Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aynen katılıyorum..izmirde bigün mamografiye hatunlar 7-8 kişi gelmişti tabii hepsi birbirini tanıyınca dikkatimizi çekti sorduk..günleri varmış geçen hafta topluca karar almışlar haftaya hepberaber mamografi çekilmeye gidelim diye..bide utanmadan söylüyolar..güler misin ağlar mısın
..tabii gerekli gereksiz tetkik isteyen doktorlarımıza söyleyecek hiç lafım yok

yakında kuruciizz o kırmızı hattı..

Ben lafımı söyleyeyim de üstümden yük kalksın. Değerli vaktini ayiramiyorsun ama cevap verebiliyorsun bu nasıl bir çelişki
Muhtemelen tevellütün yetmez , belli ki çok gençsin , Tom Miks vardı biz çocukken , Tom Miks'in de yol arkadaşı vardı ; Dr Salasso.Kitaplardan birinde bu Dr Salasso'nun bir sözü vardı ki aradan yıllar geçmesine rağmen hala hatırlarım.Şuan senin içinde bulunduğun duruma benzer bir durum için şöyle demişti :"Bu yaşta bu zeka , akıllara seza" .Gerçekten büyük adammış.Bu resimli kitabı bulup okumanı tavsiye ediyorum.
İkinci olarak "bir daha muhatap olmamanın" anlamı "muhatap olmamaktır".Bu konuda da sana kaynakça olarak Türk Dil Kurumu'nun sözlüğünü tavsiye ediyorum.
Hadi gene iyisin , akşam akşam benden iki şey öğrendin.

Allah razı olsun

Ben herkesi insan yerine koyuyorum ama bazilari yerini yadirgiyor. Yazık...

Ben kırılmak istemiyorum, kırılmanı da. Konu kapanmiştir.

:84::84::84:

yazdım yazdım göndere bastım gitmemişşşş

Papiş yetişti papişim vak'an seni bekliyor:90:
Oyam oğlunun öğretmeni ne dedi kıss
Sersummm ben de geleyim mi sizin hastaneye
elif ezgi ben de yumurta yedim yanındaa da accuk peynir afiyet olsun
özetledim ben de napayım

valla benim tartı bozulmuşta olabilir..habire değişik tartıyor:44::44:..bugün yeni pil aldım..yine aynı..du bakalım..ama bugüne bakarsak artıdayım
N'ayır n'olamaz , bütün hafta yediklerini takip ettim , almış olman imkansız
tarhana çorbası
sulu köfte
yoğurt
Afiyet olsun Leylakım , sulu köfteyi ne severdim ben yaww
Deliler yaaa , üşenmiyolar da
Hat oldu şart
ahanda papişim geldi
Anaaammm

Papiş geçmişi okurken kaçacak yahu
Leylakım sabah kar atıştırmaya da başlayınca yürüyüş güme gitti bakayım plates yaparım ben de
çoğu yerde kar yağıyor sanırım

evet canım çok yerde kar varsen platesini yap daha iyi bebişim sıcak sıcak
yaw 2 dk başka sayfaya bakıyorum geldiğimde çıkış yapmış görünüyorum.çok ilgi istiyo bu topik çoooookkk

Allah razı olsun

Ben herkesi insan yerine koyuyorum ama bazilari yerini yadirgiyor. Yazık...

Ben kırılmak istemiyorum, kırılmanı da. Konu kapanmiştir.

Beni yanıltmamakta ısrar ediyosun , tekrar teşekkürler.Allah görümcene sabır versin diyorum ve seni bu an itibariyle "AVOID" ediyorum.Ötekileri öğrenince bunun da anlamına bakarsın , bu da etti üççççç...

Afiyet olsun Leylakım , sulu köfteyi ne severdim ben yaww

Hat oldu şart

Anaaammm

kıssss tek mesajı nasıl 2 alıntı yaptın öyle
sağol bebişim ben de çok severim sulu köfteyi,tabi tadı patateslerinden de yiyince çıkıyo ama neyse

Hat oldu şart
Anaaammm

canım valla anlamıyom:18:..4 gündür de kesintisiz leslie de yaptım:44::44:..tek şey kaldı o da tartım bozuldu galiba sanursam
şart şart

Kilo kaybı cetvelini hazırladım ama nereye koyacagımı bilemedim :S
canım profiline gir hakkımda bölümüne tıkla ve çizelgeyi tıklayıp oraya yapıştır.ama http ile paşlayıp png ile biten çizelgeyi yapıştıracaksın..
evet canım çok yerde kar varsen platesini yap daha iyi bebişim sıcak sıcak
yaw 2 dk başka sayfaya bakıyorum geldiğimde çıkış yapmış görünüyorum.çok ilgi istiyo bu topik çoooookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…