Ben de sizi listecibaşı ve aza ilan ediyorum. Ayağına basabilirsin.
Değil mi???
Vallahi bunu espri olsun diye yazacaktım!
Elin hep üstünde olacak Leylakımevet canım çok yerde kar varsen platesini yap daha iyi bebişim sıcak sıcak
yaw 2 dk başka sayfaya bakıyorum geldiğimde çıkış yapmış görünüyorum.çok ilgi istiyo bu topik çoooookkk
bastım gitti..
heee sen espri diyon ben gerçeğini yaşıyom..adaletin bu mu dünyaaa
Toplu röntgen günü.Bu hafta herkes Mualla Hanım'a bir tane kalça röntgeni getirecek karşılığında da bol bol pasta börek yiyecek.Röntgenleri topluca alan Mualla Hanım her kalça röntgeni gerektiğinde tekrar tekrar çektirmeyecek , evdekilerden bi tanesini doktora götürecek
arada olur aplasııkıssss tek mesajı nasıl 2 alıntı yaptın öyle
gelini öpebilürsün
arada olur aplasıı
BİRDY..
çekirge ek ders vermem gerekecek sana galiba sanursam..
kocam kısar kısss..
canım valla anlamıyom:18:..4 gündür de kesintisiz leslie de yaptım:44::44:..tek şey kaldı o da tartım bozuldu galiba sanursam
şart şart
canım profiline gir hakkımda bölümüne tıkla ve çizelgeyi tıklayıp oraya yapıştır.ama http ile paşlayıp png ile biten çizelgeyi yapıştıracaksın..
kıssss tek mesajı nasıl 2 alıntı yaptın öyle
sağol bebişim ben de çok severim sulu köfteyi,tabi tadı patateslerinden de yiyince çıkıyo ama neyse
arada olur aplasıı
BİRDY..
çekirge ek ders vermem gerekecek sana galiba sanursam..
kocam kısar kısss..
Yaptım ama oldu mu acaba ya :S deneme deneme
Toplu röntgen günü.Bu hafta herkes Mualla Hanım'a bir tane kalça röntgeni getirecek karşılığında da bol bol pasta börek yiyecek.Röntgenleri topluca alan Mualla Hanım her kalça röntgeni gerektiğinde tekrar tekrar çektirmeyecek , evdekilerden bi tanesini doktora götürecek
olmuş canım güle güle kullanYaptım ama oldu mu acaba ya :S deneme deneme
Wan Kenobi Üstad , bu hafta hiç ders vermedin ya ondan oldu bence de
bir kalça çektirene bir femur bedava diyorumm..
Muallanın kalça rööntgeniii yerine Naciyenin kalça röööntgeniini getiren Şadiye hanım doktor tarafindan banlandıflaş flaş ..son dakika..
karıştırmışım bidaa olmıycak dedii..
olmuş kısssYaptım ama oldu mu acaba ya :S deneme deneme
Hiç bilmiyorum valla anacım nasıl yaptım , biraz meşguldüm ya belki ondandır zaar
bir kalça çektirene bir femur bedava diyorumm..
Muallanın kalça rööntgeniii yerine Naciyenin kalça röööntgeniini getiren Şadiye hanım doktor tarafindan banlandıflaş flaş ..son dakika..
karıştırmışım bidaa olmıycak dedii..
Baharda bana Hakkari yolları göründüolmuş canım güle güle kullan
benden ötürü mü yanee ben den ötürü müü..
neysee bilahare uğraşmam gerekecek senlen çekirge
olmuş kısss
sinir zıplaması yaşadın ya ondandır
Baharda bana Hakkari yolları göründü
Yok zıplamadı kısss , "Allah sabrımı deniyo , açık vermiiim" dedim
Puhhahahaha
sinir zıplaması yaşadın ya ondandır
ebe değilim emme doğru galiba sanursam..Gün mammografisinde tuşe muayene hediye!
Sersum, doğru didim mi kızzz???
Baharda bana Hakkari yolları göründü
Yok zıplamadı kısss , "Allah sabrımı deniyo , açık vermiiim" dedim
Canım , patlıcan-biber falan diyosun sanırım , yok tabi afiyetle yiyin.Ayrıca afferin size böyle bir düzen kurduğunuz için.Öğrenci evi deyince akla ilk gelenler yumurta ve makarnadır zira
[/COLOR]
Bence çeneni yorma boşuna çünkü senin kadar çirkinleşmicem birdy
kıss bukaa espürü yeter mi oy toplamam için..
ebe değilim emme doğru galiba sanursam..
hiç yakıştıramadım sana çok ayıp
yollar açılır açılmaz ,sütler kaymak tutar tutmaz, ibibikler öter ötmez gel bebeemmm
Teşekkürler :)
Evet arkadaşlarımız genelde patates yumurta makarna :) ama Ailemizin çiftçi olması büyük avantaj oluyor herşeyi getirebiliyoruz. Kardeşim ve bi arkadaşımla öğrenci evimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?