Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hoşbuldum arkadaşlar. Nasılsınız. Bugün 12 de kalktım ikinci öğretim öğrencisi olarak.

Geçen bir-iki ay içinde 64 den 61 e düşmüştüm
Şuan;
Boyum 1.64 Kilom:61.5

Kahvaltım;
8 zeytin
1 bardak kadar ceviz
biraz peynir (annemin yaptıgı)
2-3 bardak şekersiz çay(2 yıldır şekersiz içerim)
arkadaşlarım biberli yumurta yapmış ordan biraz yedim
yumurta aaz olduğundan çok küçük parça kızarmış ekmek yedim.

başlangıç için nasıl acaba????

birde öğrenci olduğum için öğün saatlerim biraz farklı oluyo bir de gececi olduğumdan

Bizim üniversite karla kaplı hocalar gelmeyin demiiş bu gece okula gitmeyeceğim. bu sogukta pazara gitmem gerek ama bakalım nasıl çıkacagım.

sağol bebişim,7.30 falandı galiba kalktığımda,daha da yeni oturdum totomun üzerine
Anladım , kocaya dalamayınca tatlıya dalıyosun demek ki
ben kocaya dalmayı tercih ediyorum

Merhaba Arkadaslar,isten geldim,yemegimi yedim,hizlica yazdiklariniza baktim.Aklimda kalanlar Birdy ben seni cok tebrik ediyorum sigarayi birakama kararindan ötürü.Hayatimdaki 2 insan cok rahat bir sekilde senin gibi tabletle birakti.Bense 3 sene oldu birakali o illeti ve cok rahat, mutluyum.Sigarayi birakan her halukarda kilo aliyor,ben de almistim ve vermeye calisiyorum simdi :)))Karatayla sen de egerki kilo alirsan verirsin,sigarayla kiyasi bie olamaz 3-5 kilonun,basarilar....
Papadiya sana kolayliklar diliyorum,isin kolay degil ama cok zevkli,ben de zaman zaman aklima degisik gelen fikirleri paylasmak isterim :) RAMASKA sibiryda yasaman cok ilgin ve degisik geldi bana :),ben de yurtdisinda yasiyorum ama burasi TR gibi.

Yeni gelen tüm arkadaslara hosgeldiniz diyorum ve yediklerime geciyorum.

Sabah:klasik kahvaltimi yaptim ve Omega3 aldim

Ögle 2 yumurtali peynirli omlet yaptim(yemegim yoktu dünden ),peynir biraz,1 kase ketentohumlu yogurt ve domates-biber sögüs

Spor yapacagim 1-1,5 saat sonra 3 mil leslie insallah :))

Aksama:kizartma olacak ama köfteleri firinda,biber ve patatesleride actyfree'de kizartacagim(elbette patatesten yemeyecegim)

Ben bugün dayanamayip tartildim ve bir degisiklik olmamis kilomda ((umarim yarina kadar biraz farkeder,neden böyle hic bilemiyorum.Son 2 haftadirda,size yazdigimdan beri cok itinali yapiyorum ((Neyse,saglik olsun,yola devam

Zeytindalıcım çok teşekkürler , yolun başındayım o yüzden büyük laflar edemiyorum ama 2. haftaya geçince daha farklı düşünücem sanıyorum.Kilo konusunda çok endişem yok , olursa da dedğin gibi vericez bi şekilde.
45 dk yürüdüm
Afferim kısss , ben de şimdi ketentohumu ekmeği yapıp spora gidicem.Dün de gittim de unuttum yazmayı.

slma kızlar dün izinliydim gelemnedim
izinli bir gün için beslenmem gayet iyiydi malumunuz haftasonları cozurtuyorum
bi ara öğlen gözüm döndü az süt ve 1yk yulaf ezmesşine 1kayısı 1 kivi ve tarçın ekleyip kendimce tatlu yaptım üstüne de 2 tabakcık sarmısaklı yoğurtlu yeşil barbunya yedim
onun üstüne de uyudum:26:

kısaca dünkü menüm
sabah:1 yımırta, 3yk ısıtılmış çökelek (çörek otlu)
ara:1 bardak süt

öğlen: 1 bardak süt, 1yk yulaf ezmesi, 3 ceviz, 1 kivi, 1 kayısı
2 tabak yeşil barbunya+1 tabak sarmısaklı yoğurt

ara:5-6ceviz

akşam: yarım tabak tavuk sote, 1 bardak kefir, 3 ceviz

şimdiiii
bu sabah: 2 dilim peynir
ara:1 su bardağı süt
öğlen: ezogelin çorba, 100 gram döner, yarım lavaş ekmeği
yarım saat yürüyüş

akşama balık yapmayı düşünüyorum
....... yeni gelen arkadaşlar hoş geldileeerrr
hastalarımıza geçmiş olsun ben de uçuk çıkartıyorum, sabah artık multivitamin aldım bağışıklık sistemime destek olsun diye
meleksin ohh ne güzel evin bakımdan geçecek, bi yandan özeniyorum bi yandan da içimden evin mi var derdin var diyorum
ben kirada oturuyorum, ev 14-15 yıllık, bazen kirada olmamam rağmen herşeyi söktürüp yaptırasım geliyor...prizlerden cızır cızır ses geliyordu çamaşır makinesini falan gece yatarken çalıştıramaz olmuştum. haftasonu bulaşık makinesinin prizinden de ses gelince toptan 5-6 tane prizi eşim ev sahibiyle beraber değiştirdi, sapasağlam oldular. banyo prizi 1cm kadar yanıkmış Allah korusun yani eski ev tehlikeli bir de...
iğne oyasının tavsiyelerini böööle okudum:119: ne güsel ...inşallah gönlünce evini dekore edersin.

Kızlar birşey soracağım kurutulmuş sebzeler var ya hani kış için kuruttuğumuz onları haşlamamızda bi problem olmuyor demi. evimde var bitmedi henüz onları tüketiyim diyorum. buzlukta taze fasülyelerim falan var. Öğrenci evi olduğuna inanmak zor geliyor eksiğimiz yok şükürler olsun.

bugün protein günü yapmaya kararlıyım

sabah 2 haşlanmış yumurta
1 kb peynir
şekersiz form çayı
3 ceviz

ara şekersiz türk kahvesi

öğlen 1 parça peynir ve 1 bardak ayran (kahvaltıyı geç yaptığım için acıkmıyorum)

akşama kıyma çıkardım yoğurtlu kıymalı uydurma bişeyler yapıcam kendime bakalım

bide arkadaşlar bişey sormak istiyorum aranıza katılalı 2 hafta oldu.hergün menü paylaşımında bulundum arada yazamadıım 1-2 günümde var..ama zaten o günler abartıp yediim ve buraya yazmamamın daha iyi oduunu düşündüüm günlerdi

şimdi bende yarın listeye girebilirmiyim..sanki listede olursam hırs falan yaparım belki..haftasonu yediğim içi motivasyonum çok düştü ve toparlanmakta güçlük çekiyorum

akşama balığı iptal ediyorm eşim gene nöbetçi, artık bana da yımırta yemek düşer
bana yumurta, büyük oğlana makarna, ufaklıklara tarhana muhallebisi pişiricem

kızlar ben kaçar hepinizi mucukluyorum dua edin evde kıyamet kopmasın bu akşam uzun süre yatıya da misafirim var kötü olur
iyi ki varsınız
yarın görüşürüz

Pazara karda kışta çıkmak ne kadar zor bişeymiş yaa dondum dondum. NE kadar kalın giyinsende farketmiyor. ALLAH pazarcılara yardım etsin.. 12 de kahvaltı bi saate kadar da akşam yemeğimi yerim herhalde.

Canım senin görümcenle problemin vardı di mi ? Acaba diyorum onunla da konuşurken bi üslub problemi mi oluyo?
Soruna gelince ; Destek almadım , ilacı araştırdım , aldım ve içmeye başladım.

Öncelikle merhaba;

Cevabın için teşekkür ederim ve bu soruyu sormamış olarak say lütfen. anladığım kadarıyla benden büyüksünüz. Konuşacağım şeyleri de ona göre yazacağım.

Ben bu topiğe geleli çok olmadı sizi hiç tanımıyorum, ve hakkınızda yanlış bir şey yazmak istemem. Aynı şeyleri de sizin empati yaparak yazmanızı çok isterdim. Doğrusunu söylemek gerekirse size de hiç yakıştırmadım bu tür konuşmayı
Öncelikle şunu belirteyim, benim henüz çok küçük bir kızım var ve doğal olarak da nete çok giremiyorum. Sizin yazınıza yaptığım ilk yoruma alel acele cevap vermek istedim ve çıktım. İnanin daha çok şey de yazmayı isterdim ( destek anlamında) devamlı girinbize de destek olursunuz demeyi de çok isterdim ancak sizi tam olarak tanımadığım için bana düşmeyeceğini de anlayarak fazla birşey yazmadım yazamadim. Yazmış olduğum cümle de kesinlikle art niyet aramayın zaten yapmış olduğum yoruma da hala pişmanım. Ters tepki yarattınız.

Gelelim asıl konuya

Ben burada bazı şeyleri paylaşırken tereddüt etmeden iç rahatlığıyla yazdım. Sonrasinda böyle sözkonusu olacağini ve yüzüme hatta beni taniyip tanimayan arkadaşlarin aklinda ön yargi oluşturacağinizi bilseydim inanin asla ama asla paylaşmazdim. Fakat görüyorum ki; benim sorunum hakkında kendi kafanızdan bir şey uydurup ortaya atmişsiniz. Benim sorunum sizi ilgilendirmez hatta sizin üzerinize vazife değil. Bırakın asıl konu bende kalsın beni tanımıyorsunuz etmiyorsunuz, ama hakkımda yorum yapıyorsunuz. Görümce olayından önce böyle birşeyi yaşamış olsaydık sizinle inanın asla tenezzül bile etmez kendi yorum ve düşüncelerinizle baş başa bırakırdim sizi. İşte bu görümce olayından sonra hakkımı aramaya ve susup alttan almayacağıma söz verdim kendime. Kimseye ezdirmicem kendimi, hele size asla !!!

Artık sizi kendi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum gerisi size kalmış. Bu arada umarım sigara illetinden kurtulursunuz, sizin için tek dileğim bu...

Mümkünse benimle bundan sonrasında muhattap olmayın ve görmemezlikten gelin, çünkü; ben, sizin için böyle yapacağım.
Allah'a emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…