada ıstanbul cok soguk ufaktanda kar serpıstırıyo gercı kıme anlatıyosam bunları, karın sogugun kralı orda demı
-20 mii? sen nerde yaşıyorsun ramaska sibirya falan mı? Allah yardım etsin
biliyordum biliyordum suçlunun sen olduğunu
burada yarım metre kar var cicimm..
Akm yer tespitin çok doğru.Aferim kızNapıcan kıss işkence olarak , sööle bakiim çok merak ettim
Selim Bey gelecek , mutfağına 35 tane nişşşş yapacak
Evet paralar senden , dolaşmak benden
AKM Emniyete yakın bi binaydı di mi , yanında lokal gibi bi yer vardı , doğru mu hatırlıyosrum?
Aklıma geldi , sen nasıl oldun , alt takımlar cici oldu mu ?
gunaydin herkese.......
birdycim sakin ha baska bir yere gitmek yok....
canim ilaca baslamissin hadi hayirlisi olsun...ins.sigarayi birakirsin.biz senin ne kadar guclu oldugunu biliyoruz....sen herseyin ustesinden gelirsin canim.kolay gelsin....
melexin canim tadilatin bahara kalmasina sevindim....bir ara mutfagin resmini paylasirsan fikirlerimizi paylasiriz canim...
canim sergide senin resimlerin olacakmi yoksa ogrencilerinin mi resimleri olucak.senin resimlerini gormeyi cok isterdim....
sagol bıdenemmmcanim bak arkadasa gitme kismini sevdim.hep sana mi gelecek misafir biraz da sen git.iyi gezmeler canim.
evet canim gercekten sibiryada yasiyorum.gecen gunlerde -35 .-40 arasiydi bugun biraz yukseldi.ayrica turkiye saatinden 6 saat ilerdeyiz.su an burda saat 15.25...
bu arada kacamaklar ilk baslarda oluyor zamanla duzene otutturursun.canim o kadarda ac kalma disardaysan bile birseyler atistir.hic yoktan ceviz badem fistik ayraN.... Calisan arkadaslarda yanlarinda ceviz badem fistik bulunduruyorlar galiba atistirmak icin.....biz kacamak bile yapinca onumuze bakiyoruz....canim sende ins.bundan sonra yavas yavas duzene oturtursun.
canim gunaydin...ha su yarim metre dediginden burdada cok var....
melexın mımarın adını ogrenme konusunda fıkrım geldı:)))Akm yer tespitin çok doğru.Aferim kızAlt takımları ilaçlıyorum.Şimdilik durum stabil Selim beyi bekliyorum .Cidden şu mimarın adı öğreneyim.Öğreneyim de nasıl öğreneyim ? Bizimkine sorsam " ne yapacan sen adamın adını!!!" diye tersler beni.
Canım ramaskam.Özele bir bakıver
Mesaj düzeltme
Mesaj düzeltme
sagol bıdenemmm
melexın mımarın adını ogrenme konusunda fıkrım geldı:)))
topıcten bır arkadasada mımar lazımmıs o soruyo dersın olmamı:26:
Canım sen istanbulda mı oturuyorsun?Ben büyükçekmecedeyim .Burayı kar aldı götürdü.Kızı okula yolladığımda pişman oldum.
evet canımcım anadolu yakası çamlıca ya yakın belkı bılırsın.burda ınce ınce yagıyo henuz tutturmadı ama potansıyel var:))))
kızında sorunsuz bır sekılde gelır ınsaallah
Sende güzel yerdeymişsin.Bizim burası kartopu oynama kıvamında.Akşama kadar ne olur bilmem.
papadiye birşey sorsam şu profillerinizde kilo göstergeleriniz var ya senin kinde başlangıç 108 yazıyor şuan da 68 olmuşsun gerçekten o kadar kiloyu verdin miverdiysen nasıl ne kadar sürede öğrenebilirmiyim
Napıcan kıss işkence olarak , sööle bakiim çok merak ettim
Merhaba arkadaşlar sizlerin geçmiş yazışmalarını olabildiğince okumaya çalıştım ve bugün karatay diyeti kitabını okudum ve başlamak istiyorum. beni de aranıza alırsanız sevinirim. yardımlarınızı esirgemezsiniz inşallah.
kizlar itiraf ediyorum soguk havayi ve kar ben gonderdim....siz demiyormuydunuz kara basinca kirt kirt ses cikaracak diye.....
size gonderdigim iyi oldu.bugun derece -20 ye yukseldi....onceden daha soguktu....
Sende güzel yerdeymişsin.Bizim burası kartopu oynama kıvamında.Akşama kadar ne olur bilmem.
leylakım bırdym oyam kıslar soguk havayı buldunuz yatıştasınız demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?