Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese tünaydın
kahvaltım
kocişe yaptığım börekten 1 dilim
1 yumurta
zeytin
peynir
domates
mandalina

birazdan da yürüyüş

günaydın herkese.benim 1 hafta oldu başlayalı sadece 700 gr vermişim.sizce normalmi?regl yakın bu etkilermi tartı durumumu.

Belki de anlamak istediğim budur.

Kimden destek aldığını merak ediyorum yani sigara bırakma polk mı gittin eşiminde bırakmasını çok istiyorum.

İnşallah birakabilirsin tam destek
Canım senin görümcenle problemin vardı di mi ? Acaba diyorum onunla da konuşurken bi üslub problemi mi oluyo?
Soruna gelince ; Destek almadım , ilacı araştırdım , aldım ve içmeye başladım.

Cicim gitmiyorum bi yere üzme sen kendini taaa Sibiryalarda Valla hayatım içiyorum ilacı , bakıcaz neler olucak.Ben de konuyu okuduklarım kadar biliyorum , şimdi de deneyimliyorum ama ilaç pahalı , bırakmam lazım kız , para boşa gitmesin
kizlar itiraf ediyorum soguk havayi ve kar ben gonderdim....siz demiyormuydunuz kara basinca kirt kirt ses cikaracak diye.....

size gonderdigim iyi oldu.bugun derece -20 ye yukseldi....onceden daha soguktu....
Heee yolladın -10 dereceyi bize , kendin giydin bikiniyi güneşleniyosun di mi?
gunaydın kıslar an ıtıbarıyle kahvaltım bıttı sımdı de kargaların kahvaltısını hazırlıycam
Yoğurdun mu poğaça hamurunu Pampişim
Sersumcum belki akşam erken çıkarsınız , inşallah başhekim salar hepinizi. Niye oy vermiyolar yaww? Bir-iki espri yap bakalım faidesi olacak mı ?
Ne o kızzz belediye ekibi gibi ilaç mı püskürtiyosun Şaka bi yana , o hastalığın iyi tarafı antibiyotiğe hemen cevap vermesi , iyileşme çok çabuk oluyo...
kızlar benim mutfağımın şekli böyle.Eki Görüntüle 582144
Ben inceleyeceğim bilahere .
evet canımcım anadolu yakası çamlıca ya yakın belkı bılırsın.burda ınce ınce yagıyo henuz tutturmadı ama potansıyel var:))))
kızında sorunsuz bır sekılde gelır ınsaallah
Burası tipi gibi , hem çok esiyo hem tuhaf bi kar yağışı var..
leylakım bırdym oyam kıslar soguk havayı buldunuz yatıştasınız demı
Heee yatıştayım cicim , yiyorum-yatıyorum
Ahanda birdy gelmiş Hoşgeldin bacım
Hoşbulduk bacım , naber , nasılsın?

Hahahaa kısss güzelmiş işkencen , tamam gitmiciiiim bi yere ,yılbaşı hindisi gibi fırına verme beni
Yaaa kaçta kalktın da o kadar iş yaptın yaaa , ben çok utanıyorum valla , bu saat oldu hiçbişey yapmadım daha

herkese tünaydın
kahvaltım
kocişe yaptığım börekten 1 dilim
1 yumurta
zeytin
peynir
domates
mandalina

birazdan da yürüyüş
Afiyet olsun cicim
günaydın herkese.benim 1 hafta oldu başlayalı sadece 700 gr vermişim.sizce normalmi?regl yakın bu etkilermi tartı durumumu.
Regl etkiliyo canım ama 700gr az diil ki ...

Offf bacım of ilaç mantar yapar dediler korkuttular beni.Mecbur içeceğim ama.Ben iyiyim.Kar çalışmalarını izliyorum.

Merhaba Sersumcum,başarılar dilerimoyumu tabiki sana verdim

Offf bacım of ilaç mantar yapar dediler korkuttular beni.Mecbur içeceğim ama.Ben iyiyim.Kar çalışmalarını izliyorum.

Ever canikom yaaa , ağır antibiyotik kullanımı sonrası olabiliyo mantar ve işin komik yanı onun için de ayrı bi antibiyotik içiyosun , ohh ne büyük bir paradox Tanrım Ama sen şimdiden üzülme , belki de olmaz
Ben de karı seyrediyorum , arabalar patinaj yapıyo onlara bakıyorum.Aynı zamanda o forumdan bu foruma uçuyorum.Burası var , sigara bırakma forumu var bi de hipoglisemi için başka bi forum var.Forumcu Birdy oldum valla bacım

süpersin valla o kadar uzun süre yapabilirmiyim sıkılmazmıyım diyorum ama bakalım bu durumda kitabını almak şart oldu alayımda okuyayıp başlayayım
çok sağol canım

süpersin valla o kadar uzun süre yapabilirmiyim sıkılmazmıyım diyorum ama bakalım bu durumda kitabını almak şart oldu alayımda okuyayıp başlayayım
çok sağol canım
Canım ben 2 aydır yapıyorum.Bana hiç diyetteymişim gibi gelmiyor.Zaten bunu diyet olarak görmemek gerek.Bu ömür boyu uygulanması gereken sağlıklı yaşam biçimi.Ömür boyu dedim diyede korkmayasın.Sadece kiloverme döneminde uyulması gereken bazı şeyler var.Zaten onlarda senin rahat kilovermen için.Ben hiç sıkılmadım.Seninde sıkılmayacağını umuyorum.
selamlar,

ben de katılıyorum aranıza....

hadi hayırlısı!

Hoşgeldin canım .

ıgneoyam sanada sıfa dılıyorum arkadasım

Sağol arkadaşım

Ben de öyle yapıyorum. Azalar müsaade ettiler. Bişey demiyolar:)

Çok şükür işler yoluna girmeye başlamış. "Şanslı Aristokrat" sana iyi geldi

Evle ilgili ilk aklıma gelenler:

-Daha önceki tadilatta elektrik ve su tesisatlarına ellemediyseniz. Ordan başlayın. Bunun için de özellikle mutfak ve banyo dizaynına karar vermelisin.

-Fayansları büyük seçmeni tavsiye ederim. Daha ferah gösteriyor. Bir de mümkünse 2. kalite falan alma. İyi bir markanın seri sonu falan olsun, fiyat çok gelirse. Döşenirken derzler tutmuyor. Bir de diyagonel döşetmeni tavsiye ederim. Duvardaki eğrilkleri hissetmezsiniz.

- Reyhana katılıyorum. L tezgah daha kullanışlı. 2 taraflı tezgah uzun gösteriyor mutfağı.

-Tezgahta ne kullanırsan kullan, sakın koryon kullanma. Birleşim yerlerinden ayrılıyor zamanla ve üstüne sıcak bişey koyamıyorsun. Tabii satanlar bunu kabul etmiyor. Ben granit tercih ederim ama renk çeşitliliği olsun dersen çimston a bak.

- Renk-uyum işi, tam da senin işin zaten. Bu konuda kimseyi dinleme. Sadece kendi zevkini uygula.

Yine konuşuruz.
Hepinizi öptüm.

İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız İğneoyam.Allahtan zamanında azalarla arayı iyi tutmuşuz
Bu arada şahane fikirler vermişsin , tadilat durumunda öncelikle aranacaklar listesine aldım seni valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…