- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Hahahaa kısss güzelmiş işkencen , tamam gitmiciiiim bi yere ,yılbaşı hindisi gibi fırına verme beni
Yaaa kaçta kalktın da o kadar iş yaptın yaaa , ben çok utanıyorum valla , bu saat oldu hiçbişey yapmadım daha
Afiyet olsun cicim
Anladım , kocaya dalamayınca tatlıya dalıyosun demek ki
sağol bebişim,7.30 falandı galiba kalktığımda,daha da yeni oturdum totomun üzerine
ben kocaya dalmayı tercih ediyorum
Zeytindalıcım çok teşekkürler , yolun başındayım o yüzden büyük laflar edemiyorum ama 2. haftaya geçince daha farklı düşünücem sanıyorum.Kilo konusunda çok endişem yok , olursa da dedğin gibi vericez bi şekilde.Merhaba Arkadaslar,isten geldim,yemegimi yedim,hizlica yazdiklariniza baktim.Aklimda kalanlar Birdy ben seni cok tebrik ediyorum sigarayi birakama kararindan ötürü.Hayatimdaki 2 insan cok rahat bir sekilde senin gibi tabletle birakti.Bense 3 sene oldu birakali o illeti ve cok rahat, mutluyum.Sigarayi birakan her halukarda kilo aliyor,ben de almistim ve vermeye calisiyorum simdi :)))Karatayla sen de egerki kilo alirsan verirsin,sigarayla kiyasi bie olamaz 3-5 kilonun,basarilar....
Papadiya sana kolayliklar diliyorum,isin kolay degil ama cok zevkli,ben de zaman zaman aklima degisik gelen fikirleri paylasmak isterim :) RAMASKA sibiryda yasaman cok ilgin ve degisik geldi bana :),ben de yurtdisinda yasiyorum ama burasi TR gibi.
Yeni gelen tüm arkadaslara hosgeldiniz diyorum ve yediklerime geciyorum.
Sabah:klasik kahvaltimi yaptim ve Omega3 aldim
Ögle 2 yumurtali peynirli omlet yaptim(yemegim yoktu dünden ),peynir biraz,1 kase ketentohumlu yogurt ve domates-biber sögüs
Spor yapacagim 1-1,5 saat sonra 3 mil leslie insallah :))
Aksama:kizartma olacak ama köfteleri firinda,biber ve patatesleride actyfree'de kizartacagim(elbette patatesten yemeyecegim)
Ben bugün dayanamayip tartildim ve bir degisiklik olmamis kilomda((umarim yarina kadar biraz farkeder,neden böyle hic bilemiyorum.Son 2 haftadirda,size yazdigimdan beri cok itinali yapiyorum ((Neyse,saglik olsun,yola devam
Afferim kısss , ben de şimdi ketentohumu ekmeği yapıp spora gidicem.Dün de gittim de unuttum yazmayı.45 dk yürüdüm
Benim çok tatlı krizim olmazdı.Karataydan sonra ise iyice azaldı.Farkı 2 haftaya kadar hissedersinCanım ben 2 aydır yapıyorum.Bana hiç diyetteymişim gibi gelmiyor.Zaten bunu diyet olarak görmemek gerek.Bu ömür boyu uygulanması gereken sağlıklı yaşam biçimi.Ömür boyu dedim diyede korkmayasın.Sadece kiloverme döneminde uyulması gereken bazı şeyler var.Zaten onlarda senin rahat kilovermen için.Ben hiç sıkılmadım.Seninde sıkılmayacağını umuyorum.
inşallah canım azıcık vermeye başlasam motive olucamda bende bir şey var sinirlenince çikolata arıyorum şimdide eşimle aram bozuk gittikçe de kötü olacak gibi geliyor canım acayip tatlı istiyor
Sabah
1 muz
1 yumurta
2 çay 1 litre su
öğlen
2 yk patates salata
bol pul biberli yayla çorba
1 porsiyon turşu
ve yarım porsiyon muhallebi
2 mandalina
ama sanki saç telime kadar tatlı istiyorum
Oyam çok teşekkür ederim.Tesisat konusunu bizde düşündük.O hallolacak.Fayanslar konusunda seçme hakkım olacak mı bilmiyorum.O nedenle ben mutfağa yöneldim.En azından mutfağın modelini çizip ellerine vericeğim.Fayanslar bana kalırsa dediklerini uygularım.Benim bir holüm var( kapıdan girişte) Geniş bir alan.Oraya Fayans olarak kendinden halı deseni olan Fayanslar var ya (adlarını bilmiyorum )onlardan düşünüyorum.Kalite konusunda sıkıntı olmaz sanırsam.Beni en çok düşündüren kullanışlılık.Mesela beyaz yada çok açık renk Fayans istemiyorum.Yere kıl düşse berbat dürüyor.Çok koyu da tozu çok belli ediyor.İkisin ortası olur herhalde.Odalarımız eski tahta parkelerden.Önce onlar daha sağlıklı diye sadece sistre yaptırırız diye düşünmüştük , fakat sonradan çok iyi laminant parkeler olduğunu duydum.En son onlara kararkıldım.Diyagonel döşeme yap diyorsun ,onu da dayansın durumuna göre karavereceğim.(duvarlar oldukça düzgün)En son badanamızda eşim duvarları resmen baştan yaptırdı.Duvarlar kaymak gibiSağol arkadaşım
Ben de öyle yapıyorum. Azalar müsaade ettiler. Bişey demiyolar:)
Çok şükür işler yoluna girmeye başlamış. "Şanslı Aristokrat" sana iyi geldi
Evle ilgili ilk aklıma gelenler:
-Daha önceki tadilatta elektrik ve su tesisatlarına ellemediyseniz. Ordan başlayın. Bunun için de özellikle mutfak ve banyo dizaynına karar vermelisin.
-Fayansları büyük seçmeni tavsiye ederim. Daha ferah gösteriyor. Bir de mümkünse 2. kalite falan alma. İyi bir markanın seri sonu falan olsun, fiyat çok gelirse. Döşenirken derzler tutmuyor. Bir de diyagonel döşetmeni tavsiye ederim. Duvardaki eğrilkleri hissetmezsiniz.
- Reyhana katılıyorum. L tezgah daha kullanışlı. 2 taraflı tezgah uzun gösteriyor mutfağı.
-Tezgahta ne kullanırsan kullan, sakın koryon kullanma. Birleşim yerlerinden ayrılıyor zamanla ve üstüne sıcak bişey koyamıyorsun. Tabii satanlar bunu kabul etmiyor. Ben granit tercih ederim ama renk çeşitliliği olsun dersen çimston a bak.
- Renk-uyum işi, tam da senin işin zaten. Bu konuda kimseyi dinleme. Sadece kendi zevkini uygula.
Yine konuşuruz.
Hepinizi öptüm.Ama yine de dediğim gibi taşlar ne şekilde iyi durursa öyle koydururum.
Tezgahı L şeklinde koyabileceğim bir alanım yok.(mutfağımın ölçülerini ve şeklini inceleyebilirsin)Ama tezgah konusunda hem fikiriz.Granit ve de çimstone düşüncem.Ben dolapların yerleşimi konusuna takılıyorum.Ne nerede olsa daha iyi gibisinden.Mutfağım oldukça büyük.Halısını özel alıyorum.(o ölçülerde yolluk bulamıyorum da) O nedenle verimli kullanmak istiyorum. İnşallah mutfakta söz sahibi olurum.Renk konusunda açık renge hastayım.Zaten şuanda evim genellikle açık krem renginde .duvarlar ,halılar,koltuklar,aksesuarlar yine öyle olacak sanırım.Perde ve mobilya konusunda da yardımınıza ihtiyacım var.Mobilyayı daha önce ki mobilyacımdan almayı düşünüyorum.Çok kaliteli bir mobilyacı.Ayrıca kendim çizip götürdüğüm herşeyi yapabiliyorlar.Parada sıkıntım olacağını sanmam.(eşim bu konuda bonkördür)En büyük sıkıntım seçim hakkımı kullanamamak.Eşimin de en büyük sorunu en pahalı olanın en iyisi olduğunu düşünmesi.İlgine çoooook teşekkür ederim.Ayrıca da oldukça bilgilisin.Kendimi çok şanslı hissettim .Sağol arkadaşım.Bir ara mobilya ve perde konusunda da fikirlerini almak isterim.Öptüm seni
Anladım , kocaya dalamayınca tatlıya dalıyosun demek ki
aynen valla ama o kadar çok sinir ettiki beni dalıcam bu gidişle bu kilolarımda hep onun sayesinde zaten
45 dk yürüdüm
Afferim kısss , ben de şimdi ketentohumu ekmeği yapıp spora gidicem.Dün de gittim de unuttum yazmayı.
ben de bugün yürüyeyim dedim leylakım o kadar soğukki kar da yağıyor:26::26: yürüyemedim
Canım senin görümcenle problemin vardı di mi ? Acaba diyorum onunla da konuşurken bi üslub problemi mi oluyo?
Soruna gelince ; Destek almadım , ilacı araştırdım , aldım ve içmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?