Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canim gunaydin...ha su yarim metre dediginden burdada cok var....
valla canım şimdilik 1 metreyi buldu ben kışı hiç sevmiyorum..senin Allah yardımcın olsun

Sersumcum belki akşam erken çıkarsınız , inşallah başhekim salar hepinizi. Niye oy vermiyolar yaww? Bir-iki espri yap bakalım faidesi olacak mı ?
.
aynı saatte çıktım canım..neyse geldim çok şükür
..espürü espürü 1 ki deneme espürü..hiç bişey olmadı henüzz

Merhaba Sersumcum,başarılar dilerimoyumu tabiki sana verdim
sağol canım..
selamlar,

ben de katılıyorum aranıza....

hadi hayırlısı!
hoşgeldin aramıza başarılar..

Son düzenleme:
canım 2 haftan dolduysa ve liste yapma sırasına da girmeyi kabul ediyorsan bana söylüyorsun seni liste yapma sırasına ekliyorum ve listeye de tabiisi katılıyorsun..bukaa kolay
Kızlar kilolarınızın yazdığı cetveli ne zaman nasıl yapabiliyoruz acaba?

aşagıdaki linkten kilo cetveli yapabilirsin canım..

Weight Loss - Diet Ticker

bu arada ikinize de oy verdiğiniz için teşekkür ederimm

size gonderdigim iyi oldu.bugun derece -20 ye yukseldi....onceden daha soguktu....

"-20ye yükseldi"... Şaka gibi!

leylakım bırdym oyam kıslar soguk havayı buldunuz yatıştasınız demı

Yok beee... Oğlanın okulunda bugün de ing öğretmeniyle konuşmaya gittim. Hızımı alamadım:))

İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız İğneoyam.Allahtan zamanında azalarla arayı iyi tutmuşuz
Bu arada şahane fikirler vermişsin , tadilat durumunda öncelikle aranacaklar listesine aldım seni valla

Heee... Amma fidanın benim tarafı ağır basacak:))

Tadilat durumlarında konuşuruz. Pek severim, boş boş ahkam kesmeyi... Hele de dinleyecek adam bulursam:)

sağol bebişim,7.30 falandı galiba kalktığımda,daha da yeni oturdum totomun üzerine

ben kocaya dalmayı tercih ediyorum

Heralda kızıııım... Daha niye evlendik!

uleyn bugün ben işe zor gittim ama hastalar benden önce gelmiş..yaa anlamıyorum ben insanları..hani gerçekten ciddi ve acil rahatsızlıkları olanları tenzih ederek söylüyorum
uyduruktan hastalıklar için niye çıkar insan sıcacık evinden bu hava da yaa..yap ıhlamurunu al aferinini otur evinde beyaaa..

neyseee..sinirimi de boşalttım menü bildirimi yapiimm..

sabahı söyledim
öğlen

2 kase cacık
peynirli yımırta
peynir

akşam

6-7 köfte
1 ısırık çiğköfte
1 kase yoğurt

Canım , patlıcan-biber falan diyosun sanırım , yok tabi afiyetle yiyin.Ayrıca afferin size böyle bir düzen kurduğunuz için.Öğrenci evi deyince akla ilk gelenler yumurta ve makarnadır zira
akşama balığı iptal ediyorm eşim gene nöbetçi, artık bana da yımırta yemek düşer
bana yumurta, büyük oğlana makarna, ufaklıklara tarhana muhallebisi pişiricem
Tarhana muhallebisi ne ki Elifezgi , bi tarif etsen olur mu ki ?
kızlar ben kaçar hepinizi mucukluyorum dua edin evde kıyamet kopmasın bu akşam uzun süre yatıya da misafirim var kötü olur
iyi ki varsınız
yarın görüşürüz
Kocadan korkan koca gibi olsun , sakin ol , bişeycik olmaz
sana ziporunda kolay gelsin canım
Sağol cicim , 5km koştum , muhtelif yer hareketleri yaptım.

Ne kadar uzun yazmışsın.Benim senin için ayıracak bu kadar uzun zamanım yok.Kısaca özetliyorum ; Beni yanıltmadığın için teşekkürler...
İyilikler ve ferahlıklar dilerim....

Sabahki menülerimi yazmıştım

Akşam

Kıymalı yumurta
Yoğurt
Ayran

Bukadar çok ayran yoğurt yediğim için uykum var ama beni uyutmayanda bi kızım :)

Sersumcum listenin son halini yollayabilir misin hayatım , malum yarın ben görevliyim...
Kızlar , yarın hepinizden yüksek performans bekliyorum , yılın en güzel listesi olsun

Kabul ediyorum :)))))

eklendin canım listemize..bilgisayarına kopyala da unutmayasın..

1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012
5-amiboid-07 aralık 2012
6-reyhan_55 -14 aralık 2012
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012
10-eddoras-4 ocak 2013
11-melexin-11 ocak 2013
12-iğneoyası-18 ocak 2013
13-kuzu06-25 ocak 2013
14-kaneel-1 şubat 2013
15-akrep33-8 şubat 2013
16-ficans-15 şubat 2013
17-nurudilara -22 şubat 2013
18-kadifegül-1 mart 2013
19-zeytindalı-8 mart 2013
20-kubrasngr-15 mart 2013
21-fbmy8785-22 mart 2013

kilo yüzdesi hesaplama

verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr

Ben lafımı söyleyeyim de üstümden yük kalksın. Değerli vaktini ayiramiyorsun ama cevap verebiliyorsun bu nasıl bir çelişki

Sersumcum listenin son halini yollayabilir misin hayatım , malum yarın ben görevliyim...
Kızlar , yarın hepinizden yüksek performans bekliyorum , yılın en güzel listesi olsun

içime doğmuş heralde..üste bak canım göreceksin
şimdiden ellerine sağlık..ben en sonda oluciimm muhtemelen

Yaaa kızım millet hastaneye gitmeyi gezmeden sayıyo.Burda da bin beter.Valla görsen 7-8 kişi toplaşıp hastaneye gidiyolar , ondan sonra sana-bana sıra gelmiyo.Hasbinallah diyorum...
yine bir pampiş vakasııı..abowwww....
Dedim kırmızı hat bağlatalım Pampişe diye

amaannnn konuyla ilgili bi ton yazı yazdım,sonra da sildimsonra da şu şarkıyı söyleyesim geldi

Boşver be elalem ne derse desin

Hadi hadi hadi hadi
Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sağol Sersumum , ellerine sağlık.Bebişim sen proteindesin , vermişsindir mutlaka 300-500 de olsa

valla benim tartı bozulmuşta olabilir..habire değişik tartıyor:44::44:..bugün yeni pil aldım..yine aynı..du bakalım..ama bugüne bakarsak artıdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…