valla canım şimdilik 1 metreyi bulducanim gunaydin...ha su yarim metre dediginden burdada cok var....
İyi dedin kız.Bu olabilir.Yalnız Şuan limoniyiz.Sabahtan beri arıyorum telefonunu meşgule veriyor.Zaten iyi olduğumuz günleri özel günlerimiz ilan edeceğim.Evlilik yıldönümümüzü kutlamıyor belki barışık olduğumuz günleri kutlar
aynı saatte çıktım canım..neyse geldim çok şükürSersumcum belki akşam erken çıkarsınız , inşallah başhekim salar hepinizi. Niye oy vermiyolar yaww? Bir-iki espri yap bakalım faidesi olacak mı ?
.
sağol canım..Merhaba Sersumcum,başarılar dilerimoyumu tabiki sana verdim
hoşgeldin aramıza başarılar..selamlar,
ben de katılıyorum aranıza....
hadi hayırlısı!
canım 2 haftan dolduysa ve liste yapma sırasına da girmeyi kabul ediyorsan bana söylüyorsun seni liste yapma sırasına ekliyorum ve listeye de tabiisi katılıyorsunbide arkadaşlar bişey sormak istiyorum aranıza katılalı 2 hafta oldu.hergün menü paylaşımında bulundum arada yazamadıım 1-2 günümde var..ama zaten o günler abartıp yediim ve buraya yazmamamın daha iyi oduunu düşündüüm günlerdi
şimdi bende yarın listeye girebilirmiyim..sanki listede olursam hırs falan yaparım belki..haftasonu yediğim içi motivasyonum çok düştü ve toparlanmakta güçlük çekiyorum
Kızlar kilolarınızın yazdığı cetveli ne zaman nasıl yapabiliyoruz acaba?
size gonderdigim iyi oldu.bugun derece -20 ye yukseldi....onceden daha soguktu....
leylakım bırdym oyam kıslar soguk havayı buldunuz yatıştasınız demı
İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız İğneoyam.Allahtan zamanında azalarla arayı iyi tutmuşuz
Bu arada şahane fikirler vermişsin , tadilat durumunda öncelikle aranacaklar listesine aldım seni valla
sağol bebişim,7.30 falandı galiba kalktığımda,daha da yeni oturdum totomun üzerine
ben kocaya dalmayı tercih ediyorum
Benim çok tatlı krizim olmazdı.Karataydan sonra ise iyice azaldı.Farkı 2 haftaya kadar hissedersin
Oyam çok teşekkür ederim.Tesisat konusunu bizde düşündük.O hallolacak.Fayanslar konusunda seçme hakkım olacak mı bilmiyorum.O nedenle ben mutfağa yöneldim.En azından mutfağın modelini çizip ellerine vericeğim.Fayanslar bana kalırsa dediklerini uygularım.Benim bir holüm var( kapıdan girişte) Geniş bir alan.Oraya Fayans olarak kendinden halı deseni olan Fayanslar var ya (adlarını bilmiyorum )onlardan düşünüyorum.Kalite konusunda sıkıntı olmaz sanırsam.Beni en çok düşündüren kullanışlılık.Mesela beyaz yada çok açık renk Fayans istemiyorum.Yere kıl düşse berbat dürüyor.Çok koyu da tozu çok belli ediyor.İkisin ortası olur herhalde.Odalarımız eski tahta parkelerden.Önce onlar daha sağlıklı diye sadece sistre yaptırırız diye düşünmüştük , fakat sonradan çok iyi laminant parkeler olduğunu duydum.En son onlara kararkıldım.Diyagonel döşeme yap diyorsun ,onu da dayansın durumuna göre karavereceğim.(duvarlar oldukça düzgün)En son badanamızda eşim duvarları resmen baştan yaptırdı.Duvarlar kaymak gibiAma yine de dediğim gibi taşlar ne şekilde iyi durursa öyle koydururum.
Tezgahı L şeklinde koyabileceğim bir alanım yok.(mutfağımın ölçülerini ve şeklini inceleyebilirsin)Ama tezgah konusunda hem fikiriz.Granit ve de çimstone düşüncem.Ben dolapların yerleşimi konusuna takılıyorum.Ne nerede olsa daha iyi gibisinden.Mutfağım oldukça büyük.Halısını özel alıyorum.(o ölçülerde yolluk bulamıyorum da) O nedenle verimli kullanmak istiyorum. İnşallah mutfakta söz sahibi olurum.Renk konusunda açık renge hastayım.Zaten şuanda evim genellikle açık krem renginde .duvarlar ,halılar,koltuklar,aksesuarlar yine öyle olacak sanırım.Perde ve mobilya konusunda da yardımınıza ihtiyacım var.Mobilyayı daha önce ki mobilyacımdan almayı düşünüyorum.Çok kaliteli bir mobilyacı.Ayrıca kendim çizip götürdüğüm herşeyi yapabiliyorlar.Parada sıkıntım olacağını sanmam.(eşim bu konuda bonkördür)En büyük sıkıntım seçim hakkımı kullanamamak.Eşimin de en büyük sorunu en pahalı olanın en iyisi olduğunu düşünmesi.İlgine çoooook teşekkür ederim.Ayrıca da oldukça bilgilisin.Kendimi çok şanslı hissettim .Sağol arkadaşım.Bir ara mobilya ve perde konusunda da fikirlerini almak isterim.Öptüm seni
Vaktin var nasıl olsa... Bol bol araştır, düşün. Ben senin yerinde olsam, lineadecora gider onları çalıştırırdım. Her proje çalışmasını satınalmak zorunda değilsin.
Öncelikle merhaba;
Cevabın için teşekkür ederim ve bu soruyu sormamış olarak say lütfen.anladığım kadarıyla benden büyüksünüz. Konuşacağım şeyleri de ona göre yazacağım.
Ben bu topiğe geleli çok olmadı sizi hiç tanımıyorum, ve hakkınızda yanlış bir şey yazmak istemem. Aynı şeyleri de sizin empati yaparak yazmanızı çok isterdim. Doğrusunu söylemek gerekirse size de hiç yakıştırmadım bu tür konuşmayı
Öncelikle şunu belirteyim, benim henüz çok küçük bir kızım var ve doğal olarak da nete çok giremiyorum. Sizin yazınıza yaptığım ilk yoruma alel acele cevap vermek istedim ve çıktım. İnanin daha çok şey de yazmayı isterdim ( destek anlamında) devamlı girinbize de destek olursunuz demeyi de çok isterdim ancak sizi tam olarak tanımadığım için bana düşmeyeceğini de anlayarak fazla birşey yazmadım yazamadim. Yazmış olduğum cümle de kesinlikle art niyet aramayın zaten yapmış olduğum yoruma da hala pişmanım. Ters tepki yarattınız.
Gelelim asıl konuya
Ben burada bazı şeyleri paylaşırken tereddüt etmeden iç rahatlığıyla yazdım. Sonrasinda böyle sözkonusu olacağini ve yüzüme hatta beni taniyip tanimayan arkadaşlarin aklinda ön yargi oluşturacağinizi bilseydim inanin asla ama asla paylaşmazdim. Fakat görüyorum ki; benim sorunum hakkında kendi kafanızdan bir şey uydurup ortaya atmişsiniz. Benim sorunum sizi ilgilendirmez hatta sizin üzerinize vazife değil. Bırakın asıl konu bende kalsın beni tanımıyorsunuz etmiyorsunuz, ama hakkımda yorum yapıyorsunuz. Görümce olayından önce böyle birşeyi yaşamış olsaydık sizinle inanın asla tenezzül bile etmez kendi yorum ve düşüncelerinizle baş başa bırakırdim sizi. İşte bu görümce olayından sonra hakkımı aramaya ve susup alttan almayacağıma söz verdim kendime. Kimseye ezdirmicem kendimi, hele size asla !!!
Artık sizi kendi vicdanınızla başbaşa bırakıyorumgerisi size kalmış. Bu arada umarım sigara illetinden kurtulursunuz, sizin için tek dileğim bu...
Mümkünse benimle bundan sonrasında muhattap olmayın ve görmemezlikten gelin, çünkü; ben, sizin için böyle yapacağım.
Allah'a emanet olun...
PAPADİYAAAAAAAAAA...
"
PAPADİYAAAAAAAAAA...
canım 2 haftan dolduysa ve liste yapma sırasına da girmeyi kabul ediyorsan bana söylüyorsun seni liste yapma sırasına ekliyorum ve listeye de tabiisi katılıyorsun..bukaa kolay [/
Kabul ediyorum :)))))
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
hadi kıslar oy vermeyen kalmasıınnnnn
Canım , patlıcan-biber falan diyosun sanırım , yok tabi afiyetle yiyin.Ayrıca afferin size böyle bir düzen kurduğunuz için.Öğrenci evi deyince akla ilk gelenler yumurta ve makarnadır ziraKızlar birşey soracağım kurutulmuş sebzeler var ya hani kış için kuruttuğumuz onları haşlamamızda bi problem olmuyor demi. evimde var bitmedi henüz onları tüketiyim diyorum. buzlukta taze fasülyelerim falan var. Öğrenci evi olduğuna inanmak zor geliyor eksiğimiz yok şükürler olsun.
Tarhana muhallebisi ne ki Elifezgi , bi tarif etsen olur mu ki ?akşama balığı iptal ediyorm eşim gene nöbetçi, artık bana da yımırta yemek düşer
bana yumurta, büyük oğlana makarna, ufaklıklara tarhana muhallebisi pişiricem
Kocadan korkan koca gibi olsun , sakin ol , bişeycik olmazkızlar ben kaçar hepinizi mucukluyorum dua edin evde kıyamet kopmasın bu akşam uzun süre yatıya da misafirim var kötü olur
iyi ki varsınız
yarın görüşürüz
Sağol cicim , 5km koştum , muhtelif yer hareketleri yaptım.sana ziporunda kolay gelsin canım
Öncelikle merhaba;
Cevabın için teşekkür ederim ve bu soruyu sormamış olarak say lütfen.anladığım kadarıyla benden büyüksünüz. Konuşacağım şeyleri de ona göre yazacağım.
Ben bu topiğe geleli çok olmadı sizi hiç tanımıyorum, ve hakkınızda yanlış bir şey yazmak istemem. Aynı şeyleri de sizin empati yaparak yazmanızı çok isterdim. Doğrusunu söylemek gerekirse size de hiç yakıştırmadım bu tür konuşmayı
Öncelikle şunu belirteyim, benim henüz çok küçük bir kızım var ve doğal olarak da nete çok giremiyorum. Sizin yazınıza yaptığım ilk yoruma alel acele cevap vermek istedim ve çıktım. İnanin daha çok şey de yazmayı isterdim ( destek anlamında) devamlı girinbize de destek olursunuz demeyi de çok isterdim ancak sizi tam olarak tanımadığım için bana düşmeyeceğini de anlayarak fazla birşey yazmadım yazamadim. Yazmış olduğum cümle de kesinlikle art niyet aramayın zaten yapmış olduğum yoruma da hala pişmanım. Ters tepki yarattınız.
Gelelim asıl konuya
Ben burada bazı şeyleri paylaşırken tereddüt etmeden iç rahatlığıyla yazdım. Sonrasinda böyle sözkonusu olacağini ve yüzüme hatta beni taniyip tanimayan arkadaşlarin aklinda ön yargi oluşturacağinizi bilseydim inanin asla ama asla paylaşmazdim. Fakat görüyorum ki; benim sorunum hakkında kendi kafanızdan bir şey uydurup ortaya atmişsiniz. Benim sorunum sizi ilgilendirmez hatta sizin üzerinize vazife değil. Bırakın asıl konu bende kalsın beni tanımıyorsunuz etmiyorsunuz, ama hakkımda yorum yapıyorsunuz. Görümce olayından önce böyle birşeyi yaşamış olsaydık sizinle inanın asla tenezzül bile etmez kendi yorum ve düşüncelerinizle baş başa bırakırdim sizi. İşte bu görümce olayından sonra hakkımı aramaya ve susup alttan almayacağıma söz verdim kendime. Kimseye ezdirmicem kendimi, hele size asla !!!
Artık sizi kendi vicdanınızla başbaşa bırakıyorumgerisi size kalmış. Bu arada umarım sigara illetinden kurtulursunuz, sizin için tek dileğim bu...
Mümkünse benimle bundan sonrasında muhattap olmayın ve görmemezlikten gelin, çünkü; ben, sizin için böyle yapacağım.
Allah'a emanet olun...
kısslar oy vermeyenler pamuk eller mause başına linke tıklayalım ve oylayalım lütfen..
Kabul ediyorum :)))))
Canım , patlıcan-biber falan diyosun sanırım , yok tabi afiyetle yiyin.Ayrıca afferin size böyle bir düzen kurduğunuz için.Öğrenci evi deyince akla ilk gelenler yumurta ve makarnadır zira
Tarhana muhallebisi ne ki Elifezgi , bi tarif etsen olur mu ki ?
Kocadan korkan koca gibi olsun , sakin ol , bişeycik olmaz
Sağol cicim , 5km koştum , muhtelif yer hareketleri yaptım.
Ne kadar uzun yazmışsın.Benim senin için ayıracak bu kadar uzun zamanım yok.Kısaca özetliyorum ; Beni yanıltmadığın için teşekkürler...
İyilikler ve ferahlıklar dilerim....
Sersumcum listenin son halini yollayabilir misin hayatım , malum yarın ben görevliyim...
Kızlar , yarın hepinizden yüksek performans bekliyorum , yılın en güzel listesi olsun
içime doğmuş heralde..üste bak canım göreceksin
şimdiden ellerine sağlık..ben en sonda oluciimm muhtemelen
Yaaa kızım millet hastaneye gitmeyi gezmeden sayıyo.Burda da bin beter.Valla görsen 7-8 kişi toplaşıp hastaneye gidiyolar , ondan sonra sana-bana sıra gelmiyo.Hasbinallah diyorum...uleyn bugün ben işe zor gittim ama hastalar benden önce gelmiş..yaa anlamıyorum ben insanları..hani gerçekten ciddi ve acil rahatsızlıkları olanları tenzih ederek söylüyorum
uyduruktan hastalıklar için niye çıkar insan sıcacık evinden bu hava da yaa..yap ıhlamurunu al aferinini otur evinde beyaaa..
neyseee..sinirimi de boşalttım menü bildirimi yapiimm..
sabahı söyledim
öğlen
2 kase cacık
peynirli yımırta
peynir
akşam
6-7 köfte
1 ısırık çiğköfte
1 kase yoğurt
Dedim kırmızı hat bağlatalım Pampişe diyeyine bir pampiş vakasııı..abowwww....
içime doğmuş heralde..üste bak canım göreceksin
şimdiden ellerine sağlık..ben en sonda oluciimm muhtemelen
Sağol Sersumum , ellerine sağlık.Bebişim sen proteindesin , vermişsindir mutlaka 300-500 de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?