Canım senin görümcenle problemin vardı di mi ? Acaba diyorum onunla da konuşurken bi üslub problemi mi oluyo?Belki de anlamak istediğim budur.
Kimden destek aldığını merak ediyorum yani sigara bırakma polk mı gittin eşiminde bırakmasını çok istiyorum.
İnşallah birakabilirsin tam destek
Cicim gitmiyorum bi yere üzme sen kendini taaa Sibiryalardagunaydin herkese.......
birdycim sakin ha baska bir yere gitmek yok....
canim ilaca baslamissin hadi hayirlisi olsun...ins.sigarayi birakirsin.biz senin ne kadar guclu oldugunu biliyoruz....sen herseyin ustesinden gelirsin canim.kolay gelsin....
melexin canim tadilatin bahara kalmasina sevindim....bir ara mutfagin resmini paylasirsan fikirlerimizi paylasiriz canim...
canim sergide senin resimlerin olacakmi yoksa ogrencilerinin mi resimleri olucak.senin resimlerini gormeyi cok isterdim....
Heee yolladın -10 dereceyi bize , kendin giydin bikiniyi güneşleniyosun di mi?kizlar itiraf ediyorum soguk havayi ve kar ben gonderdim....siz demiyormuydunuz kara basinca kirt kirt ses cikaracak diye.....
size gonderdigim iyi oldu.bugun derece -20 ye yukseldi....onceden daha soguktu....
Yoğurdun mu poğaça hamurunu Pampişimgunaydın kıslar an ıtıbarıyle kahvaltım bıttı sımdı de kargaların kahvaltısını hazırlıycam
Sersumcum belki akşam erken çıkarsınız , inşallah başhekim salar hepinizi. Niye oy vermiyolar yaww? Bir-iki espri yap bakalım faidesi olacak mı ?sersum bu saatte ne arıyosun diyceniizz..evet yoğun kar nedeniyle servis çıkmadı..ben de kahvaltımı yaptım ve 10 dk sonra ana caddeye yürüme girişiminde bulunucam eşimle..kızıma ve ona tatil bugün ama bana yok..
menümü yaziimm..
sabah
kaşarlı sucuklu yımırta
bol peynir
çayımıda içtim..hakkınızı helal edin yola çıkıyorum..:18::18:
akşama gelebilirsem görüşürüz canlarım..
bu arada oy kullanmayan azalarımıss..linki hatırlatayım da bi zahmet oyunuzu veri verin garii..bak bedava ceviz günkurusu ve pastırma var işin ucunda(rüşvetten topiğin rtükü beni cezalandırcek valla)
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
sadece tıklayıp veriyonuz yanee fazla yorulmazsınız anacımm
Ne o kızzz belediye ekibi gibi ilaç mı püskürtiyosunAkm yer tespitin çok doğru.Aferim kızAlt takımları ilaçlıyorum.Şimdilik durum stabil Selim beyi bekliyorum .Cidden şu mimarın adı öğreneyim.Öğreneyim de nasıl öğreneyim ? Bizimkine sorsam " ne yapacan sen adamın adını!!!" diye tersler beni.
Canım ramaskam.Özele bir bakıver
Ben inceleyeceğim bilahere .kızlar benim mutfağımın şekli böyle.Eki Görüntüle 582144
Burası tipi gibi , hem çok esiyo hem tuhaf bi kar yağışı var..evet canımcım anadolu yakası çamlıca ya yakın belkı bılırsın.burda ınce ınce yagıyo henuz tutturmadı ama potansıyel var:))))
kızında sorunsuz bır sekılde gelır ınsaallah
Heee yatıştayım cicim , yiyorum-yatıyorumleylakım bırdym oyam kıslar soguk havayı buldunuz yatıştasınız demı
Hoşbulduk bacım , naber , nasılsın?Ahanda birdy gelmişHoşgeldin bacım
Hahahaa kısss güzelmiş işkencen , tamam gitmiciiiim bi yere ,yılbaşı hindisi gibi fırına verme beniseni güzeeelce yağlayıp fırına verebülürüm ne dersin birdycim
aramıza hoşgeldin
-20 mi
amaniin burda da hava çok soğuk,totom donduama daha kar yok
yok kısss kalktım sabahın köründe,kociş istedi diye börek kurabiye falan yaptım.akşam yemeğini hazırladım..bi yürüyüşüm kaldı işte
Afiyet olsun cicimherkese tünaydın
kahvaltım
kocişe yaptığım börekten 1 dilim
1 yumurta
zeytin
peynir
domates
mandalina
birazdan da yürüyüş
Regl etkiliyo canım ama 700gr az diil ki ...günaydın herkese.benim 1 hafta oldu başlayalı sadece 700 gr vermişim.sizce normalmi?regl yakın bu etkilermi tartı durumumu.
Şuan bir faCeyi bir buraya zıplıyorum.Bir enerji patlamasındayım.
Canım senin görümcenle problemin vardı di mi ? Acaba diyorum onunla da konuşurken bi üslub problemi mi oluyo?
Soruna gelince ; Destek almadım , ilacı araştırdım , aldım ve içmeye başladım.
Cicim gitmiyorum bi yere üzme sen kendini taaa SibiryalardaValla hayatım içiyorum ilacı , bakıcaz neler olucak.Ben de konuyu okuduklarım kadar biliyorum , şimdi de deneyimliyorum ama ilaç pahalı , bırakmam lazım kız , para boşa gitmesin
Heee yolladın -10 dereceyi bize , kendin giydin bikiniyi güneşleniyosun di mi?
Yoğurdun mu poğaça hamurunu Pampişim
Sersumcum belki akşam erken çıkarsınız , inşallah başhekim salar hepinizi. Niye oy vermiyolar yaww? Bir-iki espri yap bakalım faidesi olacak mı ?
Ne o kızzz belediye ekibi gibi ilaç mı püskürtiyosunŞaka bi yana , o hastalığın iyi tarafı antibiyotiğe hemen cevap vermesi , iyileşme çok çabuk oluyo...
Ben inceleyeceğim bilahere .
Burası tipi gibi , hem çok esiyo hem tuhaf bi kar yağışı var..
Heee yatıştayım cicim , yiyorum-yatıyorum
Hoşbulduk bacım , naber , nasılsın?
sersum bu saatte ne arıyosun diyceniizz..evet yoğun kar nedeniyle servis çıkmadı..ben de kahvaltımı yaptım ve 10 dk sonra ana caddeye yürüme girişiminde bulunucam eşimle..kızıma ve ona tatil bugün ama bana yok..
menümü yaziimm..
sabah
kaşarlı sucuklu yımırta
bol peynir
çayımıda içtim..hakkınızı helal edin yola çıkıyorum..:18::18:
akşama gelebilirsem görüşürüz canlarım..
bu arada oy kullanmayan azalarımıss..linki hatırlatayım da bi zahmet oyunuzu veri verin garii..bak bedava ceviz günkurusu ve pastırma var işin ucunda(rüşvetten topiğin rtükü beni cezalandırcek valla)
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
sadece tıklayıp veriyonuz yanee fazla yorulmazsınız anacımm
Offf bacım of ilaç mantar yapar dedilerkorkuttular beni.Mecbur içeceğim ama.Ben iyiyim.Kar çalışmalarını izliyorum.
evet canım 40 kg yu karatayla yaklasık 1 senede verdım.nasılına gelırsek karataya tam uyum şart yanı kıtabında tv programlarında ne anlatıyosa agzından cıkan her harfe uymak gerekıyor sonrasında her hafta 1kg ya veda edıyorsun
Canım ben 2 aydır yapıyorum.Bana hiç diyetteymişim gibi gelmiyor.Zaten bunu diyet olarak görmemek gerek.Bu ömür boyu uygulanması gereken sağlıklı yaşam biçimi.Ömür boyu dedim diyede korkmayasın.Sadece kiloverme döneminde uyulması gereken bazı şeyler var.Zaten onlarda senin rahat kilovermen için.Ben hiç sıkılmadım.Seninde sıkılmayacağını umuyorum.süpersin vallao kadar uzun süre yapabilirmiyim sıkılmazmıyım diyorum ama bakalım bu durumda kitabını almak şart oldu alayımda okuyayıp başlayayım
çok sağol canım
selamlar,
ben de katılıyorum aranıza....
hadi hayırlısı!
selamlar,
hadi hayırlısı!
selamlar,
hadi hayırlısı!
Canım ben 2 aydır yapıyorum.Bana hiç diyetteymişim gibi gelmiyor.Zaten bunu diyet olarak görmemek gerek.Bu ömür boyu uygulanması gereken sağlıklı yaşam biçimi.Ömür boyu dedim diyede korkmayasın.Sadece kiloverme döneminde uyulması gereken bazı şeyler var.Zaten onlarda senin rahat kilovermen için.Ben hiç sıkılmadım.Seninde sıkılmayacağını umuyorum.
inşallah canım azıcık vermeye başlasam motive olucamda bende bir şey var sinirlenince çikolata arıyorum şimdide eşimle aram bozuk gittikçe de kötü olacak gibi geliyor canım acayip tatlı istiyor
Sabah
1 muz
1 yumurta
2 çay 1 litre su
öğlen
2 yk patates salata
bol pul biberli yayla çorba
1 porsiyon turşu
ve yarım porsiyon muhallebi
2 mandalina
ama sanki saç telime kadar tatlı istiyorum
ıgneoyam sanada sıfa dılıyorum arkadasım
Kızlar yaaa , ben şimdi iki saatte bir yiyorum ya ( halbuki hiç sık yemezdim Allah Allah) , o kadar uzun bi menü oluyo ki anlatamam , bi de aklımda kalmıyo hiç.Sigara hapına başladım ya , o da kafamı bi dünya yaptı , aklım tamamen şaştı.O yüzden sizce de mahsuru yoksa menü bildirimi yapmiiim diyorum.Aslında benim başka bi topiğe taşınmam lazım ama sizi bırakamam ben.Bu hafta listemi de yapıcam ama onun dışında ben hep muhabbete katılsam olur mu sayın azalar
Evetttt iyi akşamlar sevgili arkadaşlar , ablalar ,kardeşler.Kaç gündür büyük mücadeleler içindeydim.Dün bir öğrenci kahve falıma baktı .Onun verdiği gazla kocama saldırdım.5 Ocak'ta evimiz tadilata girecekti ya.Benim bugünlerde evi toplamam ,eşyaları eskiciye satmam,annemin evine götürceklerimi toparlamam , (herne kadar fikrim sorulmasa da ) kendimce ev dekorasyonu ile ilgili bilgi toplamam ,isteklerimi en azından çıktıdan iletmem, arada kopan kavgalarda sözlerimi yutup ,ortamın sakinleşmesini beklemem (ne hikmetse sakinleşme dün geceye kadar sağlanamadı) ,tüm bunlar olurken kaportamı düzeltmeye çalışmam gündemdeydi.Ben sizleri dertlendirmemek açısından son zaman yaşananları sizlere fazla aktarmadım.
İşin özeti şu ki ;evimizin bir tadilat görmesi şart.7 sene önce bir tadilatımız olmuştu (badana ve evin çatal bıçağına kadar komple değişimi şeklinde ) Malesef mutfağımız ,banyo ve tuvaletimiz ,yer taşlarımız,parkelerimiz daha önce değişim yaşamadıklarından berbat durumdalar.Buraya kadar herşey normal.Tamam bende tadilat istiyorum.3 senedir istiyorum amaaaaa Ocak ayında karda kışta,çocuğumun okul durumu varken değilllll.Bizim beye anlatamadım gitti."Mimarla anlaştım" dedi de başka birşey demedi.Dün gece aile içi yılbaşı programı konuşması açıldı.Ben dedim "ev toplanmış olacak,evde kutlama olmaz ,dışarıda da istemiyorum"derken bizim kız zır zır ağlamaya başlamasın mı?Bizim beyin damarını yakalamış oldum.Kız ağlayınca bizim bey kararını verdi veee Nisan başı işe girişmeye KArarverdi. Eğer kararında bir değişim yaşanmazsa bende bu durumda rahat rahat hazırlıklarımı yapacağım.Tek sorun Mart 18 de sergim var.Nasıl olacak bilmiyorum.İnşallah o günlere denk gelmez.Evet kızlar şimdi sizden istediğim bana dekorasyon konusunda yardımcı olunuz.Mesala benim mutfağım oldukça büyük.Karşılıklı çift tezgahlık yerim mevcut.Sizlerin zevk sahibi olduğunuz belli.Fikrini söylemek isteyen olursa söylerse sevinirim.Eğer forumun konusu değişecek olursa bana özelden yazınız.Tepki almayalım.Üzülürüm.Ay çok yazdım ne yazdığımı da tam bilemiyorum ya.yanlışım varsa düzeltin
Canım ben 2 aydır yapıyorum.Bana hiç diyetteymişim gibi gelmiyor.Zaten bunu diyet olarak görmemek gerek.Bu ömür boyu uygulanması gereken sağlıklı yaşam biçimi.Ömür boyu dedim diyede korkmayasın.Sadece kiloverme döneminde uyulması gereken bazı şeyler var.Zaten onlarda senin rahat kilovermen için.Ben hiç sıkılmadım.Seninde sıkılmayacağını umuyorum.
inşallah canım azıcık vermeye başlasam motive olucamda bende bir şey var sinirlenince çikolata arıyorum şimdide eşimle aram bozuk gittikçe de kötü olacak gibi geliyor canım acayip tatlı istiyor
Sabah
1 muz
1 yumurta
2 çay 1 litre su
öğlen
2 yk patates salata
bol pul biberli yayla çorba
1 porsiyon turşu
ve yarım porsiyon muhallebi
2 mandalina
ama sanki saç telime kadar tatlı istiyorum
Canım eğer bu tatlı krizleri uzun zamandır varsa sana tavsiyem ; hemen açlık ve tokluk şekerine baktırt .
Canım eğer bu tatlı krizleri uzun zamandır varsa sana tavsiyem ; hemen açlık ve tokluk şekerine baktırt .
baktırdım cnm bişey yok normal diyorlar ben sinirlenince oluyor genelde
Sağol arkadaşım
Ben de öyle yapıyorum. Azalar müsaade ettiler. Bişey demiyolar:)
Çok şükür işler yoluna girmeye başlamış. "Şanslı Aristokrat" sana iyi geldi
Evle ilgili ilk aklıma gelenler:
-Daha önceki tadilatta elektrik ve su tesisatlarına ellemediyseniz. Ordan başlayın. Bunun için de özellikle mutfak ve banyo dizaynına karar vermelisin.
-Fayansları büyük seçmeni tavsiye ederim. Daha ferah gösteriyor. Bir de mümkünse 2. kalite falan alma. İyi bir markanın seri sonu falan olsun, fiyat çok gelirse. Döşenirken derzler tutmuyor. Bir de diyagonel döşetmeni tavsiye ederim. Duvardaki eğrilkleri hissetmezsiniz.
- Reyhana katılıyorum. L tezgah daha kullanışlı. 2 taraflı tezgah uzun gösteriyor mutfağı.
-Tezgahta ne kullanırsan kullan, sakın koryon kullanma. Birleşim yerlerinden ayrılıyor zamanla ve üstüne sıcak bişey koyamıyorsun. Tabii satanlar bunu kabul etmiyor. Ben granit tercih ederim ama renk çeşitliliği olsun dersen çimston a bak.
- Renk-uyum işi, tam da senin işin zaten. Bu konuda kimseyi dinleme. Sadece kendi zevkini uygula.
Yine konuşuruz.
Hepinizi öptüm.
baktırdım cnm bişey yok normal diyorlar ben sinirlenince oluyor genelde
Anladım , kocaya dalamayınca tatlıya dalıyosun demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?