Abla ben olabilirim hatta artıyla
Yaaa kızım millet hastaneye gitmeyi gezmeden sayıyo.Burda da bin beter.Valla görsen 7-8 kişi toplaşıp hastaneye gidiyolar , ondan sonra sana-bana sıra gelmiyo.Hasbinallah diyorum...
Dedim kırmızı hat bağlatalım Pampişe diye
Muhtemelen tevellütün yetmez , belli ki çok gençsin , Tom Miks vardı biz çocukken , Tom Miks'in de yol arkadaşı vardı ; Dr Salasso.Kitaplardan birinde bu Dr Salasso'nun bir sözü vardı ki aradan yıllar geçmesine rağmen hala hatırlarım.Şuan senin içinde bulunduğun duruma benzer bir durum için şöyle demişti :"Bu yaşta bu zeka , akıllara seza" .Gerçekten büyük adammış.Bu resimli kitabı bulup okumanı tavsiye ediyorum.Ben lafımı söyleyeyim de üstümden yük kalksın. Değerli vaktini ayiramiyorsun ama cevap verebiliyorsun bu nasıl bir çelişki
amaannnn konuyla ilgili bi ton yazı yazdım,sonra da sildimsonra da şu şarkıyı söyleyesim geldi
Boşver be elalem ne derse desin
Hadi hadi hadi hadi
Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Muhtemelen tevellütün yetmez , belli ki çok gençsin , Tom Miks vardı biz çocukken , Tom Miks'in de yol arkadaşı vardı ; Dr Salasso.Kitaplardan birinde bu Dr Salasso'nun bir sözü vardı ki aradan yıllar geçmesine rağmen hala hatırlarım.Şuan senin içinde bulunduğun duruma benzer bir durum için şöyle demişti :"Bu yaşta bu zeka , akıllara seza" .Gerçekten büyük adammış.Bu resimli kitabı bulup okumanı tavsiye ediyorum.
İkinci olarak "bir daha muhatap olmamanın" anlamı "muhatap olmamaktır".Bu konuda da sana kaynakça olarak Türk Dil Kurumu'nun sözlüğünü tavsiye ediyorum.
Hadi gene iyisin , akşam akşam benden iki şey öğrendin.
sen daha yenisin ..olsa da normal..sonra düzene girersin
ahanda papişim geldi
N'ayır n'olamaz , bütün hafta yediklerini takip ettim , almış olman imkansızvalla benim tartı bozulmuşta olabilir..habire değişik tartıyor:44::44:..bugün yeni pil aldım..yine aynı..du bakalım..ama bugüne bakarsak artıdayım
akşam yemeğim
Afiyet olsun Leylakım , sulu köfteyi ne severdim ben yawwtarhana çorbası
sulu köfte
yoğurt
Deliler yaaa , üşenmiyolar daaynen katılıyorum..izmirde bigün mamografiye hatunlar 7-8 kişi gelmişti tabii hepsi birbirini tanıyınca dikkatimizi çekti sorduk..günleri varmış geçen hafta topluca karar almışlar haftaya hepberaber mamografi çekilmeye gidelim diye..bide utanmadan söylüyolar..güler misin ağlar mısın
..tabii gerekli gereksiz tetkik isteyen doktorlarımıza söyleyecek hiç lafım yok
yakında kuruciizz o kırmızı hattı..
Anaaammmahanda papişim geldi
canım 2 haftan dolduysa ve liste yapma sırasına da girmeyi kabul ediyorsan bana söylüyorsun seni liste yapma sırasına ekliyorum ve listeye de tabiisi katılıyorsun..bukaa kolay [/
Kabul ediyorum :)))))
Ben de sizi listecibaşı ve aza ilan ediyorum. Ayağına basabilirsin.
Yaaa kızım millet hastaneye gitmeyi gezmeden sayıyo.Burda da bin beter.Valla görsen 7-8 kişi toplaşıp hastaneye gidiyolar , ondan sonra sana-bana sıra gelmiyo.Hasbinallah diyorum...
Dedim kırmızı hat bağlatalım Pampişe diye
Değil mi???
aynen katılıyorum..izmirde bigün mamografiye hatunlar 7-8 kişi gelmişti tabii hepsi birbirini tanıyınca dikkatimizi çekti sorduk..günleri varmış geçen hafta topluca karar almışlar haftaya hepberaber
Vallahi bunu espri olsun diye yazacaktım!
Sersummm ben de geleyim mi sizin hastaneye
Papiş geçmişi okurken kaçacak yahu
Leylakım sabah kar atıştırmaya da başlayınca yürüyüş güme gittibakayım plates yaparım ben de
çoğu yerde kar yağıyor sanırım
Ben de sizi listecibaşı ve aza ilan ediyorum. Ayağına basabilirsin.
Vallahi bunu espri olsun diye yazacaktım!
Allah razı olsun
Ben herkesi insan yerine koyuyorum ama bazilari yerini yadirgiyor. Yazık...
Ben kırılmak istemiyorum, kırılmanı da. Konu kapanmiştir.
N'ayır n'olamaz , bütün hafta yediklerini takip ettim , almış olman imkansız
Afiyet olsun Leylakım , sulu köfteyi ne severdim ben yaww
Deliler yaaa , üşenmiyolar da
Hat oldu şart
Anaaammm
N'ayır n'olamaz , bütün hafta yediklerini takip ettim , almış olman imkansız
Deliler yaaa , üşenmiyolar da
Hat oldu şart
Anaaammm
canım profiline gir hakkımda bölümüne tıkla ve çizelgeyi tıklayıp oraya yapıştır.ama http ile paşlayıp png ile biten çizelgeyi yapıştıracaksın..Kilo kaybı cetvelini hazırladım ama nereye koyacagımı bilemedim :S
evet canım çok yerde kar varsen platesini yap daha iyi bebişim sıcak sıcak
yaw 2 dk başka sayfaya bakıyorum geldiğimde çıkış yapmış görünüyorum.çok ilgi istiyo bu topik çoooookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?